Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
bendi806 #19633 üzenetére
Football Manager Handheld 2015
Ha esetleg valami jobb tablet-ed van, akkor megnézheted a Football Manager Classic 2015-öt is, bár ennek már húzósabb az ára.
-
air
nagyúr
válasz
bendi806 #14853 üzenetére
Magához a versenyhez nem kell online lenned. Ha jól emlékszem. (Már régen játszottam vele.)
Viszont a tartalmakat (pályák, autók) menet közben töltögeti le, így ahhoz mindenképpen kell net.
Ha meg tudod oldani egy otthoni vagy free wifin töltsd le az egész járulékos adatokat egyszerre! Ez viszont több mint 1 giga.
Viszont IAP nélkül nagyon vontatott. Sokat kell várni a javításokra és a fejlesztésekre.
Szerintem élvezhetetlen. -
Viktor77
titán
válasz
bendi806 #13882 üzenetére
Két fizetős és jó van, az FPse (ha elég erős a telefonod ezt ajánlom, mert OpenGL-re váltva szebbé teszi a játékokat) és az ePSXe.
Illetve, van a Classicboy, ez több emu egyben. Az ingyenes változat hátránya, hogy nem lehet akárhol menteni, csak rendesen a játékban, mintha valóban PS-e en játszanál.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bendi806 #13064 üzenetére
A vice city gépes magyarítás fájljait kell belepakolni a com.rockstargames.gtavc.obb fájlba. (/Android/obb/com.rockstargames.gtavc/com.rockstargames.gtavc.obb)
Itt a link a magyarításhoz
Az obb fájlt számítógépen meg tudod nyitni winrarral, csak behúzod a models meg a másik mappát ahova kell, felülírod az eredetit, és kész.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bendi806 #11604 üzenetére
Nekem is volt olyan cuccom HD kijelzővel. Egymagos SGX544 van benne. San Andreas közepes beállításokkal jól futott, Dead Trigger 2, Shadowgun: Deadzone lagmentesen futottak.
Real Racing 3 és Asphalt 8 is teljesen jól elfut mediumon, és azért úgy sem néznek ki rosszul.
Dead Effect is nagyon jól futott. Deus Ex: The Fall is teljesen dinamikusan szaladt, egészen az első nagyobb panamai pályarészig. Ott 10 fps alá is beesett néha, de kétszer olyan combos vason is leesik ott a framerate.
Ami nem: XCOM, OTTTD. De mindkettő elég xarul van optimalizálva -
Balathruin
veterán
válasz
bendi806 #11604 üzenetére
Nem tudom mik mennének rajta, próbálni kell. GTA-k még elmennének rajta, nálam igaz nem teljesen folyékonyan, de elég jól megy a San Andreas is, Real Racing 3 azt hiszem közepesben ment, de nem sokat nyomtam. Nálad több a ram, több mag (de gyengébbek, viszont gyorsabbak is), grafikus gyorsító más, meg nagyobb felbontás.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bendi806 #10981 üzenetére
Ha arcade autós kell, akkor Asphalt 8 vagy most Wanted.
Asphalt 8 elég jó játék lett ahhoz képest, hogy kb. egy deka saját ötlete sincs benne a Gameloftnak.
Lehet benne az autóval triplaszaltózni félcsavarral.
Ha egy jó horror FPS, akkor Dead Effect (nem Dead Trigger).
Nem rossz az MC4 sem, de hosszútávon csak multiban szórakoztató.Amúgy meg tegnap jelent meg a Warhammer 40K: Carnage
Oldalnézetes shoot em up, van benne IAP. -
-
NOKA32
aktív tag
válasz
bendi806 #7444 üzenetére
Guardian Shadow ez csak hasonlít de szerintem a mászos részek miatt hasonlo.De a Backstab az egyik legjobb kardozos game telora lehetne több esetleg PvP vagy Predator.
Még nem rég találtam a Ravensword: Shadowlands hasonló mint a skyrim sajnos ez a műfaj ritka androidon szerintem. -
dzsidzsas
tag
válasz
bendi806 #6728 üzenetére
Hogy mit bír el a géped nem tudom, ha kompatibilis, akkor elméletileg bírja.
FPS:
Nekem ez tetszik eddig a legjobban, bár TPS:AVP
Modern Combat 4, ha nem megy akkor a régebbiek.
Neon Shadow
Ravensword, de ez lehet már túl erős, bár meglepően jól optimalizálták.
Igazán jó stratégiai játék alig van, vannak várvédők, meg egyéb kategóriák, de a legtöbb körökre osztott valami extrát akar, vagy még több pénzt akar kicsikarni a játékosból amitől nekem nem jönnek be.
Ezek viszont tetszettek:
Majesy és a kiegészítője NorthAmikről írtam, hogy nem vagyok megelégedve, és ezekre gondoltál:
Call of Duty
Arma Tactics -
dzsidzsas
tag
válasz
bendi806 #6722 üzenetére
Jól veszem ki, hogy ez nincs a Playen? Mert így elég zsákbamacska, vagy megy a gépen vagy nem (Smartphone - Android alatt találtam meg). Amúgy az ilyen játékokról az a személyes véleményem, hogy csilli villi, meg tök jó, csak egyik része sem működik megfelelően. Sem a taktikai, sem az FPS, ha csak az egyikre gyúrtak volna sokkal jobbat ki lehetett volna hozni. Lehet, ezt sikerült nekik jól megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest