- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
james001 #26004 üzenetére
Én pl megvettem mindkét banner sagát, lassan végig is viszem az elsőt. Iszonyat jó játékok. És ahhoz képest nem is drágák. Múltkor be voltak akciózva ps4en, és a play store-os ár még így is olcsóbb. Az első rész 1800 forint, nagyon megéri, a második még olcsóbb is valamivel, de mindenképp az elsővel kezd, mivel sztori alapú a dolog.
Ja, és ezek fullos verziók, ugynazt kapod, mint ps4en, és az irányítás is teljesen jó.
Mindenkinek bátran ajánlom őket, akik nagyon minőségi srpgt szeretnének csodálatos audiovizualitással és remek történettel.
-
Amur
addikt
válasz
james001 #25984 üzenetére
Teljesség igénye nélkül pár platform:
Never alone
Badland
Rayman
SirVival
A runner kategóriába is nézz bele, az is valamilyen szinten szintén platformer:
Blades of Brim (ez kifejezetten egyedi hangulatú)
Temple Run 2(az örök klasszikus)
Lara Croft-Relic Run
Valamiért iszonyat lassú a play, azért nem raktam linkeket! -
james001
veterán
válasz
james001 #22631 üzenetére
Na rájöttem a dolgokra,csináltam WB account-ot is,és bejöttek a más módozatok is,viszont egy valamit még mindig nem érek el,a challenge részt... Egyszer felugrott de véletlenül kiléptem belőle,és most nem tudok visszalépni,sehol nem találom
Egyébként meddig vihető el a játék IAP nélkül? Meg valami "alternatívát" nem tud valaki esetleg a bónusz skin-ek megnyitására konzolokra? Persze ami nem warez,olyanra gondolok pl. hogy más account-al belépve lehet-e trükközni-e meg stb. -
csadi0011
őstag
válasz
james001 #22631 üzenetére
Deszkásoknak, vagy akik szeretik a gördeszkázást:
Hoodrip Skateboarding
Tele gördeszkás tartalommal. Irányítani nem lehet a gördeszkát. Egy pályán több útvonal is lehet, amin megy a deszka, azok között lehet váltani. A trükköknek alakjaik vannak, amik kb. úgy működnek, mint az alkalmazásokban a gesztusok. Feladatok vannak, és rengeteg achi (94). Ingyenes és nincs IAP. Reklámmal sem találkoztam. -
Maxtreme
addikt
válasz
james001 #22125 üzenetére
hmm elvileg de
-
Viktor77
titán
válasz
james001 #20462 üzenetére
Azt hogy sikerült?
Nálam a kilépés úgy néz ki, hogy verseny után (vagy akárhol) értesítési sáv lehúz (ekkor jönnek elő a gombok), kilépek a játékból, alkalmazásváltóból törlés. Ha visszalépek, pont ugyanonnan folytatja. Playbe be vagyok jelentkezve (anélkül nem is megy a játék).
-
Ver'alor
tag
válasz
james001 #19677 üzenetére
Temple Run?
Van 2. része is, meg a Disney is kiadott párat, de az első mérföldekkel jobb a többinél. (Elsősorban azért, mert nehezebb) Nálam top 1 buszozós játék már nagyon rég óta, és megunhatatlan. -
Dj.Mike
senior tag
válasz
james001 #18206 üzenetére
Annyival nem könnyebb pedig az upgradek maxosak de mégis órahosszákat kínlódtam mire meglett 1 relic. Azért is erőltettem annyira hogy végre nyissa már meg sivatagost mert mire meglett a 15 relic meguntam dzsungelest. De ahogy nézegettem ranglistán magyarok még nem sokan nyomják sivatagost. Ja meg szerintem a motoros rész nagyon nehéz mármint az mikor 1 kerekezve kell átmenni akadályokon.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
james001 #18199 üzenetére
Neked is megnyílt már sivatagos? Nekem eddig 4 relicet sikerült rajta összeszedni. Szerintem jobb mint a dzsungeles meg mintha nehezebb is lenne vagy csak mert szokatlan. Amúgy minél több relicet gyűjtök annál több clue is kell 1-1 relichez? Nekem is eltűnt a videofelvétel beállítása de kikapcsoltam és remélem a frissítés után is úgy maradt.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
james001 #18162 üzenetére
Nem kell hozzá online-nak lenned. Ez egész arról szól, hogy visszanézheted videón a saját játékodat. Az hogy hol ott van ez az opció hol nincs, az nyilván egy bug. De akinél előkerül az szerintem jobban teszi ha kikapcsolja, mert plusz fogyasztást és melegedést okoz. Nem tudom hogy ez az eltűnéses dolog csak LP alatt vagy KK alatt is előfordul. Nálam LP van.
-
törölt tag
válasz
james001 #18153 üzenetére
Rühellem az olyan játékokat amik nem mentenek felhőbe. Azért zavar, mert minden FW ami megjelenik a telefonomra FR-et csinálok. Az utóbbi 2 hónapban már a harmadik javítás fog jönni. Ergó mindig kezdjem elölről?
Tudom helium, meg nem tudom mi, de Ilyenekkel nem akarok foglalkozi.
Subway surferst is imádom, de emiatt nem játszok azzal se. -
Mythsardan
aktív tag
válasz
james001 #18133 üzenetére
Ami érdekes, hogy időnként rendesen beszaggat htc one m8-on, míg egy név nélküli snapdragon 400-as telefonon reccenés nélkül megy...
Mondhatni sikerült kiismernem a játékot, már szerintem az első pályán láttam minden féle csapda lehetőséget, így meg azért már nem olyan nehéz a játék mint eleinte. Mármint mikor elsőnek elértem a 30e pontot olyan büszke voltam magamra, most meg már, hogy nagyjából tudom mire számítsak, mit hogy közelítsek meg a jelenlegi rekordom pontban: 4,007,255 méterben pedig 21,980m. Ehhez 9x kellett felkelnem, ami 45 Ankhba került, azonban vicces, hogy a ~350 ezres rekordom kb ugyan annyi erőfeszítés volt nulláról, mint ez a 4 millió ~350 ezerről. Jelenleg 14 relicem van a 20-ból, vagyis már csak 1 kell és meglesz az új pálya, bár nem hiszem, hogy ott rögtön csúcsra akarnék jutni, elvagyok én még a mostanin, elvégre is messze vagyok még a temple runos rekordomtól
Illetve kiderült, hogy nagyon el voltam tévedve a játék működésével kapcsolatban, úgyhogy mostani tudásom megosztom veletek:
T-Rex:
Úgy vettem észre, hogy a harcok száma random, semmi köze az életéhez, illetve amivel nagyon nem voltam tisztában, hogy amint beadja a lövés lehetőségét sebezhető.. Én meg mindig vártam a piros kört.. Így sikerült is már megölnöm párszor. Maxra fejlesztett pisztollyal 2. lehetőségre sikerült végeznem vele. A kill scoret, coint és gyémántot ad. Később jön másik T-Rex, azonban ez egy picit különbözik az előzőtől kinézetre is, illetve erősebb is annál. Eddig három T-Rexet sikerült megölnöm 1 run alatt, a 4. már megevett, ugyanis nem vettem figyelembe, hogy az bírja a skullót rendesen. Fejlesztések:
Én elsőnek másodlagos fegyvert vettem, majd a coin minőségére mentem rá, hogy minél előbb kapjak arany érméket, hogy ugye így hamarabb maxoljak ki mindent. Mikor sikerült kimaxolnom a coinokat a fegyvert akartam, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy annak az utolsó szintje gyémántba kerül.. Mindegy, feltoltam a gyémántos szintig a másodlagost elsőnek, majd a kispisztolyt, utána kezdtem csak el lara ruháját fejleszteni. Fegyverek:
Ugye eleinte nem tűnnek túl fontosnak, de mikor már jópár km mögöttünk van, akkor már nagyon sokat számítanak, nem csak a bossnál, hanem a szimpla ellenfeleknél is. Az alap pisztoly maxra fejlesztve megéri azt az 50 gyémántot, ha sokáig el akar menni az ember, mert később az az 1 szint is sokat fog számítani. Kivéve persze, ha az ember a teljes vagyonát medipackekre akarja költeni. Jelenleg nem igazán jut eszembe más. Mindegy is, megyek, összeszedem azt az 1 hiányzó relicet inkább
-
törölt tag
válasz
james001 #17763 üzenetére
Nem volt időm visszaolvasni annyit, nem is érdekel annyira, de annó is volt már emiatt problémája valakinek, hogy nem ír véleményt az általa linkelt játékhoz. Na, de most, ha én nem akarom kipróbálni, mert nem az én stílusom, akkor azt már nem is lehet belinkelni, mert nincs semmilyen tapasztalata vele kapcsolatban?
Ilyenkor csak a jó szándék hajtja az embert, hogy hátha másnak tetszhet... ezt kéne inkább figyelembe venni.U.I.: lehet nem a legjobban fogalmaztam meg, de tegnap sok sör fogyott.
-
citkar
addikt
válasz
james001 #17637 üzenetére
A lehetőség megvan, hogy mindent elérj IAP nélkül, szerintem így korrekt. Engem az zavar, ha lehetetlenné válik a továbbjutás IAP nélkül, de itt erről szó sincs. Tény, gyorsabban elérhetsz mindent, ha fizetsz, de ennyi erővel akár fizethetnék egy rabszolgának is, hogy játsszon helyettem
-
citkar
addikt
válasz
james001 #17630 üzenetére
Hát én egy forintot sem költöttem rá, nem is nehéz, teljesen korrekt...igaz minden pályát Heroicon nem tudtam megcsinálni, de összehozható. Egy játékba kell kihívás, 25 éve más volt a világ, én azokon nőttem fel, nem a mai "limonádékon"
Ebben olyan ötletek vannak és szabadabban tervezheted meg sok esetben a tornyaid védelmi vonalát, mint egy másik tower defensben sem.
Egy a baj, lehetne több pálya, de olyan ötletek és poénok vannak benne, mint amikkel egy másik tower defensben sem találkoztam.
-
csadi0011
őstag
válasz
james001 #17289 üzenetére
Game of Thrones: Episode One amazonon ingyenes egy ideig
De régió korlát van rajta. Valaki tudja, hogy amazonon mennyire kikerülhető? -
saelin
veterán
válasz
james001 #16743 üzenetére
Azóta néztem videót róla, és tényleg... Tisztára más a hangulata, mint amilyen az első két résznek volt. A játékmehanika mondjuk nem jött át a videóból - de ez kb minden részére elmondható volt. Ez elég bonyolúltnak tűnt és nem is értem, hogy mi véd meg a robotoktól. Se ajtó, se maszk, csak a szellőzőbe lehet őket bezárni.
Mondjuk akit én néztem (ihascupquake) az a BAD endinget kapta. Ott lett elrontva, hogy túl sűrűn akar ijesztegetni, így teljesen oda van a feszültésg belőle. Már-már kiszámítható. Bundleben vagy amazonon még jó lehet. Talán ezt a részt majd végig tudom vinni...
adrian94
"Hol tudom megnézni azokat az eredményeket amiket kaptam játékokból ?"A Play Games alkalmazásban (lehet külön le kell tölteni az áruházból).
"illetve ugye vannak olyan játékok amik kérik a játék 1. elindításánál, hogy jelentkezzünk be... oda gmail email fiókkal jelentkeztem be jó pár játékkal.. azokat meg tudom nézni valahol, hogy melyik játékokkal jelentkeztem be egy megadott gmail profillal ?"
Kell lennie egy olyan alkalmazásnak a telefonon, hogy Google Settings (Google Beállítások), és ott a Connected Apps (Párosított Alkalmazások?) menün belül.
-
saelin
veterán
válasz
james001 #14476 üzenetére
Asus tf 103c-n van erre külön menü (android 4.4.2), hogy hova szeretnéd telepíteni a játékot:
Internal storage-re
vagy
External storage-re, esetleg Automatikusan döntse e el a rendszer. Nekem auto-ra van állítva, így ha elfogy a belső vagy külső tárhely, akkor másikra telepíti az appot. -
tomee007007
addikt
válasz
james001 #14472 üzenetére
Ez teljesen telefon/tablet függő. Bár elég kevés eszköz van ami valóban átrakja a fájlokat az sdre. De maga a játék is pakolhat fájlokat, egyedül a Bard's Talet tudom ami ilyen. Ja és attól hogy a készülék alkalmazáskezelője azt írja h vmi az sd-n van ne higgy neki
Milyen készülékről van egyébként szó? -
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
james001 #12611 üzenetére
Simán játszható iap nélkül. Vannak cashre megvásárolható autók, de casht is lehet gyűjtögetni. Illetve vannak olyanok, amiket csak nyerni lehet "heti challange" játékokon. Egyszer nem fizettem még érte 80% körül járok, nekem nagyon tetszik. Simán lehet vele haladni kb. az első 3-4 osztályig, utána már többet kell várni a fejlesztésekre, meg arra, hogy összegyűljön a pénz.
-
válasz
james001 #11526 üzenetére
Nekem az egész Ridge Racer sorozat kimaradt. Ha ismerném, lehet kötelezőként tekintenék erre a jelenlegi mobilos változatára is mindenféle hibája ellenére is.
De ez nekem így csak egy tucat árkádnak néz ki fantázia autókkal és akkor reklámokkal.IAP nem tudom mennyire zavarna, úgy veszem észre magamon én enyhébben reagálok az IAP-ra, mint itt sokan.
Asphalt 8-ban is úgy szereztem meg a létező összes achievementet, hogy összesen 2500 Ft-ot költöttem a játékra.
Cserébe van is benne ám játékidőm rendesen. -
válasz
james001 #11519 üzenetére
Oh, 200 Ft igazán nem pénz érte. Persze én elfogult vagyok, mert szeretem a szériát, de ez a szintű árkádság lehet nem jönne be sokaknak. Nézzél szerintem videókat is róla!
Ez a Ridge Racer Slipstream mondjuk még ennél is árkádosabbnak tűnik.
Ez már lehet nekem is sok lenne, de lehet kipróbálom majd. -
válasz
james001 #11515 üzenetére
Szerintem a 7-es inkább tekinthető még Asphalt játéknak. A 8-asban nincs meg az a sorozatot jellemző hangulat szerintem, (ezt persze azok tudják és értékelik, akik az elődökkel is játszottak).
Itt még megvan a sebességérzet, meg az a különleges árkádos jelleg. Nevezzük full árkádnak, animációk, kinézet és stílus terén.
Nem büntet annyira a játék a falnak csattanásért, mint a 8. részben, viszont csöppet sem könnyebb játszani.
Odafigyelést igényel. Főleg multiban, amikor nálad sokkal nagyobb kockák ellen mész.
A 7-es, legmagasabb kategóriás autókkal játszva nem tudod sokszor, hogy épp mi is zajlik, olyannyira képes visszaadni a sebességérzetet.Nekem jelenleg jobban tetszik ez a 7. rész és nem érzem pénzéhesebb játéknak, mint a 8-ast. Míg a 8-asban vannak külön pénzcsábító dolgok, itt "csak" játékbeli pénz vásárlásra lehet esetleg késztetést érezni (ez a játék még nem a mai extrém pénzéhes kategóriából való), de szerencsére lehet boldogulni IAP nélkül is és végigjátszható nélküle a teljes kampány úgy, hogy minden versenyen elérsz minden csillagot a végére.
Nem tudom jelenleg mennyibe kerül amúgy a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged