Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detto. Mondjuk fura, hogy kaptam egy értesítést, hogy már csak 1 pálya, és a bossnál vagyok (pedig szerintem már egy pálya se választ el a bosstól).
Amúgy elég jóra sikerült ez a világ, bár a fehér hatszög (ami napfényt alakít lövéssé - most nem ugrik be a neve) eléggé odab@szott a játékegyensúlynak. Megcsináltam egy jetis pályát, és csak 15 napraforgót, meg 5 ilyet tettem le, és a közelembe nem tudtak jönni, a végére meg 1000 feletti napom maradt.
-
v_angelus
tag
Sziasztok, PVZ2-vel játszom, a Far Future pályán nem aktív a 25-ös pálya (Boss elleni harc). Ez valami bug? Mindent megcsináltam, amit kellett.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
N64 emulator még ezen is röhögve elmegy
Ez a tablet elég erős, szerintem szépen vinne mindent. -
Sirandrish
legenda
Heyho
Egy Ilyen vagy ehhez hasonló tableten lehet/lehetne már futtatni működő N64 esetleg NDS emulatort?
-
válasz
razorka777
üzenetére
A dátum előbbre állításra gondolsz?
Mert CSR Racing-nél én is azt használtam örökké, de azért csak nem normális dolog az, így több ilyen játékot nem is kérek.
Ha nem lenne IAP, még úgy is zavarna, de az ráadásul itt is van.Tudom, játszak akkor mással, de fenébe is nagyon tetszene a játék amúgy meg.

Csak hát el kell nekik k*rni, mert miért is ne...Tidzsimon: Nem foglalkoztam még vele ilyen mélyen.
Na meg lusta is vagyok. Azért vettem direkt Moga-t, hogy ne kelljen mókolgatnom. Ha nem támogatja az adott játék, onnantól nem érdekel, majd jön a következő. -
Mai ingyenes Amazon játék volt már?
Heroes of Kalevala65 játék (ebből pár program) is ingyenes most: [link]
-
válasz
batai15
üzenetére
Én egy MOGA Pro Power kontroller-t szereztem be kb 1 hónapja és biztos jó lenne, csak olyan játékokkal játszok egyelőre még, amik sokkal jobbak a natív, érintőképernyős irányítással (Dead Trigger 2, Asphalt 8, Riptide GP 2, Top Gear: Race the Stig).
Remélem azért megtalálom majd azt a játékot a későbbiekben, amivel szívesen használni fogom.
Rendkívüli mértékben bánom, hogy a Carmageddon-nak nincsen MOGA támogatása. :/
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tudom, hallottam már.
-
xenom0rph
őstag
-
majorgent
tag
Üdv
Melyek azok a játékok amik ha elmennek egy tableten akkor jónak/nagyon jónak számitanak? -
DrJaka
aktív tag
válasz
scarabaeus
üzenetére
Ja hogy a Note 3-at tabletnek veszi?

sry
-
DrJaka
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én nem látom

Nem is talál ilyen játékot a Samsung Apps :/
-
válasz
tomee007007
üzenetére
link?
-
tomee007007
addikt
Samsung Appson most ingyenes az eredeti RESIDENT EVIL 4 mobile.
Vigyétek amíg lehet
Sajnos csak telefonra elérhető ,tabletre nem
-
AeSDé Team
őstag
Nálam sem találta meg, a linkről kellett elindítanom a letöltést. Vicces hogy a Nexus 4 is kimaradt.
(#9261) NOKA32:
Legjobb ha kipróbálod, és te magad döntöd el. Ingyen van.
Teljesen random hogy melyiken megy és melyiken nem. Pl. az Adreno 320 simán alázza a Galaxy SIII Mail 400-asát, a játék mégsem szereti a mobilom. -
batai15
félisten
Valaki használ androidra valami gamepadot és ha igen milyet?
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Chuwi v88 am lesz.
Bujom a játékokat miket szedjek le és egytől félek a RR3 tol annyi videó van a neten mint a fene.
És úgy látom laggol a rk3188 SoC-on néhűny videó arrol atabrol van néhány nem akor hogy lehet hogy a SGSIII telon meg ami nagyobb felbontású+1.4 ghz es Mali-400MP4 el+1gb rammal azon teljesen folyékonyan fut és talán még szebb is így videón keresztül.Ezt az optimalizáltság okozza vagy egyszerüen a chuwi esetleg gyári vagy KK rendszer a hibás?
Köszi előre is. -
Maxtreme
addikt
-
NyMRooD
addikt
Amazonon a Monkey Boxing is ingyért van (nem láttam a listán).
-
Zol77
aktív tag
67 db ingyen kacat az Amazonon. Jo turkalast

(legalabbis emailban annyit irtak,de mobilrol nem tunt annyinak)
[link] -
james001
veterán
válasz
james001
üzenetére
Na jó ez a Tetris,eddig nem futottam bele fizetős dologba,de a fenti érméket amit kapok azt biztos lehet igazi pénzért is venni gondolom,de az meg eleve nem izgat.

Kicsit elfogott a nosztalgia,most tökre elővennék egy Game Boy-t és tolnám azon az igazi első Tetris-t... Az eredeti kazetta megvan,csak egy gép kéne
-
darvinya
titán
Amazon app-ban hogyan lehet megszakítani a letöltést?
-
plejik
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Ez bejövősebb..

-
james001
veterán
Nekem ez az EA-s Tetris gyanús hogy ingyenes,valaki játszott már vele? Nem tudom elképzelni hogy mi olyan dolog lehet benne amiért fizetni kell (mert tuti hogy kell,az EA-t ismerem már)
-
plejik
addikt
Ha valakit érdekel...

-
A Sonic CD a mai, ingyenes játék amazonon.
-
assemble
addikt
Riptide GP, GP2 akcios
-
Humble Bundle PC and Android 9
6 játék androidra és Steamre, egy hét múlva bővítik (3 játékot szoktak hozzáadni).
-
timea1991
tag
Tudom hogy ez játékokkal foglalkozo forum de hátha segit vki online filmnéző oldalt tud vki amit androiddal lehet nézni
-
maroskah
aktív tag
Új Free App of the Day az Amazonon: Fantastic Farm.

-
bendi806
aktív tag
sziasztok!
ilyen stílusú játék kellene,vagy esetleg valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata is??https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firerabbit.android.game.customcar.lite
-
5381
aktív tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Én még csak 7-8 szinten vagyok a wookiee erdőben, már itt is küzdök rendesen.
-
Az elején nekem is nagyon tetszett a játék, de most már két dolog zavar:
- az energia visszatöltődés baromi lassú, a küldetések pedig sok energiába kerülnek,
- nemrég mentettük meg 3CPO-t, és bizony kezdenek bedurvulni az ellenfelek. Tier 3-as (lvl 10-12) a csapatom, de úgy tűnik, ez már itt kezd kevés lenni, és farmolhatom a training itemeket a korábbi/speciális küldetésekből...
-
A mai ingyenes amazon játék... le se írom, annyira rossz értékeléseket kapott.
Amúgy azért, mert fizetős létére tele van reklámmal meg popupokkal, és még kémkedik is. -
raziel01
veterán
Emulátorozik itt valaki? Olyan játék kéne nekem ami olyasmi, mint a final fantasy (régi részek) és szépen fut telefonon, kezelhető érintőképernyővel.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Düne 2, imperium galactica
-
AeSDé Team
őstag
Egy kérdés: vannak jobb RTS-ek androidra? Pörgősebb játékokra gondolok, pl. PC-n tetszett: Command & Conquer, Age of Empires, Starcraft II.
-
AeSDé Team
őstag
-
Cseri0058
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nem bírtam ki és megvettem!
Nem bántam meg!
-
bendi806
aktív tag
válasz
hodostamas
üzenetére
megpróbáljuk
nálam nem a grafika a lényeg

-
Beni97
őstag
Nem tudja valaki annak a játéknak a címét amiben világ térkép van kijelzőn es meg kell fertőzni és ölni az egész világot? És terjeszteni kell a vírust.
-
válasz
AeSDé Team
üzenetére
A GTA 3- és Vice City-nek is van felhő mentése?
Ha igen, pakolom is fel a GTA 3-at (még régebben megvettem olcsóért).air:
Ez a Helium cucc szart sem ér szerintem.
Csomó játékomat hibásan mentette le, nem egyszeri alkalommal.Legutóbbi alkalommal a Total Commander-es plugin-nal csináltam biztonsági mentést, sikerrel.
-
válasz
krystman
üzenetére
Dead Trigger 2 vagy (ugyanettől a fejlesztőtől) a Shadowgun: Deadzone.
...és várunk szeretettel a topikjaikba is itt prohardveren.

*********************************************************************************
Látom ez a Colin Mcrae Rally elég sokszor van emlegetve.Majd légyszi írjátok meg azt is, ha javítják az állítólagos fps drop-okat, tesznek bele Immersive mod-ot meg Moga kontroller támogatást (esetleg megszórják Play Games acsikkal is).
Immáron alább adtam az igényeknek, már nem feltétlen szükséges manuális váltás meg belső nézet, elég lesz csak a fönti kritérium együttes és már veszem is meg. -
Maxtreme
addikt
Running Shadow

Running Shadow is a unique mix of a runner and fantasy RPG. Along with the simple game mechanics typical of this game type, it has a mythical plot full of secrets and intrigue.
You will try on the role of a fortunate thief and assassin in possession of a unique artifact: the Gauntlet of the Celestial Guardian stolen from the adepts of a dark and ancient cult. You will be gifted with wondrous and unique abilities, too. Get ready for an unending adventure full of risk: age-old castles, gloomy dungeons and treacherous enemy ambushes, dozens of most fascinating levels and unique quests. Enter the path full of danger and win the title of Master Shadow!
Features:
• Intriguing locations: noblemen’s castles, bandit layers, sewers, town prison, and many others
• More than 20 unique characters, including elves, goblins, and majestic draconids
• More than 8 outfits for the main hero, including swords, armor, and masks
• Unique battle system: regular foes which you can fight with your sword, and the nefilims which are subdued by magic only
• Secret elven tricks that you can learn to overcome obstacles
• Special magic abilities which will let your character become a shadow, restore his mana, replenish his health and increase his rage while fighting the enemies; and, of course, the powerful Gauntlet you can also use in the battle
• 300 collectible items which you can gather while fulfilling your quests.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a tablet elég erős, szerintem szépen vinne mindent.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)