Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem is maradj azoknál,nincs normális világháborús játèk droidon.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
adsz linket? csak mert nem találom. thx
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Frontline Commando
-Day -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Kb. egy éve kérdeztem, hogy van-e második világháborús fps vagy tps droidra... Változott a kínálat azóta? (Brothers in Arms 2, D-Day)
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem sok köze van hozzá. Csak annyit írtam, hogy a DD óta ez az egyetlen valamirevaló TD, ami engem is érdekel.

#Jumbozorz
Készülj fel rá, hogy nagyobb robbanásoknál szaggatni fog, mint az állat. Teljesen mindegy, milyen hardvered van. Ez mondjuk röhej, mert fele olyan jól nem néz ki mint pl. a Prime World Defenders (ami nem szaggat) de van annyira jó a játék, hogy ettől függetlenül a pozitív irányba billenjen a mérleg.
-
assemble
addikt
-
bostone
addikt
Pár héten keresztül sikeresen billentyűzettel és egérrel űztem egy játékot, ám legutóbb moga kontrollernek azonosította a kezelőszerveimet, amint aktiváltam a tincore-t. Semmi sem tökéletes és semmi sem tart örökké...
-
erzol
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem ezzel minden játék irányítható, az is ami nem támogatott.
Usb/bt joystickcenter gold -
Tidzsimon
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én bicikliküllőből hajlítottam egy tartót, amibe ragasztottam egy telefon tokot. Csak bepattimtom a telefont és van egy kézikonzol.
Amúgy touch emuláció miatt, nagyon kevés játék van amire nem jó.
Szerk. Ps3 utángyártott controllerrel. -
assemble
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat igen, az mar macera lenne. Foleg h a legtobb telot is microusb-n keresztul lehet kikotni hdmi-re (mhl vagy slimport), amelle meg nem nagyon tudsz egy vezetekes kontrollert benyomni meg, asszem meg elosztoval sem. Szoval oda ugy mar wireless kontroller kene, ps3 kontrollerrel az sem gond

-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hdmi scart átalakító, keress rá.
-
assemble
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kovetkezo lepes, hogy kikotod a cuccot tv-re, es ugy nyomod.

Csak tipikusan akkor merul fel az a kerdes is, hogy akkor mar mi a kulonbseg egy konzolhoz kepest, miert ne arrol (vagy pc-rol) jatszana az ember ha mar ugyis otthon van

-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezzel nincs tapasztalatom, de kétlem, hogy komolyabban megkülönbözteti a ps és xbox kontrollereket. Próbáld ki. Engem is érdekelne.
-
Sirandrish
legenda
Ez mennyire naprakész szerintetek? És ha a support alatt nincs ott az x360 controller akkor nem is támogatja?
-
Sirandrish
legenda
Srácok. Tudtok olyan oldalt ahol csokorba vannak szedve azok a játékok amik támogatják a controllert?
Nem letöltési cuccos kell, csak egy lista
-
janos1988
addikt
Játszik itt vki az Eternity Warriors 3-al? Ugyanis nekem eltűnt a karakterem amikor most elindítottam és 3 lvl1-est mutat csak. Remélem nem kell előröl kezdeni...
-
dzsidzsas
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem lehet tudni, nálam volt ami néhány nap, hét, hónap alatt kompatibilis lett, de van olyan ami már több mint egy éve van a kivánságlistámon és nem az, pedig Tegra 3 proci fut a gépben, és szerintem nem is lesz már.
-
Maxtreme
addikt
Az előbb kipróbáltam, sajna nem 1 nagy cucc.
Injustice batmannel.
Szépnek szép, jól optimizált, de kb ennyi. -
Tidzsimon
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott a link.
Új cucc gondolom a compatibilitási lista változni fog.
Ha nem akkoreg amúgy is ingyenes egy próbát megérhet. -
aizen92
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért nem találod a playben, mert még magyarhonban nem elérhető. Nekem ezt írja a linkre kattintva. Pár nap/hét és már lehet is játszani vele. Bár nem értem minek jó ez a régiózár mindig.....
Sirandrish: várj még, mert a nexusaimra is nem kompatibilis t ír. Szóval simán lehet, hogy menni fog a tieden.
Jelenleg a nem komp. a régió zár. Sokszor keveri a play a kettőt -
Maxtreme
addikt
válasz
EnergyCoke
üzenetére
kizártnak tartom.
-
Maxtreme
addikt
Batman Arkham Origins

Prove your worth as Gotham’s Dark Knight, facing off against a slew of deadly assassins and their thugs in the new mobile game, Batman Arkham Origins. Fight your way through Gotham City’s most dangerous locales in this free to play brawler from NetherRealm Studios.
Earn in-game currency and rewards to upgrade your Batman and become the most punishing crime fighter in the world, unlocking tons of unique Batsuits along the way. Connect the mobile game to the console version of Batman: Arkham Origins and unlock even more exclusive content that you can’t get anywhere else.
Special Features:
Batsuit skins exclusive to the mobile game, including JSA Liberty Files Batman, and Batman Beyond.
Cross-platform unlocks between mobile and console versions of the game.
Scour the city and find Cowls, Belts, Batarangs, Capes and Armor! Collect them all to unlock and upgrade Batsuits.
Facebook integration. Invite your friends to play and earn rewards.Méret:1,6G
Ár: Ingyenes
Elérhetőség: Playstore -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Amazonon ingyenes 3 nonam fps játék:
Battlezone Mars
Lord of Portals
Alien Invasion (Ez mondjuk kicsit Quake 1)Nem mondom, hogy túl igényes alkotások, de 5 perces unaloműzőnek jók lehetnek...
-
syler123
veterán
Korábban írtam hogy majd készítek egy platformert, nem volt időm vele foglalkozni, de újrakezdtem a dolgot. Most már mozog a történet, valahogy így fest majd, mint a videón látszik (itt egy erősen tömörített videóról van szó, a képen adja vissza a kinézetet.). Mario jellegű téma lesz, blockokat tör a fejével, képes lesz lőni, még nem tudom hogyan, mármint hogy mutatna jól, ha a kezével dobna valamit vagy hasonló. Várom az ötleteket, hogy mi kerüljön bele, free játék lesz, majd ide belinkelem ha kész lesz. Természetesen lesznek enemy-k, mozgó platformok stb. A hátsó dombot majd nagyobb felbontásúra cserélem, az kicsit recés
Meg a karakter keze is talán még mindig picit olyan, mintha a dákójával játszana 
A kép is tömörítve lett, mert a fraps ilyen 3mb fölötti képet lőtt, így megint nem a legjobb.

-
A 2 Majesty (értelemszerűen a teljes verziók) le van árazva 1 USD-re.
-
citkar
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Olyan furcsa a képi világa...pedig a jó TD-ket szeretem.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Király. Köszi, akkor meg is veszem: )
-
eastone1
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen.
no meg egy age of mithology. Bár sanszos, hogy csak winphone ra jön. -
Sirandrish
legenda
válasz
Fitzgerald
üzenetére
OTTTD?
A DD nagy kedvenc volt még PC-n..több száz órát beleöltem szóval örülnék ha elárulnád hogy mi a franc az az OTTTD
Szerk: hja hogy az OTTTD az OTTTD...mondjuk nagyon nem hasonlít a DD-re, de tény hogy Tower Defense

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Áh, abszolút nem az. Nem tudom hogy pontosan mi alapján osztja a játék, de ha okosan játszol a képességekkel és a skill pontokkal, akkor mindig lesz elég kristályod revive-hoz, illetve 1-1 új fegyver megvásárlásához. Néha kell kicsit "farmolni" xp-t és aranyat, de ha le is verik a bázisodat, akkor is fejlődnek a karakterek, és aranyat is kapsz. Az hogy mennyit, az nyilván attól függ, hogy meddig húztad az adott mapon.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az IAP mennyire vészes benne?(Piros kristály)
-
Fitzgerald
veterán
OTTTD-vel játszik valaki rajtam kívül? Agyalós TD. Eddig az egyetlen olyan TD a Dungeon Defenders óta, ami leköt.
-
Damage401
senior tag
1. Sokat számít az optimalizálás
2. A7 proci (64 bites) lényegesen többet tud most a Snapi 800-nal
3. Red Alert részt én is várok
-
raziel01
veterán
Giraffe's PreSchool Playground
Mai amazon ingyen játék. Kicsiknek. -
eastone1
senior tag
válasz
dzsidzsas
üzenetére
Hol egy zsepi? Ezek után már csak a játék méretére leszek kíváncsi.
Viszont, ha azt nézzük, hogy ez az egyetlen stratégiai játék ami igazán kihívást jelent, ráadásul a hangulat is pazar, akkor esetleg. A boom beach és társaihoz képest ezzel tényleg lehet játszani. Többször újrakezdheted annélkül, hogy kamu lehúzós gyémántokat vásárolnál ami igazából semmire sem jó. Ha újrakezded ott vagy ahol a part szakad. -
air
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Pontosan az, amit írtam. Ez az off, úgy látszik nem zavar senkit - még a moderátort sem, holott ennél kevesebbért is ment már takarítás és figyelmeztetés. Ugyanakkor az Amazonos ajánlatok miatt egyesek rendszeresen szót emelnek, hogy itt nincs helyük.
De hagyjuk! Ha ezt is magyarázni kell már, akkor régen rossz. -
BenHans
addikt
Én csak egy olyat találtam amiben több vetélytárs is szerepel. Az pedig [EZ]. Nem tudom mennyire hiteles.
Én már azt várom hogy jöjjön az iPhone6-A8 64bit vs. Snapdragon808-810 64bit
remélem nem igaz az amit olvastam, hogy a 808 és 810 csak 2015 Q2-ben jönnek, mert jó lenne ha már a következő év eleji flagshipekben megcsodálhatnánk. -
Flind
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ja, csak az a baj hogy ez nem igaz. Nem erősebbek, főleg nem a felső-középkategória. Úgy értettem az "elég erős"-et hogy a csúcskategóriával kb. egyszinten van, ha nem megasabbon (nem mintha bármit is számítana). Azthittem erre magadtól is rájössz..
-
Flind
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"igazából a felső-közép és a csúcskategóriás vasak erősebbek is, mint bármelyik almás cucc"
Bocs, félreértettelek?
-
Flind
senior tag
válasz
EnergyCoke
üzenetére
Több játék van, és ha nem egyszerre tesznek elérhetővé egy újat a platformokon, akkor ott debutál, az fix (lásd fentebb beszélt). Drágábbnak tényleg drágábbak, mivel droidon úgyis warezol a sok jancsi.. De IAP mindenhol van.
Amiről te beszélsz az a WP, sajnos.. Átértékelhetnék magukban a fejlesztők. -
EnergyCoke
tag
Mindegy milyen proci van iphone szériákba ios-re még mindíg kevesebb és drágább az app mint az androidra.
-
Flind
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ne kezdjétek megint ezt a hülyeséget, attól hogy almáéknál nincs csillióhertzre felhúzva a magok órajele, egy Apple A7 proci elég erős..
-
-
eastone1
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az nagyon ütős lesz, ha a játékmenet a gyári marad. Azt viszont nem értem, droidon miért nem lehet multizni. Vannak itt is olyan erős vasak mint iphone fronton. Sőt.....
-
Fitzgerald
veterán
Jaja azt írják, hogy picit később lesz droidra. Reméljük nem csúszik sokat. Állítólag majdnem úgy fog kinézni, mint az első játék XBOX360-on, és a játékmenet sem lesz butítva.
-
eastone1
senior tag
Hol van már aCivilization: Revolution 2 ?
A hivatalos oldalán nem találtam utalást a droidos verzióra. -
Sanyi.mTs
addikt
Létrehoztam egy Boom beach topikot, szerintem a játékkal kapcsolatos további dolgokat ott beszéljük meg.
-
Amazonon egy egész jó roguelike ingyenes ma, a Hack, Slash, Loot
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm.

F-ECT$ - köszönöm, rajta vagyok. Mondjuk filóztam, hogy kicsit felgyorsítom a játékot, és veszek 2k értékben kavicsot. Van felhőmentés, így elvileg sose fogom elbukni. Van itt már valaki aki valós pénzt fektetett a játékba?
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-Day

Vasember is csak néhány pályán ment ez meg annál is komolyabbnak tűnik.

Hol egy zsepi? Ezek után már csak a játék méretére leszek kíváncsi.