Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
GamerToxic
üzenetére
sztem várok vele egy pár hetet-hónapot, mert még csak most toltam ki a witcher 3-at, és félek, közvetlen az után a Unity túlságosan béna lenne

pedig be kéne hoznom a lemaradást sztoriban, mert a Black Flag volt az utolsó AC amit kitoltam... bár a Syndicate meg totálisan nem izgat.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
GamerToxic
üzenetére
Rendbe jött? Borzasztóan fut még mindig. A sokak által szidott Dying Light Full HD low-mediumon elfutkos, ez meg 640x480-ban is sz*rrá akadja magát.
5850-nel is ez volt. A 7790 már HD-ben tudott játszható szintet ütni.
-
GamerToxic
csendes tag
Sziasztok Srácok.
Számomra a Black Flag után az egyik legjobb AC játék.
Hihetetlen látványvilág (még közepes graf. minőségnél is) kidolgozott karakterek, remek történet, na meg ott van a bejárható világ...
Az elején picit nehezen indult a játék sorsa (rengeteg bug, fps dropok, picit rossz optimalizáció) de így 1 év után rendbe jött a játék (hahaa
)
Bátran próbálja ki mindenki, simán megéri! Készítettem egy rövid videót ami inkább prezentációnak készült. Tehát nem küldetést csinálok, csak free run. Fogadjátok szeretettel.
[link] -
Beni97
őstag
Sziasztok.
Megjavult már a játék? Szóval már nincsenek benne annyi bugok mint amikor kijött? Optimalizált lett?
Csak azért kérdezem mert nem igen követtem a patcheket meg ilyeneket és érdekelne már a játék, hisz még csak ezzel nem játszottam
-
Something_
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Nah, rájöttem. Végig kellett szenvednem magam az első küldetésen. Hát jó sokat szívtam, emberkém 2-es, 4-esek ellen kellett kaszabolnom és hosszú is volt a küldi. Kaptam érte 15.000 dellát.
Vettem 2 db social clubot, mindkettőnél megcsináltam a 3-3 küldetést. Néha megjelentek sárga ládikók a térképen, volt is benne néha egész sok della, viszont most már nagyon ritkán jelennek meg, nem 20 percenként.
Vettem egy harmadik social clubot is 10.000 pínzért, viszont elcsesztem, mert 4-es nehézségű küldetések vannak, amihez még kicsi vagyok

-
válasz
Something_
üzenetére
sry melle ment... -
Something_
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis help. Elkezdtem a unity-t és még nagyon az elején vagyok, de valahogy sikerült a dead kings-es dlc-be belépnem és nem tudok belőle kilépni az alap játékba

Xbox One a platform ha számít.
-
Dinasti
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Úgy néz ki a 3as már jó lesz. Nem akartam komolyabban belefogni amíg a Rouge nincs befejezve,de tegnap 22:00től hajnali 3 ig csak nem bírtam leszakadni róla...

-
Creative997
őstag
válasz
Dinasti
üzenetére
Na igen, az irányítás is sokat változott, szinte minden részben változik valamelyest a billentyűkiosztás és ahogy mész előrébb, egyre több kombináció van. De az AC2, Brotherhood, Revelations kiosztása közel azonos, aztán az AC3-ban megint változik valamelyest. Idő kell a megszokáshoz
-
Davzone
senior tag
Xbox Co-op hoz keresek partnert

Most sikerult csak Xboxhoz jutnom es folytatnom az AC sorozatot.
CoOp kuldeteskhez keresek partner akikel ki tudnam vinni , mivel mar eleg kevesen jatszanak vele jo lenne valaki aki mar tudja mi hogy megy.
Barkit szivesen fogadok persze, DavzoneHD a tagem, jeloljetek Unity uzivel!
Thx. -
Dinasti
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Na közben beszereztem az első részeket is. Nekem a korábbi részeknél nem a lehetőség és a grafika zavaró hanem az irányítás
Ugye én a Rouge-al kezdtem amit ps4 joyal tolok rögtön ráállt a kezem,de az első részeket még szoknom kell. Nem tudom hogy billentyűzetről fog e majd menni... -
Zedz
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Én valamiért a kezdetektől fogva unalmasnak találtam a dolgot. De végre befejezték.

-
Zedz
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mert ennyire bugos és idegesítő játékkal nagyon rég nem játszottam. A sztori miatt kivittem, meg néha tudott jó lenni, de voltak olyan pillanataim amikor úgy voltam vele, hogy engem ez nem érdekel és instant törlöm az egészet. Esküszöm a Rouge-ban ha nem lenne hajózás, jobb lenne mint ez.

-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Most játszottam ki a Unityt, és azt szeretném kérdezni, hogy a DLC mennyire ad hozzá a sztorihoz?
Megéri-e kijátszani vagy esetleg kihagyható? -
Dinasti
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hmm na ez érdekes megoldás,de tetszik
Most végeztem Sven Hassel sorozatával és még nem szemeltem ki az új "áldozatot",de akkor meg is lesz. A 2. résztől meg majd folytatom pc-n. Most néztem hogy a delux 10 euro az nem vészes... Köszi még 1 szer! Nem offolok tovább! -
Creative997
őstag
válasz
Dinasti
üzenetére
Visszatérve az első részre, egy idő után unalmassá válik, mert ugyanazok a küldik vannak. Én olyan típus vagyok, aki mindig kimaxol egy játékot 100%-ra, de aki nem, az hamar megunhatja. Ráadásul az első részben még angol felirat sincs, szóval hogy megértsd, kell angol tudás hozzá. Ha unalmassá válik, de érdekel, vidd végig csak a főszálat, de inkább javaslom elolvasni a könyvet (Oliver Bowden: Assassin's Creed Titkos keresztes háború), ott mindent részletesen leír, még többet is, mint ami a játékban van.
-
Dinasti
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Nem zárkózom el tőle,hogy az elejétől nekifeküdjek mert tényleg felcsigázott ez a rész. Más játéknál is volt már rá példa hogy a jelenlegi rész miatt kitoltam az előzményeket. Köszönöm a részletes választ.
-
csaba951
veterán
válasz
Dinasti
üzenetére
Akkor játssz az elődjével, a Assassin's Creed Black Flag-el. A többi más stílusú lett.
>A másik kérdésem meg,hogy sokkal nagyobb
>a gépigénye mint a rouge-nak?Ezt a kérdést soha többé ne tedd fel, mert azt gondolják majd, hogy trollkodni akarsz!

Egyébként igen, és nagyon sokkal! További 3-5 év múlva talán lesznek már olyan csúcs gépek, amik elviszik stabil 60 fps-sel, fullhd-ban, kimaxolt grafikai beállításokkal.
-
Creative997
őstag
válasz
Dinasti
üzenetére
A Unity gépigénye magasabb, mint a Rouge-é, utóbbi konzol átirat PC-re.
Én pont az a fajta vagyok, aki a legelejétől tolja ezt a sorozatot. Mivel te nem, ezért leírom neked mi is a bajunk.
Maga az Assassin's Creed az assassinok és a templomosok örök harcáról szól elsősorban. Az elejétől kezdve volt egy jelen időben futó szál és egy a múltban futó. Szóval a cselekmény állt a középpontban, ami az egyes részeket összekötötte egymással és mindig voltak hivatkozások. A 3. rész elejétől és a Rouge-tól eltekintve, az assassinok szemszögéből éltük át ezt a csodálatosan megkreált történetet. Eleinte az "már mellékes" volt, hogy a fantasztikus történet mellé egy igazán élvezetes játékmechanizmus is társult, ezért lett sokak kedvenc játéka ez a sorozat. De mint minden ilyen, ez is bekerült a darálóba és a készítők elkezdték a tömeggyártást. Ennek az lett a vége, hogy a játék kinézetére mentek rá, a cselekmény rovására. Ez a 4. résztől érezhető. Bár a játszhatóság sem a legjobb, a legutóbbi részek elég rosszul lettek optimalizálva. A 3. rész végétől a jelen szál megszűnt és csak 1 részes kalandokban vehetsz részt, ami nem nagyon kötődik a korábbi részekhez. Mondom ezt úgy, hogy még nem játszottam a Rouge-zsal és a Unity-t se vittem végig még. Az avatarom is jelzi, hogy nagy fan voltam, de ez már sajnos kezd egy kicsit elmúlni.
A jelen szál 5 részen keresztül hozott egy izgalmas modern kori assassin-templomos nézeteltérést, de a főhős halálával ez véget is ért. Az ő DNS-éből mehettünk vissza a múltba, több elődjéhez és szoros összefüggés volt a múlt és a jelen között, sőt, volt, hogy egy dimenzióban futott a kettő.
Az AC1 a 12. században játszódik, a főszereplő az egyik legmeghatározóbb alakja az assassin rendnek, akit több részen keresztül is megemlítenek. Utána jött az AC2 trilógiája, egy karizmatikus vezetővel, akinek az egész életét végig kísértük, csecsemő korától a haláláig. Ez volt a legmeghatározóbb az egész sorozatban, valami zseniálisat alkottak. És ez mára eltűnt és ezt sírjuk vissza.
Én mindig azt mondtam, aki nem az elejétől kezdte el játszani, hogy kezdje elölről, de ezzel az a baj, hogy az első rész még 2009-ben jött ki és messze elmarad a mostani részektől, játékmechanikailag. Az első részben sok mindent nem is lehet csinálni és aki már játszott későbbi részekkel, az nem is fogja végig tolni. Viszont ez adja meg az alapját a többi résznek, történet szempontjából. A 2. részben rengeteg a fejlesztés az elsőhöz képest, valósághű is, zseniális történettel fűszerezve és a cselekmény ebben a részben a leghosszabb. A főszereplő pedig fantasztikus (mint mondtam már).
Nos, ha elkezdenéd az elejétől, te is megértenéd ezt.
Ez persze saját vélemény -
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Életem első Assasins Creed játéka a Rogue lett. Nekem nagyon bejön a játék és a stílusa is. Azért nem mertem korábban belevágni mert mindenhonnan csak a rosszat hallottam ezekről a játékokról. Érdekelne,hogy ha bejött a rouge akkor érdemes a unityt kipróbálni? Csak mert tényleg mindenhol lehúzzák és feleslegesen nem fizetnék érte. Vagy ez is olyan hogy azok szidják csak akik már az első résztől tolják ezeket és unják az egészet? A másik kérdésem meg,hogy sokkal nagyobb a gépigénye mint a rouge-nak? Előre is köszönöm a választ! -
psg5
veterán
Sziasztok!
Nem tudom jó topikba-e, de úgy tűnik nem géphibával, hanem játékhibával állunk szemben:
Egyszer volt egy fagyás ( ez persze még lehetett géphiba, ami remélhetőleg megoldódott azóta) azóta az alábbiak vannak
Megpróbáljuk elindítani a játékot felajánl két lehetőséget a mentés betöltésére: 1. local save 2. cloud save
mindegyik mentés időpoontja ugyanaz a mai nappal. Amikor a local-t indítjuk valamiért elveszik a mentés a játék elejét tölti be, ha a másikra megyünk akkor el sem indul a játék, a hiba amit kiír valamit arról, hogy nem tölt be.
Találkozott valaki ilyennel?
Már egyszer újratelepítettük és akkor is.Hogy lehet megoldani?
-
biceps
tag
Hali! Most kezdtem el az Unity-t PS4-en. Jó game, élvezhető.
Akinek van kedve többjátékos missziókat csinálni, vegyen fel PSN-en bátran és csapassuk!
Üdv! -
Creative997
őstag
-
béke
aktív tag
sziasztok egy kérdésem volna hogy haver megvette a játékot..... Telepítésnél berakta a lemezt de igazából azt nem is kérte mert a uplay-en keresztül ment a letőltés illetve a telepítés regisztrálás valami ilyesmi, nos a játékot tovább szeretné adni de nem tudjuk miként lehetséges ez, ugyan azzal a kóddal újra letőlthető telepíthető vagy elég hozzá csak a lemez+kód, vagy át kell vele együtt adni a uplay-en belül valamit vagy nem adható tovább?
köszi a válaszokat. -
melega
őstag
válasz
dergander
üzenetére
Én is nagyon várom az AC Victoryt, és meg is veszem, ha meglesz hozzá a gépem 2016-ban, vagy 2017-ben.
A legnagyobb hiba, hogy az Assassin's Creed kedvenc sorozatom kifórja magát teljesen, a legnagyobb újdonságok a Victoryban is füstös játéktermek, éjszaka mécsesek világítják ki az utcát, a harcok száguldó gőzmozdonyok vasúti kocsijának folyosóin, száguldó hintók tetején is játszódnak, egy valami nem változik a magas pontokon a szinkronizálás, és vetődés a mélybe. Lehet, hogy az újdonságok, csak attól mentik meg a Victoryt, hogy szürke másolatnak tűnjön a Unity mellett.
A Prince of PErsiaval is az volt a gond mint az AC Unityval ugyanazt a történetet varriálják, és egy idő után annyira kifórja magát, hogy unalmassá válik a nem rajongók játszókörében, és a játékosok nem szívesen veszik elő. Azért az ACk a kedvenceim
-
A véleményem talán egy kicsit más(sokaknak tetszett, sokaknak nem), én nem játszottam a Unity előtt egy Assassin's Creed játékkal sem.
Ez annak tudható be, hogy egyrészt nem mélyedtem bele jobban, nem fogott meg(első 30-60perc) illetve a fiam játszotta boxon a Black Flaget és a Rouget(segítettem neki egy-két hajós résznél, de nem ragadott magával).
Mivel Ő a konzolon játszott én a PC-n elkezdtem a Unityt.
Nekem baromira tetszett, a sztori jó, nem futottam bele bődületes hibákba, nem volt microlag, stb(gondolom ezek azért nagyban befolyásolják a játékosok élmény faktorát)talán ennek hatására kezdtem el a teljes játékot az elejéről kezdeni.
Megismerni az egész történetet...most már azt kell mondjam nagyon tetszik az összes rész, számomra minden kor, minden történet tartogat valami újat, izgalmasat, ezért várom a Victoryt is. -
melega
őstag
Te a Unity után kiadják a Victoryt, ha nem is azon a néven olvastam, hogy a viktoriánus Londonban fog játszódni száguldó hintók tetején, gőzmozdonyok vasúti kocsijának folyosóin, füstös játéktermekben, csáppal nagyobb távolságokat ugorhatunk, megjelennek utcai konfliktus versenyekl, a harcrendszer is fejlődik.
Azt sajnálom, hogy ilyen játékokból mint a Prince of PErsia Sands of Time sorozat, ugra bugra és kemény vívás, meg olyanokból mint az Assassin's Creed nem csinál hasonlót az Ubisoft, de azt mondták a tesztelők a PoP Forgetten Sandsot nem is kellett volna kiadni, még a Unityról is az a véleményük maradjon meg a történelemkönyvek illusztrációs mellékletének.
Ami meg a Viktoriánus Londonban játszódik úgyis kiadják, de sajnálom, hogy több ilyen játékot nem csinál a kiadó. AZ ACk és a POP Sands of Time sorozat a kedvenceim. Mindig jobban szerettem a vívós, ugra bugrálós, vagy az AC jellegűeket mint a lövöldözőset, meg a sport játékokat.
Véleményed, szerinted sem kellett volna kiadni a Unityt, pedig hozta amit vártak tőle?
-
melega
őstag
Kiváncsi vagyok mennyit tanulnak a Unity hibáiból, hogy kiadják a Victoryt majd 2016-ra, vagy később. (OFF)Aki egy ACt sem tudott végigjátszani azt is nagyon érdekli a kor miatt amikor játszódik. Füstös játéktermek, utca konfliktus versenyek, fejletebb harcrendszer, harc száguldó vonatok vasúti kocsijának folyosóin, állomásokon játszódik. Veszek fel egy kalapot, és nem is látják, hogy assassin vagyok, csáppal nagyobbat tudok ugrani.(/OFF)
-
Amit nehezebb elsüllyeszteni az a Storm Fortress, de nem lehetetlen...nekem az a taktika jött be a legjobban és talán a leghatásosabb, ha elé mész és felgyújtod az olajos hordókat + persze mortarozol keményen illetve első ágyú nézetben ha növeled a sebességet több kárt tudsz tenni a hajókban.
Jelenleg nincs VGA-m, IntelHD-val játszottam a Rouge-t
Assassin's Creed Rogue - Legendary Battle Part4 / Intel HD4600Azt azért hozzáteszem, hogy a nagy kalózhajónak még jön segíteni az Argonaut és a Sceptre

-
melega
őstag
Majd ha meglesz hozzá a gépem ezt is megveszem. Kedvecn sorozatomból való ami az Assassin's Creed.
Eddig kedvenceim:
Assassin's Creed sorozat.
1. rész ingyen letöltve torrent reaktorban nekem ez volt a legnehezebb.
Revelation: Fősztori végigjátszva.
2. rész minden főküldetés végigjátszva 73/73 nézőpont teljesítve, 30/30 kódexlap begyűjtve, földi alatti járatokba rejtett sírokból minden követ összeszedtem Firenzében, Romagnaban/ Florencben, Toscanában, Velencében, és a villában. A nézőpontok feltárása, és a kódexlapok begyűjtése a végére maradt, de sikerült, utána a világtérképet kellett összerakni, és aztán Rómába deportált a játék ott a főgonoszt megölni.
Rengeteget lovagoltam a városok között, hegyvidéki utakon, hogy feltárjak minden nézőpontot, és meglegyen minden kódexlap. Velencébe is kétszer hajóztam el, hogy meglegyenek a kódexlapok.Brotherhood: A főküldetések mellett minden romolusztekercset begyűjtöttem, így a felvettem egy farkasbőrrel díszített ruhát a narancssárga jelzésű farkasfejes küldetésben. 24/24 nézőpont teljesítve, és 24/24 borja torony felgyújtva.
3. rész ingyen letöltve torrent reaktorban, főküldetések teljesítve, és egy hajós csata kivételével amiben három nagy angol hajót kell elsülyeszteni a viharos tengeren az az egy nem sikrült 15/14 hajós csata full.
4. rész ingyen letöltve torrent reaktorban végigjátszva
Rouge: minden tengeri, és szárazföldi erőd felszabadítva minden melléküldetés megoldva, a Legendary ship küldetésekből Colonua, Pilgrin, Fornutabla, Cronnue elsülyesztve, egy hatalmas kalózhajót viszont nem tudok elsülyeszteni. Fő sztori végigjátszva. Hajóm életét 6-ról, 3*5 re fejlesztettem fel, minden nézőpont megmászva.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, Phenommal nekem is ritka rosszul futott, elvileg Bostonban nagyon eszi a procit a játék. (és hogy is ne, egy szálon
)
Ennek ellenére láttam a BF-nél a kommenteket, meg a hírt, hogy nem mi optimalizáltunk sz@rul, hanem a VGA-tok gyenge. Volt ám kiakadás. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Azért kíváncsi lettem volna

-
( V )
veterán
nálam is hasonló volt SSD csere után vizsgázott is a 3 rendszer: a Steamnek gyakorlatilag csak a mappát kellett megmutatni és már játszható volt a játék, az Originnek megmutattam, de egy letöltés szerű gyors végigfuttatás és telepítés volt, az Uplaynek meg teljesen mindegy volt mert újra letöltötte az 50 gigát majd hosszasan telepítette...
ergo ha a Steam -es verzió van meg akkor nyert ügyed van.
-
Garsza
veterán
Helló! Meg van a játék fel is volt már telepítve de újra kellett raknom a Wint és most megint telepítenem kéne de a filek megmaradtak. Hogyan tudom elérni hogy ne akarja megint az összes file -t lehúzni netről hanem felhasználja azokat a fileket amik a gépen vannak?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Wow. Thank you for your cooperation. As they say "Google is your friend", don't they?
Már csak azt kéne kiderítenem, hova lett az egész Uplay mappám

-
ForRedGlory
félisten
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
To delete your save file from the PC version of Assassin's Creed: Unity, please delete the 720 folder (Uplay) or 857 folder (Steam) found at the following location in your PC's file directory:
Uplay - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Uplay ID Number]\720
Steam - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Uplay ID Number]\857Deleting the 720 or 857 file and launching the game again should allow you to start a new save game.
-
Taifa Díaz
őstag
Hali, srácok. Kissé felb***ódott az agyam, meg időm sincsen rá, úgyhogy elnézést előre is, ha volt már róla szó, most nem fogok visszaolvasni.
Hogy lehet új játékot kezdeni? "Elromlott" a mentésem, nem tölti be a játék. A főmenüből be lehet tölteni a mentett állást, de nem látok semmilyen lehetőséget a visszalépésre, vagy új játék kezdésére. Újratelepítettem a játékot, de persze visszaszerzi a nem működő mentést, és ugyanott vagyok. Emiatt nem fogom újrahúzni a rendszert, nagy valószínűséggel akkor is visszakapnám a korrupt mentést. -
alibabo
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
De vajon hol hagyhattam ki valamit előtte? És a többiek is, akiknek nem aktív az olajos korsó? Kíváncsi lettem volna a végére, videón végignézni nem ugyanaz.

Nem nagy szám, de heti 1-2 órát kikapcsolódni, feszkót levezetni elmegy. -
Anonymus23
veterán
-
alibabo
tag
válasz
Engikrisztus
üzenetére
Külföldi fórumokban és game play videónál is láttam már ugyanezt a hibát, de megoldást sehol nem írtak rá. Akkor egy nagy bug, ami miatt nem lehet végigjátszani... Csodás hulladék!
Visszatérni az alapjátékba (Párizsba): 'fast travel', a térképen a P betűs "bogyó".
-
-
alibabo
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, azt tudom. Csak a korsók nem "aktívak", nem lehet újratölteni. Valami bug lesz ez.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Megpróbáltam újra az új géppel a játékot. Érezhetően jobban fut, Ultra high - Very high + FXAA + HBAO+, 30 FPS alá nem esik be. És van mikor 3.5GB VRAM-ot is megeszik. Durva.

Most viszont sokat nem tudtam tesztelgetni, kevés a táp a gép alá

-
alibabo
tag
Sziasztok!
A DLC-ben, a 'The Book Thief' - ben nem működik a lámpás. Előtte működött a 'z' nyomására, de itt nem. Így nem is lehet tovább haladni...
Ez bug vagy valamit rosszul csináltam? -
szami777
addikt
2 hónap után most hogy, visszakaptam szervízből a vga-t is, újra nekikezdenék.
Kérdésem az lenne, hogy amd karin lett ezalatt optimalizálva?
Nem is a 30 fps alá beesés volt a baj, hanem a 3-4 másodpercenként megakadás.
45 giga a játék, nem 2 perc amíg letöltődik, azért kérdem. -
juhasz406
tag
üdv.
Valaki tud küldeni mentést skidrow-os verzióhoz? Tönkrement a HDD-m. És kezdhetem újra. kb 20%-nál tarthattam.
Előre is köszönöm. -
csaba951
veterán
Eredeti a játék?
-
Most kezdtem kicsit játszani a játékkal most lett kedvem erre baszakszik,nem a futással van baj,csak én nem felhőbe mentek,és pár küldetést csináltam,de mikor ki lépek,aztán vissza a játékba nincs mentés,az elejéről kezdi.Ez mitől lehet?
-
( V )
veterán
válasz
dergander
üzenetére
mindig ez van amikor valami nagyon újat akarnak alkotni a szériában, és az alapoktól akarják felépíteni: rágyúrnak a látványra, és a többi játékelem meg csak annyi figyelmet kap mint ha valami mobil alkalmazás lenne.
mindenesetre ilyen gyötrelmesen sz*r harcrendszert még egyik sandbox játékban sem tapasztaltam, pláne nem az AC szériában.
DeathAdder
érdekes mert én most a Black Flag-et játszom önkéntelenül magyarul és baromira zavar hogy az eddig megszokott fogalmak helyet magyar kreálmányokat kell értelmeznem, mondanom se kell hogy kevésbé érthető.

szerintem egy erős középfok nyelvtudással (ami azért lássuk be nem kuriózum manapság, sőt szinte alap) simán meg lehet érteni a sztorit részleteiben is. -
Valami infó arról, hogy készül-e ehhez magyarítás?
YT-n eddig az összes nem magyar nyelvet is tartalmazó AC részt ratkaatka felhasználó magyarította, de itt úgy látom csak a 2. részig jutott el, máshol meg semmi hírt nem olvasok erről...
Szóval reménytelen?
Elég komplex sztorik ezek az AC-k sok aprósággal amit mind érteni szeretnék, sokszor magyarul is többször visszanéztem egy-egy valamit hogy teljesen tiszta legyen miről is van szó

-
-
Nos hát úgy néz ki csoda történt,nemrég újból raktam a gépemet egy windows 8.1 professional x64 került rá,meg ati catalyst 14.12 omega driver,és lás csodát be lépek a játékba alapból high re van állítva minden én hozzá sem nyúltam win 7 esen nem így volt,aztán el kezdem a játékot és nem igazán szaggat,meg is lepődtem,teljes mértékben játszható a játék igazán szaggatásnak nevezhető dolog nem is nagyon van benne.Pl ahol a kisfiú szaladgált alány után ugyan olyan beállítással mint most van nyögvenyelős volt nagyon,most fut aránylag elég jól.A watch dogs is néha picit bele szaggatott a win 7 esen ezen tökéletesen fut.Még a végén végig játszom az assassin's creed unityt.
-
szami777
addikt
Új DLC érkezett a játékhoz Secrets of the Revolution néven. Természetesen nem ingyenes, "csak" 2200 forintba kerül.
Tartalmaz:
- 3 küldetést, amiből az egyik preorder bonusz volt alapból
- 8 fegyvert
- 6 ruhadarabotMost kérdés, hogy a season pass-t visszahozzák-e, vagy pedig hagyják, hogy külön-külön vásároljuk meg a dlc-ket, még nagyobb bevételt hozva az ubisoftnak.
-
dergander
addikt
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Mert a partnerprogram kötelezi őket a bugtalanításra meg az optimalizálásra,az Nv semmire nem kötelez senki igy a fejlesztő saját gátat szabhat hogy csakis nvidia csúcskártyákon menjen jól a játék,ami kicsit valjuk be röhejes. Értsük azt is hogy elkell adni a csúcskártyákat,de nem emiatt fognak elkellne,mert akinek a magas felbontás sok FPS kell az alap hogy csúcskártyákat vesz.
Az AC victoryval pedig kezdeni kell valamit,mert ha nem akkor végleg a legcsúfosabb címet fogja megkapni. Am az is érdekes hogy már most van belőle pár gameplay kép,de lehet hogy kamu csak az Ubi nyugtatásunk miatt csinálta. -
szami777
addikt
válasz
dergander
üzenetére
" következő nemlehet olyan különben presztizst vesztenek"
Ezzel már rég elkéstek. Viszont azzal egyetértek, hogy ha a következő AC-be is így szarnak bele, akkor az a sorozat végét jelenti. Én azon se lepnék be, ha szimplán csak nem adnák ki PC-re, a bevétel zömét úgyis konzolon szerzik, ott meg egyszerűbb a helyzet, így legalább nem kéne egy teljes évet végig hazudniuk.
-
dergander
addikt
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Figyi, volt róla szó h hibáztak a gépigénnyel kapcsolatba is. A következő nemlehet olyan különben presztizst vesztenek. A sorozat pedig lehúzhatja a rolót.
Ha már gépigény akkor az milyen h a witcher 3 nak ajánlottan egy 770gtx kell viszont amdből 290 nem egy szinten van a két kártya... Ebből látszik h az nv játékokat úgy csinálják meg hogy nagy gépigénye legyen. Az amd kezébe kéne adni a ubit is,ott kapnának pofont ha nagy lenne a gépigény. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dergander
üzenetére
Victory minimum gépigénye meg i7 2xxx és R9 290X / GTX 780 lesz?

Jók voltak, de a BF-nél elkezdődött valami. Annak is durva gépigénye volt, és tudtommal annál jelentették ki, hogy ha nem fut jól, vegyél erősebb VGA-t. Na a Unity 2x rosszabb lett ilyen szempontból. Erre kíváncsi leszek.
-
dergander
addikt
Bárki bármit mond de az összes AC nagyon jó volt,kivéve az unityt. A victory lehet még jó pont,de ha az se akkor bukó a sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- SSD kibeszélő
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- Formula-1
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Ugye én a Rouge-al kezdtem amit ps4 joyal tolok rögtön ráállt a kezem,de az első részeket még szoknom kell. Nem tudom hogy billentyűzetről fog e majd menni...
Most végeztem Sven Hassel sorozatával és még nem szemeltem ki az új "áldozatot",de akkor meg is lesz. A 2. résztől meg majd folytatom pc-n. Most néztem hogy a delux 10 euro az nem vészes... Köszi még 1 szer! Nem offolok tovább!
)