- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Xerxész #1312 üzenetére
De nem is ez a gond, hogy nehezebb, legyen reálisabb. Ha én 2-3 vágásba meghalok, a többiek is haljanak meg annyiba.
De így kissé god mode szerintem, hogy 10 csapás kell beléjük, nekem meg 2.
Persze így is kicsinálom 80%-ban őket, de akkor is, mikor épp nem, az azért kicsit frusztráló, és oda a realitás.
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Xerxész #1153 üzenetére
A nostradamus van ahol 5--6 jelet kell megkeresni, és elég szívatós helyen vannak (értsd, oda valószínűleg másért nem mennél), és ezzel oldod fel azt a speciális öltözéket ha jól rémlik a szigeten lévő klub alatt. Ott tudod "beváltani" is a töredékeket. Vannak ládák is ott, de a feloldása is ilyen logikai feladat ahogy emlékszem, csak belekezdtem, de aztán mentem inkább küldetésre.
A hétvégén akartam csinálni, de most már nem tudom mikor kerülök oda megint, hogy ezzel szórakozzak... -
szami777
addikt
Ez így van, maga a város és a sok tartalom kiemelkedő lett, én most úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, játszok én 30 fps-el is, nem kell több, de ne akadjon már be a játék, mert úgy játszanék már vele
Kipróbáltam, hogy 1240*1024-es felbontáson, teljesen low grafikán is beakad, így már teljesen tanácstalan vagyok... -
ForRedGlory
félisten
Azért az elég fura szitu, hogy inkább warezzal tolom és PC-n, mint Xbox One-on az eredetit
A gond, hogy annyival szebb és jobb 1440p-ben játszani, mint 900p-ben, hogy kár ragozni. Ég és föld. Még a végén meg kell vennem PC-re is.
2,56x több pixel, 2x több fps = 5x nagyobb élvezet
- és még bele sem számoltam, hogy PC-n jobban néz ki.
-
james001
veterán
Én csak azért néztem bele mert egy jó darabig úgyse lesz PS4-em,a PC-m meg túl gyenge hozzá. De persze nem fogom lelőni a nagyobb dolgokat csak néha-néha megcsodálom.
Eddig amit láttam rendben volt,csak amit írtam az eleje kicsit AC2 szagú.
Gondolkozom a Rogue beszerzésén,az legalább lesz PS3-ra de így a videók után 100% hogy nem veszem meg,legalábbis teljes áron biztos nem. Pofátlanul másolja a BF-et,ez a tipikus "csináljunk valami sz*rt a csíra PS3/X360 tábornak hogy ne sírjanak a Unity miatt"Szerk.: Ja amúgy itt egy launch trailer: [link]
-
james001
veterán
Mindegy a lényeg hogy furán fest. Meg lehet ez egy újabb ok a jelenbeli szál "elhanyagolására"...
Amúgy néztem már van fenn végigjátszás,meg Twitch-en is streamelik egy csomóan PS4-ről. Egész jól néz ki,a grafika nagyon szép. De az eleje tényleg tiszta AC2,vagy legalábbis Arno kinézete és stílusa eléggé Ezio-ra hajaz.
A Rogue meg egy és ugyanaz mint a BF,csak a főszereplő meg a sztori más. De minden más,a menü kinézete,a helyszínek stb. minden ugyanaz. -
Vikus
tag
Bízom benne én is... Eleve már kikészít engem ez a DLC áradat... még 3-nál oké volt.. jöttek sorba .. tartalmasak is voltak.. igazából az ár, ami nem tetszett.. de akcióba később olcsón meglehetett kapni. Így "belefért".... :s mondjuk... mert "AKARTAM"... Black Flagnél már a búrám tele volt azzal, hogy 1000 felé szórták el a fegyvereket, cuccokat stb. ((gondolok itt arra, hogyha megveszed a "bábút" akkor kapsz 1-2 digitális tartalmat, de ha nem akkor semmi, vagy előrendelői ajcsi, stbstbstb..)) -- gondoltam jó, majd ha jön a season pass, akkor legalább az adja.. Alapesetben adnia kéne nem? Hát nem. Ekkor nagyon felment bennem a pumpa. Mert az ember azt gondolja, jó, ha lemaradtam róla, akkor legalább megkapom season pass-al... De neeem... Én kis naív még azt is gondoltam, hogy legalább, ami PS exclusive volt, Aveline-es küldi azt is kapja az ember,..... nem. frankó.. (persze a """másik verzióban""" elő lehetett csalni mindent)...Ehelyett oks. Kaptunk egy Freedom Cry-t, ami nem volt rossz, de iszonyat rövid volt. És kifújt... és ezért fizettél asszem' mikor megjelent 20 eurót? Pff.... még jó, hogy nem egyből vettem meg. Egyébként. Remélem, hogy itt nem ez lesz... Legalább, ha nem is játszhat vele az ember alapból, akkor legalább tartalmas legyen az a roh@dék season pass...
Soha nem értettem egyébként, miért kell megállni 1-2 kiegészítővel. Létrehoznak egy szép és nagy világot. Élő környezettel. Iszonyat nagy bejárható területtel és csak úgy hagyják, hogy eltűnjön a süllyesztőben. Adják kicsit drágábban a season pass-t, legyen több küldi, szánjanak időt a rendes portolásra, vagy legalábbis, hogy több peccs legyen, aztán nem kéne évente futószalagon hozni a játékokat. Nem 1-et, hanem 2őt.. meg még mittomén' mennyit... Vagy csak én akarok sokat?
Apropó... Ki hallott már a telós játékáról? Szintén idei lesz... ( vagy talán meg is jelent? )
Assassin's Creed - Identity : http://www.youtube.com/watch?v=2mzCGX2q3Z4 -
Croft-21
őstag
-
Vikus
tag
Nézd meg, amit linkeltem pár sorral hamarabb... videó.. 1:10-től. Az elsőt már látod is mozgásban....
Egyébként szerintem a kínai a Season Pass-os küldi lehet... szerintem.. De ne legyen igazam, mert nem rossz ez a "félig 2D"-s dolog, amit majd tolhatsz, de jobb lenne a játék "motorjával"... De ha neeeeem, akkor faint lesz úgy érzem... -
Anonymus23
veterán
Nem azt mondtam, hogy nem érdekel, hanem, hogy ez nem elsődleges nálam.
Azaz nálam a játékélményt nem az fogja meghatározni, hogy hogyan hal meg a végén a főhős, vagy mi lesz vele, hanem elsősorban a játszhatóság és a sztori azon elemei, amik a küldetéseket határozzák meg. -
Anonymus23
veterán
Mondjuk engem ezek sosem zavartak a spoilerek, nekem az élmény a mászkálás, feladatmegoldás és a környezet volt mindig is, a sztori annyira nem hatott meg.
"Kicsit" más a világnézetem mint Ezioéknak, de a játék maga az nagyon bejön, csak sajna egyre rövidebb, engem inkább ez zavar.Mondjuk ha összehasonlítom a Borderlands 2-vel, akkor ahhoz eszméletlen sok tartalom jött ki a season pass-al, míg pl az AC4ben elég gáz volt, hogy alíg kaptunk valamit, mondjuk ott meg a hajózás az marha jó volt...
-
-
DeathAdder
veterán
Értem.
Lehet a továbbiakban ugyanaz a "néma, arctalan lebegő kamera" maradunk csak Shaun és Rebecca utasításait fogjuk követni John-é helyett az Abstergoban.
Továbbá kíváncsi vagyok lesz-e valami a vérfiolák kereséséből miután Edward csatlakozott az assasinokhoz..bár az lehet inkább a Rogue -ban lesz, ha lesz
-
T.Peter
őstag
Mindegy, mert mindenféleképpen úgy baromság, ahogy van. Bár az eddigi "rest in peace" lezárás előtti utolsó beszélgetés sem volt épp életszerű. Leszúrja, jönnek a katonák, de ő még elbeszélget vele úgy, hogy a jelenet az animus "váróteremben" történik meg, mert a valóságban képtelenség lenne ilyen nyugodt körülmények között csevegni.
-
DeathAdder
veterán
Értem
Viszont ha lesz jelen része, akkor annak valahogyan kapcsolódnia kell az előző játékok jelenéhez, tehát az Unity ahogyan befejeződik (biztosan lesznek fordulatok) annak kapcsolódnia kell Rogue jelenéhez.
De a jelent én személy szerint azért nem tartom valószínűnek, mert másik platform, és egy több mint fél évtizedes játék fő szálának előrehaladását nem hiszem, hogy csak az előző generációs konzolra írnak meg (még ha később ki is adják PC-re).S ahogyan Te mondod komoly kapocs várható az ACIII és AC4 között, ide nem is lesz szükség igazán jelenre, és nem bánnám, ha lenne erről is egy sztori
Részemről várós
-
szami777
addikt
Engem már ezzel az továbfejlesztett parkour mozgással, meg épületről való lemászással megvettek kilóra. Itt a helyszín alkalmas egy jó kis assassin vs. templomos harcra, Black Flagbe az valahogy nem passzolt.
Sok év után rádöbbentek, hogy az Ac multija nem egetverő, ezt a coop-al rendbe hozhatják.
Lesz itt minden, ami megérdemli a pre ordert -
james001
veterán
Én nem lepődtem meg ezen,hisz most leginkább a Unity-n dolgoznak,a Comet meg csak ilyen "nesztek itt van hogy ti se sírjatok PS3/X360 tulajok" stílusú dolog lesz
Meg én még mindig tartok attól hogy összecsapják és a fősztori kb. 4-5 óra alatt végigvihető,és majd a sok hülye hajózás meg a mellékküldetések teszik a játék háromnegyedét...
-
T.Peter
őstag
Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy ez több részes lesz. Most megkapjuk a forradalmat, utána Napoleon-t, és amit még gondolnak. Arno elég fiatal a Unity-ben, konkrétan 1768-ban született. Az életpályáját szerintem végig fogjuk követni. Azért is tippelek erre, mert a Ubisoft francia kiadó, és mivel Franciaországról van szó, jobban gondoskodnak róla. Aztán meglehet, hogy nem lesz igazam.
Mindenesetre az IGN-es videónak nem olyan rossz a minősége, mint a youtube-osoké, így egész sok új részletet észre lehetett venni a gameplay-ekből. A látványon azért látszik az, amit az elején említenek, hogy jó darabig úgy fejlesztették a játékot, hogy nem volt rendes sdk.
A karakterekről viszont semmit nem tudunk, és ez szerintem így is fog maradni még sokáig. Remélhetőleg Arno szimpatikus lesz, szerethető, jó jellemmel, és az eddigi életpályáját is megismerjük. -
T.Peter
őstag
Most már értem. Black flag-gel nem játszottam, azért nem tudtam mire gondolsz hirtelen. A 3 elvette a kedvemet a többi résztől is (leginkább a főszereplő miatt. Eizo után minden téren nagy csalódás volt). A kalózos téma nagyon nem jött be.
4,5 hónapjuk van még hype-olni a művet, szóval ezek szerintem ki fognak derülni még időben. -
james001
veterán
Bízok a Ubisoft-ban hogy ha már egy különrészt kapunk mi PS3/X360 tulajok akkor üssön
Szóval simán jöhet egy Ceasar korabeli Róma,ha már olyan jól megcsinálják mint az ACII-őt első napos vétel lesz az tuti. Csak most már jöhetne valami kép/videó vagy csak egy hivatalos infó mert még nem is biztos hogy ez lesz...
-
Xerxész
őstag
Most ezzel kapcsolatban kicsit utánaolvastam, és kiderült, hogy bár a Colosseum nem, de a Circus Maximus már állt Caesar idejében, sőt, ő még bővítette is a létesítményt. Mekkora lenne már, ha ACC egyik küldetésében lenyomhatnánk egy kocsiversenyt az Circus Maximusban?!
Ha minden igaz, ennek az alapjait is láthattuk már az ACII-ben és az ACR-ben is, amikor szekéren kellett menekülni a hegyekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged