Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Postas99
üzenetére
Szerintem már írtam WeAct Studio - mindegyik boardjuk saját tervezés.
A bolt értékelése 4.9, de elég ha a termékeiket megnézed. Egyszerűen üditő ránézni.
Az általuk készített boardok legtöbbje még GitHub-os linket is kap.
Ha STM chipekben gondolkodsz, ők nem használnak fake chipeket és erre büszkék is, hogy minden eredeti STM chip, és felhívják a vevők figyelmét is, hogy ha máshol látnak másolt design-t akkor a vevők jelezzék nekik, mert erre is kényesek.
Hát én ránéztem az oldalon a BluePill modulokra.
Olyat találtam csak, hogy BluePill+, és mindenféle procival van (kivéve az STM-et....):
WeAct
- CH32V203C8T6
- CH32V203
- CH32V2
- APM32
RISC-V Low-Power Core Board Demo BoardNem tudom honnan származik, de magyar webshop-ból vettem CH32 procival ilyesmit, és hát egyértelműen nem STM32, szerencsére visszavették, ill. becserélték más panelre amin STM van (legalábbis a felirata szerint). Persze lehet, hogy ez is klón, de a gyakorlatban sokkal közelebb áll az STM procihoz, mint a CH32....
[link]
Mondjuk ha az árát nézem, még így is megéri...
szerk: Találtam STM procival is: [link] -
válasz
Postas99
üzenetére
ha máshol látnak másolt design-t akkor a vevők jelezzék nekik, mert erre is kényesek.
Ez tök aranyos, a kínai gyártó, aki kényes a terméke másolására![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszer vettem tőlük eddig boardot, véletlenül, mert amúgy csak az árat/postaköltséget és az értékelést szoktam nézni, de mostantól figyelem őket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 6-7 gen i5 T procik
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ekkold