Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Készül az Angry Birsd Transformers,hogy mit ki nemtalálnak....

-
Tidzsimon
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kösz, Igen a mario cartra gondoltam csak kimaradt.
-
saelin
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Legalább lenne benne auto aim... Nem újkeletű dolog, csak lusták megírni.
-
saelin
veterán
Amazonon ingyenes a clash of puppets. (Nekem nem jött be... elég ratyi az irányítása. Utálom a dual stickes lövöldéket
) -
Mezcal
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg van, amit a nintendo nyúlt le

-
castiels
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De nem is megy, legálábbis a sonic racing tranformed..
-
eastone1
senior tag
Galaxy defense, eddig nem is olyan gyatra.
-
icemad
nagyúr
Kicsit beteg játékok, de 5 perces unaloműzőnek jók:
Dinosaur simulator: T-rexel kell tombolni egy kisvárosban.
Ez meg ugyanaz, csak cápával: Shark simulator.
Egyikben sincs IAP.
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Meg az elmosódás-effekt ha "gyorsan" (30 fps-sel XD) mész, na meg az a szép színkavalkád, amikor perfect nitrozol és ott van az a kijelző betörés, amikor ütközöl.
Meg igen, a shader is szebb high-on. -
saelin
veterán
-
Fitzgerald
veterán
válasz
gdavid007
üzenetére
Ennek a 2D-s verziója az első játékom volt anno sega Game Gear-en, kb. 20 éve. A harminc felettiek még emlékezhetenek a konzolra. Nem volt adapterem hozzá, 6 darab AA méretű zsír új Duracell elemmel pedig kb. 2 órát bírt ki a gép lol.
Sosem tudtam végigjátszani. Majdnem 20 év után nekiálltam emulátorral is tavaly valamikor végigjátszani, hogy egyensúlyba kerüljön az univerzum. De még mindig nem sikerült, elveszett az érdeklődésme. Majd valamikor még nekiugrok. -
icemad
nagyúr
Akciós az összes Sonic játék a playen. Aki régebben szerette, az most is talál kedvére valót.
-
Érdekes, hogy ez az Asphalt 7 képes 2,5 óra alatt leszívni az akksit, míg az aktuális része 3-3,5 órát is képes elvinni ugyanolyan fényerő mellett.
Ez a 7-es jobban is fűti a telót közben, viszont mérföldekkel smooth-abb, mint a 8, nem beszélve a sebesség érzetről.
A 7-esben ha durva-gyorsan mész, akkor tényleg durva-gyorsan mész, míg a 8-asban ehhez képest a sebesség olyan, mint ha valós sebeség kb negyedét levonnánk. -
Viktor77
titán
válasz
james001
üzenetére
Akkor írd be.
Másoknak is szól.
Ha valami érdekeset találtok, írjátok be, nem tudhatjátok kinek lesz a kedvenc játéka.
Sok játékról itt a topicban hallok elöször, de pl. ezt még nem láttam, pedig nagy név.
Ahányan vagyunk annyiféle stílust szeretünk, ismerjük belőlük a Play kínálatát. -
Viktor77
titán
Remélem ez már nem kamu, mint múltkor a Tekken (azóta nem is találom).
-
Sirandrish
legenda
Valaki tolja a Fifa 14 droid verzját?
Aki igen az legyen szíves rám írni privátban..lenne 1-2 kérdésem. -
F-ECT$
titán
-
-
HPAA
őstag
aki játszik Prime World: Defenders -el kérdezem hogy minden rendben ? ,nekem ma délben eltünk a profilom ,és elkezdett letölteni valamit /frissítés ? / , de nem sikerült ...

-
xenom0rph
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nos ez elég komplex kérdés. Mivel a támadás utáni veszteség mértéke sokmindentől függ. Itt is nagyon fontos -mint a Clash of Clansban- ,hogy hogyan helyezed el az épületeket. Mivel a katonák azt támadják ami előttük van (de lehet nekik jelző tüzet rakni ,hogy merre menjenek). Ezzel csak azt akartam mondani hogy ha jól rakod le a dolgokat ,akkor az ha megtámadnak nem is fogja rögtön azt jelenteni ,hogy le is tud "rombolni".
Előlről nem kell kezdeni semmit ,veszítesz x nyersanyagot és folytatod tovább a játékot. Elsőként ajánlatos a raktárakat és a nyersanyag termelőket fejleszteni ,mert ezekből szinte mindig fenn áll a hiány. Vagy nincs elég, vagy már annyi van hogy nem fér el...
-
xenom0rph
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
-Androidról látom az IOS játékosokat is?
-Igen-Mennyire multi, találkozhatok élő ellenfelekkel?
-Igen, bizonyos szint után támadhatsz meg "élő" ellenfeleket, akik szintén támadhatnak téged-Előfordulhat, hogy belépek, és azt látom, hogy a fő bázisomnak annyi?
-Előző válasz-Érdemes tartalékolni a lila gyémántokat, vagy amikor úgy érzem, hogy most nincs kedvem várni 2 órát egy építkezésre, akkor nyugodtan elkölthetem?
-Én tartalékolok arra az esetre, hogy ha esetleg bevezetnék a több építőt.-Mennyi ideig tart "végigvinni" a játékot (max szintű épületek és fegyverek). Meg lehet ezt tenni iap nélkül is?
-Megtenni meglehet max tovább tart. Tudomásom szerint végigvinni nem lehet, mindig van tovább fejlődni valahol. Rendszeresen frissítik is a játékot ,a tartalommal nincs gond. -
bostone
addikt
Az amazon termékeit meg lehet vásárolni itthoni bank által kiadott kártyával?
-
tomee007007
addikt
Mai ingyenes app az Amazonon, jónak tűnik!
-
saelin
veterán
válasz
gdavid007
üzenetére
Először is drága, másodszor meg az irányítást sokan fikázzák. Joystickkal kell irányítani a karaktert jobbra-balra, ami egy 2d-s platformerben eléggé furán jön ki. Jobb lenne ha két funkció gombra lehetne állítani, de nem lehet. Átlagos kategória, ami az árát (még a felét sem) nem éri meg.
Itt egy videó róla: http://youtube.com/watch?v=8_YEXD64_f0
-
gdavid007
tag
Sziasztok! Valakinek erről véleménye?
-
F-ECT$
titán
válasz
xenom0rph
üzenetére
Boom Beach kérdések:
-Androidról látom az IOS játékosokat is?
-Mennyire multi, találkozhatok élő ellenfelekkel?
-Előfordulhat, hogy belépek, és azt látom, hogy a fő bázisomnak annyi?
-Érdemes tartalékolni a lila gyémántokat, vagy amikor úgy érzem, hogy most nincs kedvem várni 2 órát egy építkezésre, akkor nyugodtan elkölthetem?
-Mennyi ideig tart "végigvinni" a játékot (max szintű épületek és fegyverek). Meg lehet ezt tenni iap nélkül is? -
MurdR
veterán
válasz
xenom0rph
üzenetére
Is, meg hosszú játékmenetet is, és ha arról van szó, és 5percet tudok csak ránézni a játékra, akkor is tudjak haladni. (Mint pl WordAtArms).
Stratégia, építgetősvárakozós harcolós stb.Köszönöm a többieknek is, utánajárok az általatok említettnek is, hátha az év játéka veszett el a hsz-ek között.

-
Viktor77
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Te próbáltad? Ceasar 3 király lenne ha jól futna, bár 4.5-ön nem lehet nagy élvezet.
Azért egy HoMM-ot kipróbálnék vele. -
Delerium
senior tag
Nem akarom bántani a GTA SA-t, de a repülős kiképzés, szállj fel-karikák-szállj le. 67 milliomodik próbálkozás után, végre landoltam a piros vacakban. Kiírná a %-ot. A GTA SA alkalmazás sajnos leállt.
Haljon meg az összes lova a Rockstarnak 
-
icemad
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
Ismeritek a Winulator-t? Win 95 és 98 emulátor, el lehet vele szórakozni! Azoknak ajánlom, akiknek van win 95 / 98 kedvenc játékuk.
@MurdR: Két vagy három éve (nem is tudom) játszom a War 2 Victory nevű hardcore RTS-vel. Megér egy próbát szerintem. Eleinte bele kel jönni a játékba, és szenvedni is kell vele, de tényleg ajánlom.
@Delerium: Uhh, nagyon sajnállak
Velem is történt már hasonló, átérzem a helyzeted 
-
MurdR
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
annyira nem az én világom egyik sem. én valamin settlersessel tudnék eljátszani, vagy diablo feeling....
De mondjuk nem Dungenon Hunters, mert az sem gyere be, túl színes.
-
MurdR
veterán
Én semmi jót nem találok már hónapok óta, amivel el tudnék lenni hosszabb távon is, kiborító.
-
erzol
őstag
Egész kellemes lehet a mai Amazon free app a műfaj kedvelőinek:
Fruit drops partII -
válasz
bostone
üzenetére
Sajnos az Asphalt 7-nek már nincs is fóruma Gameloft oldalán.
Ahogy látom csak a 8. résznek van jelenleg szérián belül, aminek bár van egy Asphalt 7-es alfóruma (nem kifejezetten az én témámban), de ott semmi élet sincs.Meg vagyok lőve ezzel most nagyon, de ha nincs semmi, hát nincs semmi, bele kell törődni.

Köszönöm azért, hogy megpróbáltál előrébb vinni!
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem is lesz kb sose

Emuval viszont már elérhető néhány..bár én nem bírom kezelni érintőn a 4 irányt meg ilyenek.
Igaz, sok esélyt még nem is adtam neki, de nem is tetszik
cr33p Meglesem, köszi
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Btw Zelda avatarról jut eszembe ( nagyon tetszik
) Zelda játék van már androidra emulátor nélkül?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fifát biztosan frissítik VB-s meccsekkel.
Jah:
Now with officially licensed 2014 FIFA World Cup Brazil™ national teams, kits, and Adidas Brazuca ball!
-
Sirandrish
legenda
Terem vagy Street focit tudtok?
Esetleg olyat ami a jelenlegi VB-t dolgozza fel? -
-
HPAA
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
nekem pc-n FB-ből indítva like és múxik ,előtte nekem se
-
eastone1
senior tag
Na nekem pont az a két torony hiányzik. Lehet az megoldaná a problémát. Csak az a baj, hogy farmolni sem tudok mert az első húsz körben kifingatnak. Ha meg visszamegyek más pájára, de az csak a fő küldi, ott meg nem kapok lósz@rt sem.

Ereshkigal Nincs sok értelme. Kaptam 400 ezüstöt meg egy olyan tornyot amit azóta sem használok.
-
bostone
addikt
válasz
fery02
üzenetére
A gameloft asphalt7 fórumában nincs add me topic?
A real racing3 űzése során rengeteg (több, mint ezer) "barátra" tettem szert az arckönyvben, egy külön erre a célra fenntartott profillal, akikkel más játékok során is "találkoztam", vagyis be tudtam őket illeszteni, mint társakat.
Csak egy tipp, nem biztos, hogy segíteni tudtam ezzel. -
Defenders kín: kapcsolódtam facebokkal, like-oltam 68-szor, de nem adja meg a rewardot. Valami trükk?
-
eastone1
senior tag
bocs, most vettem észre, hogy ha a 4x re bökök akkor mutatja a maxot. Bár nem tom hogy de így is le vagyok maradva 300 al.
.
Akkor meg mi a francér nem képes gyepálni az ellent? Pedig fullos prime injectort is pakolok ami elvileg turbosít. Ugyan azok a nyüves gombostűk amik 5 pályával előbb hullottak a mortartól, most kell nekik 2-3 lövés. -
bendi806
aktív tag
sziasztok
koszonom az ajanlasokat, es most egy rpg felol erdeklodnek, ami mikrotranzakcio nelkul is jatszhato marad:-)
mondjuk egy dungeon hunter 4? vagy mas otletetek van? -
válasz
eastone1
üzenetére
Ha megnézed, a harmadik upgrade után sebeznek annyit, (vagyis 3 kártya van egybegyúrva evolutionnel és ez a harmadik upgrade sebzése).
A piacon meg mindig a 20 csillagért árult unique packot veszem, de amúgy ahogy egyre előrébb haladsz a játékban, annál nagyobb eséllyel dobnak a random pályák (medium és hard) unique kártyákat.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Order and Chaos-ban mit kéne fejlesztenem? Folyamatosan elvesztem a párbajokat. Jelenleg így állok.
-
eastone1
senior tag
Elárulhatnád a titkod mert nálam csak a mesében vannak 3000 es sebzésű tornyok akár hogy is fejlesztgetem. A meteor az egyetlen ami 2200 körül sebez de az nem torony. Az air guard 700 körüli a max a te 3ezreseddel szemben. Pedig úgy csináltam mindent ahogy leírtad.
Annyit farmoltam az első 5-6 pályán hogy minden fullra fejlessztettem. Minden fejlesztést megvettem ezüstért majd csillagért. Majd összefarmoltam 20ezer körüli zsetont, de csak nemakart új erősebb kártyát dobni még a piacon sem. Na mondom akkor gyia. Belendültem és elkezdtem csinálni a küldiket. Az utánna következő 5 pályáig nem is volt gond de aztán megakadtam. Bárhogy pakolgatok megfingat. Ráadásul ahol igazán lehet farmolni a hard pálya de már az elsö 20 körben kampec. Easy és medium on nem lehet sokat nyerni ráadásul a hosszú töltési idő miatt nagyon lassú a farmolás mint mondjuk egy 75 ös pályán. -
saelin
veterán
Frissítettem a card warst, de azóta nem indul...
Másnál sem? -
thiclyoon
aktív tag
-
jozso1989
őstag
Valaki tudna nekem segíteni?
Reggel láttam a metrón, egy hölgy játszott egy ilyen lépegetős játékkal. Fehér alapon van az egész és a fekete kockákat meg kell érinteni, amik jönnek lefelé. Ha mellényúlsz, akkor lehet elölről kezdeni. Tudja valaki a címét? 
-
Delerium
senior tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Mondjuk: Call of Duty: Strike team
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Meg igen, a shader is szebb high-on.

, persze csak ha ismered az alliance játékot.

Haljon meg az összes lova a Rockstarnak