Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Hali!
Van olyan game androidra ami társas és logikai is egyben? És nem a sakkra gondolok. -
xenom0rph
őstag
Order & Chaos : Duelsben van már egy undead rangerem, milyen másikhhőst éri meg elkezdeni?
-
F-ECT$
titán
Ezért "rossz" hogy a full hd ilyen gyorsan bejött, és számítási teljesítményben azért nem volt olyan nagy ugrás. Ekkora méretben alig veszed észre a különbséget HD és FHD között, de több mint 2x annyi pixelt kell számolni, és azért nagyon nem mindegy, hogy valami 20-25 fps-sel, vagy 40-50 fps-sel megy.
-
G.Peter
aktív tag
Anomaly 2 szintén akciós (-60%). Adóval együtt 552 HUF.
-
raziel01
veterán
40%-al olcsóbb
-
válasz
assemble
üzenetére
Tudja amúgy valaki mi köze ennek a Top Gear-hez?
Elég dedós egy játék ez.Mindenesetre viszont így 24 éves fejjel cefetül ráfüggtem.

Írtam is a fejlesztőknek, hogy mikor lesz benne felhőmentés vagy legalább, ha nem lesz, hogyan tudok játékállást backup-olni.
Tipp:
Játék indításnál, töltés alatt nyomjátok a fordulatszámmérő órát, hogy a a piros zónába érjen a mutató. Ad promó kódot minden egyes alkalommal, amiket ingame cuccokra lehet beváltani.*************************************************************************
Játszik itt valaki Moga Pro Power kontrollerrel?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én nem nagyon próbáltam ilyeneket. Az RR3-at felraktam, megnéztem, de nem akadt. Igaz, alapbeállítással ment, nem állítottam át rajta semmit. Azért mondjuk nálam "csak" egy 720p-s, 4,3"-os kijelzőt kell meghajtania.
-
F-ECT$
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
G2-m van, RR3 lazán tud akadni egy 22 fős Cup esetén Extra High beállítással.
-
Fitzgerald
veterán
Mit bír egyébként a Snapdragon 800? Van olyan játék, ami beleherap 2-3 giga ram mellett, full hd felbontáson?
Pár hónap múlva lehet hogy beneveznék egy G2-re, vagy egy Note 3-ra…bár nem a játék az elsődleges szempont.
De azért örülnék, ha egy jó másfél-két évig nem harapna bele semmi… -
darkmore
tag
Igen, jól működik, sőt ingyenes is, egyetlen nagy bajom vele, hogy az android verzióján (van PC-re is PSP emulátorjuk) nem tudom futtatni a homebrew játékomat, amit pár éve írtam PSP-re

(semmi komoly, LUA script az egész...)De ha végre megjön az új droidos kontrollerem, akkor tuti kipróbálok pár régi gémet, mert PSP-vel rengeteget játszottam anno

-
nextman
aktív tag
Olyan emulator van, ami a jatekokat is tartalmazza?
Vagy azokat egyenkent kell kulon megszerezni? -
darkmore
tag
Playstation 1 Emulátor: FPse
Az első playstation-t mindig is imádtam, majdnem rá is ment az érettségi és az egyetemi felvételi, mert a többhetes felkészülésből többhetes játékmaraton lett és csak kb. 2 napot tanultam

Szerencsére a PSP-én is nagyon jól futottak a PSX-es játékok, bár kicsit hiányzott a normális R2/L2.
Nagyon örültem, hogy androidra is készítettek jó PS1 emulátorokat. Az FPse az én kedvencem, rendszeresen frissítik, nagyon részletesen be lehet állítani, ha van egy Dualshock 3 kontrollerünk, akkor az irányítás is tökéletes, de az érintőképernyőn is jól el lehet boldogulni, mert lehet méretezni a gombokat és oda helyezni külön-külön ahová mi szeretnénk. Eddig minden játék elindult rajta, hibátlanul futnak az ismert címek, eddig csak egy játéknál tapasztaltam audio bugokat (Excalibur 2555 A.D.). Ha nem szeretnénk akadásokkal találkozni, akkor azért ajánlott egy közepesen erős hardware hozzá.Onda v701: 7" 800 x 480, CPU Cortex A9 Dual Core 1.5GHz, GPU Dual Core Mali 400, 1Gb RAM, megyeget, kicsit jobban kellet finomhangolni pár játékot.
Sony Xperia SP: 4,6" 720 x 1280, CPU Dual-core 1.7 GHz Krait, GPU Adreno 320, 1Gb RAM, nagyon jól megy. -
MA az amazonon ingyenes a Mahjong HD .
-
-
csibu99
tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
És most elég egyszer kifizetni és kész?
Mert 200 forintot lehet megér...
Csak nagyon ritkán veszek játékot, pláne ilyet... -
BalanceR
addikt
Ennyi, ennél nem tudok messzebbre menni...

-
-
-
csibu99
tag
Az Order & Chaos mennyire IAP? Vagy elég egyszer megvenni és utána mindneki ugyanúgy fejlődik?
Illetve aki játszik vele, milyen véleménnyel van róla? -
Bad Pritt
félisten
Asszem ez most le van árazva. Mivel nekem nagyon tetszett az Origins meg a Legends PC-n, így gyorsan emg is vettem, első körben ugyanolyan aranyos, majd meglátjuk mennyire lesz tartalmas is.

(Ha volt már, sorry, nem néztem meg szerintem minden linket.
) -
barnabasss
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Megvan koszi piperoll volt a neve
-
válasz
barnabasss
üzenetére
Esetleg a plumber vagy a pipeline szóra ha rákeresel?
C64-en a super pipeline sorozat nagy kedvencem volt.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
barnabasss
üzenetére
Megvan melyik játékról beszéls, meg is volt nekem, de nem jut eszembe a neve.
-
barnabasss
tag
Mi lehet annak a jateknak a neve ahol vizvezetekeket kellett ossze kotni 2-3resze volt nem emlekszem a nevere ti ismertek ilyeneket?
-
-
Playen le van árazva:
The Great Fusion - kalandjáték (jól néz ki, és állítólag jó a sztorija is)
Division Cell - logikai játék -
A mai ingyenes játék amazonon egy sudoku klón, és meglepően jó, rengeteg funkcióval.
-
darkmore
tag
Tiny Thief
(van Rovio Angry Birds nélkül is!)Nagyon régóta Rovio fan vagyok, a Grim Oak sorozatuk az egyik kedvenc mobiljátékom. Kicsit meglepődtem a komoly és brutális hangvételű játékok után átszereltek erre a kis cuki designra, de gondoltam, ha Rovio, akkor megér egy próbát.
Szokásos "háromcsillagos" puzzle-t kapunk, ahol egy tolvajjal kell sunnyogni és meghatározott tárgyakat ellopni, anélkül, hogy észrevennének. Ebben segítségünkre lesz a még cukibb kis mókusunk is. A pályán nagyon sok interakció van, sokszor a leglehetetlenebb dolgokat kell használni, hogy pl.: eltereljük egy őr figyelmét. Érdemes mindent végigmatatni, mert a bónusztárgyak jól el vannak dugva és csak akkor kapunk három csillagot, ha mindent megtalálunk. Pályák előtt egy animált átvezető tesz némi körítést a játékhoz, nagyon jól eltalált, vicces képsorok. A játékban sok humoros elem van, de látszik, hogy ezt nem akarták elvinni egy határon túlra, így végig megmarad az érzés: "Jajj, csak észre ne vegyenek!". Kellő mennyiségű kihívást kapunk, nekem még nem sikerült a végére érni, mondjuk nem kötelező minden pályán összeszedni mindent
Remélem a Rovio a jövőben is fog még kiadni hasonlóan jó minőségű játékokat, a nem angry fanoknak is.
Onda v701: 7" 800 x 480, CPU Cortex A9 Dual Core 1.5GHz, GPU Dual Core Mali 400, 1Gb RAM, simán megy.
Sony Xperia SP: 4,6" 720 x 1280, CPU Dual-core 1.7 GHz Krait, GPU Adreno 320, 1Gb RAM, simán megy. -
Dzsuri89
őstag
Erre valaki legyen szíves reagálni, köszönöm!

-
BalanceR
addikt
Igen persze, hogy "megvettem"....

Checkpointal jutottam a 9. Pályára, (9760)
Egyhuzamban a hetedikig megy, de ott durvul, de a 9.-en nem azért halok meg, mert nehéz, csak elfogy a golyó, és nincs utánpótlás... -
xenom0rph
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Még a törlés előtt be volt jelentkezve g+-ba vagy FB-be?
-
xenom0rph
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Akko' mindegy

-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tárgytalan, megvan.

-
tupacamaru
veterán
HayDay
sign in to gugli+ ---> yes, load game --> type confirm
A játékban kell a Google+-ba belépni vagy hol? Véletlenül le lett törölve és jó lenne he vissza lehetne állítani az eredeti állapotot. De nem találom a következő lépést. (yes, load game)
-
BalanceR
addikt
Ez a Smash Hit nagyon addiktív....

Bár a kilencedik pálya vége felé mindig elfogy a golyesz...
-
james001
veterán
Kicsit már sok ez az Angry Birds sztem. Miért nem csinálnak egy nagyot ahelyett hogy kiadnak félévenként újakat? Bár lehet velem van a baj,én már az elsőnél meguntam.
-
darkmore
tag
Rovio egy eszetlen jó mobil game készítő csapat. Örülök neki, hogy az angry birds-el ilyen sikeresek lettek, de nagyon tudnék már örülni egy Grim Oak folytatásnak!

-
xenom0rph
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Felhőben ha google+t hozzá kapcsolod
-
nextman
aktív tag
Dungeon Hunter 4-et tolja valaki?
En most nagyon rakattantam. -
generic
senior tag
"Fejlődős" játékok?

-
válasz
maggi1886076
üzenetére
The Burning Crusade, Lich King, Cataclysm és Mists of Pandaria ezek a kiegészítő játékok a WoWhoz de csak PCre...
-
maggi1886076
addikt
(#8721) generic: hayday
-
generic
senior tag
Tudnátok ajánlani pár farmos játékot?

-
válasz
maggi1886076
üzenetére
WOW-hoz hasonló? Order & Chaos.
-
maggi1886076
addikt
Tudtok ajánlani a Wow-hoz játékokat?
Más: HayDay az felhőbe ment, vagy telefonra? -
raziel01
veterán
-
darkmore
tag
Kicsit rendhagyó mű következik, nem igazán játék, nem igazán ebook. Leginkább egy régi Kaland, Játék, Kockázat könyvre hasonlít, de itt a hangsúly nem a kalandelemeken van, hanem a szociális interakciókon. Ránézésre egy végtelenül puritán szöveges felülettel rendelkezik a játék. A egyszerűség oka pedig az, hogy erre a "motorra" több ilyen játék is készült, sőt ha felkeressük a készítő honlapját, akkor az ott bemutatott scripttel mi is készíthetünk hasonló játékot, amit utána ők ki is rakhatnak a Google Play-re. De ne menjünk ennyire előre, ebben a játékban egy vámpír "életét" tudjuk irányítani. 1815-ben járunk az éppen felvirágzó New Orleans-ban. Nagyon érdekes helyszín, pezseg az élet, de mi ezt nem élvezhetjük sokáig, hiszen hamar magával ragad a halál és nem is ereszt el egykönnyen. Az írás nyelvezete abszolúte korhű, így legjobb, ha rögtön beszerzünk egy kényelmes angol szótárt és egy angol-angol szótárt is, de nekem még így is meggyűlt a bajom pár mondattal. A hangulat viszont, amit az írás stílusa eredményez, teljes mértékben megéri a fáradozást (nem utolsó sorban jó kis angol nyelvlecke). A játék meglepően ritkán állít döntés elé minket, de ilyenkor nagyon meg kell fontolni, hogy mit választunk. Döntésünkben segítségünkre lehet a főszereplőnk tulajdonságait vezető adatlap, amiben nem vagyunk jártasak, azt lehetőleg ne erőltessük. New Orleans élőholt világa intrikákkal és cselszövéssel terhes, sokszor lesz, hogy azt érezzük helyesen cselekszünk, de később kiderül, hogy pusztán bábok voltunk egy másik vámpír gyerekes játékában. Esetleg aki ismeri Anne Rice könyveit (Interjú a Vámpírral, Lestat a Vámpír, A Kárhozat Királynője), annak ismerős lehet a stílus is. Fontos megemlíteni, hogy ez elsősorban NEM egy romantikus vámpír sztori, sokkal inkább a társadalmi helyezkedés van előtérben!
Készüljünk fel rá, hogy pár évtized végigjátszása után csak pénzért folytathatjuk a kalandunkat. Én ezt még nem tettem meg, mert nem igazán tetszett a karakter, amit összehoztam, de szerintem folytatni fogom vele a történetet és nem kezdek új játékot. El kell fogadni, hogy halál után néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy mi azt elképzeljük!

Aki kedveli az igényes vámpírtörténeteket, esetleg tetszett neki az Interjú a Vámpírral könyv/film, mindenféleképpen próbálja ki. Aki nem rajong az élőholtakért az nézzen szét a készítő többi játéka között, van több téma is.
Hardware igénye nem nagyon van, egy szemnek kényelmes és kellően nagy kijelző azért ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Megvetted, vagy egy huzamba sikerült eljutni odáig?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)