Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendercat
újonc
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az "Állatos Kirakó Gyerekeknek" című játékomat, amelyet tegnap tettem fel a Google Play-re:
[link]A játékban 4...12 darabból kell állatok fotóit kirakni. Jelenleg 5 csoportban 26 db állatot lehet kirakni, de készül egy bővebb verzió is.
A játék ingyenes, reklám mentes.Remélem, sokatoknak tetszeni fog

-
FZsolt15
aktív tag
-
Roxkex
senior tag
Szasztok , valaki tudna valami jó kis RPG-t ami nem arról szól hogy ilyen GEMeket meg CASHeket kell venni pénzért és csak akkor élvezhető ? (>>> tehát fizetős RPG-t keresek)
-
james001
veterán
Ridge Racer-hez tudtok linkelni egy "kompatibilitási" listát vagy ilyesmit? Csak mert van hogy kicsit akadozik verseny közben,lehet kevés a telóm hozzá...
-
-
gyulab77
újonc
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amikor kilépsz a játékból akkor kellene mentenie, képernyőlezáráskor pedig folytatnia onnan, ahol abbahagytad. Eddig ezzel a problémával még nem találkoztam.
Milyen telefont és Androidot használsz? Igyekszem megtalálni az okát.
Üdv.: Gyula
-
Amúgy van itt valaki aktív Dead Trigger 2 játékos?
Én már hetek óta függője vagyok. Olyannyira, hogy ki is tűztem célomnak, hogy minden achievementet megszerzek benne, ami előreláthatólag töménytelen mennyiségű további játékidőt fog igényelni, de meg akarom csinálni.

-
válasz
xenom0rph
üzenetére
Állítólag csúcshardveren is framerate gondok vannak, na meg egyéb technikai hiányosságok.
Viszont ha megmondjátok, hogy lehet-e benne manuális sebességváltást állítani és műszerfalas nézetre váltani, ezek ellenére én veszek valami MOGA kontrollert és mindenképp játszani fogok vele (addigra csak jön javítás is hozzá).

-
adrian94
őstag
Valami Age Of Empire szerű játékot tudtok mondani? Flappy Bird (eredeti) van androidra ? Nem találom a Play áruházban..
-
james001
veterán
Colin Mcrae másnak is lassan tölt be verseny előtt? Volt olyan is hogy újraindult a játék előtte

-
assemble
addikt
-
gyulab77
újonc
Sziasztok!
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy nézzétek meg legújabb Androidos játékomat, és írjatok véleményt róla. Minden kritika jól jön, a későbbi játékok fejlesztésénél sokat segít.
A játék címe: April kalandja
Elérhetősége: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreaminstruments.april_kalandjaKöszönöm a segítséget.

Üdv.: Gyula

-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani valami jó játékot,ha lehet offline legyen...

Köszi a segítséget előre is

-
assemble
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Annyira azert nem dicserik (ezt a valtozatot), 3.9-es ertekeles, es vannak benne IAP-ok... A legtobb cuccon elvileg nem fut 60 fps-el, ami nelkul meg alapbol sem az igazi.
-
plejik
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Sajnos azt kell mondjam, hogy egy rakás sz@r..
A kommentek alapján azt hittem jó, de pocsék irányítás, pocsék fizika..magyarul szinte használhatatlan.. -
xenom0rph
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Ridge Racer egy sz@r..
A Colin egész jó.. Sőt. A grafika nagyon szép, van benne éppen elég autó, championship mód ahol egy országban van hat gyorsasági és ha össze csukod a kocsit csak 2 szakaszonkent tudod javítani. Beállítási lehetőség viszont nincs sok, 2 kamera nézet, a grafikát se tudod állítani.. Töltök fel majd képeket, csak már éjjel nem volt erőm. -
Logeeen
senior tag
Castlestorm-nak nem nyitna valaki egy topikot? Szerintem sokan fogunk játszani vele, így lehet, hogy érdemes lenne külön irkálni...
Lenne már pár kérdésem..

-
assemble
addikt
-
xenom0rph
őstag
Február 27. : Demonrock: War of Ages
-
james001
veterán
Temple Run 2-ben a maszkok meg a gyűrűk adnak valamit? Mert pl. a maszkokat összegyűjtöttem de nem adott semmit... Mi értelme van akkor ezeket gyűjteni?

-
xenom0rph
őstag
Már jön is lefele az update

-
Daemos
tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Addig ha nagyon szeretnel jatszani, akkor be kell raknod a telot repulo uzemmodba es mikor belepett akkor nem zarod be csak hatterbe teszed a jatekot es vissza toood ra a netet es jatszhatsz!

De orulok hogy javitjak es meg lesz oldva par oran belul ez a problematika!

-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Enyém kb. 3 (szintén tp-link), ezidáig nekem sem volt gond, de akkor majd trükközök, ha ezzel akarok játszani.

-
xenom0rph
őstag
Írtam a Zen Studiosnak, pár óra és jön a frissítés

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Én egy 4 éves TP LINK-et használok, sosem volt vele gondom.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Rájöttem, mi a kínja, de nem értem: telefonon mobilnettel megy, wifivel (digi) nem. Tableten digis wifivel nem megy, a telefon mobilnetes wifi hotspotjával igen. Szóval nem szereti valamiért az itthoni netet/routert, ilyennel még nem találkoztam.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Akkor nem értem... nálam most már el se indul, connection error-t dobál folyamatosan.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Most csináltam accountot az emailemmel, semmi gond...
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nekem semmi hálózatot igénylő dolog nem megy alatta, pedig net van, mégis hibaüzenetet dobál, hogy nem tud csatlakozni. Így speciel accountot sem tudtam létrehozni, persze anélkül is lehet játszani. Neked (másnak) megy rendesen?
-
DrJaka
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mennyire "pénzéhes" a játék?
Tárgytalan
-
5381
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Egyelőre tetszik

-
Fitzgerald
veterán
Aki szerette a Heat című filmet, a '90-es évek rail shootereit (pl. Time Crisis), a Kane & Lynch sorozatot, és úgy általában a '90-es éveket, az mindenképpen próbálja ki a Lawless című játékot.
A játék gyönyörű, jól van optimalizálva. Lényegében a Heat című film helyszíneiből, karaktereiből, soundtrackjéből, cselekményéből csináltak egy mashupot. Valószínűleg csak azért nem Heat a játék címe, mert így megúszták a jogdíjas macerát, pénzt spóroltak vele. Az IAP is egészen elviselhető mértékű a játékban. -
xenom0rph
őstag
A Zen Studios teljes egészében magyar? Mert akkor írnék a suppotnak..
Vagyis hogy szerintetek írhatok nekik magyarul? -
xenom0rph
őstag
Wifi nélkül megy?
Nekem is kilép (wifivel), de amúgy tudok játszani. Viszont ha van Wifi kiírja hogy "shell rendszergazdai jogot kapott" és kilép ez mit jelent? -
xenom0rph
őstag
ollie: Tudom, hogy magyar!
Silent77: Nekem is leállt párszor, menj rá a kihagyásra ha az intronál fagy be.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
plusz poén hogy magyar feliratos
-
Daemos
tag
Sziasztok.

Tudtok nekem mondani olyan játékot ami hasonló a "Blood Brothers"( fejlődős, egybeolvasztós evolúciós) játékra?
Nem kell hogy pontosan ugyan az legyen, csak sok fajta lehetőség legyen benne, akár egyedül (modok mint
pl : Treasure hunt) de klánba vagy a barátaimmal is tudjak játszani
Hello Hero-t néztem még ami hasonló de nem nagyon van magyar közösség vagy én nem látom...

Köszönöm előre is

-
válasz
xenom0rph
üzenetére
Én ezt szoktam néha nézegetni, amikor nem felejtem el
: http://www.droidgamers.com/ -
xenom0rph
őstag
Milyen android (vagy mobilos) játékokkal foglalkozó oldalt ismertek? Ami olyan mint a gamepod, csak mobilos témában utazik, jöhet külföldi is (angol)

-
raziel01
veterán
Mai ingyenes amazon app
Professor Baboo - Premium Edition - (Ad-Free)Nem kér különleges jogosultságokat és nincs tele adware-el.

-
air
nagyúr
-
adrian94
őstag
Tudtok ajánlani valami Pókeres játékot , amivel esetleg lehet Online játszani többiek ellen ? (ha lehet ingyenes legyen)
-
San398
őstag
Egy újabb PC-s klasszikus Gobliiins Trilogy
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
7Sony7
Támogatom, GOF a legjobb. A 2 kiegészítőt is érdemes megvenni, fájó szívvel töröltem, de már nem volt hova tovább. Mit nem adnék egy ilyen kaliberű Star Wars vagy Star Trek játékért droidra
Egyelőre még nem nagyon kell pénz, de mellékküldetésekből lehet szépen farmolni, a történetért nem fizet túl jól a játék. Járd végig a bolygókon a Lounge-ot. -
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi. Úgy látom, nem állok túl jól anyagilag. Honnan szerezzek pénzt? Amúgy nincs ehez valami magyarosítás?
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Tud valaki ahoz hasonló játékot, amilyen a Forsaken (Acclaim) volt anno? (Űrhajós-lövöldözös)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest