- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FollowTheORI #1274 üzenetére
nem felejtettelek ám el, csak végig kell gondolnom, hogy mit is akarok mondani és igazam van-e még
-
válasz
FollowTheORI #1272 üzenetére
miután végigjátszottam többször is minden AC részt? nem, nem hiszem, de érdekelne egy rövid interpretáció az AC over-all történetéről a te szemszögedből, aztán meglátjuk, hogy hol mentünk el egymás mellett
-
válasz
FollowTheORI #1268 üzenetére
"a háttérsztori ismeretében ennek kicsi a jelentősége"
micsodának? a keretnek? a világban, amiben játszódik az egész sztori?
idegen civilizácóról van szó
az emberi civilizációról van szó, és arról, hogy egyre kevésbé illik bele, illetve hogy egyre jobban kell torzítani a valóságot, hogy beleférjen az AC
Szerintem bármelyik közelmúltbeli nagy vezető/diktátor és esemény simán belemagyarázható ebbe és el is fogadnám.
épp ezt írtam le, hogy egyre kevésbé magyarázható bele.
(#1270) dergander
jobban érvényesül a rejtett penge és a kard,de most öszintén egy 18xx években vagy akár 19xx években??? Penge ? ühmigen, ez engem is zavar, hogy a játéknak kvázi védjegye a hidden blade, ami viszont a XX. század elejétől már totálisan anakron és használhatatlan.
-
válasz
FollowTheORI #1266 üzenetére
szerintem igaza van, de akkor tessék, itt egy másik szemszög (az enyém), amiből nézve rossz ötlet egyre közelebb jönni a jelenhez
-
dergander
addikt
válasz
FollowTheORI #1262 üzenetére
Akkor játsz kicsit a régebbi részekkel és megtudod,mikor a lovagkori korban mennyivel jobban megállja a helyét mint a jelenbe
Mindig nem is kell csatamező,de már mióta nem volt?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FollowTheORI #957 üzenetére
AMD kártyákon fut nagyon rosszul, a GTX 670-es videót meg YouTube-on néztem, azon szépen fut viszonylag.
nVidiára optimalizált játék, én is azért vettem a 670-et, amúgy 7950 lett volna.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
FollowTheORI #957 üzenetére
Nem az a baja, hogy AMD igaz.
Az a baj, hogy R9.
R7 el tökéletes, 7870 úgyszintén megy mediumon 4gb rammal win 7 el.
Igaz, hozzátesz a dologhoz a 8.1 enterprise x64, de ettől függetlenül ne 3 FPS-el "játsszak" már low beállításokkal úgy, hogy a felbontás is csak 720p.
Szerintem ez nem reális. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FollowTheORI #954 üzenetére
Annak az a baja, hogy AMD. GTX 670-nel, ami úgyszintén 2GB-os, simán fut High-on a játék, Full HD mellett.
RAM-ból nekem is csak egyelőre 4 van, addig csak elleszek
-
dergander
addikt
válasz
FollowTheORI #865 üzenetére
Nincs benne magyar nyelv , pedig volt róla szó de valamiért elmaradt. Lehet nemlett kész időben,majd egy későbbi steam update elhozza azt.
-
J.Tibor
csendes tag
válasz
FollowTheORI #812 üzenetére
Szia,
az nvidiától nem jött még meg a kód levélben ugye.... pedig megadtam .hu emailem elvileg iponnál mondták lehet, hogy várni kell rá de szerintem már meg kellett volna kapnom az nvidiától a kódot, de lehet hogy csak megjelenése napján?
Köszönöm üdv! -
Jhonny06
veterán
válasz
FollowTheORI #727 üzenetére
770-en is kb. ugyanolyan szarul megy, mint egy 280X-en, úgyhogy nem az AMD a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged