Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Taifa Díaz #1644 üzenetére
To delete your save file from the PC version of Assassin's Creed: Unity, please delete the 720 folder (Uplay) or 857 folder (Steam) found at the following location in your PC's file directory:
Uplay - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Uplay ID Number]\720
Steam - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Uplay ID Number]\857Deleting the 720 or 857 file and launching the game again should allow you to start a new save game.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Anonymus23 #1545 üzenetére
FullHD fix 60 fps-nél. Addig peccselik, és csak ezután lehet DLC-t kiadni
-
ForRedGlory
félisten
Peccs van mar?
-
ForRedGlory
félisten
Friss hirek az uj patchrol, ajandek jatekrol, stb.
-
ForRedGlory
félisten
AC fórumáról:
Wow patch three I installed it was really happy cause I figured You guys might have fixed my mission crash but when i Installed the update I went into the game and I click continue and Guess what? IT CRASHES ON STARTUP NOW (DON'T DOWNLOAD PATCH 3)
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudom, de kezdek elkeseredni. Kár volt optimistának lenni, ebből a játékból 2-3 hónapig nem lesz emészthető végeredmény. Én fax...megvettem X1-re és PC-re is. X1-re azért, mert next gen, csak jó lesz rajta...aztán láttam hogy nem és jött az isteni szikra, hogy velem egy játék nem baxik ki: gondoltam a PC-s erőművemet legalább kihajtja. Hát majdnem bejött ez is. Van eszem
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Hát b+ ez szarabb lett a 3. patchtől, mint volt
Úgy akarták a teljesítményt javítani, hogy a látótávolságot levették? Komolyan mondom eszem megáll. Futok, erre előttem popupolnak az emberek, a semmiből tűnnek elő. A ruhájuk átalakul, bugol, hosszú nadrágból rövid lesz. Ezek beállították, hogy mittudomén, 100 méteren belül az addig gyért utca, hirtelen benépesedik. Faszom sem ad ezeknek a köcsögöknek előre több pénzt ilyen hulladékért. Hajamra kenhetem az 1440p fix 60 fps-t, ha azt látom, hogy folyamatosan bugol. Ja és a "híres" emelkedőn, ugyanúgy elmerülnek az emberek a föld alá.
-
ForRedGlory
félisten
Ha valaki még esetleg szeretne gyorsan beszerezni egy Season Passt és bízni, hogy kap mellé ingyen egy FC4-et, Crew-t, stb, akkor itt megveheti:
Én is itt vettem, meg is kaptam a kódot, szóval nincs benne rizikó.
-
ForRedGlory
félisten
Na én gyorsan bezsákoltam egy Season Passt g2a.com-ról kemény 13.7 euróért és be is aktiváltam. Remélem én is kapok egy ingyé' egy The Crew-t vagy FC4-et.
hardveraprós NVIDIA kuponosok meg dugják fel maguknak 9000 Ft-ért a kuponukat
Végül is úgyis megvettem volna a kódot, bukni nem bukhatok semmit.
-
ForRedGlory
félisten
Kis irányadás. Sokkal jobban fut az Assassin's Creed: Unity warez verziója, mint a Far Cry 4 warez verziója. Mielőtt valaki megint beszól, meg fogom venni eredetiben is, mint a Unityt, ami X1-en és Pc-n is megvan, de valami förtelem, nem képes 1080p@60fps-t a "szar" gépem még very high beállítások mellett sem. Ultrát hagyjuk... az valami 22-24 fps... TXAA2x/4x felejtős, SMAA mellett jóval jobb, de ott is marha távol áll a jótól. Szerintem az SLI sem megy, vagy csak nagyon szarul.
Lehet a törés szar és/vagy kelleni fog új NVIDIA driver és/vagy day1 patch is. Gyanítom mindhárom probléma, de az életkedvem elment. Kb 40 fps-el megy, de érezni hogy dadog. Lehet inkább PS4-re veszem meg.
-
ForRedGlory
félisten
PC-n sokkal jobb, mint X1-en. En is eszrevettem, hogy basszus nem ugrik be az ablakon, melle ugrik stb, mert olyan rohadt nagy az input lag, hogy gyakorlatilag izombol futva alig lehet iranyitani... PC-n meg jelen allapotaban is ezerszer jobb, nem beszelve, hogy szebb is.
-
ForRedGlory
félisten
Érdekesen bugos még az offline mód is... Attól nem lesz több fps-em, ha "csak" offline módba teszem az uplayt. Az is kell, hogy kirántsam a netkábelt. Viszont, akkor határozottan javul. Pl egy magas épület tetején a szinkronizálásnál normál esetben van vagy 35-45 fps-em, de net kábel nélkül fix 60.
Továbbá nem érdemes alt+tab-ot használni, mivel a játékba való visszatéréskor a 60 fps-ből végleg elveszik vagy 10-15-20 fps, és csak a játék újraindítása segít.
-
ForRedGlory
félisten
Azert az mi komoly mar, hogy a warez jobban futott, mint az eredeti. Tenyleg az uj patch meg szarabba tette...
Net nelkul meg nem probalt, hogy javul-e valamit... mar ha tenyleg a szerver a szar.
-
ForRedGlory
félisten
Azért az elég fura szitu, hogy inkább warezzal tolom és PC-n, mint Xbox One-on az eredetit
A gond, hogy annyival szebb és jobb 1440p-ben játszani, mint 900p-ben, hogy kár ragozni. Ég és föld. Még a végén meg kell vennem PC-re is.
2,56x több pixel, 2x több fps = 5x nagyobb élvezet
- és még bele sem számoltam, hogy PC-n jobban néz ki.
-
ForRedGlory
félisten
Na, jo lesz ez. 1440p-ben Very high environement es High text.quality mellett elmegy fix 60 fps-t igy is /FXAA/. Eleg szep
-
ForRedGlory
félisten
válasz
szami777 #808 üzenetére
Igen, de nem vészesen. Mondhatni 90%-ban tökéletesen játszató. Akkor van leginkább gáz, ha futni kell és nagy a tömeg. Elvileg a patch javított rajta, én már patch utáni állapotot próbáltam, de ígérik hogy javítják a teljesítménybeli gondokat is. Amit linkeltem amúgy elég fura videó lett. Buzi egy a youtube, olyan mintha szaggatna, de "élőben" rohadtul nem ilyen darabos. Legközelebb alá kell tenni egy fps számlálót.
-
ForRedGlory
félisten
Meg vagyok lepődve
1080p ULTRA + FXAA mellett szinte végig fix 60 fps-em van. FPS drop van, de csak 53-ig zuhan le. Valószínűleg a processzort nagyon szereti. Sokkal jobban megy, mint a Black Flag, pedig ez csak warez verzió (nem beszólni, X1-en vettem meg, de érdekelt, hogy megy PC-n)
- Asrock X79 Fatal1ty Professional
- Core i7 3960x @ 4400 Mhz
- Asus GTX 780 SLI (alapon vannak)
- 16 GB 1833 Mhz Corsair Vengeance CL9Kipróbáltam 1440p-n is, ott azért már csak 40-45 környékén volt az fps, és érezhetően darabosabb volt a játék. Meló után meghúzom GTX Titan szintre az SLI-t, aztán megnézem. Amúgy PC-n szebb mint X1-en, bár ezzel sokat lehet nem mondtam.
Kb 1 óra múlva itt nézhető meg belőle pár perc a város forgalmasabb részein: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest