Új hozzászólás Aktív témák
-
WinnerB0Y
senior tag
Nem tudom ki volt az, aki itt hitegetett arról, hogy nem üti meg a minimumot sem a gépem.
Vettem még 4gb ramot és very highon sima 30 fps környéke.
Eddig meg lowon max 15... -
WinnerB0Y
senior tag
-
WinnerB0Y
senior tag
Délután ha hazaérek megcsinálom azt a pár perc gameplay videót és látni fogod, hogy nem mese amit leírtam. Előreláthatólag telefon kamerájával fogom megcsinálni, mert mint mondtam, fagy tőle az egész rendszer ha merek nyomni egy alt+tabot. Ami hozzáteszem nem volt probléma az első 2 napon.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
FollowTheORI #957 üzenetére
Nem az a baja, hogy AMD igaz.
Az a baj, hogy R9.
R7 el tökéletes, 7870 úgyszintén megy mediumon 4gb rammal win 7 el.
Igaz, hozzátesz a dologhoz a 8.1 enterprise x64, de ettől függetlenül ne 3 FPS-el "játsszak" már low beállításokkal úgy, hogy a felbontás is csak 720p.
Szerintem ez nem reális. -
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok!
Ezen a konfigon
Intel i5 4440
ASUS R9 270X 2gb DirectCU II TOP
(itt ez kevés, de másnak elfut simán így is, lassabb memóriával gyengébb kártyával
4gb Hyperx 1600 mhz ram
Nekem ne mondja senki, hogy LOW beállításokkal meg sem kell tudnom mozdulni a játékban. Nekem ne mondja senki azt, hogy el sem kell induljon csak hatodik újraindítás után. 3 hete vettem az egészet. Egyedül a táp és a ház ami nem új. A rendszer is teljesen friss. Minden drivert lefrissítettem, sőt, odáig mentem, hogy már egy beta drivert is felraktam tegnap, mert meguntam a laggokat. Rosszabb lett!
Optimalizálatlan szar az egész. Utolsó alkalom volt, hogy Ubisoft játékot vettem.
Legközelebbi játékot megveszem 2-3 év múlva 1-2 ezer forintért. Addigra talán kipatchelik a hibákat.Viszont nem akarok visszaolvasni annyit és nincs is rá időm. Szeretném megkérdezni, hogy született e már akármilyen megoldás arra, hogy AMD kártyákkal gyakorlatilag lehetetlen futtatni a játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest