Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rossi
addikt
válasz
Anonymus23 #1415 üzenetére
Na, várja a tököm a patch-et, megvettem inkább a Dragon Age Inquisition-t, majd egyszer visszatérek...
-
Rossi
addikt
A win reinstall megoldotta a fagyásokat, CTD-okat.
-
Rossi
addikt
Ugyanúgy fagy a Unity, meg a Spintires is...
-
Rossi
addikt
Ezt az Afterburnert minden indításnál be kell kapcsolni, és beállítani a "tuningot"?
-
Rossi
addikt
CPU alap órajelen van, a VGA meg gyári OC.
A VGA kapott plusz feszt, az órajeleket levettem, este tesztelem.
CPU-nak kellhet egyáltalán + fesz alap órajeleken?
-
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
ACU működése leállt... Csodás...
-
Rossi
addikt
Elkezdtem, a grafika nagyon szép, environment ultra high, texture high, így 35-60 fps...
Az irányítás olyan, mintha be lennék lassulva, főleg az előző részekhez képest.
Ez majd elmúlik?A Bastille-nál amikor le kellene ugrani Bellec után, beakadt a játék, nem fagyott le, de nem tudtam mozdulni...
Másnál is volt ilyen?
-
Rossi
addikt
Valami komolyabb patch mikor várható?
Már fel van telepítve a játék, de addig el sem indítom, amíg nem javítják.
-
Rossi
addikt
válasz
MerlinWarage #1035 üzenetére
Tudom, hogy elcsépelt téma, de mi az anyjukért adták ki?
Azt azért senki nem hiszi el, hogy nem vették észre, hogy egy határ fos a szoftver...
-
Rossi
addikt
Töltöm a frissítést, 766/768 MB-nál megállt, azóta se előre se hátra...
Jó jel.
-
Rossi
addikt
Végül is a 280X-ből 290-lett, a napokban kap egy esélyt a játék, hogy fullon fusson 1280x1024-ben...
fHD monitort majd karácsonyra kapok magamtól...
-
Rossi
addikt
válasz
Anonymus23 #845 üzenetére
Nekem 20 perc volt az 1-es DVD, de digitálisan nem is tudtam telepíteni, mert invalid volt a code...
-
Rossi
addikt
válasz
Anonymus23 #839 üzenetére
Addig pattintok egy üveg bort...
Most vettem át, 5 DVD...
-
Rossi
addikt
Ki fogom próbálni 270X-en, közben már folyamatban van a 280X beszerzésre, kíváncsi leszek...
Egyelőre monitor miatt 1280x1024-ben tolom csak, úgy szerintem nem lesz vele gond.
De a közeljövőben tervben van fHD monitor beszerzése is, hallgatva a technológia hívó szavára...
Na szerintem onnantól fogok lehidalni az új játékoktól, még 280X-el is. -
Rossi
addikt
Bocs, kicsit off, de a Black Flag fórum kicsit alszik mostanában.
Reinstall után (nem is a game, a win8.1 lett újrarakva) van rá mód, hogy visszaállítsam a mentésemet?
A játék másik meghajtón volt, nem is kellett újratelepíteni, de csak a new game-et dobja fel.
Köszi.
-
Rossi
addikt
Jól látom, hogy október 28-a helyett a megjelenés november 13-ra változott?
Szerk.:
Ja, Ubi oldalon nov. 11., 576-nál nov. 13... Jó tudni, már készültem jövő keddre.
-
Rossi
addikt
válasz
FireKeeper #339 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, mert a Black Flaggel e téren én meg voltam elégedve, de ezekkel az általában optimalizálatlanságból fakadó irreális gépigényekkel ölik meg PC-n a játékokat.
Igazi keményvonalas PC-s voltam/vagyok 10-en sok (lassan inkább 20) éve, de már kacsintgatok a konzolok felé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest