Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Hasonló cipőben járunk, mondjuk részemről a földhöz vágás utáni vágy nem volt meg, de meghirdetni meghirdettem anno! Aztán normális áron nem volt jelentkező, így maradt, megbarátkoztam vele én is. De tény, hogy szerintem aki droidról jön az ne kapkodja el, hagyjon kellő időt a megszokásra. Én kicsit úgy érzem, hogy az iOS leszoktatott a droidon használt, de mostanra feleslegessé vált dolgokról. Öregszem na!

M1995 : azért remélem nem a mi nyakunkba szeretnéd varrni, hogy változik az iOS is?
Amúgy teljesen megértem amit írsz és sokmindenben egyet is értünk! December óta használom az iPhone-t, régebben nem tudtam vagy nem hagytam elég időt a megszokásra de azzal én sem értek egyet, hogy az EU ilyen szinten beleavatkozik egy rendszerbe. Nem értem miért kell, mindenki el tudja dönteni, hogy szeretné e használni vagy nem a "hátrányaival" együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0278AR-3972)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest