- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rula
tag
válasz
#53932800 #19748 üzenetére
Nem warez. Most le is írom a menetét.Ezt letölti az ember, elinditja , legõrget addig amig nem látja azt a kék/fehér emberkés képet, amelyen a következő felirat található: Final fantasy (alatta pirossal) Limited-Time Free Download. "Katt" rá. Utána a kék app details-re.
"Purchase". És elinditja a játékot. Azaz előszöris letölti.
Ha jól értelmezem, akkor amint lejár a promó , akkor újra fizetős lesz. Illetve ha "megvásároljuk "a játékot utána letöröljük az appot , de mondjuk a promó után újra rakjuk mert szeretnénk játszani a játékkal, akkor pénzt kér érte. Tehát aki szeretne vele valamikor játszani ne törölje le az appot.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz
#53932800 #19748 üzenetére
Én nem nézem annak: " limited-time Final Fantasy download offer ".
Ez inkább valami promo.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
csadi0011
őstag
válasz
#53932800 #16086 üzenetére
Van egy, amit sosem látok, ha ilyen játékot kérnek: a World at Arms. Szerintem azzal is nagyon jól el lehet játszani, és nem coc copy, sajátos játékmenete van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zol77
aktív tag
-
norbert1998
nagyúr
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
#53932800 #12825 üzenetére
Én egy ismerős telefonján láttam a Real Racing 3-at nagyon megtetszett, haza mentem leszedtem, nyomtam is pár órát vele. Aztán találtam egy érdekesnek tűnő 4.4et a telóhoz xda-n, fel raktam és most azt írja playben hogy nem kompatibilis az eszközzel. Azért vicc mert miui-val simán engedte letölteni és gond nélkül ment.
OnePlus 8T
-
syler123
veterán
válasz
#53932800 #12623 üzenetére
Ne verd szét a fekete blockokat, hanem jobbról a barnáról ugorj át rá balra, majd fel
Sikerült az irányítást kijavítani a béta óta, olyan dolog volt amire nehezen jöttem rá.
Igen, majd kicsit távolabbra veszem az érzékelést akkor jó lesz, így ha helyben állsz, akkor nem tud megölni, de majd javítom, ha összejön még pár bug.
Most néztem, az első pályán tényleg nem javítottam az ellenséget, az elsőt, a többi jó lesz, majd a következő update-ben kijavítom, kicsit elsiettem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirpi
senior tag
válasz
#53932800 #10863 üzenetére
Gyakorlatilag végtelen, de olyan 2200 körülig tolják az elvetemültek, onnantól már gyakorlatilag teljesíthetetlenek a pályák fullra feltápolva is. Szóval a 109 smafu
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Delerium
senior tag
válasz
#53932800 #10756 üzenetére
Eddig tabon próbáltam, azon akadt(Alcor zest 933) felraktam a telefonomra is (Alcatel Idol) nem akadt, pedig az Idol egy hangyányit gyengébb. Mondjuk a tab az 4.4 a telefon meg 4.1. Vagy ez a baj, vagy a felbontás, vagy a Mali. Esetleg ezek együtt.
"I fight for the Users"
-
tomee007007
őstag
válasz
#53932800 #10708 üzenetére
Igen, de ahogy a többi Gameloft játéknál, ezzel is kb 5-7 naponta egyszer be kell jelentkezned online is, akkor ellenőrzi, hogy van-e új verzió, de ha ilyenkor nem tud kapcsolódni a netre, akkor nem tudod elindítani
Ez mondjuk elég idegesítő szerintem....ezt ki lehet szerintetek iktatni valahogyan?[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz
#53932800 #10687 üzenetére
Infectonator Hot chase, Subway Surfers, Beach Buggy, Monster Shooter, 2048 (az eredeti), Rubik Kocka, Can Knockdown, Passziánsz és végül Pinball Pro. Mind megfordult nálam, és sokszor játszottam ezeket utazáskor. Hozzáteszem, hogy nem egy nap!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
5381
aktív tag
válasz
#53932800 #10687 üzenetére
Hungry Shark Evolution Injustice: Gods Among Us vagy a lentebb említett Defenders is baromi jó. Ezek egyike sem versenyzős
-
-
citkar
addikt
válasz
#53932800 #10569 üzenetére
Abban igazad van, hogy nem minden laptopba érdemes venni SSD-t, én csupán feltételeztem azt amit írtam, de egy rossz szót nem írtam arra az esetre, ha mégse futja erre valakinek, vagy szimplán nem akar venni, mert számára szükségtelen. Egyszerűen csomóan félreértik, hogy csupán megjegyeztem a lassú bootolás orvosolható és nem elérhetetlen áron (bár ez kétségtelen, hogy relatív).
(#10570) pigster:
Igazad van, sorry. Elkapott a hév.
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
-
-
saelin
veterán
válasz
#53932800 #9733 üzenetére
Én az AppSales-t használom tabon, nagyon jó, mert már millió forintot spóroltam vele (túlzás, de tényleg sokat). Nem tudom hogy a többi felsorolt program is tudja e, de az AppSales-el megjelölhetsz appokat és ha akciós visítt, vagyis küld egy értesítést állapotsávra. Talán még azt is be lehet állítani, hogy milyen mértékű akciónál jelezzen, aki vesz alkalmazásokat annak alap dolog egy ilyen app. (Kivételek a milliomosok és a földönkívüli olajmágnások.)
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
fdisk
őstag
-
bendercat
újonc
válasz
#53932800 #8432 üzenetére
Az is ingyenes lesz, mivel Magyarországról nem lehet fizetős programokat feltenni a Google Playre.
Egyedül az megengedett, hogy a program reklámokat mutasson - így a főmenü egy olyan helyére, ahol nem takar semmit, tervezek kitenni majd reklámokat. Nem szívesen, mert sokkal jobb lenne 2-300 Ft-ért feltenni az ilyen kis progikat, de ha nem lehet, akkor sajnos nem lehet..
Azért tettem fel egy "sima" verziót is, hogy akinek a reklámos verzió nem elfogadható kompromisszum, az is tudjon enélküli változattal is játszani. -
-
tupacamaru
veterán
válasz
#53932800 #8118 üzenetére
Ma ez az alkalmazás ingyenes. Ha megveszed a játékot, akkor fel kell telepítened az AppStore-t, és onnan tudod letölteni őket.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Koga777
tag
válasz
#53932800 #7698 üzenetére
Én ezeket tolom:
Archmage: Régebbi Might & Magicben szereplő kártyajáték,
Traffic Jam: Egyszerűen nem tudom megunni! Nem túl könnyű, nem túl nehéz, legalábbis nekem.
The Tribez: Egy szóval tökéletes! Azóta is keresek ilyen stílusú, ennyire magával ragadó játékot, de nem találtam.Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#53932800 #7637 üzenetére
neha neha jatszok vele de akkor is csak kreativba epitkezek. altalaban viszont a survivalcrafton jatszok, abban sokkal tobb lehetoseg van (pl. tobb allat pl lo amire fel is lehet szallni, vannak barlangok, tobb ore es bloсk, generalodo sirkovek loottal, menuben valaszthato textura)
Üdv. Johnny
-
AeSDé Team
őstag
válasz
#53932800 #7637 üzenetére
Én osztálytársaimmal! Szünetben valaki mindig nyitja a hotspotot, mindenki rácsatlakozik és 2-5 ember tolja egyszerre. Így azért sokkal nagyobb élmény mint egyedül. Egy kérdés ezzel kapcsolatban: a 0.6.1-nél újabb minecraft apk fájlokat néhány haverom telója nem ismeri fel. Telepítéskor ezt írja: gond volt a csomag elemzésekor. Így mi leragadtunk 6.1-nél, mert mindenkinek ugyan azzal a verzióval kell rendelkeznie. Valami ötlet? Talán az elavult OP rendszer az oka? Mert ezen sajna nem tudunk segíteni, pont a legnagyobb kockáknak van 2.3.6 a telójukon, aki ritkábban játszik annak persze mind ICS és JB.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz
#53932800 #7640 üzenetére
Jaaa. Mondjuk nem értem mi a baj az obszidiános portállal
razorka777 Nekem jobban tetszett az Asphalt mint a RR3,de rá kellett jönnöm pár verseny után hogy muszáj fizetnem mindenképp ahhoz hogy tovább tudjak menni a következő versenyekre. Ott van az a lehetőség is hogy újrajátszom vagy 20-szor az előző versenyeket,de abban semmi buli nincs
Bár gondolom RR3-ban is ez a helyzet...
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Építő/felújító topik
- NBA és kosárlabda topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Árnyékos sarok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest