Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Emlékszem, amikor megkaptam az első Táv-Ir Ardu klónomat. Imádtam, bár akkoriban még mindig PIC-ekkel foglalkoztam hobby szinten.
Annó a 16F84-el (C84) kezdtem.. imádtam, fejből tudtam a teljes memory mapping részt, és csak assemblyben írtam kódot hozzá.Aztán jött minden féle MCU is, van itthon néhány eredeti UNO és MEGA is. Továbbléptem és néhány éve már csak ESP-vel foglakozom.
Valójában az jár a fejemben, hogy okok most jön egy újítás de (mivel én I/O láb fetisiszta vagyok) ezért mindig az jár a fejemben, jó ez a cucc de ha több dolgot is szeretnék lekezelni, mert több mindent is akarok, megint jön az, hogy hagyjuk nincs értelme ezt a board-ot venni.
Legtöbbször úgy tekintek ezekre az MCU-kra, hogy mindent is tudjon majd eldöntöm, hogy mire is akarom használni.
Az SBC már más tészta és arra a legjobb a Pi, tudom volt egy halom egyéb board fejlesztés.. Onion2, LuckyFoxPicoPro,LattePanda,AtomicPi,BananaPi(ilyen is van itthon). Tehát szerintem ez egy sokadik ilyen cucc lesz, degradált lábszámmal, fejlődött annyit a világ, hogy lehetett volna Ardino Mega formátumban hozni inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold