Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Már egy jó ideje nem játszottam androidon,de most újra megjött a kedvem hozzá. Tudnátok mondani ilyen "hidden gem"-eket? Olyan játékokat,amik nagyon jók,de kevesen ismerik,emiatt a Play sem dobja ki a listák elejére.
Bármilyen kategóriában jöhetnek. -
raziel01
veterán
"Mondjuk nem tudom sértene-e valamiféle jogszabályt fizetőssé tenni így, hogy ugye egy fizetős játék az alapja."
Ezernyi jogszabályt sértene. A jogtulajdonos rögtön le is vetetné de amúgy is kizárt, hogy felkerülne a Google play-be. APK fájlokat feltenni pedig necces máshova. Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy a felhasználó a megvásárolt apk fájl birtokában maga rakhatja bele az apk-ba a magyar nyelvű fájlokat.
timea1991: Nekem spotify a kedvencem de sokan esküsznek a Google Music-ra is.
-
timea1991
tag
Spotify hoz hasonlo zenelejátszót ajánlana valaki?
-
válasz
maroskah
üzenetére
Újrafordítjátok saját kezűleg az egészet? Nem a meglévő magyarításokat használjátok fel?
Mert úgy akkor lesz vele nem kevés munka.
De még egyszer mindentől függetlenül le a kalappal!
Én sajnos nem fogok részt venni a tesztelésben, nem akarok úgy pénzt adni a játékért, hogy semmi sem biztos még.
Viszont, ha végül fizetős verzióban is felrakjátok ezt a mellék app-ot, habozás nélkül veszem majd meg a játékkal együtt, az biztos.
Mondjuk nem tudom sértene-e valamiféle jogszabályt fizetőssé tenni így, hogy ugye egy fizetős játék az alapja. -
[DE2JAY]
senior tag
Egy trailer a készülő Gangsters on the Boardwalk játékunkról. Köszi aki megnézi. Kérdés kérés privátban! Köszi!
-
modd3r
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én is megvettem, bár sima S3-on picit akad, és a textúrák is alacsony felbontásúak, de a játékmenet és a hangulat 5*!
-
raziel01
veterán
-
Fitzgerald
veterán
válasz
assemble
üzenetére
A videók és a hangfájlok lettek szarul tömörítve valószínűleg.
Eddig egyébként messze a legcsúnyább Unreal Engine-es játék mobilon, az Xbox 1-es időket idézi. De engem kb. nem érdekel hogy néz ki.
A játékmenet mindenért kárpótol.
Van fent 1-2 homemade X-Com, UFO játék már jó ideje a Play Store-ban, de egyik sem volt az igazi.
Ezzel jó sokáig elszórakozok majd. -
maroskah
aktív tag
-
assemble
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Lehet, Max payne pl szebb android-on, joval elesebbek a texturak, mint retina ipad-en

-
csibu99
tag
Rootolt készüléken hogyan oldható meg az, hogy SD kártyán legyen a játékok méretes fájljai? Gondolok itt pl. a most megjelenő 3,5 gigás xcom-ra is...

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Neked lesz igazad.
Ez csont ugyanúgy néz ki, mint iOS-en.
Optimalizáció sem az igazi egyenlőre. -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Vagy a Tegra, Powervr, Adreno, Mali datát is tartalmazza az obb és ez megdobja a méretet.
Elején örültem, hogy majdnem csak felébe kerül az iOS árának, de erre még áfa is jön
Mondjuk még így is olcsóbb... -
aizen92
addikt
2048
32.000, de elmehet a fenébe a játék. És még új játékmodokat is raktak be!

nem tudom hány év után első logikai játék, amit nem vágok földhöz és idegesítem fel magam. Egyszerűen máig nem jövök rá, hogy.

Btw. Nálunk is az volt, párom játszik vele egy hete, mondom mi ez a szar. Aztán azóta én döntögetem a rekordokat.
Aki most kezdené, annak két jó tanács: mint minden logikai játéknál, a sarokban legyen mindig a legnagyobb szám! És onnan befele építsd fel.
Másik és ez a legfontosabb, Soha ne told fel a számokat! Soha! Csak ha már nincs több lépés, ami ciki mondjuk... -
-
modd3r
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Megjelent, 3.6 Gb...

-
MurdR
veterán
Végre rákattantam valamire a World at arms óta: 2048.
Rohadtul tetszik.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok nekem jó logikai játékokat ajánlani. Köszönöm
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tehát akkor nem portolták át a teljes single részt...köszi.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kevesebb map van mint PC-n. Kb. ennyi.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Remélem a grafikán picit tuningoltak, az iOS verzió elég tré ezen a téren.
Mellesleg a grafikán és irányításon kívül van jelentős eltérés a PC-s verzióhoz képest?
-
törölt tag
Honnan érdemesebb a Cut the Rope és a Doodle God / Devil sorozatokat megvásárolni ? Google Play vagy az Amazon ?
-
aizen92
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
pont egy pár napja sóvárogtam utána! Walking dead, és most ez!

Csak ugye megint min 1 évet kellett várni ugye......

-
Fitzgerald
veterán
Na, itt a nap híre.
X-Com: Enemy Unknown, valószínűleg napokon belül!
Lassan csak befutnak a tavalyi év legjobb játékai droidra is.
-
motoflug
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Evertales.
-
Bencexx
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Még nagyon az elején vagy
Epizódonként kb. másfél óra. Én a hétvégén pörgettem ki, és el kell mondani, hogy az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam! -
Fitzgerald
veterán
Milyen hosszú egyébként a TWD Episode 1?
Kb. hány óra játékidő van benne?SPOILER
Hershel házában vagyok.
-
-
aizen92
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
bankkártya kell, anélkül nem enged semmit vásárolni!
ha nincs összefűzve, akkor még annyira figyelj, hogy a bankkártyádat ne kaparintsa meg, mert a kártyáról le lehet szedni ugye a számkódot és a hátán lévő 3jegyű számot ami elég a párosításra és a pénz leszedésére!
amúgy telefonszámlára nem tud vásárolni! -
raziel01
veterán
válasz
korcsillio
üzenetére
Jelszó nélkül nem tud vásárolni. Ha meg tudja a google jelszavad akkor nincs miről beszélni.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Angry birdsben ha a gyerek ilyen plusz csúzlikat meg minden fajta sz...rt összevásárol a játékban az nekem pénzbe fog kerülni??? -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Van egy játék, amit le szeretnék tölteni a play-ről, de nem kompatibilis az én telómmal. Megvan már az apk-ja, de sehogy sem megy fel. Ha a micro sd kártya csatolva van, akkor nem tudja telepíteni. Ha leválasztom, akkor meg azt írja, h külső tárhely is kell neki...valakinek ötlete? -
Már csak azért is, mert nem befejezett játékról lévén szó, folyamatosan jönnek hozzá még az epizódok, amihez mindig hozzáadni a különféle hobbi lokalizációkat sokszor kényelmetlenségeket idézne.
Meg ugye arra sincs garancia, hogy a további epizódokhoz készülni fog fordítás és akkor a fejlesztők ott állnának egy részben lokalizált játékkal.
Igazad van, kár ezt erőltetni. PC-n kell ezt játszani.
-
Inarus
addikt
The Dark Knight Rises - 225Ft
-
Poiro7
senior tag
A Bird’s Town-hoz hasonlatos játék létezik androidra?

-
válasz
maroskah
üzenetére
Én most kaptam meg a válaszomat egy fél órája a magyarítást készítőktől.
Az jött amire sajnos számítottam, "nem hiszem hogy sikerülne bármi is" típusú lerázós e-mail.Valószínűleg félreértett, mert úgy tűnik úgy értette, hogy nekik kellene megcsinálniuk, pedig direkt írtam, hogy összedolgozva a fejlesztőkkel meg lehetne próbálni a dolgot.
Ezek után viszont, ha alapból így állnak hozzá nem fogok további levelezéseket intézni, kíváncsian várom, hogy neked mit válaszolnak a fejlesztők és a végén még talán összejöhetne olyan, hogy a magyarítást készítők beleegyezésével, elküldhetnénk a fejlesztőknek a lokalizációs fájlokat.
De egyelőre sajnos úgy néz ki a dolog, hogy továbbra is PC-n kell majd ezt játszania a nem profi angolosoknak.
dzsidzsas: "Én mindig a bal felsőre kattintok"... erre inkább nem is reagálok.

-
raziel01
veterán
Brkoen Sword 250ft.
-
-
válasz
maroskah
üzenetére
Közben én is rájuk írtam, még a tegnap este folyamán. Nem sokkal az akkor írt hozzászólásom után.

Én nem a fejlesztőkre írtam, hanem a magyarítást készítőkre.
Majd meglátjuk mi lesz, sok mindenre nem szabad számítani, de próbálkozást megér.Abban kell bízni, hogy lehet a németek, oroszok, stb... is ugyanúgy vannak, mint most mi és elkövetkezendő játékfrissítéseknél belekerül az érdeklődő országok nagy részének a már kész PC-s lokalizációja az androidos verzióba.

-
tankraid
aktív tag
Tud valaki arra módszert, hogy a PC-s meg a droidos Baldurs Gate mentést oda vissza használhassam?
-
Maxtreme
addikt
Enigmo: Explore
A zen-inducing, art deco puzzle adventure game. Experiment, learn, explore, and solve challenging physics puzzles with a virtually infinite number of possible solutions.
- Advanced Physics System — Solve complex physics puzzles using your streamlined toolbox any way that you see fit. The solution to a puzzle is only as complicated as you make it.
- Beautiful Art Deco Visuals — The puzzles may be complicated, but that doesn't mean they can't be beautiful architectural wonders rendered with an advanced graphics system and designed in a unique Art Deco style.
- Innovative Touch Controls — Simply drag and drop an item from your toolbox into the world, and then use the flexible item handles to carefully position your tools into exactly the right place.
- Dynamic Soundscapes of the World's Wonders — Each environment is themed after a one of the Natural Wonders of the World, and as you play you'll be absorbed into a dynamic soundscape of that wonder, enhanced by the rhythmic audio of your devious puzzle-solving machinations.

-
perempe
veterán
mindenki a 3x3-as betűkből szavakat összeolvasó játékot nyomja. mi a címe?
köszönöm a választ.
-
maroskah
aktív tag
Teszek egy próbát a fejlesztőknél, aztán meglátjuk. Utána lehetne menni a magyarítás fejlesztőkhöz, de az már az egyszerűbb.
De nem valószínű hiszen más nyelvek sincsenek benne csak angol, ha jól emlékszem. Ennyi erővel a németek, az oroszok vagy bárki más is kérhetné.
Szerintem bőven jó lenne egy külső app, ami átírja a fájlt az adott nyelvre, ha beállítjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk még így is olcsóbb...