-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
válasz
v_angelus #9149 üzenetére
Hát én se örülök az F2P váltásnak, 10 perc után szólt, hogy várjak vagy fizessek... Ilyenkor miért nem lehet végleg kikapcsolni ezt a "feature-t" egy egyszeri összeg leperkálásával? Mert bizisten kifizetném. Egyébként Hayday reklámot is adott be, amit nem tudtam skippelni, juhé
Ilyen "szolgáltatásért" biztos nem fogok rendszeresen fizetni. De ők tudják...
A PvZ2-re se költöttem egy forintot se (nem is tervezem). Ott egyébként a 4. világgal bejött a Zen Garden, de nem ám úgy, mint az első részben, hogy szépen gyarapíthatod a növénygyűjteményed, hanem ha szerzel egy növényt, és felneveled, akkor egy alkalommal az a konkrét növény felturbózott lesz a következő pályán (pl. minden napraforgó ültetéskor ad asszem 200 pénzt - a többi növényt még nem próbáltam). Ami mondjuk nem rossz, csak ha igénybe vesszük a felturbózást, eltűnik végleg a zen gardenből. Ráadásul eredetileg csak 6 helyet kapsz a növényeknek, amit bővíthetsz gyémántokért (ahogy a növények növekedési üteme is serkenthető gyémántokkal). Ezeket nagy ritkán pályákon összeszedve lehet szerezni, vagy jó pénzért venni. Ja, és ez még nem lenne akkora baj, de mikor kiléptem, 3 növényem is várt további locsolásra, és mivel mindnek más időtartam kellett, hogy megnőjön, mindről egyesével kaptam értesítést, hogy lépjek be újra és locsoljam meg. Ezzel a lendülettel kapcsolom ki az értesítéseket ennél a játéknál. A 4. világ egyébként nem rossz, csak ez a sok idiótaság elveszi az ember kedvét.
-
-
-
darkmore
tag
válasz
v_angelus #8243 üzenetére
Persze simán, de kb. 2 hét tuti lesz.
Én is nézegettem már egy ideje őket, már az agyamra megy, hogy a return to castle wolfensteint nem tudom normálisan irányítani, meg a két hüvelykujjam kitakarja a 4.3 képernyő 60%-át...
Valamint a SNES Super Star Wars szériát is végig akarom már tolni rendes gombokkal.
Erre raktak végre normálisnak tűnő analóg karokat, meg L2/R2 is van rajta, bármilyen nyomi megoldással is -
Sirpi
senior tag
válasz
v_angelus #5677 üzenetére
Először én is azt hittem, aztán láttam, hogy vásárlásnál keychain-ként hivatkozik rá, szóval sejtettem, hogy több kulcsot tartalmaz (gondolom a 3 kulcsot a FB miatt találták ki, hogy több embert kelljen bevonni). Bár szerintem valamelyik következő frissítésben is tuti lesz valamilyen kötelezően megvásárolandó dolog, ha tovább akarsz menni.
Egyébként a mai Mystery duck epic fail volt: 50 pálya látszik, de a 45. után van egy deszkapalánk, ami nem enged tovább, "More coming soon" felirattal. Emiatt a 46. pálya nem is indítható, persze a Mystery duck ott várakozik rajta, így apróbb nehézségekbe ütközik elindítani
-
Balinov
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged