- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Tudtommal nem.
Kipróbálni most sem tudom, de holnap, vagy azután, írok egy kis tutorialt UART, és SD kártya használati módjairól, ami eszembe jut hirtelenjében.
Egyre inkább azt látom, hogy az Espressiv is elmegy abba az irányba, hogy egy csomó-féle lap, SOIC, és egymással nem mindig kompatibilisek.
Ezért én mostanság azt az elvet követem, hogy a lehető leggyorsabban a speciális ESP Arduino helyett a szabványos C, C++ -ban írom a dolgokat.
Pont ilyen pl. az SD kártya is. A montulás az spéci Espressiv ( .begin) , de utána már, ha fel van mountolva, akkor már a GCC fordító minden szabványos C, C++ utasítást jól fordít, mert a mountolás során minden szükséges infó megadatik. Pl. hogyan kell végrehajtani a read, a write utasításokat az adott eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Borderlands 4
- Riasztó topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold