Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
IOS-re engem a méret hozott át, először az SE2020-ra, majd az onnan való váltás erre.
Ha a Pixel befut akkor elgondolkozok androidon, de egyelőre ők a Tensorral sincsenek a helyzet a magaslatán, illetve ebben a méretben nincs komoly kihívója a Pro szériának.
Meg igazából letettem teljesen a kalózkodásról, meg a kábeles fájlmásolgatásról szóval gyakorlatilag már mindegy, hogy IOS vagy Android, ugyan úgy használnám szinte teljesen a két rendszert. Az Android személyre szabhatóbb, de ott a frissítések terén mindig várt valami meglepetés, itt meg szinte teljesen ugyan azt a rendszert használom, mióta az SE2020-t kivettem a dobozból és nekem eddig ezért nagyon megérte a váltást. Egy szó, a kiszámíthatóság szól az Apple mellett.Android vs IOS kérdésben, mindig az döntő ki hogyan használja a telefont. Ma már úgy más érv nincs egyik-másik mellett, már a Samsung is nyújt 7 évet, a Pixel is hozza azt a tiszta rendszer élményt stb.
-
Zsolt,72
senior tag
Ilyesmi elő szokott fordulni és nem is nagyon szükséges “regényt írni” róla, egyszerűen nem jött be és a legokosabb, amit tehetsz, ha valóban visszatérsz az Androidhoz.
Magam is onnan migráltam ide, még 5 évvel ezelőtt, nekem annyira bejött az iOS/iPhone páros, hogy nem is tervezem a visszalépést oda (amíg az Apple esetleg ki nem lép az európai piacról).________
Nagy vonalakban el tudjuk képzelni, mik azok az okok, ami miatt valaki így dönt, hogy megválik az iPhone-tól, mert nagyon nagy részben ugyanazok a közismert okok szoktak tipikusan szóba kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest