- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem meggyőzés a cél.
Én a Black Flag után végigvittem megint a 2. részt és nem mondanám gyengébbnek, mint az azután következőket, sőt jobb is náluk mind történetben, mind hangulatban, szóval nem csak az idő szépíti meg az emlékeket. Akkor és ott volt egy nagy elvárás és azt magasan túlszárnyalták, aztán tovább nőtt az elvárás, de nem tudták megütni sose a 2 által állított szintet. Azóta az elvárás egyre csak csökken, mert mindenki látja, hogy a színvonal is, de nem csak itt van ez, más nagy címek is beleestek ebbe a hibába.Az AC nem kiforrta magát, hanem átalakult szinte teljesen.
Nekünknekem és még itt sokaknak a régi tetszett és tetszik jobban, neked az új. Ettől az új nem lesz jobb, csak más. Mi mindig elhisszük, hogy a következő majd olyan lesz, mint a régiek vagy más, de jó/jobb, de sokszor az előzőnél is messzebb kerül attól, amire "vágyunk". Ez van.Sok embernek nem tetszik az AC, ők a black flag-gel a hajózás miatt játszottak. Lehet neked sem az ac tetszik csak ez a rész.
-
emiki6
veterán
Kinek ismerős?
(amúgy ez Csesznek várának Vigyázó-tornya, de nekem egyből az AC ugrott be.)
-
emiki6
veterán
válasz
Anonymus23 #1162 üzenetére
Vagy ez vagy az
-
emiki6
veterán
válasz
ForRedGlory #1158 üzenetére
Miből vannak ezek a katonák?
Csak nekem tünt fel, hogy olyan, mintha nem is karddal harcolna csak egy vesszővel, ami nem okoz semmilyen sérülést azon kívül, hogy kicsit visszalöki? -
emiki6
veterán
válasz
Anonymus23 #1075 üzenetére
Ezek szerint én jártam a legjobban!
Volt egy olyan érzésem, hogy ezt a megvételt nem kell siettetni.
Lottózni se szoktam -
emiki6
veterán
válasz
dergander #1023 üzenetére
Épp ez az, hogy az ubi sem tud javítani, mert "velejéig romlott" a játék. Egyszerűen nem dx11 kompatibilis. Úgy van megírva, hogy sose fog működni, max dx12-n, amire az átírás meg nem fog bekövetkezni. Konzolon meg működnie kéne rendesen, de mégse teszi...
Szerintem örülhetünk, ha pc-n a patchek és driverek hoznak pár fps-t. -
emiki6
veterán
válasz
bigbadforty #1016 üzenetére
Viszont egy 60 Hz-es monitor esetén elég lenne a 60fps is, ha egyenlő időközönként szülné meg a képkockákat a videokártya, mert ugye a 60 Hz-es monitor nem tud 60 képkockánál többet megjeleníteni másodpercenként.
-
emiki6
veterán
válasz
ForRedGlory #797 üzenetére
Az bíztató, hogy kell hozzá 2 780, hogy úgy fusson, mint ahogy egy 280x en kéne (vagy akörül).
Jó, nem fikázom tovább
-
emiki6
veterán
Mintha a Bf4 topicot olvasnám megjelenéskor, csak itt tizedennyi lehúzó hsz van, mert nincs annyi fórumozó ebben a topicban. Djculture, b.daniel és a többiek lehúzó hszeit át is pörgettem, mindenki ide jár panaszkodni.
-
emiki6
veterán
Azt nem értem, hogy minek csinálták úgy, hogy 40000-50000 batch rajzolást csináljon framenként, ha tudták, hogy lehetetlen így pc re portolni normálisan?
Itt is az volt mint minden más nagynevű játéknál. Megy a beetetés, hogy rendeld elő, mert ilyen meg olyan jó lesz, aztán kaptok egy foshalmazt jó drágán. (Pc re legalább is)
Én játékot soha nem rendeltem elő, nem is fogok. Ennél is az volt a terv, hogy letöltőm a demo-t és ha tetszik megveszem és megy az uplay könyvtárba.
-
emiki6
veterán
Abu: Még annyit, hogy a GCN-es gpu-k fogják támogatni a dx12-t?
-
emiki6
veterán
válasz
james001 #496 üzenetére
Mert mondtátok, hogy Templomosok - rend, asszasszinok - anarchia, aztán ezért gondoltam. Azért kérdeztem, mert annyira nem értek hozzá, de hátha itt valaki igen.
Xsanyi: én is elkezdtem gondolkozni egy 270x-en, de lehet nvidiával jobban járnék, mert AC, shadow of mordor, payday 2, mind nvidia támogatott.
-
emiki6
veterán
Amugy az AC-ben a Templomos / Assassin nézeteknek van köze a Punk - Shinhead dologhoz?
-
emiki6
veterán
válasz
DeathAdder #459 üzenetére
Az a parkour.
Parkour.
Akadályok gyors és gördülékeny leküzdése. Hogyan jussunk el leghamarabb A pontból B pontba. Ennyi. Nincs benne szaltó, forgás, nincs benne kézenállás vagy zászló, csak a folyamatos haladás. A mellékelt videóban (Blane) jól látható, hogy miről is van szó. Én próbáltam számolni és a közel 4 perc alatt ugrik egy lazy vaultot, egy speed-et, és két monkey-t (vagy kongot), és ENNYI!!! A parkour nem a trükközésről szól, hanem a haladásról. Folyékonynak lenni, mint a víz, megállás, megtorpanás nélkül haladni.
Freerun.
Amikor szaltók, forgások (spinek) és hasonlók kerülnek a pk-ba, azt hívjuk freerun-nak. Itt a hangsúly nem csak azon van, hogy haladjon a traceur (így hívják aki parkourozik), hanem azon is, hogy jól nézzen ki a dolog. Szerintem ezt részletezni nem kell, mindenki látott már ilyen videót, vagy legalább tudja mi az, hogy szaltó/Parkour & Free Run topic "összefoglaló"/
-
emiki6
veterán
válasz
Anonymus23 #412 üzenetére
Én tavaly kezdéskor vettem olyan 6000-ért, mert volt nvidiás kódja marossnak. Most egyenlőre semmi bíztató nincs.
-
emiki6
veterán
Én biztos nem fejlesztek 1-2 évig, talán 1-2 éve fejlesztettem.
Ezek mellet szerintem ne várja el az ubi, hogy bárki is előrendelje pc-n. Sőt még az elején sem érdemes, mert az optimalizáltságra még kell várni pár hetet-hónapot. Én nem is valószínű, hogy megveszem idén, úgy se szoktam már annyit játszani, meg az időm is kevesebb. -
emiki6
veterán
A nextgen csak töredékét tudja, mint a fent említett gép. 1-2 dologba jobb az integráció miatt, de amúgy továbbra is kaka a pc hez képest.
Lehet hogy nem (csak) az a baj, hogy szarnak a pcsekre, csak nincs idő optimalizálni, mert évente ki KELL hozni egy új részt...
A kész játékot szerintem hónapokig kellene optimalizálni, hogy menjen rendesen, de ez nem biztos csak én gondolom így. -
emiki6
veterán
válasz
FireKeeper #371 üzenetére
Nekem ketyeg a 2500k vagy 4,3-on már nem emlékszem. A 7870 meg csak elég lesz valamire...
-
emiki6
veterán
Ha már ilyen néma a topic egy kis off, hogy legyen mivel kitölteni a várakozással teli napokat. Ha valakinek bejött az AC kaszabolós része, akkor ajánlom a Shadow of Mordort. Nagyon hasonlít az AC-ra, szerintem sokat merítettek belőle. LotR - Hobbit alapkoncepció, mászás, kaszab, misztikum, kis varázslat, talán még a sztori is jó. külső nézet, mint ac-ben, lehet "asszasszinkodni" is, azaz lesből, levegőből, odasettenkedve ölni. A kombókkal meg durva dolgokat lehet produkálni.
-
emiki6
veterán
válasz
szami777 #331 üzenetére
Akkor egy véleményen vagyunk.
Én megszoktam, megállítottam, elmentem wc re, aztán mikor elindítom megint fura. Nem hiába, nagyon ráállt a szemünk is, agyunk is 24-re. Mennyi ideje van ez a technológia? Sok tíz éve szerintem, ami szégyen, mert a technika azóta fejlődött. Nem 4k kell ide, hanem 48-60 fps. Főleg a cgi meg akciófilmeknél.Bocs a offért.
-
emiki6
veterán
A szokatlan nem feltétlenűl rossz. Nekem is szokatlan, azért mert le vannak ragadva a 24 fps nél és nagyon kevés olyan film van, ami afölött van. Támogatom, hogy a látványfilmek 48 vagy 60 fps esek legyenek? Igen, mert kíványcsi vagyok hogy nagyobb élményt, csak ezt még nem tudom eldönteni meg elfogult is vagyok.
Eleinte szokatlan, de ha megszokja az ember, akkor nagyon élvezetes tud lenni.
Bár ezt csak a filmekre értem. A játék legyen csak 60 fps-es. Én pc n a 72-t szeretem, mert 72 hz-es a monitorom.Szerk: Tudom, hogy nincs értelme összehasonlítani, ezért is hülyeség az ubi indoklása. Meg azt is tudom, hogy játékban a frémek nem egyenlő időközönként jelenik meg, ezért laggos a 30 fps játékban.
-
emiki6
veterán
válasz
Bad Pritt #307 üzenetére
Jó, hát többet nem is várok tőlük, na de ha mégis a mocskos igazságot kapnánk, mekkora jó lenne már.
Az összefoglaló jó volt. Ha a rogue is olyan hajókázós lesz, akkor én passzolom, az Unity viszont tetszik, hogy csak mászkálás lesz.
A Coop-ból meg tuti kimaradok, mert mire megveszem már mindenki kivitte 2x -
emiki6
veterán
válasz
Bad Pritt #295 üzenetére
"tiszta Karib tenger kalózai 3 feelingje volt"
Erről beszélek. Ha kalózos hajós játékot akarok akkor ezt egy karibtengerkalózaitól kellene megkapnom. Én egy AC-t vártam, de ezt kaptam.
Tény, hogy jó hajózgatni, de én inkább parkouroznék meg aprítanám az ellent egy tőrrel egy assassin ruhában. Ez még úgy ahogy benne volt a 3-ban. A 4-ben meg mi volt? Dupla kard meg 4 pisztoly (ezt mondjuk megérdemeltük, néha csak lepuffogtattam mindenkit).
A sztori nem volt nagy cucc. "Egy szerkezet, amivel kifigyelhetsz másokat, ha megvan a vérük" a jelen meg pff.Azért megcsináltam a nagy részét a játéknak és összeszedtem a ruhák nagy részét. Sőt a mobil appot bújtam naponta többször és küldtem a hajókat pénzt szerezni. Értelme nem volt, de dőlt a lé. (Nem úgy mint a 3-ban, ott kifogytam a végefele) jó is volt meg nem is. Az viszont biztos, hogy követni fogom a sorozatot és előbb vagy utóbb de kiviszem az új részeket is.
-
emiki6
veterán
válasz
Bad Pritt #291 üzenetére
Én a 2-vel kezdtem évekkel ezelőtt és haladtam szépen sorban. A 2 "a klasszikus, a legjobb" szerintem és még páran innen is ezt mondják. Nemrég leteszteltem, hogy tényleg jó e vagy csak az idő szépíti meg és még jobb is, mint gondoltam. Onnantól kezdve ahogy a folytatásoktól elvért, a feeling mindig kicsit fogyott és Ezio halálával szinte el is tűnt. Aztán jött a 3, meg a négy. Más motor, más minden, "nagy városok, nagy terület, egyre több hajózás stb."
Én a 3-ban csak annyit hajóztam, hogy megcsináljam a Kidd kapitány kincse mini küldetést, a 4 viszont a hajózásra épített, ami engem zavar. Szép meg jó, de nem a hajózás teszi az AC-t...Igazából az AC-vel nekem igazán az a bajom, hogy a "tankönyves" történelmet vette alapul és azt színezte ki egy kicsit. Szerintem akkor alkotott volna igazán nagyot, ha a "történelem" mögé néz és azt veszi alapul.
Pl: Conor sosem szövetkezett volna George Washingtonnal, mert valószínűleg tudta volna, hogy ő is csak egy indián mészáros a sok közül. De a francia részen a jakobinusos dolog is valszeg sántítani fog, na mindegy.
Szerk: de akkor a 2-ből is valamit. A Medícsieknek is sok vaj volt a fülük mögött, persze a játék mást mutat. -
emiki6
veterán
Látom ti nagy fanok vagytok. Én várok egy fél évet a megjelenés után, hogy lemenjen az ára, aztán beszerzem maross-tól.
És akkor még örülhetnek, hogy megvettem.
Egyre csak csalódok az új játékokban, egy ac-már nem ér annyit. -
emiki6
veterán
Így már a zene is meg van hozzá: The Golden Age
-
emiki6
veterán
Ha valakit érdekel a eddigi AC-k sound track-je flac-ban, az keressen meg privátban. (ez nem hirdetés)
(nem tudom, hogy eredetileg flac-e de a kiterjesztése az, meg a mérete is
-
emiki6
veterán
válasz
BoneDragon #35 üzenetére
Végén néztétek a stáblistát?!? Tiszta magyar az egész!
-
emiki6
veterán
válasz
Creative997 #124 üzenetére
Az 1. és a 3. képen kik vannak?
Szerk: Tényleg a 3. a BF-ből vam. Azért volt olyan ismerős, csak megtévesztő, hogy nem szőkének látszik a haja.
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
Az a furcsa, hogy kb 4 éve játszottam vele és nagyon sok minden megmaradt. Bár mostmár úgyahogy értettem mindent és a vége még váratlanul is ért. + ^^noSTEAM- nek köszönhetően a DLC-kkel játszottam, jól tettem.
Gondolkoztam azon hogy a BH-ot és a Revelat-ot is végig viszem, de most nem akarok erre időt szánni, úgyhogy talán majd.Otherworld-ös csávó ilyet szól: "kétségtelen, hogy az egy a legjobb, de a négy is felér arra a szintre." Ez nem igaz, mert egyikben sem szerepel Ezio.
Májustól meg előterjesztem, hogy Shah Kulu legyen az avatarom. (+ lázadni kell a földtörvény miatt, de ezt nem ide
)
-
emiki6
veterán
Most játszottam végig megint a 2-t. Nagyon zsír! A grafika még mindig megállja a helyét, a hangulat az egekben. Fú nagyon jó játék. Most így belegondolva az AC nekem egyenlő Ezio-val, szóval már sose leszek elragadtatva, persze azért kénytelen leszek követni a történetet.
Ez a juniti nekem is megtetszett kicsit, végre azok az igazi sűrűn épített városok megjelennek, amivel a 4-ben nem találkozhattunk.
Más: feltöltöttem az AC2 OST-t szandklaudra 432 Hz-es A-hanghoz átkonvertáltam a hangmagasságot. Talán jobb ezt hallgatni, viszont némelyik dal vibrálós lett...
Íme a link, tessék meghallgatni, van 1-2 gyöngyszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest