- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
válasz
Ferdzsoo #3039 üzenetére
Velem is így kezdődött, 15 perc belefér, gondoltam.
Van olyan, hogy napi 30-40 mailt kapok amire válaszolni kell. Sokszor útközben. Ilyenkor már a 15 perc más dimenzió.
Fokozza az érzést, amikor a válaszlevélhez PDF állományt kellene csatolni. Még nem sikerült.
Persze sok hívás is jön napközben, sebaj most már 2.500 hívást megőriz az előzményekben, ez király, nosza keressük meg a hívót. Jaaa, hogy nem lehet, mert nincs keresés az előzményekben.
A naptár szürke, sebaj, ott Google naptár, szépen hozza színesben amit kell.Aztán felmerült a kérdés.
A napi munkámban, nem hogy segít, hanem inkább hátráltat, akkor miért erőlködni vele?
Bár gyönyörű és baromira tetszik a kinézete, napi rutin nagy részében nem támogató.Az adott feltételekkel munkára tökéletes a Google, ezt még a Samu OneUi-ja sem tudja elrontani. De, mivel tetszik van egy SE-m és szűkebb ismeretségi körben azt (is) használom.
-
Hallosz
senior tag
Az érzés elég szubjektív dolog, így jó válasz nem igazán van a kérdésedre.
A kéket választottam mert az tetszik. Amikor kicsomagoltam, beleraktam a kártyát, rátették a fóliát a kijelzőre és tokba bújtattam. Az a néhány perc ameddig "ruha nélkül" kézben tartottam igen kellemes élmény volt.
-
Hallosz
senior tag
Felraktam a frissítést, úgy tűnik a melegedés megoldva. Megy a piros pont.
-
Hallosz
senior tag
válasz
madkiller #66 üzenetére
Megvan az S23-am még. Megnyugtatlak, van baj azi 15proval is, pl. kékfoggal és wifivel vezeték nélkül csatlakozik a kocsi rendszeréhez. Szól a rádió, hívnak felveszem, befejezem a beszélgetést, a rádió néma. Kézzel váltok FM és AM között, ettől visszajön a rádió.
Az hogy a hívó képernyőt nem tudja kitenni a navi mellé (10") a kocsi kijelzője, vagy a térképet nézem egész képernyőn vagy a hívó számát, ez messze alul múl mindent.
De miért is várok el ilyesmit, hiszen a konkurencia ezt röccenés nélkül alapértelmezetten hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest