- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #1588 üzenetére
Gondolom, abszolúte semmi első civilizációs kapcsolat/utalás nincs benne...
-
Xerxész
őstag
Aki már végigvitte, ahhoz lenne egy kérdésem a sztorival kapcsolatban:
SPOILER
Asszem a 10. szekvenciában ugye száműzik Arnót az Aszaszinok Rendjéből... Ez eddig oké is, de már utána nem sokkal megint az aszaszin ruha van rajta, megvan a rejtett penge is, stb., ráadásul a játék végén mester aszaszin lesz, megkapja ezt a ruhát is. Kimaradt volna nekem valami? Mikor vették vissza a Rendbe?
SPOILER vége
-
Xerxész
őstag
Fene, töröltem innen véletlenül, közben meg a gépemről is a képernyőfotót, azt meg direkt.
Na mindegy, igazából egy ilyen képet akartam berakni:Az én képemen sokkal több NPC látszott. Brutál...ez tényleg lehet 2-3 ezer NPC.
Ha a 10. sequence 2. memoryjához érsz, te is megláthatod. -
Xerxész
őstag
Vannak egy páran XVI. Lajos kivégzésén...
-
Xerxész
őstag
Ahogy Egyiptom sem lesz lehetetlen, az ókori Róma/Hellász sem lesz lehetetlen és talán egy I./II. világháború sem lesz lehetetlen, bár a II. vh a Unityből ismert okok miatt egyelőre valószínűtlen.
De pénz beszél, mi pedig kajáljuk, amit elénk tesznek...és ők elénk is teszik a kívánt korokat, lásd francia forradalom és viktoriánus Anglia.
-
Xerxész
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1305 üzenetére
Pont az a jó, hogy nem olyan ultrakönnyű, mint eddig...elsősorban a lövészek miatt. De a játék eleje táján, amikor nem vagy elég ügyes, akkor elég 3 lőfegyver nélküli őr is ahhoz, hogy simán kicsináljanak.
Inkább ilyen maradjon, mint a korábbi.
Így legalább valóban rá vagy kényszerítve a lopakodásra. -
Xerxész
őstag
válasz
dergander #1263 üzenetére
Igazi csatamező tömeges harccal? Egyetlen egy ilyen volt, az ACIII-ban, a Bunker Hill-i csata. És ott sem te lőttél ágyúval mondjuk, hanem át kellett rohanni a csatamezőn úgy, hogy ne sérülj meg.
Az AC nem csatamezőre való...egyáltalán semmilyen mezőre, hanem városba.
-
Xerxész
őstag
Szerintem az ennyire korai kiszivárogtatás sem véletlen. A Unity elhasalt, méghozzá nagyon keményen, és lehet, hogy a Ubisoft ezzel akarja "nyugtatni" a játékosokat. "Ne bánkódjatok, jövőre jön a várva várt viktoriánus Anglia!"
Ami újdonságról írnak a cikkben:
- harc mozgó járműveken
- grappling hook (horog), amivel lehet Tarzanként lengedezni
- ruházat váltás (konkrétan a kalapot említik) -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1239 üzenetére
Ubisoft Quebec fejleszti...nekik ez lesz az első AC-juk.
Ahogy nézem a grafikát...ez lesz a Unity 2.0. Úgy is mondhatnám: a Unity a Victory bétája.
-
Xerxész
őstag
Lenry kollégának ismét igaza volt.
A következő AC játék a viktoriánus Londonban játszódik!
Kotaku annyira nem szokott kamuszagú lenni, úgyhogy én ezt most így elhiszem.
Lenry, mikor jön már az egyiptomos AC?
SZERK.:
-
Xerxész
őstag
Én meg már ott tartok, hogy nagyon tetszik a Unity.
Gyönyörű nevezetes épületek, terek és belterek...nagyon magával tud ragadni a korabeli Párizs. Visszajött nekem az ACII érzés. Órákat eltöltök csak a Nostradamus küldetésekkel, ami tényleg csak arról szól, hogy járd be a várost, a nevezetességeket.Unalmas vagy nem unalmas, az Assassin's Creed akkor is városba való...nem vízre, nem dzsungelbe, nem hóba, hanem a gyönyörű épületekkel ellátott európai városokba.
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #1156 üzenetére
Mars után megvan a Mercurius enigma is...önerőből, segítség nélkül.
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #1156 üzenetére
Csak egy öltözék?
Kapják be! -
Xerxész
őstag
Nem, más infók nem kellenek hozzá.
A Nostradamus enigmák csak a saját ikonjuk alatt találhatók meg. Azaz konkrétan csak a kezdő ikont jelzi, azzal aktiválod a küldetést, utána már neked kell keresgélni a 4 soros versike alapján a soron következő jelet. Ha megtaláltad a 2. jelet, akkor kapsz egy újabb négysorost. Asszem 3 jelet kell megtalálni egy Nostradamus enigma megfejtéséhez. És amikor feloldod az összeset, akkor kapsz valamit...amit még nem tudok, hogy mi az.
Tartok tőle, hogy semmi komoly, csak valami láda...
-
Xerxész
őstag
Pedig a Mars még a legkönnyebb. Hadd vágjak fel: én megtaláltam mindegyik jelét magamtól, pedig nem vagyok perfekt angolos, de tájékozódni szerencsére jól tudok.
És kifejezetten tetszik, hogy így keresgélni kell, kicsit az AC2 Truth videóinak feloldásához megtalálandó jelekre emlékeztet. Annak is örülök, hogy végre gondolkodtató feladattal van dolgunk, bár itt nem logikai feladatot kell megcsinálni, mint az AC2-ben, hanem a kódolt szöveget a "térképre illeszteni".
Valószínűleg azért nem tudtad a Mars enigma 2. jelét megtalálni, mert nem volt feloldva még a Szent-Kápolna része a térképen. Mert ha tudod, hogy hol a Szent-Kápolna, akkor könnyű értelmezni azt, hogy "a Notre Dame és a Szent Kápolna között félúton..."
De pl. a Saturnus enigma (ami asszem 3. nehézségi szintű...ugye jelzi ilyen fehér rombuszokkal a nehézséget) nekem is nagy falat, az első jelet sem találom.
De lehet, hogy több területet kell még feloldanom a térképen a híres épületek, szobrok, terek, stb. megtalálásához, és akkor könnyebb lesz.
Meg nyilván a szintek növekedésével egyre nehezebben értelmezhető szövegeket kapunk, amiket egyre nehezebb belőni a térképen.De mindezek ellenére nekem nagyon tetszenek a Nostradamus enigmák.
Már csak azt remélem, hogy nem egy nyavalyás ruha vagy kincsesláda lesz a végén, amit feloldunk, hanem valami első civilizációval kapcsolatos dolog.
-
Xerxész
őstag
Persze, hogy nem azok után, hogy az ACU kiadásával még az Ubisoft részvényeinek árfolyama is elindult lefelé. Azért itt már nem arról van szó, hogy egy jelentősebb PC-s rajongói tábornak nem tetszik a játék, hanem arról, hogy gyakorlatilag annyira - még konzolon is - játszhatatlan játékot adtak ki, amibe igen komolyan beleremegett az Ubisoft cégpresztizse. Nem véletlen a hivatalos bocsánatkérés, az ingyenes DLC, Season Pass engedmények...
Szerintem volt egy jó kis fejmosás a befektetők részéről... -
Xerxész
őstag
Támogatom azoknak a táborát, akik szerint nem annyira rossz a játék, ahogy az elején le volt festve. Gépigényes, ez igaz, tele van bugokkal, ez is igaz, de a környezet és a tartalom azért elég jó.
A jelennel sincs komolyabb problémám, bár azt azért sajnálom, hogy
nem játszható, és csak videókból áll. Viszont a videókból sokmindent meg lehet tudni (pl. hogy mi az a Rising Phoenix) és azért hacsak minimálisan is, de van kapcsolat a Black Flag jelenével is.Arno sztorijával még nem nagyon haladtam, de az sem tűnik rossznak, bár az is tény, hogy elég kapkodós. Simán be lehetett volna még nyomni pár sequence-t az előtt, hogy beáll az aszaszinok közé.
Egy újabb hős, egy újabb motivációval. -
Xerxész
őstag
válasz
ForRedGlory #824 üzenetére
Te nem számítasz. Túl jó a géped!
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #712 üzenetére
Az komoly.
Van forrásod a cikkről? -
-
Xerxész
őstag
Mindezek tetejébe' még az Initiates sem megy.
-
Xerxész
őstag
válasz
Creative997 #655 üzenetére
Szerintem a kettőt egyszerre tedd.
-
Xerxész
őstag
válasz
james001 #548 üzenetére
Én már épp eleget tudok róla, ezért be is fejeztem már az utánaolvasást.
Sajnos nagyon lehúzzák a játékot az Ubi hivatalos fórumán is olyanok, akik megnézték a végigjátszást.A történet fáj nekik, mind a jelenbeli, mind a múltbeli...ahogy nekem is, mivel az AC játékokban a történet igen nagy szereppel bír. Illetve csak bírt, mert egyre jobban degradálják.
-
-
Xerxész
őstag
válasz
james001 #535 üzenetére
SPOILER
De ha tényleg nem játszhatók, akkor ez egy elképesztően pofátlan mézesmadzag elhúzás az orrunk előtt az Ubisoft részéről.
Odateszik a játékba, mintha elérhetők lennének...aztán kiderül, hogy mégsem.Nagyon remélem, hogy legalább DLC formájában játszhatjuk majd őket.
SPOILER vége
-
Xerxész
őstag
válasz
james001 #533 üzenetére
SPOILER
Inkább ne örüljetek előre.
Nem úgy néz ki, hogy játszhatóak lesznek sajnos. Legalábbis az alapjátékban biztos nem, talán DLC-ként később.
Az első játszható, erről ugye videó is van (én nem láttam, csak tudom). De csak azért játszható, mert az a Prológ, tehát a fősztori része. A többi viszont nem az, így egyelőre nem hozzáférhető.
SPOILER vége
-
Xerxész
őstag
válasz
Bjørgersson #525 üzenetére
Nem, ő Haytham. Csak elfelejtettem már, hogy néz ki.
A 4/1 engem inkább valami római kori assassinra emlékeztet...talán Aquilus? Esetleg Brutus...nem neki volt ilyen páncélja a Brotherhoodban?
4/3 lehet valaki talán a Rogue-ból...de nem gondolnám, hoyg Shay. Neki nem ez az alap gúnyája.
-
Xerxész
őstag
Na ez valami igen komoly...
SPOILER
Állítóleg lehet velük játszani különböző korokban...
SPOILER vége
Hogy pontosan ez mit takar, még nem tudni...
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #491 üzenetére
Ha a sztori nem érdekel, akkor te pitangpusztulatosan nagyon jól elleszel a játékkal. Nagyon szépre és tartalmasra sikeredett, ahogy a videókból is látható.
Mondjuk pont a sztori az, ami az AC-ban egyébként fontos. -
Xerxész
őstag
válasz
james001 #488 üzenetére
SPOILER
Nem is lesz már ilyen küldetéses jelen. Időbe, pénzbe és sok más erőforrásba kerül és úgyis a többség a történelmi múlt miatt játszik vele, ezt az Ubisoft maga nyilatkozta le. Sajnálom én is, mert engem a jelen mindig is jobban érdekelt az AC szériában.
Amúgy a Rogue-ban lesz jelen.Ugyanolyan, mint a Black Flag-ben volt. Sőt, tulajdonképpen ott folytatódik, ahol abbamaradt. Biztos a forrásom, ugyanis láttam az első 30 percét a játéknak, Tecsőn már fennvan.
SPOILER vége
(#489) DeathAdder
Nem sokáig bírtad. -
Xerxész
őstag
válasz
james001 #486 üzenetére
Azért elég nagy spoiler szerintem.
SPOILER
Tehát a jelen küldetései lesznek az időanomáliás részek, gyakorlatilag ez váltja fel a korábbi modern kori szálat. Külföldi oldalakon már láttak kiszivárgott videókat, és azt mondják, a játék elején a jelen szál gyakorlatilag csak videókból áll.SPOILER vége
-
Xerxész
őstag
Erős spoiler! Tudom, mert én megnéztem.
Assassin's Creed Unity stratégiai útmutató előzetes
Aki bátor és megnézi mind a 8 képet, annak 1-2 dolog világossá fog válni.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #459 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a képességek (pl. padon ülve elvegyülés) nem lesznek alapból elérhetőek, hanem meg kell tanulni őket...mint anno az ACII-ben is.
És tényleg nagyon hajaz a 2. részre a képek alapján...tiszta Ezio és környezete.
-
Xerxész
őstag
ACU térkép méret:
-
Xerxész
őstag
válasz
BoneDragon #439 üzenetére
Ha jól látom, az első egy japán katona...ezek szerint nemcsak az időben lesz anomália, hanem térben is? Mert - bár régen tanultam már - nem emlékszem, hogy japánok jártak volna Párizsban a világháború alatt.
-
Xerxész
őstag
-
Xerxész
őstag
Nem tudom, hogy PC-e vagy konzol, számomra ez most teljesen mindegy. Nem a grafika miatt vagyok elájulva, hanem azért, amit látok.
Nem tudom még, hogy pontosan mi ez, de az alapjáték része, ez biztos. Valami időanomália lesz az Animusban, így ugyanazzal a karakterrel több korban is bejárhatjuk a várost (forradalom, 19. század, II. világháború).
Úgy írják, hogy ez a Unity új meglepetése, persze még közel sem teljesen ellőve. -
Xerxész
őstag
Azt a mindenit!
-
Xerxész
őstag
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #248 üzenetére
Nekem vannak plusz infóim is erről a sztoriverzióról.
A linkelt oldal nem volt elég alapos.
Íme:„Word is that the screenplay being constructed is mostly new and that Michael Fassbender will be playing dual roles in the film. The first would be that of death row inmate Michael Lynch, which takes place in present day. The second would be Aguilar de Agarorobo, an Assassin during the Spanish Inquisition. In the present, Michael Lynch will be the test subject of a researcher named Joseph. Evidently Michael will receive help in the form of a female assassin named Lara (who may also show up in the past sequences as her ancestor). This is somewhat of a riff on the first game, in which the main character was ultimately set free by a researcher's assistant, who turned out to be an Assassin.
A plot point taken from the second Assassin's Creed game is that Aguilar's father will be an assassin chief (much like Ezio's father was a prominent member of the Assassins). As far as our bad guys go, in the film the big baddie of the past looks to be Tomas de Torquemada, who in the games worked under Rodrigo Borgia, the antagonist of Assassin's Creed 2. In the present, the bad guy will be Alan Rikkan, CEO of a corporate front for the enemies of the Assassins, the Templars. Much like the video games, the plan is to have him "appear" in voice only.”
A lényeg magyarán:
Jelenkor
Főszereplő aszaszin: Michael Lynch (= Desmond Miles)
Animus kutató templomos: Joseph (= Warren Vidic)
Kutatóasszisztens: Lara (= Lucy Stillman)
Abstergo főgonosz: Alan Rikkin (ugyanaz, mint a játékban), de csak a hangját halljuk majd, látni nem fogjukMúlt
Időszak: 15. század, spanyol inkvizíció
Főhős aszaszin: Aguilar de Agarorobo (nem szerepel a játékokban)
Főgonosz templomos: Tomas de Torquemada, aki Rodrigo Borgia alatt dolgozik a játékok szerintAguilar és apja az AC2 sztorijának ezt a részét "másolja" majd, azaz az apja valami aszaszin vezető lesz, úgy mint Giovanni az AC2-ben.
Remélem tényleg hűek maradnak a játékokhoz, és egy cameo erejéig szerepel majd azért benne Rodrigo Borgia (Manuel Tadros), és talán a fiatal AC2-es Ezio is.
Bár a játékokban Torquemada Rodrigo alatt dolgozik, tehát elvileg nem lehetne templomos nagymester, de gyanítom a filmben az lesz...majd megmagyarázzák azzal, hogy a spanyolországi templomosoknak külön nagymesterük van......ha tényleg ez lesz a forgatókönyv.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #224 üzenetére
Hát, róla sem írtak semmi konkrétat...annyit csak, amennyit az előzetesből is leszűrtél magadnak...mindjárt le is fogod írni te magad, anélkül, hogy elolvastad volna.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #220 üzenetére
Annyi a hír, hogy ugyanúgy mi leszünk a főszereplők.
Tehát a "néma, arctalan lebegő kamera", ahogy külföldi fórumokon szokták emlegetni. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #214 üzenetére
Azért itt a távolság volt vagy 80-100 méter, ráadásul lent nyafog a tömeg. Kizárt, hogy meghallja a párbeszédet.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #207 üzenetére
Az nem csak az a folyamat volt, amit a szúrás előtt elmondott Arnonak?
Csak megmutatták utána videón is. De tény, hogy echte olyan, mintha látná az emlékeit. Amúgy az elején is, a háztetőről, amikor ráközelít a kamera, olyan, mintha telepatizálna, azt' rögtön utána mutatják a tőle jóval messzebb történő párbeszédeket...mintha érzékelné.Csináltak egy testet öltött első civilizációs tagot, vagy mi?
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #189 üzenetére
Nem...ez is teljes értékű játék lesz, csak az előző generációra (PS3, XBOX360), egyelőre PC nélkül, de én biztos vagyok benne, hogy utóbb kiadják majd számítógépre is.
Azt írta róla a GameInformer, hogy igen komoly kapocs az ACIII és a ACIVBF között. El is indult már a találgatás, hogy talán:
- Shay lesz a felelős az amerikai aszaszin rend hanyatlásáért (ebben van logika),
- összefuthatunk Haythammal és a gyerek Connorral (szerintem erre is igen nagy az esély),
- Shay öli meg Adéwalét, esetleg Edwardot is,
- Shay rajta van az Aquilán, amikor az Haythamet üldözi Angliából Amerika felé (ACIII eleje) és a hajó kisebb-nagyobb sérüléseket szenved a viharban, és ez a kudarc lesz az oka, amiért Shay az aszaszin rend ellen fordul,
- Shay lesz a felelős az Aquila későbbi legyőzésében, minek következtében a hajóroncs a Davenport tanya melletti öbölbe kerül Achilleshez...stb.Szóval, ha jól megírták a sztorit, valóban igen komolyan kapcsolat lehet ezekhez a részekhez.
A jelen részről nincs infó, de könnyen lehet, hogy e tekintetben olyan lesz, mint a Liberation...
-
Xerxész
őstag
Hát, kíváncsi leszek erre...bár egyelőre még nincs szó PC megjelenésről.
Ubisoft Sofia fejlesztette, akik a Liberationt is...gondolom, azért mint ez utóbbi esetében is, később jönni fog PC-re.A főhős neve Shay Patrick Cormac. A helyszín Észak-Amerika a 7 éves háború idején. Shay egy fiatal aszaszin, aki egy balul elsült akció következtében hátat fordít a rendnek és beáll a templomosok közé afféle aszaszin fejvadásznak.
"Újítások":
- feljavított Eagle Vision, amivel a rejtőzködő aszaszinokat lehet észlelni
- fordított hajófoglalás, azaz most nekünk kell védekezni, miközben az aszaszin hajók megpróbálják elfoglalni a miénket
- új fegyverek a hajón: gyúlékony olaj az üldöző hajók ellen, és a puckle gun, amivel géppuskaszerűen lehet lőni
- hajózás jeges vizeken: fedezék a jégyhegyek mögött, jégtábla törés új helyszínek feloldásához. -
Xerxész
őstag
-
Xerxész
őstag
válasz
Bjørgersson #172 üzenetére
Én nem is a videót néztem meg, mert azt itt melóban nem is tudom.
Direkt olyan oldalt kerestem, ami nincs letiltva itt és ahová már felkerültek a videóból ollózott képek. Talán mire hazaérek, már lesz olyan weblap, amin a videó is megtekinthető.Uncsi már nagyon ez a 18. század...
-
Xerxész
őstag
"You the player will be the main protagonist of ACU."
Fasza. Ennek ANNNNNNNYIRA örülök!Folytatják a Black Flag jelenbeli énvagyokafőszereplős hülyeségét.
"About the fourth of the bulidings have interiors." [...] "Catacombs, sewers..."
Na, ez viszont jó, bár tartok tőle, hogy sok lesz a repetitív belső (ahogy a külső is az szokott lenni). -
Xerxész
őstag
-
Xerxész
őstag
válasz
james001 #153 üzenetére
Persze, hogy reménykedek, mert biztos, hogy jön...csak már abban nem vagyok biztos, hogy még idén.
Elvileg ősszel kéne jönnie, de hivatalosan még be sem jelentették...pedig 4-5 hónappal vagyunk a tervezett kiadás előtt.
Bízom benne, hogy most a Comic Con alatt hallunk/látunk valamit róla. -
Xerxész
őstag
Nem tudja valaki, várható-e AC Comet bejelentés a ma kezdődő Comic Conon?
-
Xerxész
őstag
-
Xerxész
őstag
válasz
Bjørgersson #130 üzenetére
Jah, csak az E3 játékmenet videjó?
Azt láttam. -
Xerxész
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #125 üzenetére
Ezen a videón mi látható?
(Munkahelyen le van tiltva a TeCső.)
-
Xerxész
őstag
Azért egy kicsit megnyugodtam, hogy ez még mindig csak spekuláció.
Bár, ha abból indulok ki, hogy ezek a névtelen források által elköpött infók azért az utóbbi időben többségében igaznak bzonyulnak, akkor elkezdhetek szomorkodni.Nem tetszik, hogy még mindig a 18. században maradnánk...és immáron negyedjére lenne hajózás. Már unalomba fulladna.
Az ókori Róma verzió sokkal jobban tetszene, szerintem mindenkinek, nemcsak nekem. -
Xerxész
őstag
Üstököst is akarunk, Üstököst is akarunk!
Jöhetne már valami erről is, tényleg.
-
Xerxész
őstag
Pontosan az, amit leírtam: annyira hangoztatták anno, hogy hú, de mennyire jó lesz a jelenbeli szál, merthogy te leszel a főszereplő. Jah, csak egy árva szót sem szól a karakter, nincs semmilyen interakció...gyarkolatilag egy lebegő kamera (na jó, iPad vagy tablet) az egész.
Hogy ez mennyire jó...de leginkább ötletes!
Az FPS nézet már a Desmond Journey küldetéseknél sem tetszett, de ott legalább beszélt a karakter.
-
Xerxész
őstag
Sajnos megtartották a kifejezetten illúzióromboló és ocsmány mindenenkeresztüllátós Eagle Visiont. Egyáltalán nem is használtam a Black Flagben, én nem is értem, hogy lehetett ezt kitalálni. Erre itt is befigyel.
Aztán szintén megmaradt az idióta nemszóloksemmitdeénvagyokafőszereplős lebegő kamerát a jelenben (asszem Kotakun írták, de nem biztos). Ennek szintén nagyon örülök!
Egyébként nekem ebből az jön le, hogy hiába utal a cím is az összefogásra, amiből azt gondolnánk, hogy egy kiforrottabb jelenbeli szálat kapunk (Juno vonal), mégis szarnak a jelenre.Minden más egyébként nagyon tetszik. Az különösen, hogy nem lesz megszabva, hogy miképpen teljesítsük a küldetést...azazhogy eltűnik a 100% szinkronizáció.
Viszont eltűnik a Leap of Faith is?
-
Xerxész
őstag
válasz
BoneDragon #96 üzenetére
Akkor a mai napi Comet bemutató/bejelentő kilőve.
Vagy inkább:
-
Xerxész
őstag
-
Xerxész
őstag
"Assassin’s Creed Unity takes you back to Paris during the French Revolution – when the streets ran red with blood, heads were mounted on sticks as a form of protest, and the grounds were set for the modern era. Step into the robes of Arno Dorian, a young man who witnessed a horrible tragedy and turned to the Brotherhood to help him combat the corruption running rampant in France."
-
Xerxész
őstag
Úgy tűnik, nem lesz 2 rejtett penge...
Egyik kézen a penge, másikon a nyílpuska. A videóban, amikor beugrik az ablakon, a jobb oldali őrt is bal kézzel öli meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest