Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
Játszik valaki Xiaomi-ról, south parkot? A mai frissítés után a telefonom nem támogatott lett, eddig működött rendesen. Elindul, betölt, a főmenüben nagy betűkkel, hogy not supported.
-
Delerium
senior tag
Pár szó a South Park-ról, az agyamra megy, hogy muszáj PVP-zni, hogy tovább haladhass. Vagy én vagyok balfa@z, hogy a win ritka mint a fehér holló?
-
Delerium
senior tag
Még nem láttam itt a Hades' Star-t Fejlesztős, kolonizálós űrstratégia. 1 nap próba után egyelőre nagyon tetszik, bár nagyon forralja a telefonom, Xiaomi mi4c.
-
Delerium
senior tag
válasz
Heisenberg69 #27325 üzenetére
Annyit tölt le playről, aztán első indítás után hiphopp 300 lesz az.
Csak a pontosság végett, az a 20mb sem igaz, mert leginkább 25
-
Delerium
senior tag
válasz
Heisenberg69 #27319 üzenetére
N.O.V.A 3-hoz képest gyenge lett nagyon, energiarendszeres, 1 küldetés 3 energia, grafika lehet csak Nexus 7 2013 miatt, de nem éri el a 3 szintjét.
-
Delerium
senior tag
Nexus 7 2013-al nem kompatibilis, meg az ára is kicsit borsos.
-
Delerium
senior tag
-
Delerium
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #22817 üzenetére
500e letöltés után csak léptek volna valamit ezügyben, a jogok engem speciel nem érintenek, jól szórakozom vele. Aztán ha egyszercsak kikerül a nevem valami kici oco kínai fogdában mint körözött egyén akkor majd aggódok
-
Delerium
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #22811 üzenetére
Milyen téren fura?
-
Delerium
senior tag
Lehet régebben volt már én most találtam rá, Star Wars fanoknak szinte kötelező űrlövölde
-
Delerium
senior tag
Játszik még valaki Alto's adventure-rel? Kicsit elakadtam, proximity backflippet kellene csinálnom, de nem jövök rá, hogyan
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #22003 üzenetére
Egyelőre még csak a tutorialra volt időm, abban a nem űrhajós harc a körökre osztott, az űrhajós meg mint PC-n a Homeworld volt, amerre húzza az ember az ujját arra megy. Szerintem megéri az árát, lehet fejleszteni az űrhajót, befogni az ellenségét, javítani stb.
Csináltam pár képet gyorsan, estefelé jobban meg tudom majd nézni. Viszont a grafika nagyon tetszikGoogle play acsikat is ad.
a képeket linkekre cseréltem
[ Módosította: ollie ]
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #21996 üzenetére
Még nem, de keresek egy ideje hasonlót, lehet hamarosan lecsapok rá.
-
Delerium
senior tag
-
Delerium
senior tag
Az Out There-hez hasonló, fejlesztős, űrhajós játékot tudnátok ajánlani? Ingyenes, fizetős igazából mindegy, persze kereteken belül.
-
Delerium
senior tag
válasz
maggi1886076 #21271 üzenetére
Hopp, kihagytam a felsorolásból, hogy bökj rá bal fent a cloudra. Úgy tűnik deviceon van.
-
Delerium
senior tag
válasz
maggi1886076 #21269 üzenetére
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #21266 üzenetére
Igen, igen. Szerencsére még a GTA SA időkből lett amcsi címem.
-
Delerium
senior tag
válasz
maggi1886076 #21261 üzenetére
Underground Apps, lejjebb görgetsz a library-ig, ott your apps.
beloadjoker: Amazon honlapjáról kell letölteni underground appot.
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #21259 üzenetére
Nemrég néztem, hogy be kellene szerezni, vártam is valami akciót. Köszi Amazon
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #19907 üzenetére
A gameplayből arra következtettem, hogy ami jó volt az 1-ben azt itt sikeresen elrontották és csináltak egy hack and slasht. Csak egy újabb "free" to play Gameloft játék lesz mert az 1-et már nem tudják megcsinálni, hogy élvezhető legyen. Inkább kidobnak egy bughalmazt. De ne legyen igazam.
-
Delerium
senior tag
Viktor77 utólag is elnézést még egy ilyen hsz-ért de egy hűazannyát muszáj idekommentelnem a "nukleárisháttérveszikiavízbülazokszigént" témához
-
Delerium
senior tag
válasz
Ereshkigal #15070 üzenetére
Köszi, akkor egyelőre pihen a projekt
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14659 üzenetére
Nem is tévedtél, ranger meg warrior a 2 sláger
-
Delerium
senior tag
válasz
saelin #14632 üzenetére
Sok magyar klán van, a RIP Force ami szerintem a legismertebb, az enyém még sajnos igen pici, de fejlődik
KisTücsök, Gameloft supportja jó, a szerverek néha állnak, most került be új dungeon és vége lett a Halloween eventnek. Van benne tartalom bőven és IAP nélkül is játszahtó, hacsak nem akarsz spéci lovat például.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14627 üzenetére
Egy ideje játszom már, szerintem megéri azt a 2 gigát. Fejlődni nem nehéz, IAP-al goldot tudsz venni, meg extrákat, de a játékmenetet érdemben nem változtatja. Van benne sok mount, sok item, dungeonok. Magyarok is szép számban
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #14253 üzenetére
MIért kellett egy már szinte tökéletes játékból egy ilyet csinálni? Inkább jött volna egy új űrlövölde, fejlesztéssel, sok hajóval, jó sztorival.
-
Delerium
senior tag
válasz
norbert1998 #14170 üzenetére
Csak eljutottunk oda, hogy ugyanúgy meg kell majd venni lassan félévente az újabbnál újabb hardverrel szerelt telefont, tabot ha játszani is akarsz. A tabomban lévő Mali400mp4 már a megvételkor sem volt erős, de egy gen. váltás nem fog neki tetszeni a játékoknál.
-
Delerium
senior tag
válasz
norbert1998 #13712 üzenetére
Az 1 nagy kedvencem volt, sajnos a 2 már akadt. Így inkább nem is erőltettem, valahogy nem volt meg az élmény. Nem Mali400MP4-nek találták ki
-
Delerium
senior tag
válasz
norbert1998 #13708 üzenetére
Erre a második évadra gondolsz? The Walking Dead: Season Two
-
Delerium
senior tag
Order and Chaos Online-nal játszik valaki? Egy questet tegnap óta nem tudok megcsinálni és kellene valami ötlet.
-
Delerium
senior tag
válasz
kiezTe90 #13532 üzenetére
Order & Chaos Online
Szinte egy az egyben World of Warcraft koppintás. -
Delerium
senior tag
FIFA 15 Ultimate-ben vannak rendes bajnokságok, vagy ez csak kb. annyi mint a 14-ben az Ultimate, hogy kapsz egy csapatot és azzal lehet játszogatni? BL vagy valami az kimaradt?
-
Delerium
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #13323 üzenetére
Én például New Yorkban élek, hogy hozzá lehessen jutni Amazonon a "szürkeimport" appokhoz.
De a napi ingyenes apphoz nem kell semmit megadni. Regisztrál, letölt, ha nem akarod rögtön telepíteni akkor amazon honlapján Deals fül, ott get app és kész is, küldi a mailt, hogy Thank You. Appstore-on belül meg csak simán, rákatt, free, get app és települ egyből.
-
Delerium
senior tag
SimplePhysics
Amazonon mai ingyenes játék, fizikai építgetős. -
Delerium
senior tag
Nem tudtok a SpinTires-hez hasonlító, teherautós, terepjárós játékot? Free ride nem hátrány. Amiket eddig néztem 4X4, meg trial extreme mega hiper szuper simulatornak még a kipróbálása is hiba volt.
-
Delerium
senior tag
Mai ingyenes Amazon játék: Rayman Jungle Run
-
Delerium
senior tag
válasz
Underground2 #12549 üzenetére
Végül összekapta magát, de nyerni nem tudok
-
Delerium
senior tag
Angry Birds Epic-et végigjátszotta már valaki? Az utolsó varázslós malac 2. hullámában, amikor megjelenik segíteni a kis malac, megáll a játék és nincs tovább. Mintha valami még hiányozna a csapatomból, de nem történik semmi. Ötlet esetleg?
-
Delerium
senior tag
Aki játszik Walking Dead S2-vel elárulná, hogy mennyire folyamatos? RK 3188-on, eléggé be tud szaggatni
-
Delerium
senior tag
válasz
bostone #12101 üzenetére
Nem játszok multit, a single ami nem fogott meg. Bár még csak 5 küldetésen vagyok túl a templomban, de nekem a 4 jobban tetszett. Egetrengető grafikát a Mali-400MP4-től nem vártam, de nem is pixelhalmazt. Igazából az optimalizálás ami bánt egy kicsit. Amint lesz több időm nekifekszek és lehet más lesz a véleményem. Első blikkre így ennyi.
-
Delerium
senior tag
válasz
Fitzgerald #12094 üzenetére
B brandnél a hatás fordított volt, legalábbis az Alcor által kiadott 4.4-nél igen
MC5-től meg többet vártam, lehet az elvárásaim voltak toronymagasak a 4 után. Úgy érzem a Gameloft nagyon akart dobbantani, de sokat akart a szarka..
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11973 üzenetére
Lassan már a mobil játékok is elérik a PC szintet, ami nekem nem annyira tetszik. Az újabb játékokhoz minimum 4 magos proci, 4 magos GPU. Persze haladni kell a korral, de a Rock 3188 meg a Mali400MP4 a tabomban hamarosan kevés lesz játszani, ha meg grafikát is szeretnék látni főleg. Alig látok jól optimalizált játékot
Vegyen mindenki Xiaomi Mipadot K1-el meg Snapi 805 Z Ultra Brutál-t?
-
Delerium
senior tag
Mai ingyenes Amazonon SonicCD
-
Delerium
senior tag
Modern Combat: Blackout! will be released on the 24th of July on iOS and Android!
Nem tudom írták-e már a topikban ha igen, akkor most még egyszer
-
Delerium
senior tag
válasz
fery02 #11527 üzenetére
Az volt a legnagyobb bajom RR-rel, hogy indul a játék reklám, belépsz az autóvásárlásba, reklám. Megveszed a kocsit és akkor költs coint arra, hogy azonnal megkapd vagy vársz, aztán arra, hogy vegyél mindenféle boostot meg alkatrészt. Indul verseny, de előtte reklám. Aztán az irányítás, szerintem katasztrófa. Azonnal töröltem.
-
Delerium
senior tag
válasz
tonnni1 #11305 üzenetére
Appstore-ban megkeresed az appot amit szeretnél, ha ingyenes akkor jobb felső sarokban ott van, hogy free, arra ráböksz, átvált get app-ra, onnan már tölti le. Vagy ha böngészőből megnyitod Amazon-t és ott keresed meg ami kell akkor ott get now with one click. Utána megnyitod appstore-t, bal felül beállítások, my apps, cloud, jobb oldalt frissít és ott kilistázza amid van. Persze regisztrálni kell Amazon.com-on és azzal a felhasználónévvel lehet belépni appstore-ba is.
-
Delerium
senior tag
Season Two Végre elérhető a Walking Dead is, GTA SA töröl, Walking Dead telepít
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007 #11249 üzenetére
CLARC Ingyen, gyorsan le is lehet rá csapni
-
Delerium
senior tag
válasz
Heavyrain #10436 üzenetére
Rávettem magam és Amazonról meg is vettem az Out There-t. Kicsit felemás érzéseim vannak. A hangulat nagyon tetszik, a zene is passzol a játékhoz. Egyedül az állandó survival mód nem tetszik, örültem volna ha megszerzett szavak megmaradnak. Összegezve: Nagyon jó játék, leszámítva azt, hogy ha egyszer vége akkor semmi sem marad meg és minden megy az elejéről+ott szivat meg ahol tud, megtámadnak, elveszik az üzemanyag, oxigén.
-
Delerium
senior tag
Nem akarom bántani a GTA SA-t, de a repülős kiképzés, szállj fel-karikák-szállj le. 67 milliomodik próbálkozás után, végre landoltam a piros vacakban. Kiírná a %-ot. A GTA SA alkalmazás sajnos leállt.
Haljon meg az összes lova a Rockstarnak
-
Delerium
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #10999 üzenetére
Mondjuk: Call of Duty: Strike team
-
Delerium
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest