Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Netfone
- Yettel topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Nem én csak lefotóztam őket, de sok jó dolgot láttam, amúgy is imádom a cosplay-eseket. Szimpla látogatóként mentem a kiállításra. Akik jöttek fotózkodni hozzám a bámészkodáskor és a legtöbb kipakolós helyen (mindenhol) ahol beszédbe elegyedtem legtöbben azt hitték, hogy valahonnan vettem a babát és ilyenkor jött, hogy ez saját cucc mindent is magam csináltam alkatrészekből és még délelőtt 10 órakor nem volt még összeszerelve a koponyája, ugye az összes cuccot oda zsúfoltam be. A testére meg tape-el rá volt rögzítve az akku pakk mint egy terroristának a mellény. Ezeket a kulissza dolgokat nem mondtam el, hanem csak a szemekről magyaráztam, hogy milyen nehéz ezeket mozgatni, meg a sokadik megrendelésnél kaptam olyan szemeket amik átengedik a fényt...
Aztán valamikor beszéltem a szervezővel is, csinált a babáról videoanyagot is, ő is azt hitte, hogy valami bolti cucc.. neki is egy hosszú mesét adtam elő.. mutogattam régi munkákat is, hogy miket csináltam. A lényeg, hogy a következő évi horrorconra ki kell vinnem az összes cuccomat mert biztosítanak helyet is számomra, mondta hogy itthon én vagyok az első akivel találkozott aki ilyeneket készít.Néhány kép itt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold