- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
válasz
Ed3r_X_ #1218 üzenetére
Nem mondod komolyan?!!
nekem is i5-van, csak kicsit jobb, 2 giga rammal is több, igaz, videokarim nem jobb a tiednél, de nekem olyan szinten játszhatatlan full low beállítással, minimális felbontással, hogy iszonyat...új nvidia driver is van, nem bírom felfogni.. A kedvem totál elment egyébként tőle, mint a messiás várom az újabbnál újabb patch-eket, vagy vga driver-t, nem tudom mi lehet bajom.. még a gyerekes részig se nagyon vittem, mert felbszott az ideg..
Mikor megégették máglyán a fickót, akkor reccenés nélkül ment, de előtte is utána is halál...
-
Vikus
tag
Nekem "felajánlja", hogy töltsem le az új patch-et, de el se indítja (nincs net, vagy kevés a hely.... jah. azért tudok ide írni, és van 400 Giga még üresbe..) .... :S szóval frankó.. játszani max offline... de minek?! röhejesen játszhatatlan a gépemen... iszonyat.. sokkal rosszabb gépeken jobban megy, ahogy látom.... ehhjj..
Season Pass-t lehet még valahonnan? "occsón'"? amúgy azt lehet tudni, hogy csak ezt a Dead Kings-et kapjuk DLC-be vagy a "többi tartalmat" is? fegyver stb. stb. stb.
-
Vikus
tag
Na nekem is megérkezett "végre" a játék... Feltelepítettem a patch-et is, /azt a 780 megásat/ viszont utána úgy akad a játék pff... sajna nem tudom, nincs viszonyítási alapom, mert patch előtt nem láttam milyen. Így is voltak érdekes dolgok, mikor srácnak a haja égnek állt, mintha zselézte volna..
ez mondjuk furi volt..
naszóval... nem sokat játszottam vele, mert akadt, de sok helyen, ahol voltak átvezetők - itt nem a bejelentkezős videóra gondolok, ahol a csaj beszél - hanem mondjuk ahol az elején a faszit máglyára rakják - és hasonlók, ott olyan gördülékenyen ment, és szépen fut, de utána mikor játszanék szaggat, mintarohadélet.
vélemény? reménykedjek? vagy cseréljek gépet..? ....
kis reménysugárnak tűnt, hogy egyes részeken semmi baja nem volt.... amúgy, ha listáztok engem is felvehettek, kovictorio, ha valaki csinálja.. Black Flag-nél nem voltam a közösségbe, mert megoldottam egyedül is.. nem volt para, mert időm kevesebb volt..... szóval nem osztott vagy szorzott, mikor értek célba a hajóim..
-
Vikus
tag
válasz
Anonymus23 #1025 üzenetére
Tudom nem ide tartozik, de valaki esetleg rendelt már közvetlenül Uplay shop-ból? Bármit... csak mert mivel az itthoni boltokba sajna sehol nem kaptam meg, amit kerestem, kénytelen voltam ott levadászni az egyik gyűjtőit. Már az idegeim tönkremennek ebben a várakozásban.
Főleg úgy, hogy kártyámról leszipkázta a pénzt, 1-2 napos DHL futár lett kiválasztva (1 hete!!!) és sehol a csomag. DHL-nél nem látják a rendszerben a felvételt, Uborka meg már lezárta a rendelést. Náluk már elvileg rendelés "teljesítve"... már írtam nekik, várom a választ.....
Akinek volt már dolga velük, ez mindig ilyen?
vagy csak én nyeltem be megint?
Hulladék ez az uborka komolyan.... ha nem engesztelnek ki valami ajcsival morci leszek....
Bocs @Anonymus23 nem neked címeztem...
véletlen volt sorry...
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel #770 üzenetére
Mennyéááááma......!!!
Garantálom lenyúltad az én előrendelői cuccomat.... Lezsíroztad fogadjunk...
én is ügyködök valahogy a beszerzésén, de egyre kevesebb reményt fűzök hozzá... sajna...
na de ami késik, nem múlik... csak lehet kicsit másképp lesz megoldva....
///amúgy köfi
, megpróbálom majd holnap megint.. ma volt bent tesóm, de sajna nem volt...
///
-
Vikus
tag
válasz
djculture #689 üzenetére
Az a vicces, hogy én azt meg is vettem, mikor megjelent az előrendelői.
És még így is kihagynak a buliból. :S Egyébként, köszi a tippet, lehet holnap megyek egy kört, talán a Vp.-i tecsóba is lesz.. Amúgy ne értsen félre senki se... nem "sírok" egy ilyen játék miatt, jóval fontosabb dolgok is vannak az életben.. Hanem maga az "elv" bosszant... De az piszkosul...
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel #688 üzenetére
Pontosan, ahogy mondod.... Jah... engem anno felhívtak még tavasszal, hogy nincs-e kedvem előrendelni az új Assassin's Creed-et..?! Mikor még azt se lehetett tudni, hogy mi lesz a címe, nemhogy képet, vagy kort, vagy gépigényt vagy bármit, szóval semmit nem lehetett tudni róla..
ez mondjuk vicces volt. De van egy sanda gyanúm, ha akkor áment mondok rá, lehet most is idegeskednék...
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel #684 üzenetére
Bennem is felment a pumpa elhiheted. Ez nem így működik érted. Már előrendeli valaki x hónapja, akkor igenis harcolja ki magának a bolt, hogy küldjön új adagot a beszállító, vagy angol verziót stb.. lesz@rom, hogy magyarul van-e feliratozva a borító vagy sem. Vagy rakja ki már szeptemberre, hogy nem lesz és kész. És ezt nem hiszem el, hogy "ma tudták meg"..... És például, ha mondjuk egy bolt elő is rendel teszem fel 2000 darabot, akkor az a tetves cég, aki szállítja neki, igenis küldje el azt a kétezret. Ráadásul nem is a legolcsóbb verziót rendeltem elő, hanem pont a legdrágábbat. Tehát nem azért, mert "csak" kiszeretném játszani azt' cső.... Pont nem kéne ezekkel az emberekkel "szórakozni"... főleg úgy, hogyha tudom időben, hogy nincs, vagy nem lesz, főleg, hogy magyar felirat nélkül kerül forgalomba, akkor fogom magam, aztán megrendelem a tetves Ubishopból, vagy egy másik boltból. Anno akár a CDGalaxisból is rendelhettem volna, és ők mindig is tartották magukat ahhoz, amit ígértek... (legalábbis nálam)... Most sehol nincs...
pff.. marad az e-bay, ha nagyon akarja az ember... de 40-50ezreket egy szaros játékért biztos nem adok ki... Főleg, ha nem is ér annyit.... :s :s 10 ezerért - főleg úgy, hogy mondhatni "félkész" a játék - nem fogom megvenni... Mert nem ad semmit.. a DLC-ket is majd még utána külön meg kell venni ... jah.. már annak is annyira örülök.. :s egy poszterért meg egy tollért legyek úgy oda?... Nagyon úgy érzem, hogy marad nekem majd a tavaszi kiadás... majd ha szépen megjelenik egy season pass-al együtt.. Mert biztos nem hagyja ki az uborka, hogy még több zsetont húzzon le az emberről... eddig se foglalkozott vele... :s :s :s fuhdeidegesvagyok...
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel #679 üzenetére
Dettó. Király.... Én szeptember eleje. Mivan? Bocsi, nem jött elég cucc.. Igen? De akkor hogy is kárpótolnak? Azzal, hogy kapok egy normál cuccot ingyenes szállítással? huhh... már szinte ugyan ott vagyok..
Kellemetlen. Főleg, hogy felhívtam már más boltokat is. Sehol semmi. És a legjobb, hogy mindenki azt mondta, kb. én vagyok xxxx-edik.. Öröm és bódogság'... az van...
lehet kihagyom ezt a ge#ibe..
-
Vikus
tag
Bízom benne én is... Eleve már kikészít engem ez a DLC áradat... még 3-nál oké volt.. jöttek sorba .. tartalmasak is voltak.. igazából az ár, ami nem tetszett.. de akcióba később olcsón meglehetett kapni. Így "belefért".... :s mondjuk... mert "AKARTAM"... Black Flagnél már a búrám tele volt azzal, hogy 1000 felé szórták el a fegyvereket, cuccokat stb. ((gondolok itt arra, hogyha megveszed a "bábút" akkor kapsz 1-2 digitális tartalmat, de ha nem akkor semmi, vagy előrendelői ajcsi, stbstbstb..)) -- gondoltam jó, majd ha jön a season pass, akkor legalább az adja.. Alapesetben adnia kéne nem? Hát nem. Ekkor nagyon felment bennem a pumpa. Mert az ember azt gondolja, jó, ha lemaradtam róla, akkor legalább megkapom season pass-al... De neeem... Én kis naív még azt is gondoltam, hogy legalább, ami PS exclusive volt, Aveline-es küldi azt is kapja az ember,..... nem. frankó.. (persze a """másik verzióban""" elő lehetett csalni mindent)...Ehelyett oks. Kaptunk egy Freedom Cry-t, ami nem volt rossz, de iszonyat rövid volt. És kifújt... és ezért fizettél asszem' mikor megjelent 20 eurót? Pff.... még jó, hogy nem egyből vettem meg. Egyébként. Remélem, hogy itt nem ez lesz... Legalább, ha nem is játszhat vele az ember alapból, akkor legalább tartalmas legyen az a roh@dék season pass...
Soha nem értettem egyébként, miért kell megállni 1-2 kiegészítővel. Létrehoznak egy szép és nagy világot. Élő környezettel. Iszonyat nagy bejárható területtel és csak úgy hagyják, hogy eltűnjön a süllyesztőben. Adják kicsit drágábban a season pass-t, legyen több küldi, szánjanak időt a rendes portolásra, vagy legalábbis, hogy több peccs legyen, aztán nem kéne évente futószalagon hozni a játékokat. Nem 1-et, hanem 2őt.. meg még mittomén' mennyit... Vagy csak én akarok sokat?
Apropó... Ki hallott már a telós játékáról? Szintén idei lesz... ( vagy talán meg is jelent? )
Assassin's Creed - Identity : http://www.youtube.com/watch?v=2mzCGX2q3Z4 -
Vikus
tag
Nézd meg, amit linkeltem pár sorral hamarabb... videó.. 1:10-től. Az elsőt már látod is mozgásban....
Egyébként szerintem a kínai a Season Pass-os küldi lehet... szerintem.. De ne legyen igazam, mert nem rossz ez a "félig 2D"-s dolog, amit majd tolhatsz, de jobb lenne a játék "motorjával"... De ha neeeeem, akkor faint lesz úgy érzem... -
Vikus
tag
Ha esetleg valakit érdekel, itt egy újabb gameplay... vannak benne új dolgok, szal', ha valaki SPOILER miatt nem nézné végig, akkor ne is álljon neki! Az első sequence első memóriáját nyomják le.. Vannak benne érdekes momentumok!
https://www.youtube.com/watch?v=0CEPDsVAVrs -
Vikus
tag
válasz
szami777 #510 üzenetére
Huhhh...
Tetszik, tetszik...
csak menjen a gépemen....
ettől azért félek egy csöppet... szép...és igazán "tele" van a város emberekkel.... ráadásul elég változatosak a karakterek, már amennyire lehet...
elég komolyan testre lehet szabni a karaktered... ez tetszetős..és ahogy nézem elég sok cumó lesz...
Tetszik ez a miniküldetéses téma is, eddig is voltak, de remélem most lesz egy rakat
valahogy tartok ettől az új résztől, mert a 3-ban is, a black flag-ben is akkora teret adtak az embernek... Most meg úgy érzem, hogy nagyon be leszek "zárva" egy városba... remélem lesz egy csomó küldetés, ami feledteti velem..
-
Vikus
tag
válasz
Bad Pritt #419 üzenetére
Áháááááá....
na, akkor most szálltak el a hozzáfűzött szép reményeim is.... pff.. úgy látszik valami durva kommunikációs fekete lyukba estem bele...
Eddig teljesen abba a hiszembe voltam, hogy új moci lesz alatta... gondoltam talán, ha már a gépigény sokkolt, csak jobb lesz az optimalizálás vagy valaamiiii... KösszépenhogykoránreggelLelombozol...
-
Vikus
tag
Jah.. ha esetleg valaki előrendelte a játékot, és meg is vette azt a "990 ft"-os PRE-ORDER-es dobozt, amibe kódot kap, és 100%-ra akar menni, hogy meglegyen neki az összes előrendelői DLC-s cumó, akkor keressen rá erre a csoportra: "USEPREORDERCODE", itt mindenki felhasználta már a kódját, és csak 1 hely maradt!
-
Vikus
tag
....... ööööööööööö... most egy kicsit sokkot kaptam.... baromira remélem, hogy nem csak diavetítésnek rendeltem elő 20 ropiért a gyűjtőit... :s :s Kicsit sokallom... oké lehet nextgen + minden, de azért 1 év alatt kicsit nagy ugrás előző játékhoz képest....
Amúgy tényleg nem lesz magyar felirat benne? Vagy csak egyszerűen nincs megerősítve és ezért nincs sehol feltüntetve??
-
Vikus
tag
válasz
Bad Pritt #253 üzenetére
Én nem buzdítalak, hogy vedd meg...
gőzöm sincs mi az az "Of Unite Program Key"... mert igazából, ahogy néztem minden kiadáshoz van, még alapjátékhoz is. (vagyis oda van írva az "előrendelői ajándékokhoz", vagy "tartalomhoz"..stb...) Gondolom nem ugyanez lehet akkor, mert mi értelme lenne ennek az előrendelői csomagnak?....
Lényegében tényleg mindegy, mert levonják a véglegesből.. Ahogy látom ebben a boltban is, amit linkeltél... : [link] Talán egy hozzáértőbb többet tud..
sajna ezek miatt a szemét DLC-k miatt én is mindig elvesztem a fonalat....
mindenesetre én csatlakoznék egy magyar csapathoz..
-
Vikus
tag
válasz
Bad Pritt #251 üzenetére
Ez gondolom olyan, mint a Black Flag-nél... (ott is volt hasonló, csak ott 3 ládát kapott az illető egy kincsestérkép keretében). Valami olyanra tippelek, hogy azért kell ez a kis "plusz" még, hogy gondolom a kiadó tudja mennyire tuti lesz az eladás.. Amolyan bőrlehúzás megint, ha össze akarsz szedni mindent! ..... Mindegy igazából, mert bármelyik kiadást is rendeled elő (én amúgy a Notre Drame Edition-ra pályázok..
), ahol előrendeled levonják a játék árából...
Szóval nem oszt-nem szoroz... (max nekem a futárdíj)..
Ez a két bolt tuti levonja: LINK 1 LINK 2
Én berendeltem már most, ki tudja mi lesz még novemberig, aztán ez az előrendelői megjött, aktiváláshoz viszont kéne pár tag..tudnék elvileg csatlakozni pár "csoporthoz", de akkor már gondoltam honfitársakkal veszem körbe magam..
nem tudom, hogy később számítani fog-e a játék során, vagy csak most kell bohóckodni itt a tagokkal, de biztos, ami biztos...
Kreálni nem tudom még mindig, hogyan kell csoportot ettől függetlenül..
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Megvettem az előrendelői "csomagot", ///azt a 990.- Ft-os előrendelői dobozt/// szóval, van nekem egy kódom, amit úgy tudok beváltani, hogy csatlakozok egy csoporthoz... ugye, ha 4 emberke van akkor a megjelölt "DLC"-ket megkapja a felhasználó. Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok én "csapatot" kreálni? Vagy tudok valakihez csatlakozni, aki esetleg benne van már, ha beengedtek?
Csak, hogy ne vesszen kárba ez a pár DLC...
Egyébként erről van szó:
Valaki? -
Vikus
tag
Igaz nem Unity, hanem a Rouge.... hátööööö.... PC-t remélem nem hagyják ki..... Igaz, hogy hasonló lesz, mint Black Flag.... de kit érdekel..
nekem bejön...
most jött..
2 vidi...
https://www.youtube.com/watch?v=R6M_jpmLydw&list=UUWIstp5bH4vsGQmz4mRzcZg
https://www.youtube.com/watch?v=vG-ImjoPCAM&list=UUWIstp5bH4vsGQmz4mRzcZg
Egyébként Unity-vel kapcs... itt van egy kis kigyűjtés, hogy milyen DLC-kkel, vagy exlusive letölthető cuccokkal fogják majd értékesíteni, vagy miket lehet hozzá kapni... vagyis a különböző kiadások stb...
http://www.xboxachievements.com/forum/showthread.php?t=579883
nem tudom, nekem az jön le, mármint az öltözékekkel kapcsolatban, hogy úgy érzem jobban szétszedték a ruhás dolgot.. Mármint gondolok én arra, hogy elképzelhető, hogy nem egy egész ruhát tudsz variálni a karaktereden, hanem esetleg külön csukja, köpeny, csiiimmmma'?
nagyon úgy jön le a dlc-kből....
-
Vikus
tag
Egyébként, akit jobban érdekel uplay-en már fent is van... 70 ajró a gyűjtői, 60 a sima...
Nemrég felrakták a "tüzes"
templomos figurát is...
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.306382900/Elise%3A_The_Fiery_Templar.html -
Vikus
tag
válasz
Bjørgersson #178 üzenetére
Áhh.. tuti nem... ez valami random assassin fickó lehet... Altair az más idősíkon mozog.. Biztos itt is valami hasonló lesz, mint az összes AC-ban, egy templomost alakítunk, aztán lesznek assassinok, akiket le kell "vadászni"...
izgalmasnak tűnik a másik oldalba bepillantani... Várós lesz.. A 18-ik század engem nem zavar... sőőőt... Nekem kifejezetten tetszik.... Annyi, de annyi mindent be lehetne rakni AC-ba töriből...fuhhh.... Csak sajna a "populárisabb" történelmet veszik elő.... mert az ismertebb..... :/
-
Vikus
tag
https://www.youtube.com/watch?v=IoOsv0FBpaU Már meg is jött a hivatalos!
én csak abban reménykedem lesz PC-re is.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest