- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Teasüti #9068 üzenetére
ugye nem az arduino esp32 core-t használjátok?
Én azt csak feltettem hogy éegyen, de 1 példánál többnél nem töltöttem vele időt. Inkább eclipse alatt küzdök.
nekem ment minden a 0 magra , akkor sem volt problémám....
Van egy elméletem, hogy az arduino implementációban van valami kehe.....A kapcsolat sosem lesz tökéletes ezzel együtt kell élni, és kezelni kell. Azt a design során kell eldönteni, hogy az adat fontos-e annyira h újrküldjük vagy sem. Ha igen akkor azt tárolni kell, amíg ki nem ment.
A BlueFi implementáció még nem tudom milyen formában van. Én a MESH networköt várom mint a messiást és a MQTT brokert, ha 1 implementációba bekerül és kapunk még 1 gateway nodot is akkor mindenre gombot vartunk......
Addig marad a BLuetooth mesh akinek nagyon kell NRF chippekkel.....
az említett hálózati túltelítettség végett nálam a router is a gyenge láncszemek közé tartozik, hajlamos eldobni az összes Wifi kapcsolatot és reportálni h minden jó. A wirelessben meg 0 becsatlakozott elem van.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest