Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ultrán? Olvass vissza kicsit, ~80k-s videokártyával nincs meg high alapbeállításokkal a 30 FPS. Itt nem arról van szó, hogy nem tudsz 4K-s kijelzőn ultrán játszani egy 20e ft-os videokártyával. Amúgy én még erről a játékról szinte csak negatív dolgokat olvastam, úgyhogy nem tudom mit akartak megreformálni, de hogy nem sikerült, az biztos.
Ezek után mondjuk nem is izgat senkit, hogy milyen a játék. A gyűjtői változatot én is azonnal visszamondanám. Mondjuk még az alapárát se éri meg, de az legalább nem 20k, csak jobb esetben a fele.
Ezt most úgy írtad, mintha egy baromi jó játékról menne itt a diskurzus és 1 troll bejönne ide fikázni - de itt pont az ellenkezőjéről van szó.
-
Lenry
félisten
szóval szerintetek még most mondjam vissza a rendelésem?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17
üzenetére
A konzol verzió az egyértelmű, hogy el van rontva. Egy olyan játék, ami ennyire draw call heavy, nem engedheti meg magának, hogy PS4-et egy wrapperen keresztül használja. Ez hiba, mert rontja a többszálú végrehajtást, illetve elvesz egy csomó processzoridőt. Azért mert az Xbox One-nak nincs annyira alacsony szintű elérése, mint a PS4-nek még nem kell a Sony konzolját rosszabbul elérni.
Ha lenne GNM kód, akkor abból igen gyorsan lehetne Mantle és DX12 kódot csinálni. Ebbe az irányba kellett volna elmenniük. Akár el is tolhatták volna a megjelenést fél évvel, mert így csak leírják a játékot. Egy csomó negatív kritika van a Steamen és a Metacriticsen.
-
djculture
félisten
Konzolok szervizét nekem kifejezetten ilyenek miatt nem ajánlották itt a fórumon nem az első ilyen húzásuk, mert vagy öt ember azt mondta hogy más játékkal régebben ugyan így járt velük. Cdgalaxisnál én ugy tudom aki előrendelte az kapott is 576-nál dettó. cdgalaxisnál amúgy a bastille még megrendelhető most is a másikból sajnos nincs már. [link]
-
Vikus
tag
válasz
djculture
üzenetére
Az a vicces, hogy én azt meg is vettem, mikor megjelent az előrendelői.
És még így is kihagynak a buliból. :S Egyébként, köszi a tippet, lehet holnap megyek egy kört, talán a Vp.-i tecsóba is lesz.. Amúgy ne értsen félre senki se... nem "sírok" egy ilyen játék miatt, jóval fontosabb dolgok is vannak az életben.. Hanem maga az "elv" bosszant... De az piszkosul... -
huskydog17
addikt
Igen, ezt értem, hogy a D3D11 korlátjaiba ütköztek, de ha így van, vagyis kihozták belőle a maximumot, akkor miért írtad azt, hogy
"A PC és a konzol verzió is mehetne sokkal gyorsabban, ha nem így optimalizálták volna őket."
Nekem ez ellentmondásnak tűnik. Ha az API a ludas, akkor nem mehet gyorsabban a program, nem lehet jobban erre az API-ra optimalizálni, de viszont ha gyorsabb is lehetne a játék PC-n, akkor nem érték el az API korlátait. Én az utóbbit sejtem, főleg figyelembe véve, hogy az ukrán stúdió értelmes PC portot még nem készített, szerintem a Unity a mélypont. Szerintem itt szimplán csak sz*r motor+béna fejlesztők állnak a háttérben és nem az API korlátja.
Miért a sz*r motor? Konzolon se tudja tartani a 30 FPS-t. Ha ezt kombináljuk egy ukrán stúdióval, akkor garantált a katasztrófa, ezt most bebizonyították.PS4 verzió 20 FPS-re is lemegy, az Xbox csak 25-re.

Ez a játék még konzolon is kritikán aluli. -
djculture
félisten
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Pontosan, ahogy mondod.... Jah... engem anno felhívtak még tavasszal, hogy nincs-e kedvem előrendelni az új Assassin's Creed-et..?! Mikor még azt se lehetett tudni, hogy mi lesz a címe, nemhogy képet, vagy kort, vagy gépigényt vagy bármit, szóval semmit nem lehetett tudni róla..
ez mondjuk vicces volt. De van egy sanda gyanúm, ha akkor áment mondok rá, lehet most is idegeskednék...

-
djculture
félisten
válasz
b.daniel
üzenetére
Tescoban 17 k-ért adták clubkártyával azt amit ti nem kaptatok meg volt 1000 darab szolnokon de vitték mint cukrot. Mindkettő gyűjtőiből volt... Alap verzió klubkártyával 9900ft 576-ba is jártam ma ott is volt mindkettőböl, rákérdeztem mondta a srác hogy van még pár darab bastille meg a másik is. Ennyit arról hogy nem érkezett elég. Amúgy eleve 990-ért kellett elővásárolni azt mondták aki ezt megtette annak biztos hogy volt példány garantálva. Ebböl nem tudom mi az igaz, én csak gondolkoztam rajta hogy előrendelem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17
üzenetére
A DX11-ben ennyi van. Ez a lényeg. Ebből a szempontból nem optimalizálatlan, mert maga a DX11 akadályozza a skálázódást, és az API miatt meghozott döntések rontják a hardver kihasználását. Ennyi. Ettől a program a DX11 korlátjain belül optimalizált, csak rossz az API.
Ezt nem hiszem, hogy lehet hova kipofozni. Ez elveszett irány. Esetleg jövő ilyenkor lesz egy Fluid Gameplay and Stutter-free Edition, amit már DX12-re írnak és azzal sokkal jobb lesz a skálázódás.
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Bennem is felment a pumpa elhiheted. Ez nem így működik érted. Már előrendeli valaki x hónapja, akkor igenis harcolja ki magának a bolt, hogy küldjön új adagot a beszállító, vagy angol verziót stb.. lesz@rom, hogy magyarul van-e feliratozva a borító vagy sem. Vagy rakja ki már szeptemberre, hogy nem lesz és kész. És ezt nem hiszem el, hogy "ma tudták meg"..... És például, ha mondjuk egy bolt elő is rendel teszem fel 2000 darabot, akkor az a tetves cég, aki szállítja neki, igenis küldje el azt a kétezret. Ráadásul nem is a legolcsóbb verziót rendeltem elő, hanem pont a legdrágábbat. Tehát nem azért, mert "csak" kiszeretném játszani azt' cső.... Pont nem kéne ezekkel az emberekkel "szórakozni"... főleg úgy, hogyha tudom időben, hogy nincs, vagy nem lesz, főleg, hogy magyar felirat nélkül kerül forgalomba, akkor fogom magam, aztán megrendelem a tetves Ubishopból, vagy egy másik boltból. Anno akár a CDGalaxisból is rendelhettem volna, és ők mindig is tartották magukat ahhoz, amit ígértek... (legalábbis nálam)... Most sehol nincs...
pff.. marad az e-bay, ha nagyon akarja az ember... de 40-50ezreket egy szaros játékért biztos nem adok ki... Főleg, ha nem is ér annyit.... :s :s 10 ezerért - főleg úgy, hogy mondhatni "félkész" a játék - nem fogom megvenni... Mert nem ad semmit.. a DLC-ket is majd még utána külön meg kell venni ... jah.. már annak is annyira örülök.. :s egy poszterért meg egy tollért legyek úgy oda?... Nagyon úgy érzem, hogy marad nekem majd a tavaszi kiadás... majd ha szépen megjelenik egy season pass-al együtt.. Mert biztos nem hagyja ki az uborka, hogy még több zsetont húzzon le az emberről... eddig se foglalkozott vele... :s :s :s fuhdeidegesvagyok... 
-
huskydog17
addikt
Nem értelek, eddig azt mondtad, hogy a PC verzió a D3D11 miatt sz*r és nem a port minősége rossz. Most meg az ellenkezőjét állítod. Most akkor mi van?

Plusz itt és itt is megerősíted, hogy csak a D3D11 a ludas.
Az ukránok hol tudtak volna még nagy sebességet nyerni? Lehetséges, hogy hasonló csapdába estek, mint a Watch Dogs esetében? Tehát lehetséges, hogy itt is túl sok Deferred Context-et használtak a PC-hez és az balul sült el? Fél év után a WD-ot alaposan kipofozták, ha jól tudom, ott sok mindent DirectCompute-ra cseréltek, amivel jókora sebességet nyertek. Jó igaz, a WD PC portjához ha jól tudom nem nyúltak hozzá az ukránok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#665: Pedig a Driver: San Francisco pont, hogy az egyik jobban sikerült munkájuk volt, ott csak a megvilágítást rontották el egy picit, de a játék piszok gyors és nagyon stabil volt. Tapasztalatból is meg tudom erősíteni, hiszen egy 64 bites, játékra alkalmatlan Radeon 5470M-el toltam végig 60 FPS-el 720p felbontásban.
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Dettó. Király.... Én szeptember eleje. Mivan? Bocsi, nem jött elég cucc.. Igen? De akkor hogy is kárpótolnak? Azzal, hogy kapok egy normál cuccot ingyenes szállítással? huhh... már szinte ugyan ott vagyok..
Kellemetlen. Főleg, hogy felhívtam már más boltokat is. Sehol semmi. És a legjobb, hogy mindenki azt mondta, kb. én vagyok xxxx-edik.. Öröm és bódogság'... az van...
lehet kihagyom ezt a ge#ibe.. 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
b.daniel
üzenetére
Hol rendelted elő? PC-re?
Haver október közepén rendelte elő, pár nappal azelőtt, hogy "elfogyott" jelzésre váltott volna Gameshopon a Notre Dame és meglesz neki holnapután.(#680) djculture: Hagyjuk már a bullshitet, pls. Nagyon fasza neked, hogy ennyire nem tetszik az egész játék és idejársz negatív kampánykodni, de kezd nevetséges lenni, hogy csak erről a baromságról lehet itt beszélni. Rohadt nagy eretnekség lesz majd, hogy nem tud valaki ultrán játszani vele, közben meg valahogy elsikkad az, hogy mennyi apró részletében reformálja meg ez a játék az egész sorozatot. Szánalom komolyan.
-
b.daniel
senior tag
Bazz Ubi kedvencből átment utáltba nálam most... Elorendeltem a Notre Dame editiont még AUGUSZTUSBAN.. Erre ma kiderül hogy annyira keveset küldtek ki Mo-ra ezek a szutykok, hogy már nekem se jut, nem még az utánam rendelőnek...
-
bigbadforty
tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Amire pénzt költök néhanapján az a LoL, mert azok a fejlesztők szétnyalják a community seggét, és függetlenül a műfaj kedvelésétől látszik is, hogy hol tartanak egy ingyenes játékkal.......Activision folyamatosan csalódást okoz, a Destiny is egy felhypeolt average game lett szerintem, az új COD Watch Dogs szintű futást produkál, EA-t meg szerintem hagyjuk, Ubi meg ugye megint bizonyított....
Blizzard meg Valve ami maradt jól mondod, de én legbelül drukkolok a Respawnos srácoknak, hátha sikerül oda feljutniuk mondjuk egy Titanfall 2-vel, mint ami a COD 4-el sikerült nekik.
És amit írtál, hogy nem kell megvenni: Ha mi fórumozók nem is vesszük meg, tudod te hány olyan 12 éves van, hogy apaaaaaaaa kell az új assassin, jaaajjj nem fut jóóóól veszel két TITANT?????? És ez tehetősebb országokban még brutálisabb. Szóval a COD meg az Ubi se fog sose becsődölni ezek miatt sajnos.
-
Xerxész
őstag
Mindezek tetejébe' még az Initiates sem megy.

-
Scholes9
nagyúr
válasz
bigbadforty
üzenetére
Amúgy nagyon egyszerű a teendő: nem kell megvenni a játékaikat, de amíg megveszik az emberek az Ubi csak röhög a markában...lassan tényleg ott leszek, h Blizzard és Valve játékon kívül nem fogok másért pénzt kiadni...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ez azért komoly

-
Jhonny06
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Bazz..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
djculture
üzenetére
Az még hagyján, de azt merik mondani, hogy nincs benne több. Basszus hozzá sem nyúltak a két konzol low-level eléréséhez. Ez a szánalom legmagasabb foka, ami létezik. Nem az a baj, hogy szar lett, hanem az, hogy meg akarják magyarázni. Mondják el, hogy van még a rendszerekben teljesítmény, csak nem tervezték, hogy azokat kihasználjuk. A PC és a konzol verzió is mehetne sokkal gyorsabban, ha nem így optimalizálták volna őket.
-
djculture
félisten
válasz
Creative997
üzenetére
Driver: San Francisco is botrányos játék volt először arra emlékszem.. Ac3 arról volt híres hogy először csak egy magon futott emiatt bostonban minden gépen felezödött az fps..
Clancy's Ghost Recon: Future Soldier pc verziójában mai napig hard hibák vannak pl kilehet esni a pályáról ami miatt az egész játékot ujrakell indítani.Szóval rengeteg trehány munka fűződik anevükhöz!
Divisiont nem ők csinálják szerencsére .
-
Creative997
őstag
válasz
bigbadforty
üzenetére
No problem

Amúgy egyetértek, az Ubi aláássa magát
-
bigbadforty
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Van videó a digital foundry csatornáján a PS4-XBOX FPS-eiről, azt figyeljétek, amikor 20 FPS-re esik le. Az már teljesítmény az Ubitól. Ja és azt is figyeljétek, hogy a fejlesztő azt mondta, hogy minden erőt kihasználnak ami van a next-gen konzolokból.
Szégyen ez az ubi, a The Divisiontől már most félek, hogy fele úgy fog kinézni mint E3-on és olyan szarul fog futni mint a Figyelő Kutyák.
Ja bocsi Creative, általánosságban akartam hozzászólni, nem rád válaszolni.
-
Helmoras
őstag
360-on játszottam gta5-el nagyon tetszett, de annyira szaggatott nappal az autos részeknél hogy inkább kukáztam a konzolt, az ujabakkal nem tudom mi lesz a helyzet, de ez már nagyon off
Lehet várok pár patchet drivert és ha rendbe teszik egy nyári akcióban majd bezsebelem, jó játékot mindenkinek

-
djculture
félisten
válasz
Scholes9
üzenetére
Az a baj hogy szerintem a far cry 4 se lesz jobb ugyanaz a hulladék pocsék ukrán gagyilátor csapat kókányolja azt is Ubisoft Kyiv:
2009 Tom Clancy's H.A.W.X
2009 Assassin's Creed II
2010 Assassin's Creed: Brotherhood
2010 Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
2011 From Dust
2011 Driver: San Francisco
2011 Assassin's Creed: Revelations
2012 Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
2012 Assassin's Creed III
2013 Assassin's Creed IV: Black Flag
2014 Trials Fusion
2014 Far Cry 4
2014 Assassin's Creed: Unity
2015 Assassin's Creed: Rogue -
Helmoras
őstag
néhány barátom előrendelte a játékot, én is gondolkoztam rajta mert tetszik a coop lehetőség, de inkább lehet elteszem a pénzt a gta 5-re
azért hogy 200k+ os gépeken ilyen gyérül menjen az eléggé elszomorító, lehet tényleg át kéne térni psre...(mondjuk ott is csak 30fps a max ha jól tudom, csak a az a gond hogy a hiedelmekkel ellentétben sajnos a konzolok is droppolnak 20-25-re elég sok játéknál...)
-
Zedz
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Óóó én nem tudtam eldönteni, hogy a WoW új kiegészítője, vagy az új AC, de már teljesen egyértelmű, hogy nem az utóbbira esik a választás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xerxész
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Szerintem a kettőt egyszerre tedd.
-
Creative997
őstag
Ahogy elolvastam a kommenteket, nem tudom eldönteni, hogy sírjak bánatomban vagy röhögjek kínomban...
Én nem tudom kipróbálni, mert nincs gépem hozzá jelenleg, csak jövő év elején, de hát nem tudom, hogy érdemes e egyáltalán. Ez az optimalizálás már részek óta probléma
-
Jhonny06
veterán
Ha láttatok már szar optimalizálást..
i5 2500K
280X Vapor-X
8GB DDR3Örülök, ha high-on megvan a 30FPS, de leginkább nincs. Valószínűleg vissza kellene venni medium-ra, hogy folyamatos képet kapjak és élvezhető legyen a játék. Ja és nincs semmi extra AA meg ilyenek beállítva.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Várható, de PS4-en nehéz lesz. Az a baj, hogy GNMX-et használnak és nem GNM-et. Szóval nagy javulás csak akkor lesz, ha átírják a render back-endet GNM-re.
Xbox One-on azért jobb az élmény, mert a Microsoft az elmúlt hónapokban rengeteget javított a parancsok parancspufferbe írásának idején. Most már jobb a teljesítményük, mint a PS4-en GNMX mellett. De a Sony erre nem is koncentrál, mert akinek ez kritikus tényező, annak ott a GNM, ami sokszázezerszer gyorsabb ebben. Az Ubisoft nem akart erre pénzt költeni. Először a Far Cry 4 alatt használnak majd GNM-et. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezt már szerintem hagyják a picsába. Elég sok munka lenne a DX12 innen, mert nem csak a kód átírásával kellene törődni, hanem valahogy eljuttatni a konzolra készített tartalmat PC-re. Lenne vagy 30-40 GB a patch. Ráadásul ezzel működésképtelenné válna a DX11 mód. Persze a render back-end is cserélhető szimplán, de az még nem javítja meg a GPU kihasználtságot.
-
-
emiki6
veterán
Azt nem értem, hogy minek csinálták úgy, hogy 40000-50000 batch rajzolást csináljon framenként, ha tudták, hogy lehetetlen így pc re portolni normálisan?

Itt is az volt mint minden más nagynevű játéknál. Megy a beetetés, hogy rendeld elő, mert ilyen meg olyan jó lesz, aztán kaptok egy foshalmazt jó drágán. (Pc re legalább is)
Én játékot soha nem rendeltem elő, nem is fogok. Ennél is az volt a terv, hogy letöltőm a demo-t és ha tetszik megveszem és megy az uplay könyvtárba.

-
front3r
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Segít játék közben a mapon, és vannak ládák, amiket csak ezzel tudsz kinyitni. Rengeteg apró dolog van benne, ami kell a játékhoz ahogy láttam!
Igényes kis app, VISZONT ha normálisan akarod használni, akkor fizetni kell benne!
Igaz, 2-3 dollárt vagy eurót, de basszus, már ezért is pénzt kérnek!
A PC-n/konzolon belül meg az öltözékekért kérik el a pénzt, de az opcionális, mert meg lehet venni in-game pénzből is. -
válasz
djculture
üzenetére
Nem tetszik ez az irány, de valóban így van, tiszta call of duty lett, már csak legyintünk, ha meglátunk egy újabb részt

xsanyi77 - na oké, régen volt, talán igaz sem volt

Egy pillanatra tényleg azt hittem, hogy lelőttem valami poént, csak utána vettem észre h jobbra zártad a hangulatjeleket
-
Fuzzy87
csendes tag
Az Of Unite Program Key-re lenne érdeklődő? Összeállhatnánk akiket érdekel az a pár plusz tartalom.
Vagy esetleg van olyan csapat ahova kellene még valaki, hogy meglegyen a négy ember? -
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
" vicc lett az egész játék sztorija amióta Desmond meghalt.. "
Hogy mi???
Kösz a spoilert

-
djculture
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Van lesz még egy ac pedig, konzolra jön a rogue pc-re meg jövőre év elején. Call of duty lesz ebböl is amig veszik nyomatják ki belőle a részeket de már lehet 1 évet se fognak várni két rész között

-
válasz
djculture
üzenetére
Már magyarítás sincs ezek szerint

Asszem akkor jegelem a projektet, életem egyetlen és leg érdekfeszítőbb játéksorozata ez, de így jegelem, vagy lehet bele sem kezdek soha már... vicc lett az egész játék sztorija amióta Desmond meghalt..Lehetett volna 3-5 évente egy normális AC-t kiadni, de ez egy vicc..

-
Malibutomi
nagyúr
Vártam ezt meg a FC4-et, de azt hiszem nem veszek több ubisoft gamet. Gusztustalan trehány munka lassan minden amit kiadnak.
Sikerül átvenniük a legszarabb kiadó címet az EA-tól -
Scholes9
nagyúr
Ahogy több helyen is olvasgatom elég gáz eddig amit mutat a játék, 60 eurót elkérni érte meg szerintem egyenesen pofátlanság
Nem is baj, hála égnek egyre kevesebb az a game amiért hajlandó is vagyok pénzt kiadni... 
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
gondolom warez......tudtommal nincs magyar nyelv benne.
-
djculture
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hát elég szedett vedett játék már a belépésnél is játszik, minden küldit más emberrel kell csinálni más idősikon ahogy néztem. De még csak az elsőt néztem az ilyen templomos lovagos kor. Az ezer éves most beszerzett kártyámon hd6990 4gbddr5 egész jó fut, gondolom nem tud egy csomó eljárást meg effektet igy nem is terhelődik szét.

Magyaritás nincs nem is lesz van benne 15 nyelv magyar nincs.
vpn-el megfelelő időzónás országból lehet nyomni bárkinek .. -
Szerintem sem hozna annyit ha felhúznád, csodát nem kell várni

djculture - na még a végén kiderül h nekem se fog tetszeni, már hónapok óta vannak kételyeim egyébként

BF is lassan indult be számomra, először nagyon nem fogott meg.Amúgy ti hogy játszhatjátok ezt máris?
Magyarítás van? -
djculture
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem fogsz örülni de az a vicc hogy régi nem gcn amd-n is jól megy. De maga a játék nem egy nagy valami, szedett vedett az egész, hol itt vagyunk hol ott az ilyet utálom.
-
Werkly
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Lehet, hogy valami patch segít talán. Meg a CPU-m nincs húzva ám! De lehet, hogy az sem produkálna drasztikus előrelépést. De valahogy 15-20 perc után nem is igazán fogott meg a játék. Lehet, hogy ez nem lesz végigjátszva részemről sem.

-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Ej, bocsánat, ez Xbox One gameplay, nem PC! Elnézést! A srác az új AAA címeket mindig PC-n szokta tolni, meglepett, hogy most konzolon tolja.
-
Na fasza, mondanom se kell h direkt ez a játék miatt vettem meg anno a 280x -et, mert mást nem igazán játszok, erre itt van...

Ha kiderül, h ez is ilyen begyepesedett középkategóriás nvidiákon jobban fog menni, akkor agyfaszt kapok
Szerintem el sem kezdem játszani, ha ez így fog menni, majd talán jövőre..

-
djculture
félisten
Szokásos nyavaja megoldású port az okok meg a vásárlót nem igen érdeklik.
-
Werkly
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mediumon pl. átvezető videonál van, hogy 18. Ja és AA off meg stb. Élvezhetetlen lesz szerintem.
-
-
Zedz
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Huhúúú... nem találom milyen gépen fut 60fps-sel?

-
Werkly
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
1920X1080
-
-
Zedz
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Érdekes megnézni az oldalon lévő összehasonlító képeket. Pl. a low és high beállítások között sincs akkor húúú de nagy különbség.
-
Rossi
addikt
Ki fogom próbálni 270X-en, közben már folyamatban van a 280X beszerzésre, kíváncsi leszek...
Egyelőre monitor miatt 1280x1024-ben tolom csak, úgy szerintem nem lesz vele gond.
De a közeljövőben tervben van fHD monitor beszerzése is, hallgatva a technológia hívó szavára...
Na szerintem onnantól fogok lehidalni az új játékoktól, még 280X-el is. -
huskydog17
addikt
Utólagos javítócsomagban érkezik majd a GeometryWorks, vagyis tesszelláció.
Remek, még tovább rontják majd az amúgy is siralmas teljesítményt. Ha már lúd, legyen kövér!
-
Zin
őstag
-
emiki6
veterán
Abu: Még annyit, hogy a GCN-es gpu-k fogják támogatni a dx12-t?
-
front3r
őstag
Jönnek is szépen a negatív kritikák a játékról!!
Az a durva, hogy a storyt is lehúzzák, hogy szar lett.
Pedig gyűjtői kiadást vettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És még így is kihagynak a buliból. :S Egyébként, köszi a tippet, lehet holnap megyek egy kört, talán a Vp.-i tecsóba is lesz.. Amúgy ne értsen félre senki se... nem "sírok" egy ilyen játék miatt, jóval fontosabb dolgok is vannak az életben.. Hanem maga az "elv" bosszant... De az piszkosul...

ez mondjuk vicces volt. De van egy sanda gyanúm, ha akkor áment mondok rá, lehet most is idegeskednék...
pff.. marad az e-bay, ha nagyon akarja az ember... de 40-50ezreket egy szaros játékért biztos nem adok ki... Főleg, ha nem is ér annyit.... :s :s 10 ezerért - főleg úgy, hogy mondhatni "félkész" a játék - nem fogom megvenni... Mert nem ad semmit.. a DLC-ket is majd még utána külön meg kell venni ... jah.. már annak is annyira örülök.. :s egy poszterért meg egy tollért legyek úgy oda?... Nagyon úgy érzem, hogy marad nekem majd a tavaszi kiadás... majd ha szépen megjelenik egy season pass-al együtt.. Mert biztos nem hagyja ki az uborka, hogy még több zsetont húzzon le az emberről... eddig se foglalkozott vele... :s :s :s fuhdeidegesvagyok... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)