Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
painkillerx
üzenetére
Hiába gyorsabb egy picit a proci, ha 3x annyi pixelt kell számolni.
Ezért hülyeség már a full HD is 5 colon, de pl a G3 már ennél is nagyobb felbontással bír, így szaggatni fog rajta majd 1-2 cucc, ami egy gyengébb telefonon lazán elfut.
-
tomee007007
addikt
válasz
painkillerx
üzenetére
Valószínűleg az Intel procival nincs rendesen optimalizálva a játék.
-
painkillerx
tag
Hello,
a PvZ 2 ennyire hardwer igényes?
Galaxy S2-n simán megy, élvezhető sebességgel. De Galaxy Tab 3 10.1-en (Intel Atom Z2560 Dual-core 1.6 GHz) belassul ha már kicsit több mozgás van a pályán.
Nincs rá valami trükk, hogy jobban fusson? -
Spancho
senior tag
Tudom ,hogy az újabb játékokban már működik ez az automata 'eltüntetés' tök jó ,de a Vice City valamikor 2012 végén jött ki ,akkor még nem tudta ezt az Android

Sebaj ,csak baromkodni szedtem le ,nem életbevágó.
A ROOT-tal meg még várok amíg nem lesz valami olyan ami miatt nagyon kéne.
WP8-ról jöttem ott is elvoltam a rendszer piszkálása nélkül
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Biztos nagyon amatőr kérdése ,de az is vagyok még Android téren

A Vice City-ben el lehet tüntetni valahogy a navigation bar-t Nexus 5-ön ROOT nélkül ?
Nem olyan zavaró ,de úgy kicsit nagyobb lenne a játék
-
icemad
nagyúr
válasz
assemble
üzenetére

KÖSZI!!!
Ezt mennyit toltuk C64-en. Nagyon király játék, próbáljátok ki!
Másik C64-es kedvencem a Nebulus, annak is van droidos verziója: Funny Towers
-
assemble
addikt
-
v_angelus
tag
Frissült a PvZ2: Dark Ages Part 1.
-
eastone1
senior tag
S3 on viszonylag jól fut a tiberium alliance.
-
xenom0rph
őstag
Valaki kérdezte a különbséget a Clash of Clans és a Boom Beach között . Talán az egyik legfontosabb ,hogy a boom beachben nem tudsz klánba csatlakozni. A szigeted védelme csakis a te kezeid között van -nem tudsz kitől kapni jóval magasabb szintű harcost aki védekezne.
-
saelin
veterán
[link]
Videó alapján tetszetős játék, ami kicsit clash of clans sci-fi köntösben és még egy kis plussz. Nézzétek meg a playes videót, nem akarom lelőni a lényeget. Érdemes ránézni. (Habár nem érhető el itthonról, de majd szemmel tartom.) -
plejik
addikt
Valaki játszik a Racing rivals játékkal? Ha igen legyen szíves már tippet adni, hogy lehet benne valahogy normálisan pénzt szerezni?....
-
válasz
bostone
üzenetére
Ismerem és kicsit monoton játéknak tartom, nekem amúgy is a változatosabb, árkádosabb témák jönnek inkább csak be.
Ha szimulátor kell, kocsival járok egyet a városban.
Azzal meg végleg elássa magát nálam a játék, hogy EA, mert biztos van olyan pontja neki, hogy még visszafogottabb fizetéssel is küzdeni kell az előrébb jutásért. -
Delerium
senior tag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Rávettem magam és Amazonról meg is vettem az Out There-t. Kicsit felemás érzéseim vannak. A hangulat nagyon tetszik, a zene is passzol a játékhoz. Egyedül az állandó survival mód nem tetszik, örültem volna ha megszerzett szavak megmaradnak. Összegezve: Nagyon jó játék, leszámítva azt, hogy ha egyszer vége akkor semmi sem marad meg és minden megy az elejéről+ott szivat meg ahol tud, megtámadnak, elveszik az üzemanyag, oxigén.
-
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
A Boom Beach játékról kérdeznék.
Kellenek a gyémántok később valamire, vagy nyugodtan el lehet használni őket?
Köszi! -
bendi806
aktív tag
sziasztok:-)
melyik a legjobb focis jatek szerintetek? -
5381
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Így van. Több óra egy építkezés és egyszerre csak egy dolgot épít a nép. Esetleg még egy fejlesztést tudsz mellette futtatni, amihez nem nyersanyag, hanem csak arany kell. Jelenleg a szomszédaimat nem tudom támadni, mert jóval erősebbek, így csak azokkal a szigetekkel tudok harcolni, amiket elfoglaltak tőlem. Ami tetszik még benne, hogy max nyersanyagot és aranyat visznek tőled, ha megtámadnak, az épületek és az egységek megmaradnak.
-
Flind
senior tag
Azt nem tudom, nekem tiltva vannak a reklámok.
De Hay Dayt is tolják mindenhol (szintén tőlük való játék) hallom másoktól, úgyhogy szerintem a Boom Beachre is ráállnak hamarosan.
Igazából az egyetlen ami visszatart tényleg hogy még elég friss, és sokkal kevesebben használják.(#11157) F-ECT$: Tudom, pont ilyet keresek.
Clash of Clansnál is ez van, nem? -
eastone1
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
El se hiszem, remélem lesz olyan küzdelmes mint a pc s verzió.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Ismeri valaki a Real Drift-et??
-
Flind
senior tag
Sziasztok!
Láttam hogy kijött a várt Boom Beach, aztán kicsit utánanéztem a Clash of Clansnak, és láttam hogy nem csak a fejlesztő egyezik, hanem a játékmenet is hasonló (vagy rosszul gondolom?). Mi a különbség a kettő között? Melyiket érdemes elkezdenem? Ha nincsenek nagy eltérések asszem a Clash of Clans lesz, a (legalábbis Mo.-n) jelentősen nagyobb felhasználói bázis miatt.
Köszi előre is! -
krystman
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi! És amúgy nehezebb mint a GTA, vagy könnyebb?
-
xenom0rph
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
iapiapiapiapiap
-
saelin
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Áh, mámma jól fogok aludni! Már mióta várok egy ilyen droidos stratégiát... Ha nem rontják el iappal, akkor kedvenc lesz.
-
krystman
őstag
Nem tudjátok, hogy mostanában jöne ki valami jó FPS játék? Nova 3 , Modern Combat 3-4, meg ilyesmi lenne jó. Gengster Vegas mennyire jó? Van olyan mint a GTA?
-
james001
veterán
válasz
jozso1989
üzenetére
Tekken 5-ben a Devil Within volt a kedvencem,már annyiszor kijátszottam hogy kívülről fújtam minden titkos helyet,meg ugye összeszedtem az összes tetkót is
Meg szerintem a Tekken 3 force módja azért húzósabb volt,főleg Dr. Boskonovitch a végén. Régi szép idők,néha azért hiányzik a jó öreg PS1-PS2. 
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ómájgád! \o/
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Meghallgatták imáinkat
Csak ne hogy Iapos sz@r legyen... -
Fitzgerald
veterán
Official Civilization játék július 2. után Androidon!
-
Flind
senior tag
Nagyon igényes Puzzle játék. Van belőle egy Lite verzió is kipróbálni, de az még nagyon könnyű, alig van benne pálya. Akinek bejön ez a stílus biztos szeretni fogja.

-
assemble
addikt
-
james001
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Ja értem. Gondolom tele van IAP-al a mobilos verzió.
-
saelin
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Még rosszabb... Nekem már mobilon is elvárás, hogy valaminek jó vagy legalább igényes grafikája legyen. Ez még az utóbbit sem közelíti meg. Megyek inkább eszek valamit... leesett a vércukrom.

-
Amazonon a Virtual Pet Dragon ingyenes ma...
-
saelin
veterán
PS vita pets. Elég jól néz ki.
-
pihus72
csendes tag
Sziasztok,tudnátok ajánlani a townsmen-hez hasonló játékot.Nem hittem volna,hogy így beszippant egy játék,pedig nem vagyok már húszéves(sajnos).:-)
-
Mezcal
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A Real Racing 3 pl tök jól néz ki tabletről tévére vezetve hdmivel.
-
james001
veterán
Hitman GO milyen? Társasjáték vagy miez?

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
No shit comment. Nem azért írtam. Hanem mert sokan úgy reklámozzák a játékaikat Play Store-ban hogy pc meg "console quality visuals".
Valahol igaz is, csak nem mindegy milyen pc, melyik konzol. -
Sirandrish
legenda
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Még isteni szerencse hogy egy PC többet tud mint egy droidos cuccos.
-
Fitzgerald
veterán
Elkezdtem Shadowgun: Deadzone-t meg Dead Trigger 2-t játszani Facebookon.
PC-n látszik a legjobban, hogy azért a legtöbb mobilos játék - nézzenek ki bármilyen jól - jó 10 évvel le van maradva vizuális megjelenítésben a PC-től. Mindkét játék elég jól néz ki telefonon/tableten, ott vannak az élbolyban.
Ez igaz a Real Racing 3-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de egy játékban sem, vagy hajlandó fizetni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Clash of Clansnál is ez van, nem?

Bár néztem közben YT-on több gameplay-t. Hát érdekes,lehet teszek vele egy próbát...