Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leelou
tag
Spoilerféle
Még mindig ott tartok, mint egy héttel ezelőtt. Amikor Bellec-kel párbajozunk és a korláthoz szorítom őt, a képernyőn villogni kezd egy gomb, aminek a megnyomásával vagy én kerülök előrébb, vagy ő öl meg engem. Mi a megfelelő mód arra, hogy én nyerjek? Gyorsan, lassan? Ötször, hússzor, hogy a rákba' kell nyomni azt a gombot? Mert a billentyűzetemen már annyit vertem azt a sz.rt, hogy érintkezési hibája lett, ennek ellenére Bellec mindig megöl.
Azt hiszem, inkább kilépek ebből a memoryból, oszt inkább megcsinálom,ami még a párizsi küldetésekből hátravan, aztán hagyom az egész játékot a p.csába, mert ennek így semmi értelme.
-
dergander
addikt
válasz
Whitedrogba
üzenetére
Milyen nvidia drivert használsz? Valamint csak tudd hogy a videókártyád neméri el a minimumot se.
-
Whitedrogba
újonc
Beírtam a cuccokat és tegnap még megprobáltam elinditani a szar képernyővel félpercet ment a kis videó és befagyott mind a 2-szer .
-
hdekakas
senior tag
Nálatok is néha villognak a pixelek a játékban?
Főként sötét helyen látványos. Lépcsők élei, sarkok, stb. Fehér pöttyök villódznak.
Van rá valami megoldás?
-
dergander
addikt
válasz
Whitedrogba
üzenetére
Először is töltsd ki az adatlapodat...mert honnan szüljük ki milyen géped is van,meg írd le milyen Drivert használsz... mert amit írsz arra legalább 1000 féle megoldás van,szűkítsd a kört.
-
Whitedrogba
újonc
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Az miért van hogy eredetiben van meg a játék és feltelepítettem és az elején minden fasza de amikor kidobja hogy assassin's creed unity nem fekete meg piros a betű hanem fehér és a főmenübe is egyszerűen alig tudom elolvasni mit ír ki és ez annyira felidegesített hogy tovább nem is mentem a játékkal ez miért lehet ?? A segítséget előre is köszönöm
-
-
Lenry
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nem felejtettelek ám el, csak végig kell gondolnom, hogy mit is akarok mondani és igazam van-e még

-
Goldwin
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Goldwin
aktív tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem a követéssel volt a gond alapvetően, hanem azzal, hogy megállt az öreg, és ha elé álltam se akaródzott neki leesni, hogy tovább kéne mennie.

A másik meg az volt, hogy az őrök kötöttek belém
Aztán végül is a tetőn mentem.Meg egyszer láttam két embert követés közben telibe átszaladni a falon. Érdekes volt. NPC-k persze.
dergander
Lehetséges. Mondjuk a futási teljesítményt nézve viszont az nVidia vezet szerintem. Szóval nVidia bugos, de viszonylag jobban fut, AMD meg bugmentes, de valamivel rosszabbul (R9 270X-ek pl)

-
dergander
addikt
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Azt nagyon egyszerű pedig követni, simán csak sasszem és csak felé kell fordulni, mindegy, hogy 5 falon keresztül, de akkor is követésnek veszi.
Érdekes dolog, hogy most, hogy másodjára tolom, minden résznél sikerül szinte azonnal "100%"-ra nyomni a synchet, a többi részben azért ezzel jobban meg kellett küzdeni. Max ott nem tudom, ahol nem vettem meg hozzá a szükséges skillt, de újrajátszásnál meg úgyis az éppen aktuális felszereléssel megyek... Mondjuk egy ilyen volt eddig
-
Ed3r_X_
nagyúr
Most untam meg ezt a tetves sz*rt.

Ennyi bugot, egy rakáson. Mikor követni kell a szakállas öreget (King of beggars) akkor minden második alkalommal elakad az öreg, és semmit nem hajlandó csinálni. Olyankor kezdhetem a lopakodást az elejéről. Az emberek átmennek a falakon.
20 méterről kiszúr az őr, sima területen, és puff neki, kezdhetem elölről. Ráadásul néha a falon is átlátnak. 
Egy rakás .... az egész.

-
Nem hinném hogy ezt túl röviden össze lehet foglalni. De ott a wikia, ahol elolvashatod.

De hogy pár alap dolgot felvigyek indulásként csak:
1. Volt egy Első Civilizáció aki a földre jött, az ő történetüket tudjuk meg a hologrammokból. Mondhatjuk hogy ez egy történeti sík, bár igen kevés és tömör... de ezt is ki lehet jobban fejteni meg folytatni bármikor, AC részekbe ágyazva továbbrais.
2. Van a "jelen" ahol a Templomosok akik tudnak az Első Civilizációról tesztalanyokkal (akik amúgy Első Civilizációs génekkel rendelkeznek) keresik az Éden darabjait (többek között/mellett) hogy segítségükkel hatalmukba kerítsék az emberiséget és még sok más egyéb (pl a "Sage" testek/emberek keresése felhasználása, akikben ez álagon felüli génarány). Tehát már eleve a jelenbe vagyunk miért lenne baj egy ehhez képesti közelmúlt, mikor a játék szerint már azok is mind megtörténtek, tehát bele vannak ágyazva... csak még nem mesélték el. A hogyan csak a történet íróin múlik. Meg ugye vannak az Assassinok akik kb a Templomosok ellen küzdenek hogy ne érjék el céljaikat, pl kiszabadítják Desmondot stb.
3. A tesztalanyokon keresztül ismerjük meg a múlt eseményeit, illetve az első két pont történetét is kb visszamenőleg, persze főleg Assassin szempontból egyelőre. Ezek a szálak bárhol és bármikor játszódhatnak és felfedhetik bármelyik részét az első két pontnak, illetve magába a "valós" történelembe ültethetőek bármikor. Ez az írókon múlik megintcsak. Illetve azis milyen képességekkel és eszközökkel ruházzák fel melyik korban a főszereplőt.
Namost ha ebben kb egyetértünk. Akkor kb értelmetlen az a kijelentés hogy nem egyeztethető össze az újkorral a cselekmény vagy a történet. A 3. pont a történet mesélésének módja/közege. De a fő alaptörténet ahonnan indulunk az a 2. Vagyis a "jelen".

De a történet, mivel eleve már a jelen is fikció (meg a múlt is bizonyos értelemben), mehet akárhova akármikor és ez most már annak fényében amit eddig tudunk róla még csak külön magyarázatra sem szorul nagyon szvsz.Illetve melyik része nem jött át neked, hogy a történelmi részen pörögsz ennyire?

Bár mondom mégegyszer megértem, ezis egy vélemény hogy az a fontos meg szórakoztató valakinek hogy bújja a történelmet. De alapvetően az csak egy módja/helyszíne a fő történet elmesélésének. -
Lenry
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
miután végigjátszottam többször is minden AC részt? nem, nem hiszem, de érdekelne egy rövid interpretáció az AC over-all történetéről a te szemszögedből, aztán meglátjuk, hogy hol mentünk el egymás mellett
-
-
Lenry
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"a háttérsztori ismeretében ennek kicsi a jelentősége"
micsodának? a keretnek? a világban, amiben játszódik az egész sztori?
idegen civilizácóról van szó
az emberi civilizációról van szó, és arról, hogy egyre kevésbé illik bele, illetve hogy egyre jobban kell torzítani a valóságot, hogy beleférjen az AC
Szerintem bármelyik közelmúltbeli nagy vezető/diktátor és esemény simán belemagyarázható ebbe és el is fogadnám.
épp ezt írtam le, hogy egyre kevésbé magyarázható bele.
(#1270) dergander
jobban érvényesül a rejtett penge és a kard,de most öszintén egy 18xx években vagy akár 19xx években??? Penge ? ühmigen, ez engem is zavar, hogy a játéknak kvázi védjegye a hidden blade, ami viszont a XX. század elejétől már totálisan anakron és használhatatlan.
-
dergander
addikt
Nemtudom hogy vagytok vele de nekem már ez a puskás,pisztolyos AC feeling nemjön be,még az Ezio időkbeli el is ment,nehezen de egy igazi AC rész Altair idejében a legjobb. Oda kellene vagy még régebben,én szivem szerint egy istván király korabeli időkbe kalandoznék el,ahol még voltak sok-sok történelmi események. Ott jobban érvényesül a rejtett penge és a kard,de most öszintén egy 18xx években vagy akár 19xx években??? Penge ? ühm

-
Laasan kitalálják kínjukban az Assassin's Creed: a pufajkások ébredése című részt fő szerepben Gyula a fő pufajkás..

-
Hát őszintén szólva a háttérsztori ismeretében ennek kicsi a jelentősége (mármint a kornak, sőt igazából kell egyfajta progresszió hogy megmutasd azt a történetet teljes egészében/kibontakozásában), idegen civilizácóról van szó... szóval jelenbe juthatunk simán és akár még "jövőbe is"... vagy valami idegen civilizáció bolygójára. Vagy amerre vinni akarják, és nekem mind tetszene. Mert engem személy szerint a történelmi dolgokon kívül a háttérsztori is legalább annyira érdekel és érdekesnek találom.
Az meg hogy az idegen civilizáció technológiájáért két ősidők óta harcoló frakció van hogy megszerezze a céljai elérésében a harmadik plussz az egészben, ami szintén jó ötlet. És én nem látom akadályát annak hogy így beleszőjék a történelmünkbe hogy mely nagy alakok mely oldal képviselői voltak és neadjisten történelmi tetteik ebbe hogyan ágyazódhatnak/magyarázhatóak bele. Szerintem bármelyik közelmúltbeli nagy vezető/diktátor és esemény simán belemagyarázható ebbe és el is fogadnám.

Akár USA-Kommunista Szovjetúnió vagy a náci Németország vs a világ többi része. stb stb.Még a japán rész is relevánssá tehető, mert ők is részt vettek bármiben... akár úgyis hogy előtte vagy "flashback" utána visszamennek korábbra.
Vagy lehet a japán-kínai ellentét is egy assassin - templomos jellegű ellentét.
-
Lenry
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
szerintem igaza van, de akkor tessék, itt egy másik szemszög (az enyém), amiből nézve rossz ötlet egyre közelebb jönni a jelenhez
-
válasz
dergander
üzenetére
Szerintem ez minden korban megállja a helyét... amugy pisztoly is elég régóta szerepel a játékban.

Nyilván jelenkorban nem fogsz kardozni... meg lehet azt oldani pisztollyal vagy másképp, ahogy írtam is példa játékokat pont ezért.De egyébként azis igaz, ahogy írták is, hogy igazi csatamezők (ahol a tankok relevánsak lennének) csak a III-ban voltak és ott se igazán csatáztál, szóval nem is tudom mit kell igazán hiányolni ebből.

Szóval kicsit értelmetlen a problémád.
-
Xerxész
őstag
válasz
dergander
üzenetére
Igazi csatamező tömeges harccal? Egyetlen egy ilyen volt, az ACIII-ban, a Bunker Hill-i csata. És ott sem te lőttél ágyúval mondjuk, hanem át kellett rohanni a csatamezőn úgy, hogy ne sérülj meg.
Az AC nem csatamezőre való...egyáltalán semmilyen mezőre, hanem városba.
-
-
dergander
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor játsz kicsit a régebbi részekkel és megtudod,mikor a lovagkori korban mennyivel jobban megállja a helyét mint a jelenbe

Mindig nem is kell csatamező,de már mióta nem volt?
-
válasz
dergander
üzenetére
Miért kéne tank egy ilyen játékba?

Szerintem a modern kori jelenetek, vagy egy splinter cell/watch dogs/hitman szerű "kémtörténettel" simán meg lehet oldalni modern városokban/korokban is. Nem kell ide csatamező mindig.
Ettől független a történelmi dolgok egy különös (jó értelemben) érdeklődést tartottak fent, így persze hiányozna ezek hiánya. Nekem még mindig a legelső AC hihetetlen élményei vannak bennem. Amikor először jártál történelmi városokban, másztál meg tornyokat/templomokat... lovagoltál, kardoztál templomos lovagokkal. Hű... aztóta ami van már eleve kevesebbnek meg másnak érződik. De jó hogy benne vannak.

-
dergander
addikt
Az a baj az új résszel hogy már közeledik a jelen felé,nem szabad hagyni,egy 1400-as évek beli vagy környéki játékmenet illik az assassinokhoz nem pedig lassan az 1950-es év ahol Tankok voltak...istenem. Közel a jelenhez már egy assassin kardal a kezébe meg rejtett pengével hogy már? Bárki pisztollyal agyonlövi

-
Lenry
félisten
-
-
Már megint új Ac , egyszerűen futószalagon jönnek az Ac részek.
-
Henker2
addikt
-
Leelou
tag
spoiler
Hogy verné az anyjába, aki a Belleckel való harcot kitalálta. Meg akinek a lockpick eszébe jutott. Ez kajak rosszabb, mint az AC1 végén a harc a keresztes lovagokkal Richárd előtt... -
Anonymus23
veterán
Arról már lehet tudni esetleg, hogy hogyan lehet az extra játékot beszerezni akinek van Season Pass?
Egyébként most játszom ugye másodjára, annyira nem rossz végül is. FPS drop az nem nagyon van, szerintem a VRAM sokat számíthat, a 970-ben van 4GB, patch nélkül is jó volt (talán még jobb is
)
A 3-nál mindenképpen jobb, de a 4 szintjét nem éri el, a 2-esről nem is beszélve. -
Xerxész
őstag
Szerintem az ennyire korai kiszivárogtatás sem véletlen. A Unity elhasalt, méghozzá nagyon keményen, és lehet, hogy a Ubisoft ezzel akarja "nyugtatni" a játékosokat. "Ne bánkódjatok, jövőre jön a várva várt viktoriánus Anglia!"
Ami újdonságról írnak a cikkben:
- harc mozgó járműveken
- grappling hook (horog), amivel lehet Tarzanként lengedezni
- ruházat váltás (konkrétan a kalapot említik) -
Rasiel
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lassan olyan lesz, mint az NFS széria.

Egyébként igazad van, de nyilván megvan ennek az egésznek magyarázata. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ubisoft Quebec fejleszti...nekik ez lesz az első AC-juk.
Ahogy nézem a grafikát...ez lesz a Unity 2.0. Úgy is mondhatnám: a Unity a Victory bétája.

-
Xerxész
őstag
Lenry kollégának ismét igaza volt.

A következő AC játék a viktoriánus Londonban játszódik!
Kotaku annyira nem szokott kamuszagú lenni, úgyhogy én ezt most így elhiszem.

Lenry, mikor jön már az egyiptomos AC?

SZERK.:

-
Vikus
tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Nem mondod komolyan?!!
nekem is i5-van, csak kicsit jobb, 2 giga rammal is több, igaz, videokarim nem jobb a tiednél, de nekem olyan szinten játszhatatlan full low beállítással, minimális felbontással, hogy iszonyat...új nvidia driver is van, nem bírom felfogni.. A kedvem totál elment egyébként tőle, mint a messiás várom az újabbnál újabb patch-eket, vagy vga driver-t, nem tudom mi lehet bajom.. még a gyerekes részig se nagyon vittem, mert felbszott az ideg..
Mikor megégették máglyán a fickót, akkor reccenés nélkül ment, de előtte is utána is halál...

-
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Hát ssd től szerintem ilyet ne várj mert a játék pont olyan lesz mint hdd n ssd a gyorsabb be töltődésben segít programokban,vagy max a játékban a mentés töltődik be gyorsabban.Nekem már volt olyan játékkal szaggatott hdd n volt a játék,csináltam töredezettség mentesítést mivel elég töredezett volt a megható,utána tutin futott.A watch dogs nál meg a frissebb videokártya driver segített,bár a driver másoknál meg nem jól működött nálam igen hál isten.
-
Rasiel
senior tag
Szép bug.
Külföldi oldalon találtam.
-
Rasiel
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
AC3 esetében tényleg sokat panaszkodtak az AMD-sek, erre emlékszem.

Blag Flag szerintem sem volt annyira rossz optimalizálás terén, persze ott is voltak problémák, de közel sem ennyi, mint az Unity-nél. Emellett még szebb is volt a BF összességében.
(#1231) xsanyi77: A BF gépigény is egy rossz vicc. Azért Ultra-n megkéri a gépet. Javarészt 50-60 FPS között mozgott nekem, 40 alatt nem igen láttam. Igaz SMAA-val játszottam, mert az volt szerintem a legmegfelelőbb.
-
szami777
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
arról nem is beszélve, hogy a játék teszik arra, hány magos a procid, és a megjelenéskor meglévő 550ti-m ugyanannyi fpst ad kb mint a 270x OC-m

(proci persze ua.)A black flag 0. napon is rosszabb volt, mint amilyen most, de nem lehet összehasonlítani semmi idei ubifossal.
Bár azt a mai napig nem értem, hogy az ajánlott gépigény felett vagyok bőven miért nem tudok ultrán játszani vele
-
dergander
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Volt FX procim tudom mit mondasz,ott teljesen halálos volt a kikötő az elején,csak éppen akkor lett csere a gépben és lett meg a 2500k-m amivel nemkicsit lett jobb

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
dergander
üzenetére
a legendás Bostoni kikötő lag nálad nem volt meg? érezd magad szerencsésnek
AMD procin kb búcsút mondhattál ott is a 30FPS-nek, illetve akkor lassult be még brutálisan ha esett az eső a vadonban.ahhoz képest a Black Flag meglepően jól meg volt csinálva, nekem csakis akkor szaggatott be amikor tengeri csatánál nagyon sok ágyúfüst volt a képernyőn, de amúgy az időjárástól is független volt a sebessége, és full AMD gépen is jól futott.
-
dergander
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Miről is van szó? Nekem megvan az összes AC rész,mi volt a baj a 3? Nekem jól futott nemvolt semmi gondom vele,se régen se most. a Black Flagnál már azt mondom annál érezhető volt a gépigény de nem vészes.
-
szami777
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
jajj, ne is mond...

mondjuk a watch dogs szerintem 0. nap sem volt játszhatatlan, ezek közül Unity messze a legalja, a hármat szépen kipofozták, viszont én itt most a Unity esetében nem tudom mi változhat, hiszen minden patch után csak csúnyább lesz a játék. -
Ed3r_X_
nagyúr
Megnézem a RAM használatot akkor, mennyit fogyaszt az exe.

SSD főleg azért kellene nekem, mert a HDD keret nem zaj csökkentett. Nem túl rezgős a HDD, nem is csapágyas, de kihallatszik, és zavar, mert amúgy síri csend. Játék közben nem zavar, akkor nem is igazán hallom a hangszóróktól..
-
Rasiel
senior tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
RAM használattal kapcsolatban igazából a játék exe-jére lennék kíváncsi feladatkezelőből. Nekem max. 2,4 GB-ot eszik a játék. A VRAM-ot Ultrán szerintem nekem is elfogyasztja, mert azt vettem észre, ha pl. sokszor egymás után vissza kell tölteni a játékállást (halál, stb.), úgy kb. 8-10 alkalommal, akkor enyhén elkezd "röcögni", kis mértékben néha ugrik egyet a kép. Lehet vele játszani, de érezhető. Ha újraindítom a játékot, akkor meg gond nélkül megy, tehát érdekes. Illetve a sokszori ALT+TAB-os tálcára letételt se kedveli. Elképzelhető, hogy játék hiba, de nem hinném, hogy ez akkor javításra kerülne a jövőben.
SSD jó dolog, de játékoknak nem létszükséglet. Persze ott is megvan a jó oldala (gyorsabb betöltés, hangtalan működés), de nem ezen fog múlni a játékok futási sebessége. Én kb. 2 játékot telepítettem rá, a többi egy gyorsabb 1 TB-os HDD-n van. Az Unity tud sokat töltögetni, mielőtt betesz a játékba, de annyira nem komoly a dolog.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tudom, nem ezt várná az ember, de erre telik a GTX-től ilyen állapotban. Ha visszarakok mindent maximumra, akkor masszív FPS drop lesz a vége. Egy helyben állva megvan a 30 FPS, körülbelül. De amint elindulok, beesik, visszamegy, beesik, visszamegy. És kb játszhatatlan lesz.
Minden maxon volt olyan 95-98% VRAM használat (1900MB+), HW Info 64-gyel néztem. Mediumon még nem lestem meg a használatot.
Sima RAM-ból meg játék+rendszer 5, 5.2GB-ot eszik a 6-ból. Lehetne több RAM-om is, de kiköltekeztem magam egyelőre. Következőleg még 4GB lehet jön, és HDD. SSD akkor elnapolva, elég lesz kisebb, csak a rendszernek, de ráér.
dergander
Itt nem az nVidia házasság az igazi probléma, hanem a Ubisoft inkább.
Lásd a Watch Dogs-ot is például. Mennyit szidták azt is. -
dergander
addikt
Igazából nem mértem,de eltudtam vele játszani. Szerintem 30nál lentebb nem esett a frame.
Akadás,nagy lassulásokkal nem találkoztam.De gyerekek ilyen rosszul akkor se futhat semmi,szerintem hanyagolni kellene az Nvidia-val kötött házasságot és belépni a Game Evolved programba, az ottani játékok legalább jól futnak minden középkategóriás gépen. Az Nvidiás kártyákon is jobbak annak ellenére h AMD. Most mi lesz a következő lépés? minimum gépigény vga 290?
-
Rasiel
senior tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
A VRAM használat kijelzését nem kell készpénznek venni, a monitorozó programok tudtommal csak megközelítő értéket közölnek. De mint írtam én is erre gyanakszom. Ilyenkor maga a játék mennyi fizikai memóriát használ nálad? Mármint mediumról visszaállítva.
Nálam 40 FPS környékén megy tömött utcákon, viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy pár dolgot még megváltoztoztattam az .ini és az .xml fájlokban is, így pár FPS-t vesztettem, de nem vészes.Egy próbát megér SSD-re telepíteni, de a töltési idő csökkenésén kívül szerintem nem kell több pozitívumra számítani.
A GTX670 még mindig egy erős kártya, azért azt várná az ember, hogy fullHD-ban ne mediumon futtassa ezt a játékot. -
Ed3r_X_
nagyúr
Párizsba érve. VRAM-ra gyanakszom én is, 95-98% körül mozog konstans. Amúgy visszavéve mediumra lekopogom tökéletesen játszható, 30-40 FPS, ez alá nem is megy. Néha több, jellemzően akkor, mikor mászok.
WD topikban olvastam, hogy egyeseknek segített az SSD-re telepítés, mondom hátha itt is valami hasonló. Akkor nem igazán.
Mondjuk mit panaszkodom, i5 2300, 6GB RAM, GTX 670-nel a Full HD medium se rossz. FXAA-SSAO-val.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Nálad Párizsba érve kezdett rosszabul menni vagy eddig is voltak olyasfajta problémáid, amit írtál? Egyébként esélyes, hogy a VRAM fogy el a kártyádon.
"Watch Dogs-on legalább segített valamennyit elvileg, az elmondások szerint."
Az érdekes. Ott a VRAM elfogyás és a deferred context volt a fő probléma, ami miatt akadt a játék autóvezetés közben. Ha minden igaz, 6 magos, 12 szálas intel CPU-val már teljesen eltűntek alatta az akadások. -
Rasiel
senior tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Szerintem SSD ilyeneken abszolút nem segít. Régebben én is próbáltam már olyan játékokat rajta, amelyek be-beakadtak, de semmi különbség nem volt. Nálam pár dologtól eltekintve tűrhetően fut Ultra-n. Ami érdekes, ha gép bekapcsolás után belépek a játékba, akkor megakad 1-2 alkalommal (pl. amikor bekapcsolom az Eagle Vision-t), ezután kilépek, majd vissza és teljesen jól, akadásmentesen fut, GPU használat mindvégig 90% felett van. Ellenben az átvezető videóknál nem egyszer fordul elő, hogy 20-25 FPS-re is lecsökken.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Van aki SSD-n próbálta? Ott is hasonlóan rosszul futhat vajon? Watch Dogsnál volt akinek segített.
-
ForRedGlory
félisten
AC fórumáról:Wow patch three I installed it was really happy cause I figured You guys might have fixed my mission crash but when i Installed the update I went into the game and I click continue and Guess what? IT CRASHES ON STARTUP NOW (DON'T DOWNLOAD PATCH 3)
-
Xerxész
őstag
Én meg már ott tartok, hogy nagyon tetszik a Unity.
Gyönyörű nevezetes épületek, terek és belterek...nagyon magával tud ragadni a korabeli Párizs. Visszajött nekem az ACII érzés. Órákat eltöltök csak a Nostradamus küldetésekkel, ami tényleg csak arról szól, hogy járd be a várost, a nevezetességeket.Unalmas vagy nem unalmas, az Assassin's Creed akkor is városba való...nem vízre, nem dzsungelbe, nem hóba, hanem a gyönyörű épületekkel ellátott európai városokba.

-
-
Most ez az Assassin's Creed: Rogue ez egy rendes rész vagy csak kiegészítő?
Ed3r_X_
Nem néz ki rossznak,csak kérdés pc re lesz e,ha meg igen remélem az unity nél jobban fut majd.
-
Croft-21
őstag
Végére értem én is. Hát nem tudom, nekem csalódás az Unity a történet miatt. Már bánom, hogy nem a Rogue-t vettem. Nagyobb volt a hype, mint a játékélmény.

-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Külföldi oldalon találtam.