- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
ForRedGlory #1645 üzenetére
Wow. Thank you for your cooperation. As they say "Google is your friend", don't they?
Már csak azt kéne kiderítenem, hova lett az egész Uplay mappám
-
dergander
addikt
válasz
ForRedGlory #1546 üzenetére
Nem arról volt szó hogy törölték...lehet butaságot írok,a játékba van egy csomó cucc amit nemlehet felvenni mert kell ez a DLC,csak mivel kivan szedve az áruházból akkor hogy van benne mégis a játékba...valamint a season pass-al mikor csinálnak valamit? Várom a Far Cry 4 kulcsomat,sőt követelem
-
dergander
addikt
válasz
ForRedGlory #1457 üzenetére
De miért van meg a 60fps? Mert csorbult a távol kirajzolás,200 méterfelett tiszta hulladék a textúra.
-
tomas51
senior tag
válasz
ForRedGlory #1457 üzenetére
Igen ez az sli-nek tudható be.
De sebaj nem mindig csinálja legalábbis nálam, ha újra indítom a játékot az segít. -
djculture
félisten
válasz
ForRedGlory #1444 üzenetére
Jó tudni
-
dergander
addikt
válasz
ForRedGlory #1424 üzenetére
Betojsz,javult az FPS nálam,cserébe a távoli épületek vagy bármik iszonyatosat romlottak
pl. a 150méterre lévő torony homályos textúrával van,nagyon gáz. Igen így ellehet érni jópár FPS-t
vicc
-
RolEnD_
tag
válasz
ForRedGlory #1380 üzenetére
Még nincs, nem sietik el...
-
szami777
addikt
válasz
ForRedGlory #1309 üzenetére
Viszont durva, hogy 45€ felett mennek most a season passok steamre szürkeboltosoktól... crew nagyon tetszik, de 45 eurorért nem veszek season pass-t
-
szami777
addikt
válasz
ForRedGlory #1307 üzenetére
I got a Season Pass, but I haven’t redeemed the code yet, what should I do?
All Season Passes sold prior to the announcement will still be valid, so you can redeem it at any time. Please note that your Season Pass will have to be redeemed before you are able to receive your free gift offer.
Szóval aki most beszerzi, megkapja az ingyen játékot.
A patch update már nem érdekel -
szami777
addikt
válasz
ForRedGlory #1181 üzenetére
tudtommal átvezető videók csak, egyik sem játszható karakter. (kivétel az első)
Volt itt korábban szó róla, ubi kirakta ezt a képet megjelenés előtt, mindenki azt hitte, hogy azta, mennyi játszható karakter, de elvileg semmi sem igaz belőle. -
Croft-21
őstag
válasz
ForRedGlory #1179 üzenetére
Állítólag csak az az egy küldetés van, ami a Jacques de Molay tragédiájáról szól.
Azért nem találod ezt a menüt.
-
dergander
addikt
válasz
ForRedGlory #1165 üzenetére
Akkor eléggé vak vagyok,a videón volt olyan ahol 5%al is lassabban ment mint az 1.2-vel
-
dergander
addikt
válasz
ForRedGlory #1158 üzenetére
Elég érdekes mert ha jobban megnézzük semmit nem javult,mivel ugyanazt a mozgást nemtudják pontosan elvégezni igy szinte semmit nem látok,van ahol patchel rosszabb van ahol jobb , végeredmény pedig 0
-
Anonymus23
veterán
válasz
ForRedGlory #1161 üzenetére
Inkább pénzed van
(Bocs, magaslabda volt
)
-
emiki6
veterán
válasz
Miből vannak ezek a katonák?
Csak nekem tünt fel, hogy olyan, mintha nem is karddal harcolna csak egy vesszővel, ami nem okoz semmilyen sérülést azon kívül, hogy kicsit visszalöki? -
djculture
félisten
válasz
Kamu az egész a grafikát butítja a patch
-
Rasiel
senior tag
válasz
ForRedGlory #1146 üzenetére
Az elején én sem találkoztam ilyennel, ott még gyérebb az utcán a forgalom. Miután megkapod az Assassin ruhát és elmész mondjuk a Notre Dame-hoz, amely előtt tömve van az a kisebb utcarész emberekkel ott már bőven észre lehet venni ezt akár az 1.1-es, akár a legújabb patchel nézzük.
(#1147) Rossi: Igen, eléggé szembetűnő.
Bár én Ultran játszva nem igazán találkoztam ilyennel, de lehet csak nem figyeltem eléggé, illetve, hogy őszinte legyek nem nyomtam eddig bele annyi órát (meg van az oka, hogy miért).
(#1148) Anonymus23: Azért mondhatjuk, hogy kitartó vagyok, szóval nekem csak akkor szokásom puskázni neten, ha már tényleg nagyon nem megy, illetve felhúzom magam, hogy ilyen béna már nem lehetek...
(#1149) Xerxész: Őszinte legyek nekem is tetszik az, ha az embernek kell a fejét is használni játék közben. Egyébként én azt hittem, hogy ezekből a kis "irományokból", amit az utcákon itt-ott fel lehet lelni, azokból is lehet információt kinyerni ezeknek a feladványoknak a megoldásához, de megmondom őszintén angolul ezeket nem volt kedvem átrágni, főleg úgy, hogy azért szótáraznom is kellene közben. A másik az, hogy végig nem szeretném vinni a játékot, mert csak kipróbálható verzióm van, tehát amíg nem pofozzák helyre a játékot, nem szeretnék pénzt kiadni érte (remélem ez nem bűn
), így annyira bele sem akarok merülni. Viszont ez a Nostradamus Enigma küldetések nálam is plusz pontot jelentenek.
-
Rasiel
senior tag
válasz
ForRedGlory #1138 üzenetére
Ami még kimaradt az előzőből: hol van az a "híres" emelkedő, ahol elmerülnek az emberek?
-
Rasiel
senior tag
válasz
ForRedGlory #1138 üzenetére
"Futok, erre előttem popupolnak az emberek, a semmiből tűnnek elő."
Nem akarlak elkeseríteni, de ez már az alapjátékkal is így volt, patchek nélkül. Ez főként akkor fordul elő nálam, ha az emberek az utcán egy helyre csoportosulnak, tehát baromi sokan vannak, ilyenkor eléggé feltűnő ez a jelenség. Ma frissítettem a játékot 1.3-ra, figyeltem ezt is, hátha már javítva van, de sajnos maradt a régiben. Egyébként a látótávolság sosem volt valami hatalmas az AC-kben. Nem vettem amúgy észre, hogy a patchek rontottak volna a helyzeten. Igaz, még így is van bőven mit javítaniuk, alapból nekem sem jön be ebben a formában a játék, de még várok vele, hátha lesznek gyökeresebb változások. Bár van egy olyan érzésem, hogy teljesítménybeli javulásokra nem igazán lehet majd számítani.Szánalmas, hogy az átvezető videókban néhol akár 20 FPS-re is leesik pár mp-re a framerate. Ezt leszámítva nálam játszható, de nehogy már egy GTX780 kelljen ennek a játéknak ultra beállítások mellé.
Más: A Nostradamus Enigma feladványokkal ti hogyan boldogultok? Egyet kipróbáltam, pontosabban a Mars nevűt. Lehet én vagyok a béna vagy sötét, de nekem nem igazán ment. Az elsőt könnyen megtaláltam, de a többi kettőhöz így hirtelen lövésem sem volt. Érteni, nagyjából értettem, amit írtak, de kb. fogalmam sem volt, hogy hol keressem őket...
Ahhoz a kettőhöz netes segítséget kértem, mert már eléggé idegesített az egész. Főleg a 2., amit végig a Notre Dame körül kerestem, még meg is másztam, körbe is néztem alaposan, de nem találtam. Aztán rákerestem neten, hát kb. ítéletnapig kereshettem volna, akkor sem jöttem volna rá egyedül. Erről lenne szó.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1134 üzenetére
Nem valami nagy szám így se szerintem. Minden Very High, kivéve az élsimítást, meg az árnyékokat (HBAO azt hiszem, nem emlékszem), de rosszabb, mint a Black Flag
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1121 üzenetére
Nem értem,hogy az előző részek miért kaptak alapból magyarítást
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1118 üzenetére
Egyik ben sem lenne magyar nyelv?Mert a gold editionnál ezt írja Language: Russian, English, MULTI14
Language: Russian, English, MULTI7 -
Anonymus23
veterán
válasz
ForRedGlory #1099 üzenetére
Azért erre kíváncsi leszek, mármint, hogy mikor lehet aktiválni az FC4-et. (a listából engem csak az érdekel).
Tegnap este nézegettem a utcát, tereket, amúgy nem lenne ez rossz, de ezek a hibák ezek nagyon lehúzzák az egészet. Néhány negatívum:
FPS-ről nem tudok mit mondani, nekem szerencsére nincs vele gondom, pedig nem high end gépem van- Nagyon rövid a főküldetés, minden szekvencia is max 2-3 al-küldetésből áll, azok is stílusban sokszor ismétlik magukat
- Az assassinunk superman lett. Azaz akkora ugrásokat és repüléseket tud megcsinálni, ami miatt superman a szögre akasztotta a ruciját, és ez a "repkedés" eléggé illúzióromboló. Szerintem valami értéket elállítottak benne. Ami nálam az alapvető gond ezzel, hogy hozzá vagyok szokva a régebbi AC-k ilyen jellegű mértékéhez, és nem oda, nem akkorát és nem úgy ugrik/mászik, repül minta régebbiekben. Nem túl "életszerű"
- Némely mellékküldetés nagyon gáz, menj arrább 30 m-t és öld meg X-et, és kb ennyi is
- Kevés az időre való, vagy NO DETECT küldetés (csak néhány mellékküldetésben (ha jól rémlik a heist-eknél van jelentősége)
- companionAmi pozitívum:
+ Végre nehezebb a harc, azaz ha nem figyel az ember, akkor könnyen megnyiffan, nálam ez abszolút pozitívum
+ Szép környezet
+ A co-op küldetések egészen hangulatosra sikeredtek.Hát nem is tudom. Az AC2, vagy a BF azok nagyon ütősek voltak, a BH, R és az AC3 azok is jók voltak, de a Unity messze nem üti meg pl a BF szintjét.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1091 üzenetére
legközelebb talán nem kéne egy félkész játékot kiadni kedves ubi, és az sem ártana ha legalább konzolra sikerülne értelmes sebességre megírni (pc-n nem is álmodom ilyesmiről). illetve azt felfogni, hogy a kevesebb néha több, és nem feltétlenül kéne minden évben futószalagon kihozni az aktuális rókabőrt. szóval ez a bocsánatkérés már csak ilyen sz*rnak a pofon kategória.
-
RolEnD_
tag
válasz
ForRedGlory #1091 üzenetére
Korrekt. Tudják, hogy elcseszték, legalább megpróbálják helyre hozni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1071 üzenetére
Ismerem a múltját neki, de már nem fórumtag elvileg
-
Zedz
addikt
válasz
ForRedGlory #1068 üzenetére
Igen, kicsit belehallgattam és túl van gondolva az egész. Én a borzalmas portok mögött inkább azt látom, hogy a határidők miatt dobálják ki a játékokat, akár félkészen is, hiszen a marketing úgy is el fogja adni. Legjobb példa erre a Watch_Dogs, ami nagyon sokáig volt a toplisták élén, és szerintem mindenki tudja milyen bugos volt, és mit kaptunk a demókhoz képest. De a mögötte lévő marketing hadjárat még is csúcsra tudta pörgetni a címet.
Mit lát ebből a Ubisoft? Panaszkodnak az emberek, de még is millióan veszik a játékot, akkor minek törjék magukat? A fatális hibák javításait majd patch formájában kidobják ...
-
Zedz
addikt
válasz
ForRedGlory #917 üzenetére
Jajj bocs!
-
Zedz
addikt
válasz
ForRedGlory #911 üzenetére
És mitől futna jobban a warez verzió?
-
djculture
félisten
válasz
Nekem meg a far cry 4 megy jobban pedig fényévekkel rosszabb gépem van a tiednél igaz amd...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
A Far Cry 4 esetében a konzol és PC összehasonlítás nem túl célszerű. Ez az első játék uborkáéktól, amibe belerakták az első, igazán next-gen technikáikat. Az X1 és a PS4 megkapta a multi-view DO-t, míg a PS4 megkapta az új HRAA-t is, míg az X1-nek az SMAA jutott. Technikailag a PS4 verzió nagy előnyt élvezett. Azt nem tudni, hogy az X1-ből miért maradt ki a HRAA. Azt ígérték, hogy benne lesz, de valszeg sokat számított, hogy a PS4-re fejlesztették, és nem tudták jól portolni másra. A port egyébként relatíve jó lesz kivételesen, csak kell hozzá majd a day0 patch. Az mondjuk kár, hogy PC-n kimaradt a multi-view DO és a HRAA is.
Az Ultrát ne erőltesd. Van benne egy olyan effekt, ami isoline technikával bontja a geometriát. Ez minden mai GPU hatékonyságát padlóra küldi, mert az isoline technika 66,6%-ban felesleges munkavégzés, és a raszter egységeket sem ilyen terhelésre tervezték. Mivel szakaszokat küld tovább, így minden esetben 95% fölötti a raszterizálás során keletkező felesleges számítás.
-
Leelou
tag
válasz
ForRedGlory #891 üzenetére
Ez kérlek egy gyors printscreen painttel kivágva, hogy minél kevesebb ramot zabáljanak az egyéb programok.
Egyébként 1280*720, vagy mi a szösz. Már kiléptem, most nem indítom el ezért újra.
-
bivalyolo
őstag
válasz
ForRedGlory #886 üzenetére
és valóban
- Frame rate issues. WORKING ON IT WORKAROUND BELOW
-
b.daniel
senior tag
válasz
ForRedGlory #872 üzenetére
Uplayt át lehet állítani offlinera, így most játszható, amíg nem esek textúra alá, vagy ragadok bent egy szenakazalban
-
djculture
félisten
válasz
ForRedGlory #870 üzenetére
Ha már a te nasa szintű gépeden is rossz lett akkor ukrán barátainknak szerintem vissza kellene menni inkább vodkát inni és nem játékokat kókánykodni
-
b.daniel
senior tag
válasz
ForRedGlory #870 üzenetére
Nekem a patch óta el se indul.. Acu has stopped working.. Szal ujratelepites és most offline játszok... Így sok értelme van a coopnak .
-
válasz
ForRedGlory #829 üzenetére
Van mar rendes verzió pc re? Úgy értem ami nem olyan hogy bitcoin t kezd bányászni a géped?
Nekem is meg van XO ra de megnézem Pcn mit tud akkor. Kiváncsi leszek megy e maxon. -
DeathAdder
veterán
válasz
ForRedGlory #824 üzenetére
Géped?
Nem cseréljük el egy kertes házra? -
djculture
félisten
válasz
ForRedGlory #826 üzenetére
A két vga-d magába 250 ezer így éppenséggel el is várná az ember hogy ne dicsekedjél itten a warez letöltött szoftverrel. Én csóró melós vagyok gépem is fos de ami érdekel azt megveszem így támogatva a kiadót.
Mondjuk ez cím pont nem az mert hiába néz ki bárhogy ezer bug van benne. -
Xerxész
őstag
válasz
ForRedGlory #824 üzenetére
Te nem számítasz. Túl jó a géped!
-
szami777
addikt
válasz
ForRedGlory #797 üzenetére
Xbox one-on tényleg bugzik és droppol?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Oké a tiédtől erősebb gép háztartásokban már nem igen van
Átlag usernek legjobb esetben is csak egy szingli 780-a van, szóval nem vagyok megkönnyebbülve
-
emiki6
veterán
válasz
Az bíztató, hogy kell hozzá 2 780, hogy úgy fusson, mint ahogy egy 280x en kéne (vagy akörül).
Jó, nem fikázom tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged