Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Undoroid

őstag

Sziasztok Szakik!

Egy furcsaságba futottam bele és szeretném kijavítani! Tudom, hogy nem egy nagy pénz egy új ára, de már csak kíváncsiságból is szeretnék magyarázatot találni erre...

Szóval kísérletezgettem egy ESP01S-es lapkával és végül egy teljesen más programot töltöttem fel rá és mivel nem működött rendesen, ránéztem a programozóval a soros porton keresztül! Az a lapka továbbra is a régi projektben szereplő szonda hiányát jelezte, miközben már egészen más feladatra van programozva! Mielőtt még jönne a kérdés: igen! Tudom, hogy programozáskor adni kell neki egy rövidzárat a megfelelő helyre, hogy át tudjon lépni programozási módba! Többször is próbáltam újraprogramozni, de nem volt változás! A legutóbb feltöltött kód valószínűleg felülírta benne a FW-t, ezért lehet ez a zűrzavar?

Kérdés: hogyan lehet 'viszatenni' rá az eredeti FW-t? Remélem nem kérdeztem túl nagy marhaságot? :B

A programozó szerintem biztosan működik, ha olvasni tudta a lapka kimeneti jeleit!

* * *

Postas99!

Ügyes, jól néz ki! Szerintem arra azért figyelj, hogy a végleges hintázásnál a két véghelyzetnél kicsit lassuljon le a mozgás! Így nagyon "mű" hatása van a mozgásnak! Tudom, hogy ez csak egy próba, de inkább jeleztem! :B

Kíváncsian várom a végeredményt, amin hang is van...valami jó, 'száraz' nyikorgás! :R

Új hozzászólás Aktív témák