Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
ViZion #23805 üzenetére
Ennek a vételérzékenysége csapnivaló 2m távolságból Rssi -80 dBi!!
WeAct vs Másik, érdemes a szitanyomatot is megnézni, feliratozások és pinek száma.
Nekem ez az etalon.
Ok néha elcsábulok és veszek akciós Esp32-S3-at a 2100Ft-os choice akcióban az ehhez a panelhez képest batárnagy. -
Postas99
őstag
válasz
ViZion #23805 üzenetére
Szerintem már írtam WeAct Studio - mindegyik boardjuk saját tervezés.
A bolt értékelése 4.9, de elég ha a termékeiket megnézed. Egyszerűen üditő ránézni.
Az általuk készített boardok legtöbbje még GitHub-os linket is kap.
Ha STM chipekben gondolkodsz, ők nem használnak fake chipeket és erre büszkék is, hogy minden eredeti STM chip, és felhívják a vevők figyelmét is, hogy ha máshol látnak másolt design-t akkor a vevők jelezzék nekik, mert erre is kényesek.Én már csak Esp32-D0WD-V3 -ot használok ezt szoktam venni, mert nem csak 4Mbit flash hanem 8Mbit flash-el is árulják. Abba már sok minden belefér. Progmemnek kiváló.
TYPE-C CH340K és a vételi érzékenysége hitetlelen jó. Mellesleg a sárga tüskék jól mutatnak a panelen.Nyáron volt egy projektem, egy halom vas közé kellett beszerelni 40db ESP32-t távolság 60m mindegyik egy wifin lógott. WLED vezérlés volt a feladat. Azok amik máshonnan lettek beszerezve a fő műsor előtt néhány órával kidöltek. Gyenge vételérzékenység végett. Mindegyik fém lámpabúrába lett beszerelve. Azonnal cserélni kellett őket.
-
ViZion
félisten
válasz
Postas99 #23804 üzenetére
Hááát, nekem kínai ESP32 c3 és s3 van, érdekes jószágok...
S3-nál ott a halom láb, majd mikor kötözgetném és nézem, h bootstrap, legyen boot alat low/high, ne használd erre vagy arra, ha van wifi, vagy használod az ADC-t, stb... mi a bánatos ehh...
Szal. bolondbiztos pin alig van. c3 onewire, 3-4 pinre írta, h csökkentsem a pull-up értékét, mert így túl lassú... Kicsi probléma, h nem volt pull-up, internal se kapcsoltam be és nem is modul, hanem csak a szenzor volt.
Szal. a minőség az hullámzó. Tenstar robot vagy ilyesmi az ali bolt, onnan szoktam venni. Ha van jobb helyed, akkor megoszthatnád. -
Postas99
őstag
Az nem lenne "megoldás", hogy egy példát megnyitsz és megnézed, hogy mit művel? Esetleg ha van spare device-od, megnézheted azzal is.
Most szívtam azzal, hogy egy ESP32-nek mondott board rohadul nem akart kommunikálni i2c-n. Board kidob, másikra kód feltölt, jé működik. A két board töb másképp néz ki de ugyanazt a board-ot kell kiválasztani mindekettőhöz. Az egyik hestore cucc volt - ami nem működött a másik a kedvenc alis boltomból - ők saját maguk csináltak hozzá layout-ot, és nem drágább mint a többi bolt.
-
jippa
aktív tag
válasz
Reset Elek #23801 üzenetére
A müszski leírás szerint 5v is oké neki. Köszi, hogy foglalkozol velem.
-
válasz
Reset Elek #23800 üzenetére
A blutek is jó, de a LED fogyasztását nem csökkenti.
Mondjuk a kapcsolási rajz alapján 5,1k ellenállás van a LED előtt, ami ha jól számoltam 0.4mA fogyasztást eredményez, ami akkus táplálás esetén nem jó, de nem is tragikus. -
Reset Elek
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest