Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Momo
tag
válasz
bigbadforty #1016 üzenetére
Emlékszem a jó kis quake world-ös időkre, amikor 320x200-ban textúrák nélkül fov 120-al nyomtuk a f2f matcheket. nagy kockát láttál az ellenfél helyett, de még a legszarabb gépeken is (ahol elindult) 60+fps-ben futott, hogy legyen némi esélyünk a profik ellen... azok a régi szép idők
-
dergander
addikt
válasz
bigbadforty #1020 üzenetére
Miért van lemaradva a driverekkel?
Tudjuk,már mit beszélünk... az AC összes része,de talán egyoldalúan fogalmazok az Ubisoft összes gyermeke Nv közös project,ergó jóhogy nvidián fog jól muzsikálni. Mégis mit vársz? AMD menjen 60FPS fölött NV meg alatta,mit akarsz? Ez egy Nvidiás játék és ez van,az AMDnek meg alkalmazkodni kell,de ahol AMD gaming felirat van a játékba ott érdekes mód nincs baj se a driverrel se az optimalizálással. Ez az Ubisoft elkell fogadni. Fogják javítani a játékot nyugalom nem a driver hibája.
-
emiki6
veterán
válasz
Viszont egy 60 Hz-es monitor esetén elég lenne a 60fps is, ha egyenlő időközönként szülné meg a képkockákat a videokártya, mert ugye a 60 Hz-es monitor nem tud 60 képkockánál többet megjeleníteni másodpercenként.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Játszottam pár évet, CoD2, MW2, Titanfall, utóbbit 30-40FPS-sel, ami már tényleg zavaró. Na de az 55 azért már jelentősen több. Főleg, ha néha esik be, bár MW2 alatt nagyon könnyen megszoktam én is a 100+-s FPS-t. 55FPS, kb ennyi volt nekem, mikor Radeon 9200-zal CoD2-ben multiztam. Nem ezen múlott jórészt
( a ping többet számít szerintem) Átlag ezen kívül mennyi?
De a CoD mostanság sose az optimalizáltság királya szerintem, elég a Ghosts-ra ránézni. A grafika meg nem egyenesen arányos a gépigénnyel, ez lehet jó is, meg rossz is adott esetben.
Sajna ezt a Unityről is el lehet mondani, nem lett valami jól optimalizált, és ez se fut el 60+ FPS-sel szerintem Full HD maxon egy R9 290-en. A "régmúlt" ebből jobb volt szerintem, egy 8800GT elég sokáig kihúzta, a mostani VGA-k nem fogják eddig szerintem.
Na de OFF ez itt eléggé
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bigbadforty #663 üzenetére
Amúgy nagyon egyszerű a teendő: nem kell megvenni a játékaikat, de amíg megveszik az emberek az Ubi csak röhög a markában...lassan tényleg ott leszek, h Blizzard és Valve játékon kívül nem fogok másért pénzt kiadni...
-
Creative997
őstag
válasz
bigbadforty #663 üzenetére
No problem
Amúgy egyetértek, az Ubi aláássa magát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hővezető paszták
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest