Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
Szerintem már írtam WeAct Studio - mindegyik boardjuk saját tervezés.
A bolt értékelése 4.9, de elég ha a termékeiket megnézed. Egyszerűen üditő ránézni.
Az általuk készített boardok legtöbbje még GitHub-os linket is kap.
Ha STM chipekben gondolkodsz, ők nem használnak fake chipeket és erre büszkék is, hogy minden eredeti STM chip, és felhívják a vevők figyelmét is, hogy ha máshol látnak másolt design-t akkor a vevők jelezzék nekik, mert erre is kényesek.Én már csak Esp32-D0WD-V3 -ot használok ezt szoktam venni, mert nem csak 4Mbit flash hanem 8Mbit flash-el is árulják. Abba már sok minden belefér. Progmemnek kiváló.
TYPE-C CH340K és a vételi érzékenysége hitetlelen jó. Mellesleg a sárga tüskék jól mutatnak a panelen.Nyáron volt egy projektem, egy halom vas közé kellett beszerelni 40db ESP32-t távolság 60m mindegyik egy wifin lógott. WLED vezérlés volt a feladat. Azok amik máshonnan lettek beszerezve a fő műsor előtt néhány órával kidöltek. Gyenge vételérzékenység végett. Mindegyik fém lámpabúrába lett beszerelve. Azonnal cserélni kellett őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold