Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma.
Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Nem én csak lefotóztam őket, de sok jó dolgot láttam, amúgy is imádom a cosplay-eseket. Szimpla látogatóként mentem a kiállításra. Akik jöttek fotózkodni hozzám a bámészkodáskor és a legtöbb kipakolós helyen (mindenhol) ahol beszédbe elegyedtem legtöbben azt hitték, hogy valahonnan vettem a babát és ilyenkor jött, hogy ez saját cucc mindent is magam csináltam alkatrészekből és még délelőtt 10 órakor nem volt még összeszerelve a koponyája, ugye az összes cuccot oda zsúfoltam be. A testére meg tape-el rá volt rögzítve az akku pakk mint egy terroristának a mellény. Ezeket a kulissza dolgokat nem mondtam el, hanem csak a szemekről magyaráztam, hogy milyen nehéz ezeket mozgatni, meg a sokadik megrendelésnél kaptam olyan szemeket amik átengedik a fényt...
Aztán valamikor beszéltem a szervezővel is, csinált a babáról videoanyagot is, ő is azt hitte, hogy valami bolti cucc.. neki is egy hosszú mesét adtam elő.. mutogattam régi munkákat is, hogy miket csináltam. A lényeg, hogy a következő évi horrorconra ki kell vinnem az összes cuccomat mert biztosítanak helyet is számomra, mondta hogy itthon én vagyok az első akivel találkozott aki ilyeneket készít.Néhány kép itt
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold