- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fery02 #40037 üzenetére
A Quell-re rákeresve ott van iOS store-ban(2020-ban frissült utoljára) de lehet nem telepíthető a legújabb rendszerre bár az fura lenne mert pont iPhone az ahol nagyon sokáig megkapják a rendszerfrissítéseket a régebbi készülékek is. Amúgy ez az egész csak azt erősíti meg, hogy nem birtoklod hanem bérled a szoftvert. Tulajdonképpen nem elvették amit megvettem hanem megszüntették a bérleti jogom. Sajnos erről nagyon kevés szó esik pedig a Steam is tisztázta, hogy a játék nem a tied hanem bérled. A GOG viszont szintén tisztázta, hogy náluk birtoklod a játékot nem pedig bérled. Csak a GOG-ból vennék játékot ha vásárolnék manapság.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
fery02 #39909 üzenetére
Hali!
Én egész sokat játszom vele, de konti nélkül és androidon.
Az első pontodat nem tapasztalom, hacsak nem túlzol benne masszívan. Mert nyilván ez egy árkád játék, lökdösődünk egymással, van, hogy épp én kerülök a f@rok rosszabbik végére, de ez van. Olykor még én lökök ki mást, de extrémnek semmiképp sem érzem.
A második pont mindenkinél így van. Tehát ha te resetelsz, akkor mások számára te "áthatolható" vagy, tehát ő nem száll el, hanem csak átszáguld rajtad, míg a saját oldaladról pedig megszívod és kirepülsz a világból. Én sokszor csúcsforgalomban inkább nem resetelek, hanem akár pályán kívül, de próbálok inkább korrigálni.
Szóval szerintem ezeket ne vedd személyesen ellened irányuló fejlesztésnek -
pietrrr
aktív tag
válasz
fery02 #39759 üzenetére
Androidon jött most nemrég egy új autó, Cyclone.
Bár én lehet anno jelentkeztem Beta tesztelői lehetőségre, és lehet azért van nálam, nálad pedig nincs. Mert amúgy másoknál sem láttam annyira elterjedtként, mint a többi autót.Akkor a wreckfest is kontrollerrel ajánlott?
-
válasz
fery02 #39733 üzenetére
Majd mikor friss nyuggerek leszünk asszonnyal, akkor elmegyünk egy ilyen 3 hónaposra, afféle világ körüli utazás. A fotó amit alább linkeltem a tavalyi "kis" kiruccanásunk volt a norvég fjordokba. Telefont is ritkán vettem elő, mert millió látnivaló volt illetve Nikon D750 és gen2-es Tamronokkal egyértelmű, melyiket választja az ember...
-
-
5381
aktív tag
válasz
fery02 #39428 üzenetére
Figyelmetlenül olvastam...
[NFS : Most Wanted] ? -
5381
aktív tag
válasz
fery02 #39422 üzenetére
Nálam a [Horizon chase] a kedvenc. kb olyan, mint a régi játékautomatás autóversenyek.
-
interstate76
addikt
válasz
fery02 #39350 üzenetére
Nem tudom, milyen tokot használsz, de nehezen tudom elképzelni, hogy használhatatlan lenne azzal a kontival, amit linkeltem. Az sem baj, ha vastag, és emiatt kilóg feléd a kontroller síkjából - de nem akarom erőltetni, csak mostanában kaptam rá erre a cuccra, és nagyon bejött (eddig szinte csak TV-re kötött droidos mini PC-n emulátoroztam, azok viszont nem igazán bírták a PS2-es játékokat, így ez utóbbiak eddig kimaradtak).
-
Dilikutya
félisten
válasz
fery02 #39338 üzenetére
Szerintem mind USB-C csatlakozós, nincsen már rögzített kábeles, talán az X360 kontrollere volt az utolsó. D-Pad meg ilyen, legalábbis a gyári Xbox kontrollereken, nekem is ilyen van.
Telefonhoz amúgy csatlakoztathatod Bluetooth-on keresztül is. Úgy biztosan, USB-vel még nem próbáltam. Vezeték nélkül Bluetooth-on csatlakozik PC-re, konzolra is, az adapter, amit lehet hozzá venni PC-re, Bluetooth, ami több kontrollert is kezel. -
fabokf
tag
válasz
fery02 #38868 üzenetére
A droidoson a belső üzenőfal szerint február 13-i a legutolsó frissités...viszont eddig nem láttam Gplay belépést, így a korábbi állásomnak lőttek
Ja és csak annyi àllítható, hogy a másodlagos fegyverek gombjai jobb vagy bal alsó sarokban legyenek...@MikeWazowski azt elfelejtettem írni, h hazai áruházban hiába is keressük továbbra is
-
MikeWazowski
veterán
válasz
fery02 #38861 üzenetére
Relic run: Please note that Cloud Save is not a supported feature. For information on transferring save files please see the FAQ or contact us for help on: http://sqex.to/sgn
A link meg nem működik....
-
Curtain
senior tag
válasz
fery02 #38814 üzenetére
Az első résszel egyet értek de a ground war játékmód a közelében sincs egy battlefield hangulathoz. Oké vannak járművek de a mapok nagyon rosszak (ide csúnyább szót akartam írni
) hozzá szerintem. Annó nagyon sokat bf-eztem pc-n (bf3, bf4) és nagyon vártam a mobilos verziót. Videók alapján pedig jónak tűnt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
fery02 #36814 üzenetére
Maximum 65 ember 10-es klán szinten (alapból 20, minden szintlépés +5 helyet biztosít).
Egyáltalán nem pay to win a játék szerintem, az egyedüli dolog ami a "talán" felé sodor az a fásárolható fegyver xp kártyák, amik felgyorsítják egy fegyver fejlődését, de azt is ad ingyen a játék, meg amúgy is pár óra alatt maxolható egy fegyver.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
fery02 #36086 üzenetére
Nem működik minden játékkal, de nyugodtan kipróbálhatod, semmi kárt nem tudsz okozni, legfeljebb visszamész és kikapcsolod.
Az tény, hogy amelyik játékkal működik az sokkal szebb lesz, eltűnik a pixelesedés szinte teljesen és habár a snapdragon 855 bírja ezt a terhelést, én inkább kikapcsolva hagytam, mert eszi az akksit. Neked kell eldönteni hogy hajlandó vagy e kompromisszumot kötni a szebb megjelenésért.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fery02 #36086 üzenetére
Ez egy lelkes amatőr cikke. A képek következetlen helyeken vannak, és hát a szöveg sem mindig pontos.
"Amennyiben öt koppintás nem volna elegendő, akkor kopogtassunk tovább, mert egyes OEM-ek hét interakciót igényelnek."
Kíváncsi lennék arra, ahol 5 koppintás elég. A hivatalos Android fejlesztői oldal is 7-et ír, és annyi is.
-
válasz
fery02 #36024 üzenetére
Mennyire addiktív? Elég csak alkalmanként ránézni vagy igényli a törődést? Rá lehet kockulni és kell is, különben nem sok autó lesz meg.
IAP mennyire zavaró? Az elején nem, aztán ahogy komolyodik a dolog egyre jobban, végül rájössz, hogy anélkül egy csomó dolog nem fog menni.
Felhőmentés nem tudod van-e benne gondolom ugye? Úgy tudom van. -
Amur
addikt
válasz
fery02 #35778 üzenetére
Néztem a listázhatóságot, vagy az időrend vagy a ritkaság szerinti van. (utóbbi még káoszosabb, mert így azért nagyjából egy játékban szerzett egy kupacban van, mert egyszerre 2-3 játékot tolok max.)
Ha valamelyik érdekel, melyik játékhoz tartozik, kérdezz, mert kiírja ha rámegyek.
(tényleg idiótaság hogy alapból nem)
Az meg pláne hogy profilt nem linkelhetek hogy más is megnézze..
Én azt hittem hogy ha megadom hogy bárki láthatja akkor ugyanazt látja mint én..tévedtem.
Van pedig ebben lehetőség.
Én írtam már google-nak egy elég részletes levelet. Ki lehetne ezt a play-t bontani
"ready player one" szinten.
A lényeg a filmhez hasonló koncepció, egy virtuális hely,a te game room-od,ahol a legfelkapottabb játékokban szerzett trofeáid kirakhatod egy polcra,a játékokban szerzett pénzed elköltheted bútorokra, kiegészítőkre amivel fejleszthető, szépítheted ezt a helyet, ami akár szintet is léphet, és kapsz egy nagyobb, modernebb szobát. Ki lehetne bontani az ötletet. Lényeg hogy tudja figyelni az általunk kiemelt toplistás játékokban elért teljesítményét az adott játékosnak
Nem is értem miért nem valósította meg még senki. Az emberek imádják az ilyesmit.(az e-pénisz mutogatást) Én is imádnám..ha lenne mobilra is valami ilyesmi. Még a Steam is jobban megvalósította ezt a profilos dolgot.. -
Amur
addikt
válasz
fery02 #35751 üzenetére
Ahogy igértem, az elmúlt kb. fél évben szerzett acsijaim kifotózva, pdf-be konvertálva a könnyebb áttekinthetőségért:
google drive link a letöltéshez
Én egyébként 64-es szinten vagyok. Volt olyan játék amit csak azért játszottam már tovább mert az összes acsit ki akartam szedni, de nem vagyok full fanatikus, mert ha nagy frusztrál akkor inkább hagyom azt az utolsó 1-2 beteg acsit.
Viszont mindenképpen hozzáad a játékélményhez, és "újrajászthatósági" faktorhoz a kiszedhető acsik mennyisége, és minősége! (utóbbi talán a legfontosabb, mert a halj meg 50x típusú, a játék céljával szembemenő idióta acsiknak nem sok értelme van..) -
fabokf
tag
válasz
fery02 #35750 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék, mi az a trükk... én 2 évig toltam folyamatosan, aztán nagyon felcseszte az agyam az eventek(szerintem) igazságtalansága, ezért egy évre jegeltem, majd megint beletettem fél évet,mert akadt némi változás az event díjazásban...de sajnos nekem ez se hozta el azt, amit reméltem, így azóta felé se néztem
Nekem amúgy az volt a tapasztalatom, hogy az eventek első 2-3 napját gyerekjáték volt teljesíteni és utána alkatrészt farmolni az event kocsi upgrade-hez/PL szinthez... viszont a 4.nap környékétől kezdve néha már nem volt elég az időlimit az egyes napok közt arra, hogy időben továbblépjek és még farmolhassak is, így mindig az lett a vége, hogy az utolsó napot totális hátrányban kezdtem...egyszer próbáltam meg, hogy mi lesz akkor, ha nekiállok ticketeket venni az összefarmolt aranyon, meg refreshelem a próbálkozásokat, meg minden de még így is hajszál híjja volt annak, hogy sikerült eljutnom a végére...ekkor még arra is hajlandó voltam h 30 napos "bérletet" vegyek, ami ugye naponta adott egy kis mennyiségű aranyat... de ezzel se értem sokat...egyszerűen a végét mindig túlságosan kicentizik és azon az ég adta világon semmi, még az arany elköltése se segít...főleg, ha nem tudod kiforgatni azt az alkatrészt, ami kellene, mert a mázli istennője magasról tojik rádés ezen az se változtatott, hogy most már 3 tierbe sorolták a nyereményeket és az 5.nap után megnyerhetsz egy alap verziót az event kocsiból...attól még a rerun alatt ugyan úgy ki kell maxolnod a többi fejlesztésért... de mondom, ez az én észrevételem, nekem emiatt csalódás maradt a játék...
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #35306 üzenetére
Itt nézelődj, én innen szoktam szemezgetni:
[link]
Elméletileg minden google play játék acsijai megvannak, ha rámész a játék adatlapjára mutatja konkrétan egytől egyig.Azt is hogy hány xp-t ad. Felsorolás alapján szoktam nézni, ahol nagyon sok van olyanokat keresek.200 a kedvenc számom, de ha 100 felett van már megnézem hogy beleillik-e a stílusomba hogy olyan sokáig toljam.
Most nézem, azt is mutatja hogy pl. a 25 acsi az 100ezer xp. -
Amur
addikt
válasz
fery02 #35225 üzenetére
Van mindegyiknek valami speckója. Usain Bolt pl. két boost-ot is tudott vinni.(az nagyon OP volt úgy) Bruce Lee szimplán alapból gyors, illetve mikor ugrik akkor nagyon speckó animációja van..(kungfus ugrás), de utóbbi persze inkább látvány.
A store azóta sem megy..ez gáz.Trafficban régebben próbáltam(évekkel ezelőtt mikor a giro volt lomha az akkori telefonokban), én úgy többet hibáztam mint giroval.
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #35221 üzenetére
usain bolt nekem is eltünt, viszont a megvásárolt Bruce Lee ott figyel.
(lehet usainnal lettek jogi problémáik, és ki kellett venniük..)
A store nekem sem jön be, és a gold,gem valóban elveszlik felhőmentés ide vagy oda..
Az 500 milliós letöltéshez képest eléggé gáz..
Megint sok az új tartalom ahhoz képest mikor utoljára toltam. Igaz elég sok a limitált, vagy pénzért bővíthető pálya..
A restore coin doubler button a store currency fülén alul van(ez emlékezetből mert ugye nekem sem jön most be, tehát vissza fogod tudni állítani ha lesz store)
84/107 acsi van meg nekem.Traffic Racer: mondtam hogy ezek az acsik brutál nehezek a végén..
20/24-en állok egy ideje.
100 előzés 160 felett, 50 és 100 előzés 200 felett és az érd el a 220-at nincs meg. -
Amur
addikt
válasz
fery02 #35210 üzenetére
Én már felhőmentés után toltam, azóta elég sok tartalom került bele, több új témájú pálya.
Én már többször is visszaraktam. Usain bolt nekem is megvan.
Ha a mentést felhő nélkül nem is, de a vásárlásaid vissza kell hogy tudd állítani restore purhase gombbal a beállításokban. Új karakterek is vannak benne. Kedvenceim a vikingek.(van női és férfi verzió is).
Lehet visszarakom én is, megnézem mennyi acsi kell még. Szerintem nekem kevesebb. -
Amur
addikt
válasz
fery02 #35207 üzenetére
Az olyan acsikat utálom én is..(játsz tovább), na meg az olyanokat ami a normál játékmenetben nem hoznál össze, még véletlenül sem. Ha már a játékról szólnak az acsik, akkor a normál játékmenetben teljesíthető legyen könnyen-nehezen-nagyon nehezen, de ne "véletlenül". A másik "kedvencem" amikor a játék céljával ellentétest kell tenni..
pl. halj meg 100x.. -
Amur
addikt
válasz
fery02 #35159 üzenetére
Szuper, én is visszaraktam, beállítottam a felhőmentést, ugyan a mentéseknél csak egyet hoz, de a google minden belépésnél kiírja hogy mentette az állást, gondolom innentől ahhoz köti.
Én egyenlőre az újrakezdés miatt egy astra utánzattal tolom, farmolok az éjszakai pályára és a nissanra, nekem 4 acsi hiányzik. De már fel is raktam a traffic ridert, hogy ha van időm ránézzek ott milyen acsik maradtak ki.(gyanítom ott is maradt pár vadabb) -
Amur
addikt
válasz
fery02 #35127 üzenetére
jól gondolkozol a kocsikkal, én sem maxoltam ki csak azt amivel úgy gondoltam hogy teljesíteni lehet a legtöbb acsit.
Újraraktam a játékot, de most meg a google play-el van baja, valamiért nem jelentkezik be, addig meg gondolom felhőmentés is nuku..De ezt megoldom.Most néztem 100millió letöltés felett tart már a játék..mint egy clash royale. Azért ez durva!
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #35124 üzenetére
Basszus akkor én megint úgy töröltem hogy az nem volt bekapcsolva..
Nekem az alap jött be legjobban, régen az éjszakai pályán toltam, de nem ér annyit,mert több pályát is meg kell venni. a pénzt legjobban egy jó kocsiba érdemes tolni.
Nem vettem duplázót. ránézek erre a cloud save-re, hátha helyi fájl is maradt még és vissza tudom hozni, hogy mentsem és majd ne kezdjem megint elölről ha lesz rá időm! -
tpeter77
addikt
válasz
fery02 #35020 üzenetére
szia!
Igazad van, én olyan játékot keresek, ami ingyenes és a lányom ellen lehet versenyezni.
Ő megy az egyik autóval, én a másikkal, esetleg még mások is vannak a pályán...
ilyet tudtok ajánlani?
Ne kelljen kontroller, csak a telefon döntögetésével lehessen irányítani az autót.pl.
Tetris és Torpedó játékból már létezik olyan, ahol egymás ellen lehet játszani, és ingyenesek.Nagyon tetszik a lánynak, hogy többször győz ő, mint én.
Nem hiszem, hogy pont autós játékból nem létezik ilyen. -
Amur
addikt
válasz
fery02 #34995 üzenetére
Örülök hogy elvoltál vele, én tényleg 2x is adtam neki esélyt, és nem 10 percet játszottam vele(órákat), de nem tudott valamiért megfogni, mindkét alkalommal törlés lett a vége.
Grafikailag tényleg igényes, és az autó és pályaválaszték is jó, de valahogy nem volt benne semmi ami miatt tolni akartam volna tovább.. -
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #34934 üzenetére
Elkalkuláltam a traffic racert...valahogy ugy emlékeztem hogy 3 speed upgrade rakható a kocsikra, de csak kettő...így csak 90 pont lett maxon, ami 210 mérfőld/óra.. a 220-as acsi ezzel így nem kiszedhető..a kövi járgány 475ezer az 90ről indul, de akkor már van 600ezerért 100ról induló..ááh farmolás lesz ezerrel..már így is kiszedtem a 200-as acsikat. csak a 220-asok maradtak..de ez még sok idő lesz a kocsi megszerzése miatt.
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #34916 üzenetére
Teljesen egyetértek, és mivel én közel nem vagyok olyan fanatikus acsi vadász, valószínűleg elengedem a race módhoz kapcsolódó acsikat, főleg azért amit írsz, hihetetlenül frusztrál!
Már induláskor, hiába nyomod rendesen a gázt, úgy elhúznak a gépi játékosok hogy kell 1-2 kanyar mire az utolsót utoléred..A discance modnál nekem is megvan minden acsi amit az eddig megszerzett pályákon,kocsikkal meg lehetett, azok normális keretek között megszerezhetőek. Némelyik kocsival nehezebb, de nem frusztráló mennyiségű probálkozás után, általában közel nem fullos kocsikkal is sikerült, ezzel szemben a race mód fullos kocsikkal sem..
A Traffic Racerrel viszont közeledek a full acsihoz, nemsokára megszerzem azt a kocsit amivel elérhetem a 220 mérföldes sebességhatárt, és az legnehezebb acsik is lehozhatóak.(a jelenlegi járgány maximuma 160 így az előzz le 100 kocsit egy verseny alatt 200 felett acsit nem tudom vele megcsinálni..)
pénzben ezek nagyon durvák. A jelenlegi kocsim 32ezer volt, a kinézett járgány 200ezer,
de lehet lejjebb adok mert van 150k-ért ami sebességben ugyanazt tudja, csak kevésbé jól írányítható..(egy jól sikerült verseny akár 5k is lehet, de az simán van 10perces run, egy átlagos verseny inkább 5-600 pénzt hoz csak..)
Össz 24 acsi van, de jellemző hogy ebből kb. 14 kivételesen ritka kategóriát kapott.
Kell rendesen küzdeni aki itt fullos acsi táblát akar fotózni!
Ajánlom a játékot, mert bár nem mai darab, nem frusztráló, teljesen kiforott mind irányítás, mind játékmechanika terén. Szerintem ez volt mobilra az első ilyen típusú játék("végtelen pályán előzz ki minnél több kocsit"), viszont pénz duplázóval is nagyon grindelős!
A legjobb kocsi 1 millió játékpénz. De azt már felesleges megvenni, hogy kalkuláltam, majd kiderül jól-e a 150k-s járgánnyal is megszerezhetek minden acsit..ha nem az szívás..mert akkor 150k minuszról farmolhatom a kövi járgányt.. sajnos végsebességet nem ír, csak arányokból számolom, mert 65-ös sebességpontja van a mostaninak, amit akarok annak az alapja 80 és fejleszthető 95ig. Ha a 160 a 65 akkor a 95 233 vagyis tudja a 220-at.
Amugy google play játékosszinted hogy áll?
2189 acsinál tartok! -
Amur
addikt
válasz
fery02 #34853 üzenetére
Race módban az első és a 3. pályán minden autóval tudtam nyerni, utána már szenvedtem a bogárhátúval meg a kisbusszal(peggy sue, oliva), (első 6 kocsi van meg, ezek közül nekem a royal amivel még akkor megszereztem minden kupát mikor maxos sem volt, siliciana-val is sima ügy, sőt a voyage(első) kocsi sem vészes. a fentebb írt két kocsival az a gondom hogy minimális fékezésre is óriásit lassulnak, és utána nehezen gyorsulnak vissza, ezért a kisebb kanyarokat motorfékkel próbálom, mikor milyen sikerrel bevenni, csak a 45 vagy nagyobb fokos kanyarokban fékezek, próbálok minél kevesebbet veszteni a lendületből.
Az a négyes pálya rekord brutál jó! Grat hozzá.
utolsó update óta nekem produkál grafikai bugokat. pl a reklám kocka villogó széle látszik csak, vagy a főmenü csak akkor villan fel mikor a tovább gombra tappolok.
Így csak emlékezetből írom hogy a 6 pálya 6 autó vagyis lehetséges 36 race kupából 15 van meg. 12-öt valószínüleg hanyagolni is fogok, mert azzal a két autóval ha beleőszülök sem lesz meg, így még 9 begyüjtésre váró van egyenlőre, de először a distance kupákra megyek rá, abból(próbálom éppen behozni a főmenüt-sikerült!) 34 van meg a nekem lehetséges 36-ból.
A Rubyval kell még az 5-ös, és 6-os pálya, de mivel fullos, csak idő kérdése. 2ezer coin és megvan a kövi pálya, tehát kb. mire begyűjtöm ezt a két kupát. Nem túl sokat toltam mostanában, csökkent a lendület hogy látom nem fogok tudni minden acsit kiszedni..az mindig elveszi a kedvem!
Elő is vettem a traffic racert ami nem mai darab, de van még pár "insane" acsi benne amit ki akarok szedni.(200 feletti sebességgel 80 egymás utáni előzés pl.) -
Amur
addikt
válasz
fery02 #34792 üzenetére
Akkor jó farmolásra a verseny, ha első vagy második tudsz lenni. Ha sokadik akkor karcsú.
Ami még jó hogy a reklámok nézése nincs limitálva.
Ma pl. egész nap ott volt mellettem a telefon mikor a gépen dolgoztam, és 30 mp-enként újra rányomtam a +300 gombra. Összejött pár óra alatt annyi hogy a Ruby-t(6.autó a kis furgon) kimaxoltam.
Acsikból én is mindet ki akarom szedni.
Kupa acsi viszont nálam bugos! 31 distance és 15 race kupám van, ami 46, de nem adta meg a win 40 cups acsit. Azt hittem azért mert csak a distance számít bele(ugye a racing új feature, és lehet nem frissitették be az acsikat), de ahogy visszaemlékszem, pont két verseny kupát toltam gyorsan hogy meglegyen a 30, tehát ott még beleszámolta..
Majd írok nekik szerintem,mert szeretem kiszedni mindet! -
Amur
addikt
válasz
fery02 #34787 üzenetére
Szia!
Én is tolom, sajnos annyi a max kutanként. Az én taktikám eddig az (a 6.pálya és az első 6 autó van meg) hogy kifarmolom a következő pályát, azon megszerzem az összes kupát az összes autóval, akkor kb. meg is van a következő autóra való, és azzal kezdem az első pályát . 1-2 tuninggal az már megy, jön a kövi pálya, közben persze jön pénz, abból húzom tovább.
Ha farmolni kell még kiegészítésnek akkor én a körversenyekre szavazok, ott pár kör alatt annyit tudsz összeszedni a leggyorsabb autóddal, mintha mennél egy jókora szakaszt a distance módban. Oda olyan kocsi jó, ami gyors, de gyenge a fék, a kisebb kanyaroknál csak motorfékezek, mert a gép sokkal hatékonyabban veszi a kanyarokat, csak úgy tudsz előnyt szerezni ha te jóval kevesebbet fékezel. a kisbusz (4.autó?) pl. full alkalmatlan a versenyekre, mert egy pillanatra megnyomott féknél is szinte nullára lassul, ami itt hátrány. -
válasz
fery02 #26561 üzenetére
Sikerült ebben az EcoDriver játékban az alap kocsival megszerezni a "menj 3km-t egy menetben" achi-t. Elég vért vizelő egy dolog, főleg hogy itt legtöbbször semmit sem számít az ember ügyessége, hanem a random generált körülmények tudnak kegyelmezni nagy ritkán az embernek, hogy kapjon kis esélyt.
Például, hogy nem kerülsz olyan helyzetbe, mikor kritikusan le kell lassítanod, mert az újra felgyorsítás itt simán megesz autótól függetlenül negyed egységnyi benzint és elég sokszor tud ilyen helyzet adódni.Szóval ha már eléggé kiismerted a játékot úgy, hogy ritkán halsz meg azért, mert ütközöl, akkor azután a benzin válik olyan ellenségeddé, ami látszólag lehetetlenné teszi, hogy el tudj szenvedni 3 km-t.
Úgy veszem észre, hogy ez a 3 km a többi autóval még szörnyűbb lesz, pedig a végső achi-hoz azokkal is le kellene tudni azt a feladatot... -
assemble
addikt
válasz
fery02 #23702 üzenetére
En eleg sokat probaltam, es nem hiszem h lesz.. Szerintem a nagyon nagy reszet azonnal elvittek, ami miatt kicsit kesobb meg neha elerheto volt nehany darab, az valszeg ilyen sikertelen rendelesek/fizetesek miatt lehetett..
Vicces, h ismeros kb az egesz akcio indulasa utan 2 oraval kapott emailt toluk az akciorol, amikor megkapta, abban a pillanatban rakattintott, es mar el volt fogyva.Illetve amikor a OnePlus 3 megjelenik, az utan logikus lenne ha lenne megint raktaron, mert szerintem elegge nyomni akarjak a VR-t vele, de ugy mar sztem nem ingyen lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest