- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendercat
újonc
Gondoltam rá, sőt most is támogatja az angolt - de azért megköszönöm a javaslatot, simán lehetnek olyan ötletek, amelyekre nem gondoltam egy ilyen (számomra) még új terepen.
Hazánkon kívül böngészve angol nyelvű leírás ([link]) jelenik meg a programról, angol feliratú képekkel, videóval. A Google az alkalmazásboltjában támogatja a többnyelvű leírások létrehozását.
Az alkalmazásba pedig be lehet építeni, hogy alkalmazkodjon az őt futtató Androidos készüléken beállított nyelvhez, így már én is belefaragtam, hogy angol nyelvre állított készüléken angol legyen a játék nyelve is, bár ez most leginkább csak annyiban merül ki, hogy a menüben nem "Állatos kirakó", hanem "Animal puzzle" lesz a logo
-
bendercat
újonc
válasz
#53932800 #8432 üzenetére
Az is ingyenes lesz, mivel Magyarországról nem lehet fizetős programokat feltenni a Google Playre.
Egyedül az megengedett, hogy a program reklámokat mutasson - így a főmenü egy olyan helyére, ahol nem takar semmit, tervezek kitenni majd reklámokat. Nem szívesen, mert sokkal jobb lenne 2-300 Ft-ért feltenni az ilyen kis progikat, de ha nem lehet, akkor sajnos nem lehet..
Azért tettem fel egy "sima" verziót is, hogy akinek a reklámos verzió nem elfogadható kompromisszum, az is tudjon enélküli változattal is játszani. -
bendercat
újonc
Nagyon szívesen, örülök neki, hogy kezdik/kezditek szedegetni: nekem ez legalább akkora öröm!
Közben készítem a bővebb verziót is, reményeim szerint pár héten belül az is meglesz. Tegnap már beizzítottam benne 5 db új tengeri állatotAmikor majd sikerül azt is közzétenni a Play-en, majd frissítem a jelenlegi alap játékot is néhány állattal + egy üzenettel, hogy elérhető a Pro verzió.
-
bendercat
újonc
-
bendercat
újonc
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az "Állatos Kirakó Gyerekeknek" című játékomat, amelyet tegnap tettem fel a Google Play-re:
[link]A játékban 4...12 darabból kell állatok fotóit kirakni. Jelenleg 5 csoportban 26 db állatot lehet kirakni, de készül egy bővebb verzió is.
A játék ingyenes, reklám mentes.Remélem, sokatoknak tetszeni fog
-
bendercat
újonc
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Google Play-re frissen feltöltött "Worms And Frogs" című kis játékomat.
[link]A progi ingyenes, reklám mentes, nincs szüksége semmiféle speciális engedélyre (célom az Android programozás tanulása). Az oldalon található egy kis videó is - ha még ennek megtekintése után is tetszik, nagyon örülnék, ha kipróbálnátok
A játék a négyzetrácsos papíron játszott "Torpedó" nevű játék feldolgozása kukacokra és békákraElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest