- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Nexus 7 32GB Refurbished (NEXUS7-1B076A) tablet (Android)
-
NOKA32
aktív tag
Bocs nem engedte szerkeszteni már.
A Prestigio wifije elég gyenge 5 ből 5 en ezt állítják ennek tekintetéteben az ára nem értem miért ilyen magas,így én kivenném a listából.Ha azonnal kéne döntenem a boltban és teljesen játékra kéne akkor a 9,7 es 100qcr-t venném rászánnám a + pénzt. Amugy a kisebb mert iskolába praktikusabb számomra,de ez saját vélemény.Talán még annyi hogy játék szempontjából a 100qcr ben a igényesebb játékok grafikai beállítását N.O.V.A3 RR3 visszább kell venni a felbontás miatt.
-
Bozek
nagyúr
Már elég régóta. Mondjuk Te a szerencsésebbek közé tartozol, hogy most vetted észre, mivel az elején még eléggé bug-os volt. Én amúgy megvettem a Gold-ot, mivel ez a fejlesztés megérdemli, hogy támogassam. Pedig nem sűrűn játszok PSP játékkal, csak a Football Manager-t próbáltam ki, az viszont van Android-ra is.
-
Tidzsimon
őstag
Sőt van Playstation
-
Maxtreme
addikt
Injustice Gods Among Us
Team Dragon (ez valamiért playen nincs) -
Dr. Mózes
aktív tag
Engem elég jól lekötött ez a PoP. Hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen, ez egy ugrálós, ide másszál, oda másszál típusú játék. A harc első alkalommal látványosnak mondható, de utána elég monotonná válik. Két opciód van: vagy odasettenkedsz és egy vágással leteríted, vagy szemtől szemben harcolsz vele, ami annyiban kimerül, hogy vársz ameddig egy jel megjelenik a feje felett, és akkor elkezded oldalra vagy fel vagy le húzkodni az ujjadat a kijelzőn. Persze néha 3-4 ellenség is összegyűlik körülötted, de akkor is egyszerre csak egy támad.Most elég negatívan írtam a játékról, pedig ahogy mondtam az elején, nekem tetszett. Mert nem a harc a lényeg benne, hanem az, hogy minél több dolgot szedjünk össze és minél nagyobb %-ban járjuk körbe a pályát. Ahogy írtam az elején, nekem tetszett és jó pár órára lekötött. Úgyhogy sztem. megéri az árát.
-
dzsidzsas
tag
PoP megvételén már én is gondolkodtam, de még nem vitt rá a lélek. Jelenleg ezzel nyomom: Tainted Keep. Nagyon látványos "kis" RPG. Ez viszont nem ajánlom senkinek:Glory of Generals HD ez egy pénzlopó program. Ha megveszed, az első néhány pálya után már csak úgy tudsz továbbjutni, ha farmolsz hónapokig, vagy komoly pénzért veszel kitüntetéseket.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Néhány hónapja én is kipróbáltam a Settlers-t. Még régebben a java-s verziója nagyon jó volt, de mostani androidos verzió nekem nagyon nem jött be. Mármint alapvetően teljesen jó volt a játék, csak egy dolgot rontottak el benne ami miatt számomra játszhatatlanná vált. Ez pedig a termelés. A többi játékkal ellentétben ez csak akkor termel, ha be vagy lépve a játékba és csak úgy is nagyon lassan. 1-2 órát minimum játszani kell vele egy huzamban, mert másképpen nem haladsz vele semmire és addig is csak a képernyőt tudod bámulni, hogy mikor termelődik már ki a nyersanyag v. a pénz, így pedig elég unalmassá tud válni a játék. Persze lehet, hogy csak én nem tudtam, hogy hogyan is kell játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 7
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest