- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tomee007007 #35119 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat. Ez a Codex of Victory jónak tűnik.
A Heroes of Flatlandia pedig engem is érdekelne, mert ha jó megveszem. -
Saccco
nagyúr
válasz
tomee007007 #35115 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomee007007 #33360 üzenetére
Miért?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tomee007007 #33132 üzenetére
Gondoltam, hogy erősebb cucc kell alá, mint a PUBG alá.
Valami jó moba játékot tudtok android-ra? Olyasmire gondolok, amiben többféle pálya van, ahogy PC-n a Blizzard Heroes of the Storm-jában. Alapból rühellem a moba műfajt, mert monoton fos mindig ugyanazon a mapon játszani, de a Heroes of the storm-ot csípem pont amiatt, mert abban van vagy 14 féle map.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tomee007007 #33091 üzenetére
Ugyanezt kérdeztem 😀
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tomee007007 #33084 üzenetére
Darkness Rises? Igaz ez inkább ilyen mobilos God of War klón, de vannak benne RPG elemek is és kellően 0 brain hent a nehézsége, viszont ettőlmég fun naponta elszórakozni vele fél órát. Grafikailag pedig az egyik legszebb androidos játék jelenleg.
Valami Dark Souls klónt tudtok androidra, ami nem pay to win és tényleg hozza a DS nehézségét mobilon?
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007 #33084 üzenetére
Jelenleg a Hundred Soul-t tolom, de Play-en regiozaras. Ha ez nem gond, akkor ajanlom. Bar ez se a tipikus H&S, mint amit keresnel (pl. regebbi Dungen Hunter).
Majd talan jovore a Diablo.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tomee007007 #32952 üzenetére
8.1-es Android-on miért nem enged semmit telepíteni az Amazon Appstore? Letölti és egyből törli, amit letöltött.
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007 #32755 üzenetére
Most talalkozom eloszor Csaladi Konyvtar opcioval.
-
Danny365
őstag
válasz
tomee007007 #32731 üzenetére
Nem is az évek számítanak igazából, hanem van egy fő történet szál/eseménysor, amit végig tudsz vinni több vegigjatszas során. Tehát közel sem olyan egyszerű a játék, hogy próbálod balanszban tartani a dolgokat - ami persze elengedhetetlen. Szóval valóban el lehet vele lenni egy jó ideig. Főleg, hogy egyébként több fele befejezése is van.
-
Danny365
őstag
válasz
tomee007007 #32726 üzenetére
2 órád amúgy is van a refundra, az alatt meg kiderül, hogy tetszik-e.
Hosszra szerintem kb. hasonlóak, én az újabbat venném, ha az nem tetszik, az eredeti sem fog. Angol tudás értelemszerűen kell hozzá. -
Danny365
őstag
válasz
tomee007007 #32724 üzenetére
En szeretem mindkettőt, a Her Majesty-ben több a lehetőség az inventory miatt. Én teljes áron vettem őket megjelenéskor, azt is megérte. A mai napig a telon van mindkettő.
-
válasz
tomee007007 #32713 üzenetére
Egyszer már majdnem megvettem, de elkezdtem olvasni az értékeléseket, és inkább távol maradtam tőle. Úgy néz ki, hogy nagyon bugos, és drágák a DLC-k melyek nélkül limitáltak a lehetőségeid. Ráadásul nincs benne kampány, alapvetően multiplayerre épít.
-
Fall-N
veterán
válasz
tomee007007 #32697 üzenetére
De van vele baj sajnos. Full HD vagy a felett nagyon kicsik a virtuális joy gombok. Azt már el sem merem képzelni milyen egy 18:9-es kijelzőn. Ezért is kéne frissen tartani a játékokat is. 2013 rég volt már.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #32697 üzenetére
Mármint ajándék bornak ne nézd a fokát?
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #32695 üzenetére
-
válasz
tomee007007 #32679 üzenetére
Meg is venném, ha eddig nem vettem volna meg.
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #32566 üzenetére
Amazon appstore-on sincs már fent.
-
-igu-
veterán
válasz
tomee007007 #32532 üzenetére
Animus
1 óra játék után azt mondom, megéri
Grafika: kellemes, láttunk már jobbat is azért
Hangok, effektek: eddigi legjobb (nagyon kellemes meglepetés), ki is toltam külső hangszóróra
Játékmenet: kis területű pályákon néhány szörny, pálya végén főszörny. Pályák közti szünetben lehet fegyvert/miazmás dolgokat fejleszteni, adni-venni
Irányítás: ahogy a hasonló játékoknál megszokott, bal kézzel a merremész, jobbal kameraállás+akciógombok
Hardverigény: OnePlus 3T max grafikai beállításokkal simán megyAmi nem tetszik: néha a hősünk belesétál az ellenfélbe vagy akár a pályákon heverő szétverhető dobozokba
ipega kontroller töltődik, később tesztelem azzal is
részemről refund nem lesz, ha már szóba került -
janeszgol
félisten
válasz
tomee007007 #32536 üzenetére
Én kétszer kértem refundot. Annál a játéknál, ami kettő ezer ft körülről ötszázra volt leárazva megkaptam, míg egy másiknál (8xx ft teljes ár) nem. Nem szeretnék összefüggéseket keresni...
Tegnap kinéztem egy dungeon crawler játékot, mondom alszok rá egyet, de esélyes, hogy megveszem. Erre ma már nem elérhető, nincs az áruházban. A címére nem emlékszem sajnos. Ilyenkor nehéz nyugodtnak maradnom, hiszem nem azonnal akartam játszani vele. -
Danny365
őstag
válasz
tomee007007 #32534 üzenetére
A refund időn belül szerintem nem kell senkinek a beavatkozása sem, rányomsz a gombra és ennyi, nincs olyan, visszakapod-e a pénzed vagy sem.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
tomee007007 #32532 üzenetére
Miért nem veszed meg? Van 2 órád... ha szar, visszatéríted.
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007 #31964 üzenetére
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007 #31957 üzenetére
Nekem az elso velemeny eleg volt... nem duhit jobban semmi egy jatekban, mint mikor azert kell ujrakezdeni, mert nem ismeri fel az akciokat.
sok esetben azért haltam meg, mert nem ismeri fel a combokat. ezt jó lenne minél előbb javítani, mert az árhoz képest ez bazi nagy hiba. melleslrg, időnként szétesik a kép. 2600HUFért ezek kicsit sok, és nagy hibák. plusz grindra épül a dolog, ezesetben, ha sokadjára teljesítem a pályát, és időkorláton belül, csak checkpointot használva, szerintem illene azt valahogy honorálnia a programnak, és nem folyton a leggagyibb kategóriából adni a cuccokat.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tomee007007 #28892 üzenetére
Apkmirror a megoldás ... Ott fent van , viszont ha jön update akkor manuálisan kell frissitenem....
Minden másra ott a MasterCardhokins: Ez van.. ez miatt nem fogok Dunanak menni
-
válasz
tomee007007 #28892 üzenetére
Arannyal is fizethetsz aréna belépőt, és nem annyira nehéz úgy játszani az arénában, hogy kapjál legalább annyi aranyat, mint amennyi egy belépő ára.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tomee007007 #28886 üzenetére
Redmi Note 3 pro "no compatible"
-
Soybex
őstag
válasz
Én kipróbáltam de annyira nem jön be sajnos a játék. Inkább maradok a Hearthstone-nál
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ha jol ertem, akkor kapsz egy ingyenes probat (elso kampany), majd 7000 ft a tovabbi 3. Az arena pedig 700 ft.
Tehat a teljes jatek kb 25 euro? Nem olcso, de szvsz jol osszerakott jatek lett, valamint multiplatform. Meg beta alatt jatszottam vele (telefonon) es nagyon bejott, pedig maga az univerzum annyira nem az en vilagom.
-
válasz
Azt megerősíthetem, hogy tényleg jól sikerült kártyás játék, bár én még a PC-s béta időszakban játszottam vele. Szerintem jobb, mint a Hearthstone, olyan a mechanikája, hogy védettebb a játékos a face deckek ellen.
-
sto1911
veterán
válasz
tomee007007 #28718 üzenetére
A Iesabel tamogat kontrollert?
-
mirci18
addikt
válasz
tomee007007 #26873 üzenetére
Köszi a választ reménykedem.
Hogy szokott ez működni.
Össze párosítom a telót és a joystickot. Utána a játék jelzi nekem vagy valamit állítani kell benne? -
zozi8005
tag
válasz
tomee007007 #26860 üzenetére
Köszi.
Nagyon kevés időm van úgy általában játszani,és annál is ritkábban kerül elő sajnos a RR,ezért is az alacsony szint.
Viszont kategóriájában csak ez jöhet szóba nálam.Abszolút nem voltam vele tisztában,ezért direkt megnéztem neked hol állok.
-
Narxis
nagyúr
válasz
tomee007007 #26841 üzenetére
akkor ki kell próbálnom.
-
Viktor77
titán
válasz
tomee007007 #26573 üzenetére
A Grail nem HoMM klón, hanem King's Bounty másolat (ahogy a HoMM is). Így nézve viszont jó.
-
csadi0011
őstag
válasz
tomee007007 #26447 üzenetére
Köszi! És látom, a Deus Ex Go is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tomee007007 #26145 üzenetére
Köszi, én is angyon gondolkoztam rajta, szintén a psps élmények miatt. Már a gameplay videókból is láttam, hogy itt valami nem sikerüt, de te is megerősítettél.
Más: Végigment a Shadowrun Returns. Tyű, gyerekek, nagyon jó játék. Szintén srpg, de iszonyat szép és hangulatos, a harcrendszer is nagyon jó a sztori izgalmas, és egyáltalán nem rövid. A Dragonfallal kicsit várok, hátha kap egy leárazást, de erősen ajánlós.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
tomee007007 #25767 üzenetére
Nekem 5$ mutat.
-
felixo
őstag
válasz
tomee007007 #25767 üzenetére
Ja, hogy ez nem ingyenes játék ?
Én a kompatibilitási probléma miatt ezt nem látom. -
felixo
őstag
válasz
tomee007007 #25765 üzenetére
Csak 10 ezres letöltése van az első résznek !?
Csodálkozom, ha tényleg jó. -
Rigormortiis
veterán
válasz
tomee007007 #25637 üzenetére
Mi kell ehhez az Amazon Undergroundhoz? Nem hiszek az ingyen ebédben, gyanús, hogy ennyi mindent adnak ingyen
-
HoTaZo
addikt
válasz
tomee007007 #25538 üzenetére
Most egy másik útvonalról mentem a letöltött fájlra, itt már a kergetők mellé kiadta a telepítőt is és nem bántották a kergetők.
Eljutottam oda, hogy kiválasztom az első vagy a második Sorcery!-t de nem találok telepítés gombot. Mintha azt ajánlaná, hogy frissítsem fel az Amazon appot az Amazon Undergroundra, rányomok, egy pillanatra kiadja hogy "Get" majd átvált "Open"-re, tehát telepítve van. Rányomok, megjelenik az Underground felirat. Keresőbe beírva a Sorcery, kiadja a listát, ahol ott a Sorcery in Underground Apps. Megjelennek a játékok (alul egy szöveg: "Set aside items to look at later. Press and hold items to put them here.", de ez nem kapcsolódik ehhez ha jól értelmezem), kiválasztva a játékot ugyanoda jutok vissza...Kasya Amúgy a Sorceryben lehet nyelvet változtatni?
A Lifeline francia nyelvű változata után kutakodva ráböktem egy linkre. Most, hogy az Underground apk-ját kerestem, akkor látom, hogy van egy Lifeline.apk-ám. Megnyitottam, elkezdtem játszani (akooos megvan a nyelvváltás is
).
Aztán gondoltam egyet és inkább letöröltem és megvettem. Na ez nekem való játék! Még a CSR2-vel elszórakozok (sakk, Mhjong, Make7, Mekorama ilyesmi leköt) de a lövöldözős, csatabárdos, ahol azt se látom ki-kit-miért-hol csapkod az nem az én műfajom. Megváltoztam...... Ja, amit kérdezni akartam: Meddig lehet válasz nélkül hagyni a szerencsétlent a vonal másik végén? Gondolom nem pusztul bele ott a nagy semmi közepén, ha kilépek a játékból. Szigorúan csak nagyon fontos, mellőzhetetlen elfoglaltság miatt, hiszen élet forog kockán!
-
HoTaZo
addikt
válasz
tomee007007 #25518 üzenetére
Nagyon nem tetszik a virus kéregetőknek az underground apk.
Ilyennel meg nem találkoztam. -
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007 #25518 üzenetére
Akkor már csak a negyediket kell megvárni hogy akciós legyen.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #24707 üzenetére
Azzal is volt valami gondom, de már nem tudom mi. Lehet felteszem újra aztán meglesem.
----------
Viszont....
Shadowgun kapott egy komoly leárazást, most csak 419 HUF. Madfinger a készítő, tehát nem lehet rossz, meg dícsérik is. Szerintem rá is próbálok.
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
tomee007007 #24641 üzenetére
Hát ez nekem elég gagyinak tűnik. Aztán lehet játékélményben ott lesz, de erre nem sok esélyt látok.
-
VD
őstag
válasz
tomee007007 #24641 üzenetére
A játékvideó [link] alapján nem tűnik nagy durranásanak.
A harc pl. szerintem ritka ostobán van megoldva. Ennél azért fényévekkel jobb körökre osztott harcrendszerű játékok vannak. -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
tomee007007 #24070 üzenetére
Nekem még mindig nem jo az underground app.
-
tálusz
tag
válasz
tomee007007 #23972 üzenetére
Nálam (N5x) nincs vele probléma.
-
interstate76
addikt
válasz
tomee007007 #23940 üzenetére
Kösz a véleményt, még nem telepítettem, csak a videót láttam róla.
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007 #23909 üzenetére
Szep, darkos grafika. 2D, filmszeru jatekstilus, amiben tobb karaktert kell iranyitani egy hazban. Azon belul vannak opciok, hogy mit lehet csinalni. Minden cselekves farasztja az embert, akikrol gondoskodni kell. A gondoskodoas viszont nehezkes szvsz, mert amelyik jobban dolgozik, jobban farad, vagy hajlamosabb beteg lenni. Pihenest kell biztositani, gyogyszert, stb...
Igazandibol jo jatek, nem olyan osszetett, ugyanakkor komplex, logikus, de en nem talaltam meg a kezdo alaplepeseket, amikrol egy izgalmasabb, hosszabb jatekelmeny kibontakozhat.
Nekem a Plague inc. jatek jut rola kicsit eszembe.
(#23910) Giinos: Amikor mar latod, hogy a kovetkezo Ascend lepcsot nem fogod tudni elerni, vagy legalabbis nem egyszeruen.
Az Ascend-re kattintva, bal felul irja ki a kovetkezo szorzo lepcsot. -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
tomee007007 #23733 üzenetére
Szerintem mindenkinél ez a probléma.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
tomee007007 #23731 üzenetére
Sajnos nálam sem megy, csak elfelejtettem megírni
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
tomee007007 #23642 üzenetére
Tuti vétel. Ám lehet tudni hogy mennyire tér el a PC változattol? Ugyan annyi kaszt, item pályák?
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomee007007 #23568 üzenetére
Már javították az árát, 1.999ft.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
tomee007007 #23345 üzenetére
Bocsi, a The Silver Bullettet írtam itt le nem néztem mire válaszolsz
Az aralon teljesen rendben van, mondjuk talán kicsit monoton, meg élettelen a map, de megéri az árát.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
tomee007007 #23339 üzenetére
Nem annyira szörnyű, mondjuk kellett idő míg megszoktam, de elég jól lett megoldva. Maga a játék nem rossz, de én mégis visszatérítést kértem, mert ennyiért szerintem túl van árazva picit. Érdekes, akciódús, gyors reflexeket igényel, de ahhoz ott van számomra a Vainglory (ingyen)
-
icemad
nagyúr
válasz
tomee007007 #23239 üzenetére
Én megvettem. A legnagyobb bajom vele, hogy nincs benne magyar nyelv. Oké, hogy így sem bonyolult, de azért na... Nem lenne az akkora meló...
A másik bajom vele, hogy az én USB-s kontrolleremet nem ismeri fel, így a vr móka elmaradt.Egyébként a játék nagyon rendben van. A hangok nem rosszak, a grafika lehetne jobb. Viszont az irányítást nagyon eltalálták. Egyszerű, kézre áll. A történetnek még csak az elején tartok, eddig csak nézelődtem, gyártottam a cuccokat.
Akinek tetszik ez a fajta stílus, tegyen vele egy próbát. Jó lesz ez, van benne potenciál. -
Fall-N
veterán
válasz
tomee007007 #23233 üzenetére
Még nem sajnos. Most egyelőre nincs a számlámon pénz. Rákeresek a youtube-on hátha van in-game videó.
Nem is akarom elkapkodni, lehet hogyha megvenném és nem jön be később (+2 óra), akkor fölös pénzkidobás. Így jártam az Oddworlddel is. Egy ideig lekötött, utána ugyanazt kellett csinálni, így unalmas lett.
@felixio: Nem tudja senki még. Elő regisztráció van rá most. Külföldi portálok sem tudják a megjelenés idejét, csak "coming soon"-t írnak.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomee007007 #22069 üzenetére
Nem találom.
Narxis:
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #22003 üzenetére
Egyelőre még csak a tutorialra volt időm, abban a nem űrhajós harc a körökre osztott, az űrhajós meg mint PC-n a Homeworld volt, amerre húzza az ember az ujját arra megy. Szerintem megéri az árát, lehet fejleszteni az űrhajót, befogni az ellenségét, javítani stb.
Csináltam pár képet gyorsan, estefelé jobban meg tudom majd nézni. Viszont a grafika nagyon tetszikGoogle play acsikat is ad.
a képeket linkekre cseréltem
[ Módosította: ollie ]
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #21996 üzenetére
Még nem, de keresek egy ideje hasonlót, lehet hamarosan lecsapok rá.
-
nyisziati
veterán
válasz
tomee007007 #21969 üzenetére
Kösz a tippet.
-
Maxtreme
addikt
válasz
tomee007007 #21831 üzenetére
Nem hagytam annyiban a dolgot, utánanéztem neten, nem tudom hol olvastam, de írták h restart készülék telepítés után és minden szép meg jó lesz.
Valóban segített.
Szal' nyugodtan belevághatsz.
Az irányítástól kicsit féltem, de teljesen jó.Viszont azt nem tudom hogy a leírásban szereplő HD texturák merre vannak, mert randa mint a ...
-
Maxtreme
addikt
válasz
tomee007007 #21824 üzenetére
persze.
Tab-ról telepítettem először, el is indul, feldob 1 starting feliratos ablakot. A háttérben látod hogy ott a játék, de a starting felirat nem tűnik el, és nem tudsz semmit csinálni vele. -
felixo
őstag
válasz
tomee007007 #21741 üzenetére
Oké, akkor újra telepítem.
-
felixo
őstag
válasz
tomee007007 #21739 üzenetére
Csak amiket írnak a topicjában, az alapján mondom. Amúgy a sok eventen ki sem igazodok.
-
felixo
őstag
válasz
tomee007007 #21732 üzenetére
Real Reacing 3-al ?
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomee007007 #21589 üzenetére
Kaptam emailt, hogy törölték a rendelést és visszautalják a pénzt.
Így csak egyszer fizettem. -
válasz
tomee007007 #21578 üzenetére
Végül is kipróbálni jó, majd meg lehet venni PC-n fillérekért az egészet az egyik leárazás alkalmával.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomee007007 #21587 üzenetére
Az a baj, hogy nincs egy egyértelmű nyom, ami mentén lehetne menni. Az összeg is kicsi ahhoz, hogy annyira rohanjon utána az ember, több idegeskedéssel jár.
(#21586) Maxtreme:
Én nem. -
válasz
tomee007007 #21575 üzenetére
Sajnos csak az első rész, a többi fizetős.
Részenként közel 2000ft, nem semmi. Soha nem adnék érte ennyit. -
pethYeti
addikt
válasz
tomee007007 #21572 üzenetére
Ha jól sejtem csak 1 rész? Tehát csak beetetés?
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #21547 üzenetére
Ez jó.
-
válasz
tomee007007 #21547 üzenetére
Hopp, én elfelejtettem beírni ide. Én is megvettem és tényleg jó, simán megéri a 15 Ft-ot.
-
beloadjoker
őstag
válasz
tomee007007 #21482 üzenetére
Azért pl ha megnézed zenfone 2-t hogy már mennyit értek el a telóval milyen kis idő alatt... mellesleg van már megoldás is ami jó is armre csak fizetősexagear... és nem nem lehet levadászni sem internetről, legalábbis nekem nem sikerült
-
MoRT2195
tag
válasz
tomee007007 #21464 üzenetére
Room-okat végigvittem már. iOS-re már megjelent a 3. rész, hamarosan Androidra is jön, nagyon várom már.
Cogs-ot majd megnézem, nem tűnik rossznak.Saccco: A Winter Fugitives jónak tűnik, ezt én is megnézem.
-
KisApám
addikt
válasz
tomee007007 #21376 üzenetére
Ehhez kell netes kapcsolat a játékhoz?
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #21266 üzenetére
Igen, igen. Szerencsére még a GTA SA időkből lett amcsi címem.
-
beloadjoker
őstag
válasz
tomee007007 #21263 üzenetére
Köszi és ezt hogy is érem el androidon?
-
beloadjoker
őstag
válasz
tomee007007 #21259 üzenetére
És ezt hogy lehet beszerezni ilyenkor? Rákerestem amazon appban de ott 12$-t ír
-
maggi1886076
addikt
válasz
Nem tudom telepíteni. Azt írja, hogy a my apps között van, de az underground appban nem találom ezt a menü pontot sehol sem.
-
Delerium
senior tag
válasz
Nemrég néztem, hogy be kellene szerezni, vártam is valami akciót. Köszi Amazon
-
norbert1998
nagyúr
válasz
tomee007007 #21229 üzenetére
29. Teljesen a jó út. A SÖTÉT OLDALT, PONT A BANNTÓL VALÓ FÉLELEM MIATT, EGY MÁSIK KARAKTERREL CSINÁLTAM.
FENE, Véletlen volt
-
Amur
addikt
válasz
tomee007007 #21224 üzenetére
köszi, meg is vettem, pláne hogy a gameplay videó amit találtam róla szintén azt támasztotta alá hogy must have!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tomee007007 #21155 üzenetére
Hát igazából szerintem nem olyan. Én nem hasaltam el tőle.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tomee007007 #21140 üzenetére
Ebben a stílusban nekem ez a kedvenc: iBomber Defense
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tomee007007 #20972 üzenetére
Azt nem tudom...lehet megveszem, kipróbálom , aztán visszatérítem az árát ha nem jó a port.
-
felixo
őstag
válasz
tomee007007 #20812 üzenetére
Én is kipróbáltam, igaz androidon ( valami kiszivárgott verzió). Nekem tetszik a játék.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
tomee007007 #20774 üzenetére
van ingyenes változata, ott ki tudod próbálni
-
beloadjoker
őstag
válasz
tomee007007 #20718 üzenetére
És tényleg, köszi
-
beloadjoker
őstag
válasz
tomee007007 #20716 üzenetére
Köszi, és am ezt hogy használod? pl afőoldalon nincs se az nfs se a fentebb linkelt 3 game, visszalapoztam párat ott sincsenek, most wanted fülnél sem
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #20677 üzenetére
Köszönöm előre is!
-
Viktor77
titán
válasz
tomee007007 #20666 üzenetére
Így reklámozzák a Pirate-ot, ami viszont hosszabbnak néz ki.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #20666 üzenetére
Pont azért se gondolkoztam rajta, mert baromi rövid az alap.
-
Zol77
aktív tag
válasz
tomee007007 #19791 üzenetére
Ezt nem értem. Két napja "vettem" meg az appokat az Underground appon belül, igaz csak egyet próbáltam ki (War Escape) , de az működött. Most kíváncsiságból megnéztem a szintén aznap vett Aralon-t , rányomok,hogy install,és már tölti is, és működik. Kipróbáltam még a Samurai II-t, az is települ,és megy szépen.
Innentől kezdve passz. -
fasirTTT
őstag
válasz
tomee007007 #19519 üzenetére
megtaláltam a mentéseket és mükszenek is
-
fasirTTT
őstag
válasz
tomee007007 #19510 üzenetére
Ubi
-
válasz
tomee007007 #18927 üzenetére
Akarod mondani "gyakoribbak".
Én is kattanok egyet valahol belül, mikor látom, hogy végre kijön egy királyul festő játék android-ra és aztán nézem, hogy Tegra kell neki... -
Saccco
nagyúr
válasz
tomee007007 #18720 üzenetére
A fejlesztő adja meg a kompatibilis típusokat. A Note 2 3G és LTE nem azonos számon futott, N7100 és N7105, bizonyos szempontból két teljesen különböző modell, így simán előfordulhat, hogy az egyikkel kompatibilis a másikkal nem. (Root hozzáféréssel meg lehet kerülni a dolgot a build.prop átírásával. Akár az is megoldható, hogy a Play például egy S6-nak nézze az akármilyen kínai telefont.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest