Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
válasz
dzsidzsas
üzenetére
Úgy tűnik tényleg igazad van.

Idáig jutottam, jobb cuccok nem nagyon esnek már sajnos, és egy-egy felszerelés upgradehez rengeteget kell farmolni pénzt és tárgyakat is. Már könnyen leverem a 2. bosst, Niant is, de ezzel is csak nagyon lassan haladok előre. Pedig tetszik a játék amúgy, nem szívesen hagynám abba, de sajnos nagyon drága az IAP...
-
-
BenHans
addikt
[Fleksy keyboard]-ról valakinek vélemény, tapasztalat?
Kommentek közt nagyon dícsérik, és most 05.30-ig -50% és ha jobb mint a swiftkey vagy a swype ~800HUF-ért akkor megvenném inkább most ezt 441-ért.
-
Flind
senior tag
válasz
BenHans
üzenetére
Ha rootolva van akkor Titanium Backup. Ha nincs, akkor passz.
-
BenHans
addikt
Sziasztok!

Abban kérnék egy kis segítséget hogy a [Frozen Free Fall]-t hogy tudom lementeni majd visszaállítani?
Resetelnem kéne a telefonomat és nem szeretném elölről kezdeni.
Anno más játékokat backupoltam carbonnal de a fájlokat amiket lementett nem tudtam visszaállítani. Ilyen formátumokat mentett: PNG 18kb, NOMEDIA 0kb, AB 12600kb, JSON 1kb ezt anno nem tudtam olyanb helyre visszarakni hogy tudjam folytatni.
A RR3 facebookomba ment pl. A frozenben is be lehet lépni facera, akkor lehet hogy ez is elmenti oda?
És ugyanaz lenne a kérdésem Survival Run-nál is, csak ott nincs face...
Köszi!

-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
james001
üzenetére
Biliárd: Pool Break Pro
-
-
plejik
addikt
Olyan kérdésem van, hogy aki játszik CSR Classic játékkal, annál van füst effekt???..
-
james001
veterán
Valami jó Darts-os és Billiárdos játékot tudtok ajánlani? Ingyenes vagy pénzes,mindegy.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Ennyit csináltam Amazon UK-n: Your Account - Manage Your Kindle, utána baloldalt Country Settings.
Itt átállítottam US-re az országot, és korábban a checkoutnál beállított, valós címet választottam ki a listából.
Ha PC-n vásárolok az App Store-ból, akkor is kiírja már a coin egyenlegemet, és maga az App Store alkalmazás is a telefonon, ahogy megnyitom. -
tboy93
nagyúr
Sziasztok! Tudtok mondani valami jo RPG-t aminek szep grafikaja van a Bard's Tale-en kivul?
-
raziel01
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hát érdekes. Nekem is USA címem van és mégsem engedi Operából se. Valakinek ötlet?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
Ez a kemény: felraktam az Operát, semmilyen beállításhoz nem nyúltam.
Felmentem Amazonra, UK címmel nem engedett vásárolni. Ok.
Beállítottam ezt a US címet:
DANNY WAY
1600 BROADWAY
SEATTLE
WASHINGTON
98122-2411
United StatesÉs tudok vásárolni, coinokat is kaptam. lol.
Ugyanezt megcsináltam már Explorerből, és nem működött a dolog...Ha már egyébként Amazon, arra van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet átverni az App Store-t, vagyis elhitetni vele, hogy pl. a Galaxy S3 mittomén...S5? Kompatibilitás miatt lenne fontos.
A build.prop-ban lévő paraméterek átírása nem működik, csak a Play Store-al...Amazon-t ez nem veri át.
Csak mert mókás, hogy olyan játékok vannak incompatible-nek jelölve Amazonon, amelyeket egyébként röhögve elvisz egy, az enyémnél jóval gyengébb cucc is. -
Heavyrain
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Megvan,miért engedte megvásárolni őket Valószínűleg a Rally mód volt bekapcsolva,amiről el is felejtkeztem.
Ezeket az adatokat adja:
ISP: Opera Mini Proxy
Organization: Opera Mini Proxies
Valamint egy USA (néha Svájci) címet.Ha esetleg mégsem a rally mód volt,akkor kifogytam az ötletekből. (Semmilyen VPN-t/IP Hider-t nem használok.)
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
Én Explorert. Két helyen lehet ugye beállítani lokációt. Az egyik lényegében a delivery address, ami a szállítási-és számlázási cím, ha valamilyen fizikai terméket rendelsz.
A másik pedig az ország a Kindle beállításoknál, ami azt határozza meg, hogy melyik domain-en, milyen devizában látod az árakat, és hogy mi az ami akciós, mi az, ami nem. Mégsem sikerül.
Proxy mögül valahogy biztos össze lehet hozni a dolgot, nem tudom. Megpróbálom először Operával. -
Heavyrain
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ez furcsa...
Magyarországon élek,de Amazon szerint Delaware államban lakok. Operát használok (Turbo kikapcsolva). És mégis engedi vásárolni a fenti termékeket,továbbá a coinokat is megkapom és fel tudom őket használni.
-
Heavyrain
őstag
Out There akciós Amazonon.
Ha másból nem is,a ma ingyen megszerezhető 1000 amazon coinból érdemes megvenni! -
AeSDé Team
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Nálam telepítés után van az 70MB is
(ART-ban)
Ha már ennyire tetszik nekik az UE4, csinálhatnának egy folytatást az Epic Citadel-nek ami kihasználja az új motort és az egyre erősödő IGP-ket, kíváncsi lennék mit tudna kihozni az Adreno 320-ból. Az biztos jobban tetszene mint egy újabb idegörlő nyomkodós madárka. -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Flappy Bird utánzat, Unreal Engine 4 által az Epic Games-től: [link]
-
xenom0rph
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Első benyomás... Rögtön fel is nyomta az agyvizem ,mivel a játék agyba főbe nyomatja a ritka szar uplay rendszerüket ,csatlakozzá kapsz gemet (pár szintig nem cseszeget de utána csak úgy haladhatsz). De értelme van? Nincs b****meg
Reméltem, hogy legalább menti a felhőbe a játékállást, és nyomhatom droidon is útközben, frászt. Amúgy jó lenne.. -
xenom0rph
őstag
Tölthető a Trial Frontier!!!
-
assemble
addikt
-
fasirTTT
őstag
válasz
fasirTTT
üzenetére
áh, ez már pont nem fért bele, de utánanéztem és igen ezaz.
Pontosabban:T-Bone Mendez
|Megbízó: Jizzy| |Jutalom: 5000$ és Respect|
Jizzy üzlettársa T-Bone Mendez elégedetlenségének ad hangsúlyt. Csak 20%-ot kap az üzletből, és épp most raboltak ki egy teherautóját. Jizzy megbízott bennünk, hogy szerezzük meg a szállítmányt. A zsaruk is kivonultak már, a közeli motorral lógjunk meg, utána kövessük a térképen lévő 4 db motorost.
rohadt nehéz, vagy csak béna vagyok

-
fasirTTT
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
nem voltam elég világos srácok, bocsi :d mert ugye több motoros küldi van, de akkor abba a pillanatba nem jutott eszembe más

ez az a küldi mikor a koko-s kocsit vagy pénzszállító, már nem is tudom, kirabolja 4 motoros és mind a 4 másfele megy. most így hirtelen semmit nem tudok bővebbet mondani róla, mert azóta elő se vettem, csak XCOM.
de ha esetleg erre tud valaki megoldást
ui.: azt hiszem Jizzy B-s küldetés. aki a k*rvákat futtatja.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én anno így oldottam meg: az első kanyarnál fel lehet menni bal oldalt egy emelvényre, amin végigmenve a vonat magassága vonalába lehet kerülni. Itt megvártam a vonatot, átugrattam a vonatra és uzival kinyírtam mindegyiket. Kb. harmadjára sikerült.
-
AeSDé Team
őstag
Sosem játszottam vele Xbox-on, nekem az a küldi sem egérrel, sem érintőképernyővel nem okozott túl nagy gondot (1-2 nekifutás azért kellett). Elhiszem hogy analog karral elég vacak célozni, főleg az olyanoknak mint én, akik talán max pár órát ültek konzol előtt, de most a mobilos portról van szó. Ez csak az én véleményem, mindenkinek más a nehéz. Számomra pl. a repülős küldetések tűnnek iszonyat nehéznek érintőkijelzőn, pedig gépen szerettem őket. De nagyon elkanyarodtunk(vagy csak én egyes számban) a témától, eredetileg egy tippet írtam arra hogy hogyan könnyíthettek a vonatos küldin.
-
aizen92
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Köszi szépen!
akkor marad még kívánságlistán. Esetleg, ha lesz egy kis leárazás elcsábulok. 
-
válasz
aizen92
üzenetére
“We are making some more levels, but the reasons we’re doing it are artistic reasons: there are some ideas that we didn’t get to work so didn’t put in there, but which we’d like to see work. There are some other things we’d like to try,” says McFarland.
“The only thing is we presented a complete story in the game, which we don’t want to mess with, so what we don’t really know yet is how we’ll present new levels within that narrative. We don’t want to break it! But there are things we want to explore without destroying that experience.”
Lesz majd, valamikor, valahogy.

-
aizen92
addikt
válasz
jozso1989
üzenetére
Ezt nem lehetne privátban leboxolni? Én rohadtul nem vagyok kíváncsi arra, amit itt leműveltek, mindannyian átestetek a ló túloldalára.
Más: A monuments valley-ban akkor tényleg csak 10 pálya van? Nincs kiírva valami ilyesmi, hogy Coming soon? Jövőben nem várható újabb pálya?
-
Az Oil Rush le van árazva playen.
-
Viktor77
titán
Koncentráljunk a témára, ha kérhetem.
-
assemble
addikt
válasz
jozso1989
üzenetére
Altalanositas. Mondasz 2 random (valoszinuleg jo szarul megirt) peldat, es ezzel szted bizonyitva van, hogy minden 3rd party program igenytelen/szar? Rengeteg 3rd party app van, ami olyan igenyesen meg van csinalva, hogy meg nem mondanad, hogy gyari vagy sem, es en tobbnyire csak ilyeneket hasznalok. Vannak szarul megirt programok, mint minden platformon, senki nem kenyszerit, hogy ezeket hasznald. Nem egy olyan programot lattam, ami lathatoan szebb is, es folyamatosabban is fut (~60 fps), mint ugyanaz ios-en.
saelin: ez is minimum tulzas, illetve tobb ponton kifejezetten santit. Annyi igaz belole, hogy a fix (+eros) hardver miatt konnyebb dolguk van. De peldaul a stabilitasrol beszelve: tobb app crash-et latok ios-en, mint android-on (ez kimutatasok szerint is igy van), tovabba az android-os cuccaim tobb honapig mennek folyamatosan ujraindulas vagy barmi komolyabb hiba nelkul, ios cuccokon sokkal tobb random rebootot latok.
-
air
nagyúr
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Majd megtudod, hogy mi a szívás, ha a ruszki küldetéshez érsz.
Amikor Smoke mögött a motoron hátrafelé kell leszedni a ruszki gengszterek motorjait és autóit.
Ez nekem xboxon sem sikerült. Egyszerűen képtelenség joy-karral célozni. -
Fitzgerald
veterán
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Lehet úgy is, de úgy is, hogy bemész motorral a vonat elé, folyamatosan előtte vagy pár méterrel, Smoke meg szedi őket. Mondjuk így elég körülményes, mert nem látod a vonatot mögötted, csak ha a hátra sasolás gombot nyomod. De akkor meg tuti borultok.
Nekem egyébként legutóbb úgy sikerült, hogy kb. 2 méterrel voltam a vonat előtt, de az oldalán, tehát nem közvetlenül előtte. -
AeSDé Team
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
és K!LLeR (#10171)
Számomra ez volt a játék legidegesítőbb küldetése, anno PC-n is itt akadtam el, naná hogy telefonon sem tudtam megcsinálni. Viszont ennek köszönhetően megtaláltam a megoldást, "csaltam" egy kicsit. Nem kell más, csak egy minimum gangstar skilles AK47.
Amikor a hosszú egyenes részre értek a vonat elé hajtasz annyira, hogy a motorról leszálva kényelmesen be tudd őket célozni, majd amikor közelebb érnek tüzelni kezdesz. Így sikerült első próbálkozásra leszednem a 3-ból 2-t, a maradék egyet elintézte Big Smoke.
A Mission Passed felirat sosem okozott még akkora örömöt
-
saelin
veterán
válasz
jozso1989
üzenetére
Android a mobil világ windowsa, az apple pedig a konzola. Pcre nehezebb optimalizálni, mert egy billió kombinációja van a hw-nek (android is ilyen), de a konzolok csak 2-3 hw variánsból állnak (apple cuccok). Az utóbbira könyebb stabilabb alkalmazást írni, mert észben lehet tartani a hardver változatokat és célzott optimalizálást lehet rajtuk végezni. Két eltérő oldalról közelítik meg ugyan azt a piacot, ez így van rendjén. Az alma stabil, minőségi, de ennek szó szerint ára van. Az android pedig lefed sokfajta igényt, legyen az kijelző méret, hw, akku, vagy akár design... ennek hála (átka) van a rugalmas ár-érték aránya. Az, hogy kinek melyik tetszik, azt egyéne válogatja.
-
jozso1989
őstag
válasz
assemble
üzenetére
Teljesen más a felhasználói élménye egy gyári appnak mint egy 3rd partynak... ott az SMS alkalmazás. egyben betölti az üzeneteket, akadás nélkül működik, villámgyors. Kipróbáltam ezt a handcent SMS-t, mert tetszenek benne a hátterek, meg színek... erre meg szaggat...elég csúnyán... egy 4 magos telefonon, wtf???
vicc. De ugyanez játékoknál is... mai napig nincs androidos telefon, amin akadás nélkül megy az asphalt 8... egy szutyok iphone-on max grafon (ott alapból max.) 60 fps-sel megy, mint egy high-end PC-n. -
jozso1989
őstag
válasz
Oldman2
üzenetére
Te még nem használtál HTC-t akkor. Jó, az akksiidő tény, hogy átlagos, viszont villámgyors, gördülékeny. Sőt, megkockáztatom, hogy előbb betölt akármelyik app HTC-n, mint pl. iPad-en, iPhone-on (más tészta, hogy droidra gányul vannak megírva a 3rd party appok,de a gyáriak tökéletesek).
-
F-ECT$
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nekem mostanában ez az "5 percem van, játsszunk valamit" játékom.
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Én is

-
-
F-ECT$
titán
válasz
Melafoto
üzenetére
Eltelt 3 hónap, így ismét kérdezem, hogy ki hogy áll a pocket mine-nal? Szerintem az előre összeállítható deckek sokat dobtak az élvezhetőségen, jelenleg 3-at használok: artifact találós, pénzcsináló, mélyre fúró. Ezekkel már elértem a lvl 59-et, max mélység 465, max pénz 2114, a kalapács 192-t tud ütni.
-
-
assemble
addikt
válasz
Oldman2
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ez nem volt erv?
Azzal jottel, hogy nem lattal meg olyan cuccot, ami aksiidoben/gordulekenysegben olyan jo vagy jobb lett volna. Valaki ir egyet, amire ez igaz, raadasul fele annyiba kerul, erre azzal (az amugy teljesen szubjektiv) megallapitassal jossz, hogy nem tetszik a kijelzomerete. Hogy jon ez ide? En meg fel tudok sorolni 50 dolgot, ami nem tetszik semelyik iBetus szutyokban.
Amugy ala tudom tamasztani a tobbieket: van nalam is egy ipad, jailbreak-elve sem hasznaltam sokat (amiota a masodik generacios n7 megvan, gyakorlatilag nagyjabol egy porfogo volt), de 1-2 dologra meg jo volt. Jailbreak nelkul gyakorlatilag szo szerint semmire nem jo. Gyakorlatilag poharalatetnek a leghasznosabb most, de annak is nagyon rossz, mert tok nehez es karcolodik. ios7 ota meg az ikonjai is gusztustalanok.
-
-
bAtt001
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
nana ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
tboy93
üzenetére
Nekem volt már többször is "i" cuccom. Teljesen más az én tapasztalatom róluk.
Még egyetlen olyan nem i cuccot nem láttam, ami olyan aksiidőt és olyan gördülékenységet biztosított volna. Tény, hogy drágák, éppen ezért nem tartottam meg őket.
Próbálkoztam az Androidos tablet vonallal is, de eddig mindig oda jutottam, hogy akkor már inkább egy iPad, mint a kínlódás mással.
-
tboy93
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Viszont hulyebiztos cucc, meg aposom is tudja hasznalni

-
-
otoaak
tag
Ehhez hasonló játékot keresek. Lehetőleg olyat ami összetettségben és nehézségben is közelít.

-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor te kivétel vagy.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Érdekes én tudtam vele kb. 1 hónapig játszani úgy, hogy egyszer sem voltam ideges és nem vertem földhöz a telefont. Megjegyzem, teljesen ép vagyok.

-
tboy93
nagyúr
KOTOR-ról tudtok valamit, jön droidra vagy csak iOS-re dobták ki?
-
james001
veterán
Gyönyörű játék volt ez a Monument Valley,de nagyon rövid volt sajnos

-
Amazonon az Inferno+ ingyenes ma, egy nagyon jó, 2 stick shooter.
-
-
Bozek
nagyúr
-
raziel01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nincs ilyen tudtommal.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mármint ilyen pontgyűjtős appokra gondolok, ahol a pontokat be lehet váltani.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Redeemes appokat tudtok mondani? Konkrétan olyanra gondolok, amit play kuponra vagy paypal utalásra lehet beváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motoros topic
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- Mozilla Firefox
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ART-ban)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)