- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Tasker
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski #37464 üzenetére
Nem, semmit nem vettem még. De szerintem nem is lesz rá szükség lehet benne haladni csak idő igényes, meg a kocsikat nem is kell fullra húzni, mert meg lehet csinálni a pályákat. Ha a T6 al is végzek utána jöhet a kocsik kimakszolása, meg majd a többi beszerzése. Ilyenkor érdemes lekezdeni az ilyen játékokat, mert még az elején nem pénzrablós..
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski #37461 üzenetére
Én most T6 ba vagyok már. De klubbhoz csatlakozás nálam nem működik.. :/
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
Az is lehet a gond, hogy a game mód miatt csinálj. Nézd meg ott a teljes kijelzős beállítást vagy valami ilyesmit. Mert ezek szoktak gondot okozni. Nekem 8T-n teljesen jól kirakja teljes képernyőre.
-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski #37429 üzenetére
Hát nem, de ez nem is fps game hanem árkád verseny, más kategória a kettő..
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Én sem értem, ha már ennyit dolgoztak vele, akkor miért nem lehet választani benne, hogy hogyan szeretném irányítani. Mert amúgy nem rossz ez a Project Cars, jó a grafika, tök élvezhető pályák meg versenyek lehetnének, ha Én irányítanám a kocsit, így is el lehet vele szórakozni, de na ...
Amúgy találtam egy elég jó játékot, lehet erre is elő regisztrálni. Vagy is jónak igérkezik.
-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski #35049 üzenetére
3600 Pénz.
-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski #34951 üzenetére
Vannak szerencsések..
-
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Ezzel a játékkal játszik itt valaki?
Ha igen, akkor akinek van kedve esetleg csatlakozhat hozzánk csapatba ha van kedve.
Nincsen semmi komoly elvárás, csak, hogy valamennyire legyen aktív, ne heti 1x játszon vele.iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
Nem tudom volt-e mára. Akit esetleg érdekel, kicsit tovább lett fejlesztve az előző részhez képest. Érdemes medium grafon játszani, nekem high grafika mellett eszméletlen melegedett a telefon.
-
plejik
addikt
válasz
Norbi887 #32385 üzenetére
Root checker-el csekkold hogy rootolt vagy sem. Ha az , akkor fel kell rakni a Magisk progit, abban el tudod rejteni a rootot bizonyos alkalmazások elől , így elvileg fog működni.
-
plejik
addikt
Tudtok anajnalni valami jó építős játékot? Ami nem is annyira penzrablo...
-
plejik
addikt
Egész jó game, a Driftes játékuk is bejön. Eléggé NFS killer gamnek néz ki.
( Hála égnek.
)
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Driftelős, versenyzős, szépgrafikás, elsőre jónak tűnős game.
-
plejik
addikt
válasz
#27441408 #28233 üzenetére
Én minden játékot a google fókommal használom, azért van androidos telefon / -om.
Azzal menti az állásodat, de ha jól emlékszem Face profillal is, bár azt nem szoktam használni, meg Facen se vagyok már vagy 2,5 éve. (szemétdomb reklémhalmaz az egész..
) De maga a játék jó, az online verseny nekem szokott menni nincs vele különösebb gond. Bár néha azért nálam is van olyan, hogy keres és kidob, mert nincsen találat. De ezt leszámítva semmi különös probléma.
-
plejik
addikt
válasz
Heisenberg69 #28227 üzenetére
Sok javítani való van azért még rajta. Én grafikával se vagyok kibékülve, kicsit gyerekes..
-
plejik
addikt
válasz
Heisenberg69 #28222 üzenetére
JA, de ez még szerintem a progi hibája...
-
plejik
addikt
-
-
plejik
addikt
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz
lkksioskdl3 #23671 üzenetére
Amerikai. Anno meg a regisztralasnal is azt hiszem csak külföldi címmel ment.
-
plejik
addikt
válasz
lkksioskdl3 #23667 üzenetére
Nekem mindig azt írja, hogy frissítsek az underground appra, ez megtörtént, eleve azt telepítettem fel , és nem engedi letölteni..
-
plejik
addikt
válasz
#13110016 #23385 üzenetére
Most jött ki a v1.3.1 , itt már érezhetően csökkent a töltési idő az átvezetések között. Talán a végén még használható is lesz, és nem unom el az agyam 2 töltés közbe, viszont az autók kiválasztása még mindig macerás, ezzel csinálhatnának valamit..
-
plejik
addikt
Simán teljesíthető, és eszméletlen hangulatos. Az irányítás pedig szerintem nagyon jó, teljesen jól működik a döntögetős rendszer.
Az utóbbi idők legjobb játéka ebben a stílusban, legalább is szerintem.
Az egyetlen problémám, hogy pénzt azt nehéz benne szerezni. Egy kicsit adhatná jobban is.iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
-
plejik
addikt
Hát skacok ez az NFS NL... Gáz, hogy snapi 810-el 4 giga rammal is ilyen r@tyi...pedig nem lenne rossz a játék... De a grafika teljesen lehúzza az egészet..
-
plejik
addikt
válasz
szkorhetz #20335 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy lehet így kiadni egy játékot. Már nem is tudom mennyi idje fejlesztik, meg próba verziók és mégis képesek ilyet kiadni.. grat EA..
Yayoh
Sokat nem vesztettél vele..[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Na kipróbáltam ezt a Mortal X-et , és nem nagyon tud lekötni, kicsit uncsi, grafika szép, nem laggol stb. Bár sok helyen láttam, hogy panaszkodnak rá , hogy akad keményen.... Ja és elég sok pénzt bele lehetne ebbe is ölni...
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Nem tudom volt-e már. De nem rossz játék.
-
plejik
addikt
válasz
tomee007007 #12885 üzenetére
Hát a videó alapján , nem valami nagy szám..
-
plejik
addikt
Maga a játék nem rossz. Szép grafika, sok tuningolási lehetőség, csak sajnos ebben is borzasztó az IAP..
Ja és a szervizlési idő, sajnos az is elég gáz benne. Pedig ez is olyan játék lehetne, amiért adnék pénzt szívesen, de csak egyszer...mikor megveszem..Ami még rossz benne, az az autók hangja... Elég tré...
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Játszik valaki a Racing Rivals- al?
-
plejik
addikt
Valaki játszik a Racing rivals játékkal? Ha igen legyen szíves már tippet adni, hogy lehet benne valahogy normálisan pénzt szerezni?....
-
plejik
addikt
Olyan kérdésem van, hogy aki játszik CSR Classic játékkal, annál van füst effekt???..
-
plejik
addikt
Aki játszik a csr racing classical, annál van a T5 - ös autónál , hogy 558 as szont fölé nem megy? Hiába fejlesztem mar 3 fejlesztés óta nem valtozott a kocsi semmit.. :S
-
plejik
addikt
válasz
razorka777 #9242 üzenetére
Ez bejövősebb..
-
plejik
addikt
Ha valakit érdekel...
-
plejik
addikt
Real Racing 3 -nál van másnak is olyan gondja, hogy nem csatlakozik a játék a "szerverhez" ? Nem tudok menteni sem, azt írja nincs kapcsolat, se mobilneten, sem pedig wifin nem jó...
-
plejik
addikt
válasz
jonnyjoker01 #8870 üzenetére
Csatlakozom, és nem is tűnik valami jónak... :S
-
plejik
addikt
válasz
korcsillio #8363 üzenetére
Sajnos azt kell mondjam, hogy egy rakás sz@r..
A kommentek alapján azt hittem jó, de pocsék irányítás, pocsék fizika..magyarul szinte használhatatlan..
-
plejik
addikt
Valaki játszik a GT Racing 2 vel?
Van ilyen lehetőség , hogy platinum series, nos itt menyertem mindent amit kell, a pénzt és a coint jóvá is írta viszont a kocsit nem kapom meg.. de elvileg ahoz is minden teljesítve lett. Shelby GT 500 -as a nyeremény, de mégse. Valaki esetleg végigcsinált ilyen szériát és megkapta verdát? Vagy esetleg ezt?iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
Valaki játszik a GT Racing 2: The Real Car Exp -el? Mert a játék jó lenne, ha nem lenne lehúzós ez is.., de valahogy csak lehet benne haladni , hogy pénzt is tudjak szerezni??...
-
plejik
addikt
Nálam semmi probléma nincsen vele. (Samsung Galaxy Note 2). Egy hibát véltem felfedezni a lehúzós játékmeneten kívül.
Ha nem tapicskolom a képernyőt ráteszi a billenytűzárat. Ezzel még nem is lenne gond, de ha feloldom a billzárt. akkor van , hogy a hang is elmegy.
De ezeket leszámítva alakul ez, ehez is jön majd 1-2 update és biztos jobb lesz.
De a grafikája az elég meggyőző szerintem.
-
plejik
addikt
Ha valakit érdekel.
CSR Racing végre androidon is!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest