- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
Bad Pritt #1399 üzenetére
Most írtam le az előbb,mit keres egy assassin olyan korba ahol a lőfegyverek az urak meg a tankok? De azt is elfogadom neked ez a meglátásod,nekem meg az hogy sokkarta jobb sztorykat lehetne a lovagkorba tenni,nézd csak Altair idejében,mai napig az egyik legjobb korban játszódó AC játék.
-
-
-
-
Jhonny06
veterán
válasz
Bad Pritt #681 üzenetére
Ultrán? Olvass vissza kicsit, ~80k-s videokártyával nincs meg high alapbeállításokkal a 30 FPS. Itt nem arról van szó, hogy nem tudsz 4K-s kijelzőn ultrán játszani egy 20e ft-os videokártyával. Amúgy én még erről a játékról szinte csak negatív dolgokat olvastam, úgyhogy nem tudom mit akartak megreformálni, de hogy nem sikerült, az biztos.
Ezek után mondjuk nem is izgat senkit, hogy milyen a játék. A gyűjtői változatot én is azonnal visszamondanám. Mondjuk még az alapárát se éri meg, de az legalább nem 20k, csak jobb esetben a fele.
Ezt most úgy írtad, mintha egy baromi jó játékról menne itt a diskurzus és 1 troll bejönne ide fikázni - de itt pont az ellenkezőjéről van szó.
-
front3r
őstag
válasz
Bad Pritt #637 üzenetére
Segít játék közben a mapon, és vannak ládák, amiket csak ezzel tudsz kinyitni. Rengeteg apró dolog van benne, ami kell a játékhoz ahogy láttam!
Igényes kis app, VISZONT ha normálisan akarod használni, akkor fizetni kell benne!
Igaz, 2-3 dollárt vagy eurót, de basszus, már ezért is pénzt kérnek!
A PC-n/konzolon belül meg az öltözékekért kérik el a pénzt, de az opcionális, mert meg lehet venni in-game pénzből is. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt #579 üzenetére
Azzal sem érnek el semmit. Nekik az a gondjuk, hogy sok rajzolásra van tervezve az AC: U, és a DX11 keveset enged meg. A PS4 verzió frame-enként 40000-50000 batchet csinál. Ezt a mennyiséget baromira nehéz 2000-be betuszkolni anélkül, hogy máshol ne kössenek komoly kompromisszumot. Ezért terveztek eltérő tartalmat PC-re. Másképp nem ment volna.
Az EA dolga egyszerű volt, mert a Battlefield 4 sem rajzolt többet 15000-nél konzolon. Azt még reálisan le lehet vinni 2000 alá különböző jól bevált technikákkal. Tehát az Ubi problémája nem a motor, hanem a sok rajzolás.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt #575 üzenetére
El persze. 780, 970-980 és 290 kártyákkal nem kell butítani annyira. A 770-280 szint ahol már hozzá kell nyúlni a beállításokhoz. A 285 kakukktojás, mert annak qrva erős a tesszellátora/setup dizájnja, és rendkívül rossz raszteres hatásfok mellett ez a leggyorsabb hardver. Szóval előfordulhat, hogy kritikus helyzetekben a 285 mindent verni fog, de ez csak a minimum sebességre vonatkozik. Átlag sebességben nem gyorsabb a 280-nál.
-
szami777
addikt
válasz
Bad Pritt #502 üzenetére
+1
Tavaly Anonymus23 kolléga gyűjtötte egybe őket, hogy a flottába segítsünk egymásnak, remek kezdeményezés volt.
Nekem már megvan a játék, szívesen csatlakozok most is hasonló dologhoz. -
Anonymus23
veterán
válasz
Bad Pritt #422 üzenetére
Van akkor jelentősége, hogy előrendelem, vagy inkább beugrok a Tescoba és leveszem a polcról?
Elvileg ugyanannyi...Bár ahogy látom a Gameshopban van hozzá póló miegymás... és itt 11000 Ft
A 3-hoz kapott póló az nem votl rossz minőség, így számolva már nem is akkora gáz a 11eFt -
Vikus
tag
válasz
Bad Pritt #419 üzenetére
Áháááááá....
na, akkor most szálltak el a hozzáfűzött szép reményeim is.... pff.. úgy látszik valami durva kommunikációs fekete lyukba estem bele...
Eddig teljesen abba a hiszembe voltam, hogy új moci lesz alatta... gondoltam talán, ha már a gépigény sokkolt, csak jobb lesz az optimalizálás vagy valaamiiii... KösszépenhogykoránreggelLelombozol...
-
Creative997
őstag
válasz
Bad Pritt #315 üzenetére
Nekem speciel Altair volt a kedvenc, bár tény, hogy Ezio-t én is csipáztam. És csatlakozom FireKeeper szavaihoz, Edward karaktere is abban a közegben, hogy szép lassacskán formálódik is, önmagában igen csak jól mutat. De nem ebben a sorozatban. Ezio azért isten, mert maga a rend, maga a lazaság, maga a temperamentum tökéletesen keveredik benne. Na meg az egész életét 3 részben követtük végig. Illetve szorosan összefüggött a jelen Desmondjával.
-
emiki6
veterán
válasz
Bad Pritt #307 üzenetére
Jó, hát többet nem is várok tőlük, na de ha mégis a mocskos igazságot kapnánk, mekkora jó lenne már.
Az összefoglaló jó volt. Ha a rogue is olyan hajókázós lesz, akkor én passzolom, az Unity viszont tetszik, hogy csak mászkálás lesz.
A Coop-ból meg tuti kimaradok, mert mire megveszem már mindenki kivitte 2x -
-
válasz
Bad Pritt #298 üzenetére
ezen keresztül is tudod menedzselni a flottádat (össze van kötve az UPlay accounton keresztül a gépeden lévő mentéssel), és mivel így gyakorlatilag napközben bármikor negyed óra alatt ki tudod osztani az új feladatokat, lenyomni pár hajócsatát és bezsebelni a nyereséget, így rövid időn belül elég sok pénzt tudsz összeszedni.
plusz a hajók időnként egyéb, tárgyi zsákmányt is hoznak, van olyan kincses térkép, amit csak ezen keresztül tudsz megszerezni.
-
emiki6
veterán
válasz
Bad Pritt #295 üzenetére
"tiszta Karib tenger kalózai 3 feelingje volt"
Erről beszélek. Ha kalózos hajós játékot akarok akkor ezt egy karibtengerkalózaitól kellene megkapnom. Én egy AC-t vártam, de ezt kaptam.
Tény, hogy jó hajózgatni, de én inkább parkouroznék meg aprítanám az ellent egy tőrrel egy assassin ruhában. Ez még úgy ahogy benne volt a 3-ban. A 4-ben meg mi volt? Dupla kard meg 4 pisztoly (ezt mondjuk megérdemeltük, néha csak lepuffogtattam mindenkit).
A sztori nem volt nagy cucc. "Egy szerkezet, amivel kifigyelhetsz másokat, ha megvan a vérük" a jelen meg pff.Azért megcsináltam a nagy részét a játéknak és összeszedtem a ruhák nagy részét. Sőt a mobil appot bújtam naponta többször és küldtem a hajókat pénzt szerezni. Értelme nem volt, de dőlt a lé. (Nem úgy mint a 3-ban, ott kifogytam a végefele) jó is volt meg nem is. Az viszont biztos, hogy követni fogom a sorozatot és előbb vagy utóbb de kiviszem az új részeket is.
-
emiki6
veterán
válasz
Bad Pritt #291 üzenetére
Én a 2-vel kezdtem évekkel ezelőtt és haladtam szépen sorban. A 2 "a klasszikus, a legjobb" szerintem és még páran innen is ezt mondják. Nemrég leteszteltem, hogy tényleg jó e vagy csak az idő szépíti meg és még jobb is, mint gondoltam. Onnantól kezdve ahogy a folytatásoktól elvért, a feeling mindig kicsit fogyott és Ezio halálával szinte el is tűnt. Aztán jött a 3, meg a négy. Más motor, más minden, "nagy városok, nagy terület, egyre több hajózás stb."
Én a 3-ban csak annyit hajóztam, hogy megcsináljam a Kidd kapitány kincse mini küldetést, a 4 viszont a hajózásra épített, ami engem zavar. Szép meg jó, de nem a hajózás teszi az AC-t...Igazából az AC-vel nekem igazán az a bajom, hogy a "tankönyves" történelmet vette alapul és azt színezte ki egy kicsit. Szerintem akkor alkotott volna igazán nagyot, ha a "történelem" mögé néz és azt veszi alapul.
Pl: Conor sosem szövetkezett volna George Washingtonnal, mert valószínűleg tudta volna, hogy ő is csak egy indián mészáros a sok közül. De a francia részen a jakobinusos dolog is valszeg sántítani fog, na mindegy.
Szerk: de akkor a 2-ből is valamit. A Medícsieknek is sok vaj volt a fülük mögött, persze a játék mást mutat. -
Xerxész
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Bad Pritt #267 üzenetére
szerintem a Brotherhoodnak volt eddig a leginkább vállalható harcrendszere.
xsanyi77: dupla kard, piszolyok, fuvócső, füstgránát, azért nem volt ez szegényes arzenál. amúgy se lenne már jó ha elmennénk megint a Revelations féle irányba hogy van már 10 féle közelharci fegyver, megint 10 távolsági meg 20 féle bomba/gránát...
-
Vikus
tag
válasz
Bad Pritt #253 üzenetére
Én nem buzdítalak, hogy vedd meg...
gőzöm sincs mi az az "Of Unite Program Key"... mert igazából, ahogy néztem minden kiadáshoz van, még alapjátékhoz is. (vagyis oda van írva az "előrendelői ajándékokhoz", vagy "tartalomhoz"..stb...) Gondolom nem ugyanez lehet akkor, mert mi értelme lenne ennek az előrendelői csomagnak?....
Lényegében tényleg mindegy, mert levonják a véglegesből.. Ahogy látom ebben a boltban is, amit linkeltél... : [link] Talán egy hozzáértőbb többet tud..
sajna ezek miatt a szemét DLC-k miatt én is mindig elvesztem a fonalat....
mindenesetre én csatlakoznék egy magyar csapathoz..
-
Vikus
tag
válasz
Bad Pritt #251 üzenetére
Ez gondolom olyan, mint a Black Flag-nél... (ott is volt hasonló, csak ott 3 ládát kapott az illető egy kincsestérkép keretében). Valami olyanra tippelek, hogy azért kell ez a kis "plusz" még, hogy gondolom a kiadó tudja mennyire tuti lesz az eladás.. Amolyan bőrlehúzás megint, ha össze akarsz szedni mindent! ..... Mindegy igazából, mert bármelyik kiadást is rendeled elő (én amúgy a Notre Drame Edition-ra pályázok..
), ahol előrendeled levonják a játék árából...
Szóval nem oszt-nem szoroz... (max nekem a futárdíj)..
Ez a két bolt tuti levonja: LINK 1 LINK 2
Én berendeltem már most, ki tudja mi lesz még novemberig, aztán ez az előrendelői megjött, aktiváláshoz viszont kéne pár tag..tudnék elvileg csatlakozni pár "csoporthoz", de akkor már gondoltam honfitársakkal veszem körbe magam..
nem tudom, hogy később számítani fog-e a játék során, vagy csak most kell bohóckodni itt a tagokkal, de biztos, ami biztos...
Kreálni nem tudom még mindig, hogyan kell csoportot ettől függetlenül..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Formula-1
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged