Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
@calamites: Pou? Bár az én ismerőseim már inkább negyven felé hajlanak, de ez sokuknak kedvenc.

-
BLUE TORNADO
senior tag
Nem tudtok a COD PC verziójához vmi hasonló lövöldözős játékot? Dead Trigger és a Dead Space már unalmas. Az sem lenne rossz mondjuk, ha a COD 1 vagy 2-t kidobnák androidra

-
icemad
nagyúr
válasz
calamites
üzenetére
Keresztlányom fiatalabb, neki tetszett a My little pony, az Én kicsi tescóm, és a Monster hair salon
Kérdezd meg tőle, hogy mi most a "menő" az osztályban, az alapján könnyebben tudunk segíteni. Esetleg van még ezerféle szinező is. Ha angolt tanul, akkor érdemes valami tárgykeresős játékot is kipróbálni. Hamar megtanulja az új szavakat. Ilyesmire gondolok...
-
saelin
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, nagyon jó mc klón. De vannak idegesítő tulajdonságai (legalábbis nekem), pl:
- A legzavaróbb, hogy túlélő módban nagyon nehéz. Olyan sűrűn teremnek ragadozók, hogy 2 métert nem tehetsz meg, mert rádtámadnak a farkasok és ahogy próbálsz elmenekülni, még egy medvébe is belebotlasz. Ha valamilyen csoda folytán túlélted, akkor meg éhen halsz vagy a kevés életedet megeszi valami. Nem vághatsz nyugodtan fát, mert bármikor seggbe haraphatnak. Ez azért idegesítő, mert ugye "survival" vagyis túlélés, de így csak préda szimulátor.
- Lehet ugyan békés módban is tolni, de akkor meg odavész a játék lényege.Hogy pozitívumot is mondjak:
- Rengeteg blokk.
- Végtelen világ.
- Lehet hátasod.
- Vannak benne kapcsolók, áramkörök stb.Összességében jó lenne, de vannak hibái. A minecrafthoz csak a blokkos világa miatt hasonlít, amúgy teljesen más a hangulata.
-
jonnyjoker01
veterán
Mi a vélemény a Survivalcraft-ról? Sok helyen azt olvastam, hogy jobb, mint a Minecraft PE.
-
Igazából 3 kulcskártya van a ritkák közül, a Prime Gun, a Tower of the Sun és a Lighting Tower. Ha ezek maxra vannak tolva, semmi sem akadály még Heroic módban sem. Sajnos nekem csak a Prime Gun van kimaxolva, a Tower of the Sunból még csak 2 van, a Lighting Towwrből meg még egy sem. Amúgy még így is elmentem kb a 220. szintig az első 250-es pályán. Heroicot érdemes elkezdeni, mert itt már nagyjából az összes talent megvan, és így gyorsabban lehet gyűjteni a ritka lapokat, a csillagokat a 3db-os unique boosterre kell költeni. Plusz még érdemes nyomni ezeket a 250-es páylákat, azokkal is jól lehet farmolni a lapokat.
-
xenom0rph
őstag
Jelentem ,hogy már Magyarországról is elérhető a Boom Beach !
-
Na, az Androidos/Facebookos Prime World Defendersben megcsináltam az összes pályát 3 csillagosra (a 3 bónusz kivételével), gyakorlatilag IAP nélkül, és még nincs is meg minden kulcskártya. Ez persze még csak a normal mód, a heroic jóval nehezebb. Szóval jól megcsinálták, akár ingyen is végig lehet tolni.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bendi806
üzenetére
Ha arcade autós kell, akkor Asphalt 8 vagy most Wanted.
Asphalt 8 elég jó játék lett ahhoz képest, hogy kb. egy deka saját ötlete sincs benne a Gameloftnak.
Lehet benne az autóval triplaszaltózni félcsavarral.
Ha egy jó horror FPS, akkor Dead Effect (nem Dead Trigger).
Nem rossz az MC4 sem, de hosszútávon csak multiban szórakoztató.Amúgy meg tegnap jelent meg a Warhammer 40K: Carnage
Oldalnézetes shoot em up, van benne IAP. -
-
törölt tag
válasz
tomee007007
üzenetére

-
bendi806
aktív tag
Sziasztok! adott egy telefon (thl w8) és hát játékokat szeretnék rá,istenigazából mindenből 1 típust és tanácsokat várok!
akció: Modern combat 4 vagy Call of Duty
autós: Need for Speed MW, esetleg valami szimulátor
akció: Injustice: Gods among us esetleg valami mást ajánlottok?
kártyajáték: mindegy, csak offline legyen
ezek közül melyiket tudjátok ajánlani vagy bíztatni, hogy töltsem le...vélemény, tapasztalat, esetleg tipp, hogy melyiket érdemes letölteni....mert én ezekre gondoltam
-
busman
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Kösz.

-
válasz
tomee007007
üzenetére
Ó, ez mindenkinek ajánlott, aki szerette a TIM-et.
-
tomee007007
addikt
Ma az Amazing Alex Premium ingyenes az Amazonon!
-
Valaki lenne szíves keresni nekem Asphalt 7-hez interneten valami fórumot vagy közösséget, ahol játékosok szeretnének felvenni egymást barátnak?
Egyszerűen nem találok semmit sem. Vagy csak béna vagyok vagy csupán engem érdekel egyedül ez a téma a világon.
Persze annak is nagyon örülnék, ha innen is felvehetnék néhányotokat, akik játszanak vele.
Sajnos elengedhetetlen a játékban barátkozás (meg Play kliens egyik acsijához is 10 barát meglétére van szükség) egyes challenge-k teljesítése érdekében.
Ja és ugyanezek érdekelnének még Top Gear: Race the stig játék esetében is.
Itt sem akarom elhinni, hogy csak is én lennék egyedül ilyen ekkora acsi vadász, hogy barátokat keressek miatta neten és nem találok semmi ilyen témát sehol se.
Már ráírtam eddig kb 50 emberre Play-en értékelő magyarra Hangouts-on, de 95%-uk még csak válaszra se méltat. :/ -
BLUE TORNADO
senior tag
Játszik itt valaaki a Car Motor World Factory - val??
-
Erre gondolsz, mint 14?
Én amúgy még egyáltalán nem használtam Dragon Towert, mert még csak első szintű (nincs fuse-olva), ezért mindenhol Mortartokat és Air Guardokat használok.
mod: Ghost ellen a Puncher a jó. Pont eltakarja a kurzor, de ott azt írja, hogy +200% sebzés Ghostok ellen.
(#10969) hodostamas: Nexus 4-en meg Galaxy Tab 2 7.0-n játszok. De van facebookos verziója is, teljesen ugyanaz, és még kommunikál is egymással, szóval facebookon kipróbálhatod.
-
23 + 2 extra (androidon/facebookon 3 extra) pálya, és mindegyiknek a Heroic változata (külön csillagok meg acsik). Igazából végigvinni egy dolog, megcsinálni minden pályát 3 csillagra, plusz az összes acsit meg egy másik (kb 140 acsi van).
(#10966) assemble: nem drága egy kicsit?
-
assemble
addikt
-
Zol77
aktív tag
Még egy ingyenes ma az Amazonról: [link]
Stratégiának kinéző valami
, amúgy 3$ lenne. -
Most nézem, hogy az androidos Prime World Defendersben is van Heroic mód, és a végén 3db 250 körös pálya van, nem 2, mint a PC-s verzióban. Már csak 3 pálya van nekem hátra, és nagyon úgy néz ki, hogy "simán" végigtolható mikrotranzakció nélkül, persze kell benne farmolni, de azt a fizetős, PC-s verzióban is kell. Amúgy tök ugyanaz.
-
bostone
addikt
Talán nem is jó helyen keresgélek...
FPS játékokhoz gondolkodom kontroller beszerzésén, vagy a tabletemet szeretném rávenni, hogy billentyű/egér kombinációval tegye teljessé az élményt.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit, mivel érdemes, esetleg mit érdemes elkerülni.
A pénz nem számít, csak ne legyen drága! -
Victoryus
addikt
Találtam egy jó pc-s android emulátort. BlueStack. Csak azt nem tudom, hogy lehet rávenni benne a játékokat, hogy billentyűzetre reagáljanak is, mert alapból csak az egérmutatóra reagál szinte minden.
-
pigster
senior tag
A mai amazonos free esetében nem pöcsöltek a fantázianévvel:
Preschool Puzzles Games with Animated Animals, Vehicles, Ice Creams, Xylophone and Flowers: Fun Learning Activity Adventure for Girls and Boys - Learning Toy for Kids Explorers (Baby, Toddler and Preschool) - by Abby Monkey® 1 educational edition -
castiels
addikt
Valaki tud megoldást a Sonic Racing Transformedre? Hiába töltöm le nem indul, talán egy régebbi verzióval lehet hogy menne. G2
-
Tegnap frissült a Rayman Fiesta Run. Egyrészt került bele 16 új pálya, másrészt lehetőség van az invaded pályákat (36 db van) sorban egymás után megcsinálni, úgy, hogy ha bármikor meghalsz, visszadob az elejére - asszem Nightmare módnak hívják
. Power-upokkal persze könnyíthető a dolog, de azért gondolom így is brutál végigtekerni.Ezen kívül erősen rágyúrtak az IAP-ra, de igazából minden megvehető coinból is és az új cuccok se fontosak ahhoz, hogy tudj játszani.
-
5381
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem sokat játszottam még vele, szerintem lehet benne fizetés nélkül is haladni. Minden pálya végén forgatsz egy szerencsekereket, ami ad annyi cuccot, ahány csillagosra végezted a pályát. Ezekből lehet fejleszteni a madaraidat(pajzs, kard....stb).
A lovagost én is nyomtam, de már alább hagyott a lelkesedésem, meg kicsit unalmas is már, pedig csak a 3. szinten vagyok. Az viszont tény, hogy nagyon szépen megrajzolták. -
VD
őstag
válasz
üzenetére
Az IAP nem vészes egyelőre. Inkább csak könnyítés. (Nagyon jó extra cuccokat kapni arany pénzért!)
Nélküle is agyon lehet farmolni magad a korábbi pályákon, és az alap és megcsinálható fegyverek elegek a továbbjutáshoz.Taktikus játékot igényel, nem elég 3 madarat rommá tuningolni, mert mindegyiknek más képessége van. Plusz ezek kombinálhatók, valamint a fegyverek és egyébb tárgyak is változtatnak rajta. Van ahol nagy sebzéssel le kell rohanni a népet, de van ahol kivárásra kell játszani. 3 csillagot a gyorsaságra és a megmaradt életerőre adja. Érdemes az utolsó körben felgógyítani minden madarat. Így relatív könnyű megcsinálni 3 csillagra a pályákat. Bár ez csak annyit számít, hány extrát ad a harc végén (1,2,3)Ami nekem nem tetszik benne:
Durva social integráltság. Vannak kapuk amik csak ismerősök segítségével nyithatóak. (Ezt rüheltem a Candy Crush-ban is) Bár, ahogy láttam ezek inkább extrákat adnak és nem akaszt meg a történetben.
Ha több eszközön játszol, akkor vannak gondok a mentéssel. Nekem már 3x is korábbi állást töltött be és így buktam pár extrát, mert nem mindig ugyanazt adja.
Nem megy offline.
Veszett mód szívja az akkumulátort. (Bár mi nem?)Összességében egy Final Fantasy (vagy tetszőleges JRPG) koppintás az egész, de a jobb fajtából.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Két napja kezdtem el. Szerintem teljesen jó a játék. Nekem tetszik. Egyelőre lehet IAP nélkül is haladni. Viszont azt észrevettem, hogy 3 csillagra IAP nélkül nehéz megcsinálni a pályákat elsőre. A csillagokat a megmaradt élet és kiosztott sebzések után kapjuk. Ha valamit nem tudok megcsinálni 3 csillagra, akkor később visszamegyek rá, amikor már erősebb vagyok és akkor általában sikerült megcsinálni. Minden pályát annyiszor csinálsz meg ahányszor akarsz, tehát farmolni tudsz majd az új itemekhez alapanyagot. Amikhez esetleg IAP kellhet a későbbiekben az az itemek receptjei. Csak ezüst pénzből lehet megvenni, ami ritkán esik, de esik. Meglátjuk mennyire lesz elég. Lassan haladok, mert mindent 3 csillagra akarok megcsinálni és ezért vissza-vissza fele is haladok néha. Összességében nekem eddig tetszik nagyon. Mivel ingyenes, ezért érdemes szerintem elkezdeni.
-
törölt tag
De jól lehet benne haladni IAP nélkül is?
Én ezért nem mertem még elkezdeni… Nem akarok úgy járni mint a Rival knights-al…. Kb egy hétig éjjel-nappal nyomtam, de az ötödik ág utolsó két emberénél IAP nélkül lehetetlen megcsinálni…castiels - értem, hát kiv. vagyok meddig jutok el... nem vagyok egy nagy gamer telefonon.
-
maroskah
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én is játszom/játszottam vele. Az eleje még élmény volt, de most már nekem nagyon egysíkú. Szinte minden pályán elsőre simán át lehet menni. Persze lehet én nem játszottam még addig, hogy "nehezebb" legyen, de így is már a 2. vissza szerzett tojásnál járok.
Nálam ennyi volt. Nem hiszem, hogy fogok még játszani vele.Érdemes lehet belevágni, de hamar megunható az egysíkúsága miatt.
-
ADAM1337
nagyúr
jó rpg illetve tps-t tudtok ajánlani, lehet fizetős is.
dh4 kezd unalmas lenni, valami jó story-val rendelkezőt és lehetőleg olyat ami van fullhd-ra. -
calamites
őstag
Sziasztok!
10 év körüli gyereknek szeretnék nem túl nagy gépigényű játékot találni. Minden megoldás érdekel.
-
sharkybacsi
tag
válasz
fasirTTT
üzenetére
Ezzel leszedheted a játék apk fájlját (illetve akármelyik applikációét):
downloader -
jozso1989
őstag
Elnyerheti a világ legigénytelenebb kameranézettel megáldott játéka címet.
-
icemad
nagyúr
válasz
Tor678
üzenetére
The Bard's Tale. Szerintem nagyon jó. Szokott akcióban is lenni.
Én még játszottam az Aralonnal és Ravenswordal is, de azok kicsit más jellegűek.
-
Tor678
csendes tag
Tud valaki javasolni tartalmas rpg-t / arpg-t / hack'n'slasht? Diablo feeling kellene, viszont nem találkoztam ilyennel a Dungeon Hunter 1 és 2 óta. Sajnos valamit mindig lespórolnak.
A fő szempont számomra a kevésbé kötött pályák, sok tárgy és képesség, illetve egy jó sztori, bár az másodlagos. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Működik...

-
castiels
addikt
San Andreas végigjátszva
Hát nem volt könnyű! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nagyon jó játék. Én megvettem. Végig is vittem. Az elején abszolúte nem zavaró az életerőktől függeni, mert mindig visszatöltődik vagy feltöltődik, amire elfogyna. Utána már idegesítő...hogy várni kell. Ha állítgatod a telefonodon az órát, akkor nem kell várni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
S2-m van és teljesen olvashatóak voltak a kártyák.
-
-
saelin
veterán
Az csak az én hülyeségem volt, félre érettem ollie-t.
Elég, két már evolutionon túlesett kártyát összegyúrni, vagyis 2+2, nem 1+1+1. A forge szintek elv. nem számítanak semmit.icemad
Kb igen. Később még lesz olyan, hogy a hajódat megszállják és ott kell lövöldözni a legénységgel. A fejlesztők blogján vannak infók a következő nagy update-ről.http://blog.starcommandgame.com/
-
Nem, tök mindegy a sorrend. A lényeg, hogy tolj maxra mindent, evolutionnel és fusionnel is.
Én ezzel a deckkel gyakorlatilag mindent meg tudok csinálni 3 csillagosra, és a 250 körös pályák is könnyűek, bár tény, hogy ez a pc-s változaton van. Mindegyik kártya maxra van fejlesztve (level is, meg evolution is, utóbbi 4 kártyával).
Sorrendben:
Detector
Accursed Tower
Ice Tower
Prime Gun
Dragon Tower
Tower of the Sun
Lighting TowerCurse
Summon Magma
Prime Explosion -
5381
aktív tag
Sok szó esett a Prime World Defender tuningolásról. Én úgy értettem, hogy először érdemes magas szintig juttatni ugyan olyan tornyokat és akkor összenyomni őket evolution-el. Jól értettem? Bár már kicsit késői a kérdés, mert reseteltem a játékot, de a 80 szintes pályát sehogy sem sikerült megcsinálnom, valamit lépni kellett.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
az Empires of Sand-el valaki játszott már? vagy az régióhoz kötött? bakker tolnám már vele, de csak hónapok óta keresem, honnan lehet leszedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Diablo Immortal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)