- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Konzolok szervizét nekem kifejezetten ilyenek miatt nem ajánlották itt a fórumon nem az első ilyen húzásuk, mert vagy öt ember azt mondta hogy más játékkal régebben ugyan így járt velük. Cdgalaxisnál én ugy tudom aki előrendelte az kapott is 576-nál dettó. cdgalaxisnál amúgy a bastille még megrendelhető most is a másikból sajnos nincs már. [link]
-
james001
veterán
Ha minden igaz most fog kijönni nemsoká ez az Identity,sőt asszem iOS-re már talán kinn van. Viszont ingyenes lesz,tehát tele lesz IAP-al
Meg azért kontroller nélkül elég nehézkes lesz az irányítása,legalábbis nekem biztosan majd mert utálom a tacsis irányítást... (nem hogy ezt kiadnák Vitára inkább
)
-
emiki6
veterán
A nextgen csak töredékét tudja, mint a fent említett gép. 1-2 dologba jobb az integráció miatt, de amúgy továbbra is kaka a pc hez képest.
Lehet hogy nem (csak) az a baj, hogy szarnak a pcsekre, csak nincs idő optimalizálni, mert évente ki KELL hozni egy új részt...
A kész játékot szerintem hónapokig kellene optimalizálni, hogy menjen rendesen, de ez nem biztos csak én gondolom így. -
Bad Pritt
félisten
Ez nekem most kicsit magas... Szal van ez a kód, amit linkeltél, én előrendeltem ezt, ahhoz van egy ilyen:
Of Unite Program Key: (rendeld elő a játékot három barátoddal, majd a megjelenés után a kódok felhasználásával alkossatok csapatot a megnyitható extrákért)
A kettő nem ugyanaz? Én is vegyek egy ilyen 1000 forintos valamit akkor? Végülis megtehetem, úgyis beleszámítják végül, szóval nem oszt, nem szoroz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged