- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz tomee007007 #10593 üzenetére
Akkor felejtős... Pedig minden téren kivitelezhető lenne.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
eastone1
senior tag
Igzán jöhetne a civilization androidra is.
-
air
nagyúr
válasz Tidzsimon #10587 üzenetére
Nagyon sok mindent nem lehet az iskolában megtanítani. Fontos a családi háttér. Ott kezd az ember szocializálódni. Ha ott rossz mintát lát a gyerek, akkor az iskola már nem tudja kinevelni belőle. Sőt, a szülők szerint az iskola ne neveljen, csak oktasson. Harmatgyenge ez a társadalom. Sajnos.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
citkar
addikt
válasz Delerium #10575 üzenetére
Szerintem ez nem hungarikum, van ilyen máshol is, bár meglehet, hogy a mértékkel/mennyiséggel "előkelő" helyet foglalunk el.
Ilyenkor felmerül bennem - azontúl, hogy kiöntötte magából, feltételezésem szerint a dühéből adódó gondolatait - , mit hisz: jó ez bárkinek (rajta kívül), előrébb lehet valaki, aki elolvassa, ki a rák kíváncsi erre?(#10584) icemad:
Köszi, ez egész jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Amazonon ingyenes a Warfare Nations.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
jozso1989
őstag
válasz aizen92 #10580 üzenetére
Ezeken én is szoktam fogni a fejem... "galaxy minin akad, szar játék" és társai... -_-
Mégis mit várnak? Többe kerül a játék (még ha IAP akkor is), mint a telefon...
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
air
nagyúr
válasz aizen92 #10580 üzenetére
Szabatosan, nem szavatosan. De értjük. Egyébként nem a 40+-os korosztállyal van a baj, szerintem, mert ők (mi) még "rendszerben" szocializálódtak, nem ebben a nagy szabadságban. Inkább a max. 30 éves korosztály az, aki azt gondolja, hogy "na, ő most majd jól megmutatja, és megváltja a világot". De előbb-utóbb rá kell jönniük, hogy amit szabadságnak gondolnak, az csak úgy igaz, hogy "szabad" országban azt csinálhatnak, amit szabad.
-
aizen92
addikt
válasz Maxtreme #10579 üzenetére
A legnagyobb probléma ott van, hogy nem a 10-12 évesek hanem a 18-25 körüli és 40+osok öntik magukból a fertőt, "mer' há' ami nem megyen az agyon marketingelt csamcsung csudatelefonomon, az fos he' "
Magyar valóság.De már megint elindítottunk egy off folyamot én itt le is zárom a részemről, mert nagyon érzékeny/érzékenyen érint a téma és lehet kitiltást kapnék ha kicsit szavatosabban leírnám a véleményemet ezen honfitársainkról és a magyar kulturális/gazdasági fejlődésben betöltött szerepükről
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
air
nagyúr
válasz Delerium #10575 üzenetére
Nincs ezen mit csodálkozni. Ilyenek vagyunk. És ez sajnos nem a kisebbség, hanem vastagon a többség. Ott, ahol úgy várják el az oktatási szint növekedését és a diákok teljesítményének emelkedését, hogy közben folyamatosan vonják ki a pénzt az oktatásból, ott ilyen minőségű "végtermék" készül. 98 óta dolgozom felsőoktatási intézményben. A költségvetési támogatás minden évben úgy néz ki, hogy az előző évi támogatás - x%. x értéke kezdetben 5-10 volt, ma ott tartunk, hogy 25-30. Ez nem csak a mostani ciklusra jellemző, 2002-2010-ig is így volt, de a zelmúltnégyévben volt a legbrutálisabb. Tehát fejlődünk, csakhogy vissza. 2-3 éve megtudhattuk, hogy a recesszió is növekedés, csak negatív előjellel.
-
Delerium
senior tag
Playen bogarászva mindig talál az ember pár zseniálisan megfogalmazott véleményt alkalmazásokról, játékokról. Ebből tanulnak a fejlesztők
Csodás[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
myk74
senior tag
Még mindig keresem a régi symbianos n-gage "Hooked on Creatures of the Deep"horgász játékhoz legjobban hasonlító androidos játékot.Ha tudtok ajánlani valamit helyette azt megköszönöm.
Nincs kéz Nincs csoki!
-
saelin
veterán
Egy ismerősöm ajánlotta EZT a játékot. Engem a régi számítógépes Tortugára emlékeztet. Nincs túlbonyolítva. Egy kalóz hajó kapitánya vagyunk és kalózkodunk, kincset keresünk, lootolunk, majd eladunk. A befolyt pénzből új hajótípust vehetünk, amit fejleszthetünk is. Kapunk xpt és skilleket. Egész jó.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
Srácok, túl sok az offtopik! Ha nézetletérésetek van, privátban rendezzétek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
citkar
addikt
válasz #53932800 #10569 üzenetére
Abban igazad van, hogy nem minden laptopba érdemes venni SSD-t, én csupán feltételeztem azt amit írtam, de egy rossz szót nem írtam arra az esetre, ha mégse futja erre valakinek, vagy szimplán nem akar venni, mert számára szükségtelen. Egyszerűen csomóan félreértik, hogy csupán megjegyeztem a lassú bootolás orvosolható és nem elérhetetlen áron (bár ez kétségtelen, hogy relatív).
(#10570) pigster:
Igazad van, sorry. Elkapott a hév.
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
Amazon cuccok ne jöjjenek ide, SSD témakör persze igen. Hm...
-
törölt tag
válasz citkar #10568 üzenetére
"És nem hiszem, hogy durva dolog azt feltételezni, hogy akinek van egy laptopja és egy tabletje, annak nincs pénze kajára, netalán (ha szükségét látja) ki tud fizetni 17 ezer forintot egy hardware-re."
Szerinem ez hülyeség, mert van pl. egy 10 éves laptopja és most össze gyűjtött nagy nehezen 35 e Ft-ot és vett belőle egy használt tabletet,lehet hogy maradt kajára pénze de ilyen SSD-re nincs hirtelen 17e Ft-ja...
Én itt abba hagytam,nagyon off ez már
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Elég rosszul feltételezel bármit is, nem is sejted mennyit dolgozom és hogy anyagilag mennyire nem segítettek a szüleim, de biztos magadból indulsz ki, hogy ha az az első gondolatod, hogy mindenki (pl én) mástól kap bármit is. Örülök, hogy nálad ez általános, de nálam nem.
Kicsit gondold át, talán olvastál olyat, hogy bármilyen negatív jelzőt tettem volna, arra aki nem veszi meg? Mert bizony nem tettem ilyet, így teljesen alaptalan dolgokat állítasz te is.
Kár volt úgy hozzászólnod, hogy gőzöd sincs milyen felelősségteljes a munkám és sokat dolgozom, de hát, te nyilván mindent jobban tudsz, mint én.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz citkar #10565 üzenetére
"És nem hiszem, hogy durva dolog azt feltételezni, hogy akinek van egy laptopja és egy tabletje, annak nincs pénze kajára, netalán (ha szükségét látja) ki tud fizetni 17 ezer forintot egy hardware-re."
Szerintem most fejezd be, mert nem tudhatod, hogy kinek mire van pénze. Lehet, hogy neked apuka meg anyuka ad 17 ezret SSD-re, de van, aki megdolgozik érte. Ki tudja, hogy meddig gyűjtögetett a laptopra, tabletre, stb. Na meg azt se tudhatod, hogy hány éves már az a laptop... -
citkar
addikt
válasz jozso1989 #10563 üzenetére
Az írni tudó ember olvasson is, mert nem szóltam le senkit, hogy nincs 17 ezre, ez csak a te agyszüleményed, magyarázd meg te magadnak
De mivel én rendes vagyok, ismét segítek, mint az évezredekkel, figyelj csak:
(#10554) raziel01:
"Normális SSD a laptop árának a fele. "Erre én:
"Egy normális, 120 GB-s SSD 17ezer körül van (legalább egy év) garival."
"amit nem akar az ember, azt nem kell megvenni,"
És nem hiszem, hogy durva dolog azt feltételezni, hogy akinek van egy laptopja és egy tabletje, annak nincs pénze kajára, netalán (ha szükségét látja) ki tud fizetni 17 ezer forintot egy hardware-re.Aki ebbe belelátja, hogy én leszóltam bárkit is, az magában keresse a hibát, csupán helyesbítettem, mert egy mai laptop 100 ezer nagyságában kapható, míg egy SSD nem, hogy a felébe, de 20%-ba se! Amit valószínűleg a hozzászóló is tudott, csak konkretizáltam egy SSD árát. Ebből nem is volt senkinek semmi baja, amíg te meg nem jelentél és rávetítetted a negatív gondolataidat és a valóságtól távol álló dolgokat kreáltál.
-
addikt
válasz tomee007007 #10556 üzenetére
Nem.
-
saelin
veterán
válasz Delerium #10559 üzenetére
Lehet nem igényelek nagy teljesítményt pc fronton, de azért 120k...
Egy ASUS x550cc-m van 750-es SATA-val, nem túl gyors, de legalább csendes. Mikor vettem választhattam volna, hogy ssd-t rakjanak bele. Ez plusz 20k-ba került volna (ha jól emlékszem), úgyhogy tényleg nem drága. De a 750gb több, mint a 120gb. Nekem fontosabb volt a nagy tárhely, és inkább lemondtam a sebesség érzetéről. Viszont azóta már pakoltam bele 8 gb memóriát, de ssd-re még csak nem is gondoltam."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
citkar
addikt
válasz jozso1989 #10558 üzenetére
Nem mondtam, hogy vennie kell, de ha akad pénz laptopra, tabletre stb, egy elfogadható SSD biztos nem az ételtől venné el a pénzt, persze, amit nem akar az ember, azt nem kell megvenni, de ne mondjon butaságot, hogy a laptop árának a felébe kerül(ne), mert sokkal olcsóbb.
Te lemaradtál az ezredfordulóról? Második-harmadik évezred, ezredforduló....tudod, ezt általános iskolában is tanították. Bár említetted az óvodát, az ottani gyerekek nem tudhatják Segítek, te a második évezredben születtél, a mai nap pedig a harmadik évezredben vagyunk, nem hittem volna, hogy írni tudó embernek ezt még magyarázni kell#10559) Delerium :
"vesz egy laptopot mondjuk 120e Ft-ért abban aligha van"
Épp ezért említettem, ha csupán ez a baj, hogy sokáig bootol, ez a megoldás. Ha mást is említett volna problémának nem hozol fel, de ez könnyen orvosolható.
Sokan nincsenek tisztában az árával és előnyével, ugyanis már elérhető árban mozog és bizony ésszerűen alkalmazva nagyon is sokat gyorsít egy laptopon.[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz citkar #10553 üzenetére
A nagy átlagnak azért nem rohangál SSD a gépében, vesz egy laptopot mondjuk 120e Ft-ért abban aligha van. A telefon meg általában mindig ott van a zsebben, bekapcsolva. Tab meg az éjjeliszekrényen, mert este azon filmezett vagy valami. Azt csak feloldja és már böngészhet is.
"I fight for the Users"
-
jozso1989
őstag
válasz citkar #10557 üzenetére
Mondjuk lehet épp nincs 17 ezre egy SSD-re (nekem sincs, nem is érdekel, igazából pár héttel ezelőttig nem is tudtam, mire jó), vagy épp lesz*ja. Amúgy laptop csak pár évtizede létezik, nem évezrede. Eléggé óvodás szint ezért leszólni valakit.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
addikt
Akkor nem vagyok ezzel egyedül.
Valahol gondoltam is mondjuk.Fps fronton nagyon is jól elvagyok mostanában Dead Trigger 2-vel, meg autós téren is az Asphalt 8-al 5.2"-on.
Nem semmi, hogy ilyen minőségű játékokat lehet már ilyeneket játszani, bárhol.Tényleg, volt néhány hozzászólással korábban szó az NFS: MW-ről. Vakaki ismer esetleg ehhez tuti játékállás kimentő módszert?
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz fery02 #10547 üzenetére
A gépet csak ritkán kapcsolom be, néha egy játékra, néha youtube-ra. A fórumozást tabletről vagy telefonról végzem, ezért a gépet be sem kapcsolnám (notebookom van)... mire az bebootol, addig elolvasom és megírom amit kell tabon.
Játékra én konzolt használok már évek óta. Miben van rá ami PCre is, ami meg nem az ált. nem is érdekel vagy majd akciósan beszerzem valamikor. PC fiókban, tablet/telefon mindig asztalon és mindig tettre kész. Kényelmesebb.
-
addikt
Van közületek, aki korábban teljesen PC kocka volt és mára már az érintőképernyős kütyük világában szinte teljesen hanyagolja játékra hőn szeretett PC-jét és már csak szinte ezeken a telókon, tabokon játszik?
Rám elg jellemző mostanában.
-
F-ECT$
titán
válasz aizen92 #10530 üzenetére
Btw én eltöltöttem az RR3-mal már több, mint 100 órát, de ez nem farmolás volt, hanem folyamatos haladás. Az ehhez szükséges Goldot meg khm, beszereztem. Ha nem így tettem volna, akkor is bele lehetne tolni 10-20 órát, de ott egy olyan fal jön szembe, amit csak 100-200e Ft-tal (!) lehet csak átugrani.
Dive ever, work never.
-
Kalandjátékhoz még mehet szerintem bármelyik Broken Sword is. Meg a Machinarium.
Ha gondolkodós puzzle-t is szeretnél kipróbálni, akkor ajánlom a Room 1 és 2 játékokat.
-
saelin
veterán
Kalandjáték:
Yesterday.
Dragons Lair 1-2
Space AceRPG:
Bards Tale
TOI: Fallen Knight (elég rétegjáték)
Final Fantasyk
Iesabel (inkább hack&slash)Stratégia:
Autumn Dynasty
Star Command
M&M Clash of Heroes
World of Genesis
Dune 2Ezeket mind ajánlom. Főleg a dune-t!
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz tomee007007 #10539 üzenetére
Nekem lejött szépen, bár én a coinok miatt már egy ideje átállítottam a címem USA-ba.
-
MODERÁTOR
RPG:
Pixel Dungeon
Age of Pirates RPG
Andor's Tail
Arcane Quest
Cyber Knights RPG
Cyberlords Arcology
Dungelot
Dungeon Ascendance
Dungeon Village
Heroes of Steel RPG Elite
Kingturn RPG
Knights of Pen & Paper
Mighty Dungeons (talán a legjobb)
Star Traders RPG
Symphony of Eternity, ill. a többi Kemco RPGPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
aizen92
addikt
Reaper kaszabolós kalandjáték, rpg elemekkel! Szerintem nagyon szép és a zenék is jók!
Level 10 után viszont fizetni kell, de szerintem nagyon megéri! Úgyis meglátod 10 szint után megéri-e megvennivan aki kifullad 10 szint előtt, szerintem ez egész jó üzletpolitika. pl. mint a Badlandnél.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
MODERÁTOR
Rock Bandits - Adventure Time a mai ingyenes amazon játék.
(#10532) fps8:
Stratégia:
Rebirth of Fortune 2
Strategy & Tactics sorozat (WW II, USSR vs USA, Medieval Wars)
Uniwar
Total War Battles: Shogun
Great Little/Big Wargame
Templar Assault
Slay
Greed Corp[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
Galaxy Note 3-ra ajánljatok jóféle (élvezhető) kalandjátékot, stratégiát, és szerepjátékot.
Lehetőleg offline kéne..."War... war never changes"
-
saelin
veterán
válasz hodostamas #10526 üzenetére
Lehet velem van a baj, de nem tudom elképzelni mi lehet abban jó, hogy egy tök üres pályán "driftelsz". Nálam az autós játék ott kezdődik, amikor versenyezni kell. Hiába szép, ha üres.
-
aizen92
addikt
válasz F-ECT$ #10529 üzenetére
én erre próbáltam rávilágítani, de ismerve mennyire elfogult, te fejedet is le fogja tépni, hogy az imádott RR3 nem ilyen, nem kötelez rá senki, hogy megvedd.
Igen, nem kötelez rá senki, de ha normál gearekkel és kocsikkal akarsz játszani, egy mobilos játéknál nem fogsz több tucat órát farmolni. Akkor azt már inkább PC-n tenném meg. Mivel egy mobilos játék nem a 100 óra gameplayről szól. Főleg nem egy autós """""""""""""szimulátor"""""""""""""-nál.
Ez én így látom. Lehet vitatkozni vele, de nekem ilyenek az igényeim. bocs."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
F-ECT$
titán
5+1 féle IAP van meglátásom szerint:
1. A játék teljesen jól végigjátszható nélküle, az IAP nem is segít ebben, csak olyan dolgokat lehet venni, amitől pl jobban néz ki a karakter, stb.
2. A játék teljesen jól végigjátszható nélküle, az IAP-pal olyan dolgokat lehet venni, amik segítik az előrehaladást, de amiket a játékban is meg tudsz szerezni.
3. A játék teljesen jól végigjátszható nélküle, az IAP-pal olyan dolgokat lehet venni, amik segítik az előrehaladást, és amiket a játékban már nem vagy csak nagyon korlátozottan tudsz megszerezni.
4. A játék csak iszonyat farmolással játszható végig, de egy nagyobb, egyszeri IAP után végigtolható.
5. A játék csak IAP-pal játszható végig, a költésre nincs felső határ.+1. A játékban konkrét tartalmak (egyes fejezetek) csak IAP-pal elérhetőek.
Sajnos az RR3 az 5-ös kategóriába esik, mert R$-t még csak-csak szerzel eleget, de a Gold az tuti nem jön annyi, mint amennyi csak a kocsik fejlesztéséhez kell. (Most nem beszélek arról, hogy Gold-dal gyorsítod az Upgrade-et vagy a Repair-t.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
válasz tomee007007 #10524 üzenetére
4 féle irányítási lehetőség van benne, szerintem mindenki megtalálja a megfelelőt. Én úgy állítottam be, hogy a képernyő két széle az irányváltás, az alja meg a nitro. Mivel kanyarodásnál automatán lassít a kocsi, nekem így a legkényelmesebb. A fizika egész jó benne, frankón lehet csapatni a kocsi farát, a multiplayer rész is szuper. Szerintem megéri az árát, bár én régebben vettem, akcióban 60 forint volt. Azt talán fontos megjegyezni, hogy telepítés után az első indítás kicsit lassú, mert akkor bontja ki a pályákat, zenéket, kocsikat, stb., de utána már nem kell várni ilyenekre.
-
maroskah
aktív tag
válasz tomee007007 #10524 üzenetére
Szerintem nagyon jó.
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
Nem tudom volt e már, de autóversenyzősből nekem a Mini Motor Racing is nagyon tetszik. Kicsit gyerekes kinézetű játék, de nagyon szórakoztató. Gyengébb telefonokon is szépen fut. Próbáljátok ki.
-
saelin
veterán
Ott akár egyszerre négyet is. A két ravasz + egy gomb + egy iránygomb. De ennyit még sosem kelett nyomnom egyszerre.
Más
Injustice-ban hogyan vagy mikortól lehet egy kártyát promotálni? A játék helpje szerint két ugyanolyan lapot kell összekombinálni, de én nem találom a promote gombot. Hozzáteszem, hogy tegnap este kezdtem... nagyon kezdő vagyok.
Egyébként IAP nélkül meddig játszható?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Mózes
aktív tag
Kinek mi tetszik. Nálam a Most Wanted viszi a prímet. Nincs benne IAP, szép a grafikája és hozza azt a szintet, amit én egy androidos, versenyzős játéktól elvárok. Hozzá tenném még, hogy egyetlen hibával se találkoztam játék közben, míg az rr3 folyamatosan kidobott 10 percenként.
-
saelin
veterán
válasz hodostamas #10515 üzenetére
"Original engine sound." ... "Real drifting simulator."
Jólvan, most jót röhögtem. Moderátor úrnak teljesen igaza van, mobilra szimulátort nem lehet készíteni. Egyszerre csak két gombot lehet nyomni a kijelzőn (ugyebár két hüvelykujj leledzik a kezeinken), és egy szimulátornak ennél több funkcióigombra van szüksége. Gáz, kuplung (túl realisztikus?), fék, váltó gombok, nitro (?), és a két irány gomb, amivel kormányozni lehet. Azt meg nem mondja senki, hogy a kontrollerrel... elhanyagolható azon játékok és játékosok száma, akik nem kijelzőt tapogatva játszanak. A sim és árkád közti külömbség itt csak annyi, hogy hogy tálalják. Pl az Airbone repkedése, már árkádosnak számít, míg a rr3 körbe-körbe kocsikázása sim. No shit: Mindkettőnek árkád az irányítása és a kocsik fizikája is!
Flyme
[link] Rally, de olcsón.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
veterán
válasz fery02 #10507 üzenetére
Ez nem play áruház topik, szerintem bőven elfér itt az amazon.
Ami számomra lényegtelen azt átugrom, ahogy más is írta.
Szálljunk már le erről a témáról.air: Amugy is azt írta, hogy nem baj ha fizetős.
Tehát nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Árnyékos sarok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bitcoin topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest