Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
ViZion #23805 üzenetére
Szerintem már írtam WeAct Studio - mindegyik boardjuk saját tervezés.
A bolt értékelése 4.9, de elég ha a termékeiket megnézed. Egyszerűen üditő ránézni.
Az általuk készített boardok legtöbbje még GitHub-os linket is kap.
Ha STM chipekben gondolkodsz, ők nem használnak fake chipeket és erre büszkék is, hogy minden eredeti STM chip, és felhívják a vevők figyelmét is, hogy ha máshol látnak másolt design-t akkor a vevők jelezzék nekik, mert erre is kényesek.Én már csak Esp32-D0WD-V3 -ot használok ezt szoktam venni, mert nem csak 4Mbit flash hanem 8Mbit flash-el is árulják. Abba már sok minden belefér. Progmemnek kiváló.
TYPE-C CH340K és a vételi érzékenysége hitetlelen jó. Mellesleg a sárga tüskék jól mutatnak a panelen.Nyáron volt egy projektem, egy halom vas közé kellett beszerelni 40db ESP32-t távolság 60m mindegyik egy wifin lógott. WLED vezérlés volt a feladat. Azok amik máshonnan lettek beszerezve a fő műsor előtt néhány órával kidöltek. Gyenge vételérzékenység végett. Mindegyik fém lámpabúrába lett beszerelve. Azonnal cserélni kellett őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest