- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
-
hdekakas
senior tag
Be lehet állítani a settings-ben, hogy automatikusan induljon.
A főablaknál meg a számok mellett egy jelecskét bepöttyözni, hogy automatikusan oc-zzen induláskor.
Nézd meg még a Catalyst Control Centerben, hogy be van-e pipálva az AMD Overdrive. Ha az nincs, lehet, hogy nem engedélyezi a tuningot, hiába van beállítva egy másik programban. CCC-ben is mutatnia kell ott, hogy visszább vannak véve az órajelek. -
hdekakas
senior tag
Ha van tuningolva a proci, akkor adj neki még feszt, nálam az megoldotta. Semmi más program vagy játék nem dobta ki a hibát, csak az ACU. De annak még nem is 0.005, hanem 0.010mV is kellett. (De vga túlhúzás is okozhatja.)
Az egyik templomban még a játék elején, asszem a Notre Dame-ban van egy láda, ami sasszemmel nézve valahol lent van a templom alatt. (Volt itt egy küldetés is, ami után kerekfejű fejszét kaptam.) Nem találtam oda vezető utat. Az majd később valami misszió során lesz elérhető, vagy meg tudnátok mondani, hogy hol keressem a lejáratot? Végigfutkostam a templomon, de nem tudom, hogy tudnék oda lemenni a ládához.
-
dergander
addikt
Az a baj hogy még mindig nem azon dolgoznak h PCn jobban szaladjon a game,ahogy írtad majd karácsony lesz,de megmerem kockáztatni h január,minden esetre ez a játék hamar feledésbe fog merülni. Ami nekem nagy játék lesz az a Rouge biztosra veszem hogy ütősebb lesz ismét a tengerre szálni,ez meg háááát. végigvittem de a story is egy hulladék,fikázták sokat hogy az AC3 milyen gyenge volt....igen....akkor ez?
-
Sonja
nagyúr
Ma konzolokra jön ki 3. patch, és elvileg a hétvégére PC-re is megérkezik.
Assassin’s Creed: Unity – Patch 3 Changelog:
Stability and Performance
- Fixed numerous random crashes in Campaign and Co-op modes
- Fixed specific framerate drops
- Improved task scheduling
- Tweaked performance for Reach High Points (Synchronization)Gameplay (Navigation, Fight and Stealth)
- Fixed various navigation issues where players could get stuck
- Fixed various haystack issues
- Fixed various cover issues
- Fixed various camera issues
- Fixed various animation issues
- Fixed various Booster issuesAI & Crowd
- Fixed various animation issues
- Fixed various detection issues
- Fixed various crowd station issues (bonfires)Matchmaking, Connectivity and Replication
- Fixed various matchmaking issues
- Fixed various host migration issues (hand-off occurs more smoothly)
- Fixed join-in-progress issues
- Fixed various replication issues between host and clients
- Fixed various issues in the My Club menuMenus and HUD
- Fixed various menu issues and pop-up overlap issues
- Fixed Mission objective & updating issues
- Fixed issues in customization menu
- Fixed some localization inconsistencies in menus
- Fixed some issues in the creditsMission Tweaks (Campaign, Co-op and Side Content)
- Fixed various low-repro walkthrough breaks
- Fixed various NPC navigation issues
- Fixed inconsistencies in some missionsWorld and 3D
- Adjusted various collisions and navigation mesh issues
Progression and Difficulty
- Adjusted various Community Event rewards
PC-Specific
- Fixed save game corruption in some cases
- Fixed temporal blur from SLI
- Fixed graphical corruptions in Character Customization menu
- Fixed crash in Character Customization menu on controller auto-switch
- Alt+Enter switches windows correctly
- NPC on side monitors show correctly
- Minor UI improvements -
dergander
addikt
a GTA5nek legalább annyi előnye lesz hogy AMD oldali,és mint tudni lehet azok a játékok mindkét oldalon jobban futnak, az Ubi és a nagy Nvidiás szerelem gyümölcse pedig az hogy iszonyat gépigény sőt még a saját Nv kártyákon is lassú. Ezt a játékot is az AMDnek kellene támogatni és ügyelni rá hogy jól fusson,kérdés még az FC4 milyen lesz ha is ilyen frame problémás szerintem egy életre kap pofont a nagy francia cég.
-
szami777
addikt
Mondhatnám, hogy jogos, de...
Lengyel barátommal beszéltem tegnap, zsír új gépén játszotta az ac unityt, szólt, hogy jöjjek játszani, mondtam nem, mert a beakadás, fps drop miatt élvezhetetlen a játék, várok egy updatet inkább.
Mondta, hogy inkább vegyek egy új vga-t, ne szarozzak sokat.
De kérdem én, miért én költsek sok tízezer forintot újításra??
(ráadásul csak is ubi játékoknál van bajom, mert minden más AAA-t high/ultrán, full hd-n játszok)...tavaly decemberben váltottam 550ti-ről, az a kari újkorában nem volt az a szint mint mondjuk idén/tavaly a 270x, mégse volt túl sok játékkal problémám. AC3+ revelations is ultrán futott vele...
Ha most csak azért vennék új vga-t mert a unity nem fut jól, akkor elszégyellném magam, hogy ilyen olcsón megevett vacsorára a marketingrendszer, pedig nem nekem kéne a föld alá süllyedjek.
Most struccként inkább benyomom a fejem a homokba, kabbét mutatok az ubinak és inkább shadow of mordort játszok ultrán és közbe reménykedek egy normális patch-en.
(Én mindig akkor veszek csak új vga-t, ha a normálisan optimalizált játékoknál is már rezeg a léc, előtte soha)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- iPhone topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged