- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
dergander #1601 üzenetére
Én is nagyon várom az AC Victoryt, és meg is veszem, ha meglesz hozzá a gépem 2016-ban, vagy 2017-ben.
A legnagyobb hiba, hogy az Assassin's Creed kedvenc sorozatom kifórja magát teljesen, a legnagyobb újdonságok a Victoryban is füstös játéktermek, éjszaka mécsesek világítják ki az utcát, a harcok száguldó gőzmozdonyok vasúti kocsijának folyosóin, száguldó hintók tetején is játszódnak, egy valami nem változik a magas pontokon a szinkronizálás, és vetődés a mélybe. Lehet, hogy az újdonságok, csak attól mentik meg a Victoryt, hogy szürke másolatnak tűnjön a Unity mellett.
A Prince of PErsiaval is az volt a gond mint az AC Unityval ugyanazt a történetet varriálják, és egy idő után annyira kifórja magát, hogy unalmassá válik a nem rajongók játszókörében, és a játékosok nem szívesen veszik elő. Azért az ACk a kedvenceim
-
( V )
veterán
válasz
mindig ez van amikor valami nagyon újat akarnak alkotni a szériában, és az alapoktól akarják felépíteni: rágyúrnak a látványra, és a többi játékelem meg csak annyi figyelmet kap mint ha valami mobil alkalmazás lenne.
mindenesetre ilyen gyötrelmesen sz*r harcrendszert még egyik sandbox játékban sem tapasztaltam, pláne nem az AC szériában.
DeathAdder
érdekes mert én most a Black Flag-et játszom önkéntelenül magyarul és baromira zavar hogy az eddig megszokott fogalmak helyet magyar kreálmányokat kell értelmeznem, mondanom se kell hogy kevésbé érthető.
szerintem egy erős középfok nyelvtudással (ami azért lássuk be nem kuriózum manapság, sőt szinte alap) simán meg lehet érteni a sztorit részleteiben is. -
szami777
addikt
válasz
dergander #1603 üzenetére
" következő nemlehet olyan különben presztizst vesztenek"
Ezzel már rég elkéstek. Viszont azzal egyetértek, hogy ha a következő AC-be is így szarnak bele, akkor az a sorozat végét jelenti. Én azon se lepnék be, ha szimplán csak nem adnák ki PC-re, a bevétel zömét úgyis konzolon szerzik, ott meg egyszerűbb a helyzet, így legalább nem kéne egy teljes évet végig hazudniuk.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Victory minimum gépigénye meg i7 2xxx és R9 290X / GTX 780 lesz?
Jók voltak, de a BF-nél elkezdődött valami. Annak is durva gépigénye volt, és tudtommal annál jelentették ki, hogy ha nem fut jól, vegyél erősebb VGA-t. Na a Unity 2x rosszabb lett ilyen szempontból. Erre kíváncsi leszek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dergander #1430 üzenetére
Jó, én kénytelen vagyok Full HD medium körül játszani sajnos
, mert egy GTX 670 nem elég a High-hoz
De nem reménykedek, ez így fog maradni, amint látom.
AMD-n volt rosszabb az FPS, ott javítottak, de nVidián se oké, legalábbis nálam. Röhögtem a min. GTX 680-on, hát tényleg az lett
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dergander #1378 üzenetére
7, 64 bit. Csak ha egy adott területre érek, a térkép jobb aljára (ki akarom oldani a gyors utazást oda, de állandóan leáll)
Az meg kicsit vicces, hogy mindenki mesterlövész. Futok a tömegbe, és echte engem találnak el. És Arnonál kb öreganyám is gyorsabban sprintel, ha gáz van.
-
Leelou
tag
-
hdekakas
senior tag
válasz
dergander #1351 üzenetére
Attól függ, milyen vga, és memóriára vagy gpu-ra kevés a fesz.
Amd-nél pl ha magas a gpu órajel, akkor artifact van, esetleg teljes crash, most a legújabb nvidia kártyámnál egy szem artifact sincs, egyből megfagy a program, de aztán megint megy tovább, megint megfagy, párszor eljátsza, utána ki is dob a win-be, hogy nem megfelelően működött a program. -
-
válasz
dergander #1263 üzenetére
Szerintem ez minden korban megállja a helyét... amugy pisztoly is elég régóta szerepel a játékban.
Nyilván jelenkorban nem fogsz kardozni... meg lehet azt oldani pisztollyal vagy másképp, ahogy írtam is példa játékokat pont ezért.De egyébként azis igaz, ahogy írták is, hogy igazi csatamezők (ahol a tankok relevánsak lennének) csak a III-ban voltak és ott se igazán csatáztál, szóval nem is tudom mit kell igazán hiányolni ebből.
Szóval kicsit értelmetlen a problémád.
-
Xerxész
őstag
válasz
dergander #1263 üzenetére
Igazi csatamező tömeges harccal? Egyetlen egy ilyen volt, az ACIII-ban, a Bunker Hill-i csata. És ott sem te lőttél ágyúval mondjuk, hanem át kellett rohanni a csatamezőn úgy, hogy ne sérülj meg.
Az AC nem csatamezőre való...egyáltalán semmilyen mezőre, hanem városba.
-
-
válasz
dergander #1261 üzenetére
Miért kéne tank egy ilyen játékba?
Szerintem a modern kori jelenetek, vagy egy splinter cell/watch dogs/hitman szerű "kémtörténettel" simán meg lehet oldalni modern városokban/korokban is. Nem kell ide csatamező mindig.
Ettől független a történelmi dolgok egy különös (jó értelemben) érdeklődést tartottak fent, így persze hiányozna ezek hiánya. Nekem még mindig a legelső AC hihetetlen élményei vannak bennem. Amikor először jártál történelmi városokban, másztál meg tornyokat/templomokat... lovagoltál, kardoztál templomos lovagokkal. Hű... aztóta ami van már eleve kevesebbnek meg másnak érződik. De jó hogy benne vannak.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
dergander #1228 üzenetére
a legendás Bostoni kikötő lag nálad nem volt meg? érezd magad szerencsésnek
AMD procin kb búcsút mondhattál ott is a 30FPS-nek, illetve akkor lassult be még brutálisan ha esett az eső a vadonban.
ahhoz képest a Black Flag meglepően jól meg volt csinálva, nekem csakis akkor szaggatott be amikor tengeri csatánál nagyon sok ágyúfüst volt a képernyőn, de amúgy az időjárástól is független volt a sebessége, és full AMD gépen is jól futott.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
djculture
félisten
-
válasz
dergander #1085 üzenetére
ez a játék halott, ennél döglöttebb nem is lehetne. baromi nagy erőforrásráfordítással el lehetne csak elérni, hogy jól játszható legyen. látod, a season pass-t is visszamondták, mert annyira reménytelen, hogy az eddig bejelentetteken kívül nem érdemes rá fejleszteni, inkább adnak helyette egy teljes, új játékot. a kiadó inkább bukik némi pénzt, hogy megmentsen némi arcot abból, amit még nem veszítettek el.
-
emiki6
veterán
válasz
dergander #1023 üzenetére
Épp ez az, hogy az ubi sem tud javítani, mert "velejéig romlott" a játék. Egyszerűen nem dx11 kompatibilis. Úgy van megírva, hogy sose fog működni, max dx12-n, amire az átírás meg nem fog bekövetkezni. Konzolon meg működnie kéne rendesen, de mégse teszi...
Szerintem örülhetünk, ha pc-n a patchek és driverek hoznak pár fps-t. -
djculture
félisten
válasz
dergander #965 üzenetére
100 ezres 290x-ed van meg 50 ezres procid... Legtöbb embernek nincs ilyen szintű gépe mégis megy minden más játék normálisan rajta.. Akkor szerinted ki a hibás? A készitők mert kókány szar programot raktak össze vagy az aki nem milliomos hogy 250 ezret ráköltsön egy gépre?
-
Anonymus23
veterán
válasz
dergander #894 üzenetére
Ha dobozos verziót vettél, akkor a UPLAY-en lesz regisztrálva. Ha Steames verziót vetted volna, akkor lenne Steamről letölthető.
Egyébként az Uplay-ről is ugyanúgy letölthető, és frissíti is mint a Steam.
Nekem az összes AC (kivéve persze az 1), és még két játék van Uplayen, meg 190 A Steamen, meg vagy 30 az originon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged