- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ferdzsoo #2997 üzenetére
Egyre több opciót rak bele az Apple, az EU törvények miatt is nyitottabb lesz iOS, a legnagyobb Android gyártó Samsung az Apple ökoszisztémát másolja. Aki megunja a Samsungot, mert éppen OneUI vagy Exynos dolgok miatt, Androidon belül nem nagyon tud máshova menni, a Google Pixel minőségbiztosítása és hivatalos elérhetősége gyengébb világszerte, Sony kevés, kínai Xiaomi nem mindenkinek szimpatikus, így Galaxy flagshipről adja magát az iPhone Pro-ra váltás. Hiszen már a Samsung is diktál több mindent, ahogy az Apple szokott, akkor úgy képzelem több user számára mindegy hova megy.
Én szívesen mondom mindenkinek üdv a klubban, viszont az is igaz az új iOS opciókkal és új törvényi kötelezettségek miatt az iPhone is eltűnik ahogy eddig ismertem. Régen azzal neveztem be Nokia Lumiáról iPhone-ra, hogy elfogadtam kevesebb opció, zártabb rendszer, korlátok, viszont ami működik, az mindig stabilan. (Android nekem kimaradt mint saját készülék, csak amikor családban nyomogatom valakiét) Mostanában iOS 16 és 17 ami jött új funkció, szinte bug és glitch party és az új érkezők miatt még több új dolog kerül bele, ami nem lenne baj alapvetően, csak nem bírják a tempót követni a mérnökök. WWDC nyáron X db új funkció bejelentve, fele hiányzik őszi megjelenéskor, majd iOS 18.3 környékén hónapok múlva és várunk .5 verzióra kipofozzák az új bugokat. Mert új funkciók új hibákkal járnak. (pl. új háttérválasztó menü konkrétan laggol és mivel nem prioritás úgy is maradt)
Jobb hasonlat nem jut eszembe: az üdvözlés mellett nekem olyan érzés is, amikor a turisták miatt átalakul egy város az új igények miatt és a helyi lakos fogja a fejét mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest