-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maroskah
aktív tag
-
sto1911
veterán
válasz
darvinya #4285 üzenetére
Dehogy verszegeny, szerintem pont az a szep benne, hogy mechanikusan miket oldtak meg benne. Probald ki az Attack from mars vagy az 1001 ejszaka tablajat, nem fogsz csalodni. Egyebkent ilyen asztalokat meg ma is gyartanak, csak ugye erre (sincs) itthon igeny. A Zen is nagyon jo (foleg, h az ereseti magyar fejlesztes), csak mas ligaban jatszik :-)
-
sto1911
veterán
válasz
darvinya #4282 üzenetére
Lol, mirol beszelsz? Asztalnezet a bal felso sarokban, ezek eredeti asztalok masai, azokat az animaciokat jatsza le, amik azon voltak, semmi olyan varazslos majomkodas, mint ami a Zennel van. Ha nem latod, akkor kicsi a kutyud, amin jatszol (vagy nem talaltad meg a nezetvaltast)
-
sto1911
veterán
válasz
darvinya #4276 üzenetére
A Pinball Arcade-et probaljatok ki, igazi asztalokat tesznek at virtualis kornyezetbe, elkepeszto munka!
-
Foose
addikt
válasz
darvinya #493 üzenetére
Szóval akkor jól értem én,csak nem jól magyarázom amit akarok,vagy nem tudom
Csak azt nem értem,hogy pár perc training-től nőtt 2MB-t az egész,akkor mennyit fog nőni,ha teljes meccset játszok,és esetleg még (ha lehet) replayt is mentek. (mint írtam net nélkül játszottam) Na,akkor az a lényeg,hogy így menti a játékot,hogy külön az SD-n vannak az adatok. "Van a telepítő app az van a belső nemón" Igen,ez speciel 3,67MB. A többi meg mind a kártyán van,csak nem értettem,miért hozza még külön hogy SD kártya. Érted?
ekkora lett a játék telepítés és játék után 399MB-ból,akkor mekkora lenne a RF2013,aminek a "telepítője" 839MB?
-
Foose
addikt
válasz
darvinya #486 üzenetére
Nem. Épp ezért kérdezem,hogy ha törlöm,az jó neki? Mert most ott vagyok elakadva,hogy appoknál ugyanúgy az sd kártya tartalmat tudom törölni,de az adatai megmaradnak. (beállítás,kjelző stb) Ez oké. De játéknál ez az sd kártya tartalom kell a játékhoz? Ha kell,nyilván nem törlöm. Csak nem értem,miért nőtt rögtön 2MB-t az sd kari tartalom 6 perc játék után. Értesz?
Ha megnézed lentebb a képemet,akkor láthatod hogy összesen 735MB. Miután letöltöttem,telepítettem 720MB volt. Elindítottam,szétnéztem,735MB lett. Játszottam vele,és már 736MB.
-
Foose
addikt
válasz
darvinya #483 üzenetére
Oké,de ebben a játék esetben törölhető? Mert ahogy játszok picit,csak nő. Szóval ha ezt most törlöm,akkor lehet megint nőni fog. Azt hittem felrakom a game-t,és oké,lett 720MB de megvan a játék. Erre meg egyre csak nő,pedig offline használom. Ha mindig csak nőni fog,(tegnap a telepítés után már rögtön nőtt 1MB-t)akkor ez nekem így nem jó. Szóval oké,progi esetében törli a sd maid a felesleges cuccot,real football esetében nem. Tehát akkor az nem kell a játéknak,és törölhetem? (onnan,és úgy ahogy írtad)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged